Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoshi85
aktív tag
Nekem is frissült gond nélkül. Látni hogy csak kisebb frisstés, mint a villám felment.

-
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem..Anno találáltam olyan beállitást, hogy képernyő kikapcsolása után a rendszer jelszót kérjen, de most egyszerüen nem találom..
Alvó állapot, azt tudom, de ez nem az volt..
Ha vaslaki tudja.. irja le. Köszönöm szépen

-
Zoshi85
aktív tag
válasz
rsanya87
üzenetére
Facebookon megosztottak. Onnan töltöttem le. Elvileg már tölthető hogy honnan azt nem tudom. Ha kell eltudom küldeni az isot. Ha nem szabály ellenes. De ugye csak saját felelősségre. Azer tettem először laptopra csak hogy ha gond lenne maradjon egy gépen a hivatalos verzió. De eddig nincs gondom win updaten is jött már rá frissítés és vga támogatás is jött hozzá.
-
Zoshi85
aktív tag
Én nem rég frissítettem az uj verzóra laptopon, sőt anyám gépébe vettem ssd-t, és azon is az csücsül.

. Eddig minden ok.
Ha minden így marad jövőhéten az asztali gépemen a sor. 
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nálam semmi gond nincs a géppel. Igy is ajánlott felrakni ezt a frissítést? A Win update nem jelezte még.
-
Zoshi85
aktív tag
Nekem azt írja hogy naprakész a rendszer. 413 továbbra is, nem 447. Ötlet? Vagy várjak még kicsit?
-
Zoshi85
aktív tag
És ha kézzel leszedem? Nem találtam olyat hogy vmi gebasz lenne a Microsoftnál.
-
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok. Jött valami frissítés, de nem megy végig. Mintha nem tudná letölteni, pikpak 100%majd:
Problémák léptek fel bizonyos frissítések telepítésekor, de később újra próbálkozunk. Ha újra megjelenik ez az üzenet, és a weben szeretne információt keresni vagy az ügyfélszolgálattól szeretne segítséget kérni, hasznosak lehetnek ezek az adatok:
2017-05 Összesítő frissítés Windows 10 Version 1703 x64-alapú rendszerekhez (KB4016871) - Hiba: 0x80070002
Ötlet?
-
Zoshi85
aktív tag
Azt kihagyom, maradok a stabilnál. Csak mivel látom hogy elvileg nem kell hozzá insider, és láttam h másoknak lefrissült, nemtom nálam miért nem. Mindegy. Ezt a pár napot kibírom.
-
Zoshi85
aktív tag
Hát csak most semmi kedvem, meg időm az isos telepítéshez, meg minden újratelepítéshez, ezér gondolom megnézem mik az újítások, aztán persze amint idő van csinálok tiszta telepítést, de vmiért nem frissít..
Akkor várok ápr 11 ig. -
Zoshi85
aktív tag
Nálam nem frissül. Gép újraindítás is volt.. Ötlet?

-
Zoshi85
aktív tag
Valami ötlet?

-
Zoshi85
aktív tag
Win Áruház nektek se frissit?
0x8020002b hiba kód.
-
Zoshi85
aktív tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek, és köszönöm a segítségeket!

-
Zoshi85
aktív tag
Ejjelre gep kikapcs. Ma frissites proba megin.. Most meg 0 % jo idelye. No comment....
-
Zoshi85
aktív tag
Nekem vagy egy orája frissít, és egy jó ideje 95 % ....
-
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok. Egy egyszerű kérdés. Ha volt már akkor bocsánat.
Az eggyik, hogy az Áruház ugye C meghajtóra telepit mindent. Amikor át akarom állítani hogy mondjuk a D re mentse akkor ezt írja ki.A D-n vannak a játékok, zenék stb.. Lehet hülye kérdés,, de ezeket akarja törölni? Vagy mire gondol?
Ezt a két mappát látom a D-n ami Windowshoz köthető elvileg.
[link] -
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok. 2 egy egyszerű kérdés. Ha volt már akkor bocsánat.
Az eggyik, hogy az Áruház ugye C meghajtóra telepit mindent. Amikor át akarom állítani hogy mondjuk a D re mentse akkor ezt írja ki.
A D-n vannak a játékok, zenék stb.. Lehet hülye kérdés,, de ezeket akarja törölni? Vagy mire gondol?
Másik. Miértnem tudom telepiteni telefonomra a Cortanat? Elvileg ithon is használható. De ezt írj ki. Ötlet?
Köszönöm a válaszokat.
-
Zoshi85
aktív tag
Ha ott hagyom a gépet pár percre, mindig elkezd vmivel szöszölni, általában a szolgáltatásgazda.. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? w10 home
-
Zoshi85
aktív tag
Úgytünik megoldódott. Téma beállítás.. Fekete volt a betű szine, azér nem látszott. Vmit elállítottam..

-
Zoshi85
aktív tag
-
Zoshi85
aktív tag
Az óra és dátum eltünés másnál nem jelentkezett? Ha kis ikonra állítom akkor tünik el, simánál nem. Lehet vmi bug amit majd javitanak?
-
Zoshi85
aktív tag
[link] Kész a frissítés
Nem látszik az ora.. ez mitpl lehet? 
-
Zoshi85
aktív tag
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
-
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok. Megint előjött egy probléma, nemtom w10 es e, úgylátom ez a rendszer nem szeret engem.
Pár hete kezdte el hogy gép bekapcsolás után igy kezdi használni a realtek driver a procit:[link]
Le tudom állítani, utána nem is kezdi ujra a következő gép bekapcsolásig. Ilyenkor játszani lehetetlen, iletve pár lelővés után
meghülyül pl a virtual dj, szaggat a zene ilyenek.. Már újra raktam a drivert, 2x is, épp az imént de nincs változás. Ez mi lehet? -
Zoshi85
aktív tag
Ma csináltam egy rendszer vissza álltást. Majd tettem fel a programokat, egyszer csak az fogad hogy nem tudok programokat kirakni a kezdőképernyőre a csempékhez, meg átszabni azt.. Ez mi től lehet? Meg a több csempe opció is inaktív lett..
-
Zoshi85
aktív tag
Ez az üzenetek alkalmazás... A skype partnereknek lehet irni, de csak ha elkezded beírni a nevét.. Ott a skype.. Ennek mi értelme?
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
Partyface007
üzenetére
Szívesen

-
Zoshi85
aktív tag
Egyenlőre jobbnak tűnik.. Van pár design változás, de elenyésző.
Meg vannak ezek, amik nekem újnak tűnnek.
Ez lenne a messenger app? Mer skype konkaktokat nem rakja be, tehát így értelmetlen.. H lehet ezt használni? Mire jó?
Meg van egy Telefon dolog. Nekem az is újnak tűnik, vagy csak nem vettem észre.
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
Partyface007
üzenetére
Nem, simán elindítottam a toolt. Frissitésre nyomtam, nem az adathordozó készítésre, nem kérdezett semmit, végig ment, párszor újraindult és meglett. Minden megmaradt.
-
Zoshi85
aktív tag
Na, hát kész. Majd meglátjuk hogy muzsikál.
-
Zoshi85
aktív tag
Megvan. Köszönöm

-
Zoshi85
aktív tag
Amúgy a verzió, vagy build számot hol lehet megnézni? Sehogy se találom..
-
Zoshi85
aktív tag
A media creation tool nál teljesen ujra telepíti a rendszert? Mert akor várok..
-
Zoshi85
aktív tag
Nekem megjött, 97 % ig elment, majd dobott egy hibát, azóta meg naprakész a rendszer.

-
Zoshi85
aktív tag
Megoldódott a w10 otthoni csoport problémám.......... A megoldás:
az RSA mappára mindenkinek teljes hozzáférést kelet adni, mindenkinek.. Pedig csak én vagyok az egyetlen aki használja a gépet. PNRP protokoll egyből elindult, beállítottam automatára. Hálózat kész, 7-ről tudtam csatlakozni... áá... Nem kommentálom..

-
Zoshi85
aktív tag
-
Zoshi85
aktív tag
Mindegy.. Win 7 en csináltam egy másik rendszergazda fiókot jelszóval. Egy mappa meg lett osztva, és ezekkel nálam be tudok lépni és tudok másolni. Hagyom az otthoni csoportot. Köszönöm a segítségeket.
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
Zoshi85
üzenetére
Találtam egy ilyet:
C:\ProgramData\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys ----> Took over possession: Admin (my user account), security everyone added full possession
Cleared all files inside MachineKeys, restarted
Then left the homegroup: Result: There is no homegroup available in the network
Now Network and Sharing Center shows again:
- access type: Internet
- homegroup: ready to create
- connections: wireless network connectionC:\ProgramData\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys ----> security everyone deleted full possession
A machinekey ből törölni mindent.. De nem merem. Megpróbáljam?
-
Zoshi85
aktív tag
Köszönöm. ez mind megvolt, látja is a hálózatot, de nem csatlakozik, ha a másik gép ki van kapcsolva akkor létrehozásnál is ezt írja.
Bármit beírhatok, nem ez a jelszó, de ha helyesen írom be, ha nem akkor is ezt írja.. nem azt h nem jó a jelszó.. Sztem azt kéne helytelennél nem?
Hibaelhárító nem tudja azosítani
Magánhálózat van azt írja. Van aki szerint az jó, van aki szerint nem és kéne csinálnom ujat, de itt elakad:Nem értem.. services.msc lefuttatva. elvileg minden fut ami ehhez köthető..
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor várok ápr 11 ig.