- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Man0gatya #12395 üzenetére
Azért kell először frissítést végezni, mert ekkor szerzed meg a jogot a használathoz. A géped hardverazonosítóját regisztrálják a Microsoft-nál, mint jogosult gépet. Ezután már a tiszta telepítés is menni fog, mert aktiváláskor észlelik, hogy a te géped egyszer már jogtisztán megkapta a 10-est.
-
gbela
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #12368 üzenetére
Hali,
lehet elnéztem valahol, de jól értem, hogy Neked update után nem aktiválódott, aztán nyomtál (2) clean installt, és várod h aktiválódjon? -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
deathtania #12383 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy az updatet átállítod automatikusra. Illetve nézd meg a $WINDOWS.~BT mappa méretét. 6 GB körül kell lennie. Ha ennél kevesebb. Akkor menj végig újra (törlés, parancssor) Nekem az egyik gépen 3x kellett végig csinálni míg sikerült a frissítés.
-
HaZse
őstag
Ez érdekes, mert a következő dolog van a gépben:
- Core i3-2320 CPU
- 2x4GB RAM
- 1x120GB Kingston v300
- 1x500 GB WD Black HDD
- Bill, egérMegvan! Lehet, hogy a Logitech K800-as bill unity vevője a ludas? Ugyan már. Semmi olyan spéci hardverelem sincs a gépen, hogy ezt a barom szöveget írja ki.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
GeneraL_XTX #12368 üzenetére
Asszem win8-nál csináltak tesztet hogy milyen ótvar szarra lehet még felgányolni win8-at, és valahol pentium1 környékéig sikerült lemenni.
-
törölt tag
A múlt héten a Microsoft-tól nyilatkozott valaki, hogy azoknál fordul elő az az üzenet, hogy még nem megy a gépén, és még dolgoznak rajta, akiknek a gépéből nem minden hardverkomponenshez van driver. Náluk csak akkor fog frissíteni, amikor ez már elkészült. Ez egyértelmű, tiszta nyilatkozat.
-
Mate
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #12386 üzenetére
Világosan le lett írva, hogy nem kapja meg mindenki egyből a win10-et. Min csodálkoztok? Az is el lett mondva, hogy ha frissítést kérők közül sokan használnak egy adott komponenst, akkor megpróbálják elérni a driver támogatását. Először a gyártóval, ha ő nem, akkor megpróbálja ms megcsinálni. Ez zajlik épp.
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
software distro mappát törölve, wuauclt.exce/updatenow-t nyomva nem tud frissíteni a 10esre a gépem. ezt írja ki:
"Upgrade to Windows 10 Pro
Installation date: 2015.07.30. 8:41
Installation status: Failed
Error details: Code 80240020
Update type: Optional
Install the next version of Windows.
More information:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=507415Help and Support:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=507417"tool-al elkezdtem leszedni, végigmegy, majd kiírja "something happened" és nem csinál a végén semmit sem.
mi lehet a gond? van esetleg ötletetek?
jogiszta win 7ről update programban 8-ra, majd 8.1-re frissített oprendszerem van.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
CharlieDrop #12375 üzenetére
2015-ből a hivatalos kaspersky oldalon a legfrissebbet szedtem le. A notimon megy is, az asztalin már nem. Annyira csak nem különbözik egymástól ugyanaz a progi.
Most én is a 2016-ot rakom fel, de az meg csak béta, az ilyet nem szeretem, de úgy látszik muszáj.
-
alfa20
senior tag
válasz
Beni97 #12246 üzenetére
Szia!
első körben Lemezkarbantartó futtatása rendszergazdaként, törölni a frissítéseket, meg mindent.
utána nézd meg ezt a mappát:
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
ha van benne valami töröld.esetleg futtathatod még ezt is: Automatically reset Windows Update components W8/W8.1/W7
indítsd újra majd frissítés.
-
Zjunior
veterán
Iso-ról lehet aktiválni vagy nem?
-
Dr. Akula
félisten
Valakinek intett már be a win10, hogy a legújabb kaspersky internet security 2015 nem kompatibilis win10-el? Tegnap még az volt, ma már nem?? :S
Ahhoz képest a notimon teljesen jól megy, most frissítettem rá egyet. Viszont az asztalira már nemakar települni.
-
Man0gatya
aktív tag
válasz
BlackSoft #12329 üzenetére
Ember mert mit vártál, hogy egy olyan villámsebes letöltés lesz a megjelenés napján mintha torrentről szednéd? Elárulok egy titkot agyas nincs olyan nethálozat amit ne lehetne tulterhelni. Az is csoda, hogy egyáltalán tölt. Tudok én neked olyan rendszert mondani ami ennél sokkal kisebb terhelést sem birt el pl telenor...
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Én is leírnám tapasztalataimat.
Dreamsparkos win 8.1 pro 64bitet frissítettem. Azzal kezdtem, hogy kiléptem az insider programból. 2 gép van a másik marad a programban. Media creation toollal megcsináltam a 10es telepítőt. Szintén Media creation toollal letöltöttem a 8.1et és feltelepítettem a szokásos módon. A telepítők gyorsan elkészültek nem tapasztaltam lassúságot a letöltésben. Mindkét telepítőből az us angolt választottam. Nem rakott fel semmit az update rögtön felajánlotta a frissítést amit el is indítottam. 2,7 gigát szedett le percek alatt, semmi gond nem volt a sebességgel. Csinálhattam volna a letöltött telepítővel de próba képpen ezt a megoldást választottam.
Frissítés után ami kb 15 perc volt, nem akart aktiválódni a rendszer egészen addig amíg újra nem indítottam. Érdekes módon azonnal aktiválódott. Ez után boot a win 10 teleopítőről és clean install.
Percek alatt felment de ez is csak újraindítás után aktiválta magát. Slmgr szerint retail a product key channel.Röviden ennyi.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
gyurkikrisz #12366 üzenetére
4600+ X2-n van jelenleg egy win8.1 64bites...
-
ZGO
tag
Hali
Ha nem vagy rest újra letölteni a majdnem teljes méretét a telepítőnek, akkor használd a "MediaCreationTool"-t. Ugyanis annak elindításával kitörli kérdezés nélkül a már letöltött fájlokat és újrakezdi, viszont a végén telepíti is!Ha türelmes vagy, akkor inkább várd meg az értesítést.
Üdv!
-
Dr. Akula
félisten
válasz
GeneraL_XTX #12316 üzenetére
Volt aki itt Atomra telepítette, nem hiszem hogy X2-re ne menne.
-
Man0gatya
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan kérdés merült fel, hogy a win 7emről csinálok egy isot. A win 8.1et frissithettem-e róla vagy az oda érkező cuccról csináljak egy másikat?
-
Polír
csendes tag
válasz
mefistofeles #12318 üzenetére
Köszi szépen
Hát nincs kedvem mindent ujra rakni azért kérdeztem hogy így jó e.Frissítés után megnéztem mindent,minden megmaradt ugyan úgy mint a win8.1-en,minden működik,nem fagy,meglepően gyorsabb lett a gép,kitöröltem a win old mappát,ennyi
A frissítés is zökkenőmentesen lezajlott,kb 3 óra mulva aktiválta magát,minden rendben
Sajnálom azokat akik szenvednek vele valami miatt,én aki tök hülye vagyok a számítógéphez,(csak netezek)elsőre minden flottul meglett,érdekes.Pedig torrent oldalról leszedett win8-am volt
Hát kitartás mindenkinek,elöbb utóbb biztos jó lesz mindenkinek
Amúgy egy kis Lenovo G500 lapitopim van,lehet hogy ő várta már a win 10-et ennyire azért lett jó?? -
emmm
őstag
Ahogy elnézem ezt a szívás-dömpinget, egyelőre pihentetem az átállást...
-
ZGO
tag
válasz
GeneraL_XTX #12328 üzenetére
Hali!
Mivel nálad ott az"áruház megnyitása" opció, így javaslom, próbáld meg ezt a lehetőséget:
Microsoft útmutató:Miért nem tudom aktiválni a Windows 10t?
Remélem segít, de nem tudom, hogy azon az oldalon jártál-e már.Üdv!
-
szimi57
őstag
Kb. másfél hete aktivált Win 10-em van. Most, valszeg egy frissités után eltünt belőle az Insider, mint lehetöség. Nem léptem be a programba. Lehetséges ez?
-
vampire17
addikt
válasz
Ugyanez van nalam is, most mar vizjelet is kptam, h aktivaljak... Ma ugy hagyom a gepet egesz nap, amig dolgozom, hatha aktival... Ird mar meg legyszi te is ha esetleg nalad lenne valtozas!
(En is clean installt nyomtam, update es aktivalas utan)
-
VIBO
őstag
Sziasztok
Adott egy Vaio noti. Letöltötte a windows bt mappaba a közel 6 gigás adatot. Viszont nem ajánlja fel hogy telepítené a rendszert. Csak elvileg majd értesítenek. Tegnap reggel már lenn voltak a telepítőfájlok de azóta nem történt semmi. Mit tegyek? -
gyurkikrisz
őstag
Akkor ha ISO-ból telepítek, és nem tiszta telepítést csinálok, akkor is lesz aktiválási probléma? Mert folyton elszáll az update "Egy frissítés" hibával, bármit csinálok.
-
Aslan
aktív tag
válasz
Redplee #12349 üzenetére
Én nem találkoztam olyannal, aki azt mondta volna, hogy CSAKIS clean installal aktiválódik be. Nálam is beaktiválódott a 8.1-ről való frissítés után nem sokkal. Én csak azért csináltam celan installt a magam részéről, mert sokkal inkább húzok fel nulláról tiszta telepítéssel egy friss rendszert, amire ráfordítom azt az időt, hogy tökéletesen belakjam, mint hogy hagyom a frissített megoldást. Természetesen akinek megfelel a felfrissített Win10, az hagyhatja úgy és NEM KELL clean isntallt csinálnia!!!
Ettől függetlenül talán a Win10 frissítése működik eddig a legjobban és leg korrektebben. Nekem lényegében minden megmaradt és minden működött a frissítés után, de mégis a clean install mellett döntöttem, és hangsúlyozom még egyszer, nem azért, mert CSAK ÚGY AKTIVÁL BE, hisz, mint mondtam a frissítés után is aktivált nekem.
-
ö T i
csendes tag
Én is fel raktam nekem tökéletesen működik és Windows 8.1 volt előtte (le torrentezett) de ugyan úgy aktiválva van néztem a saját gépen.
Pár újítás van benne inkább dizájn meg gyorsabb betöltés..... stb -
Redplee
senior tag
akiknek nem aktiválódott:
tegnap sok bunkó kommentet kaptam "nem érted meg?!" "nem számít mit hiszel!" stb., hát jelzem, nekem volt igazam, nem csak clean install után aktiválódik be...
Ha egy átlag user nem olvas fórumot, csak simán frissíti a rendszert 8.1 ről 10-re nem kell még 55555 telepítést elvégeznie. Gondolom csak a szerverek voltak leterhelve... Próbáltam aktiválni tegnap 10x, semmi.
Most bekapcsoltam a gépet, elsőre semmi, másodikra be is lett aktiválva. Nem volt se isom, se 5x telepítés, csak simán átfrissítettem 8.1 ről fájlok megtartásával. Ennyi.
-
r3dsnake
nagyúr
A Windows.old mappa lementhető valahogy? Sima másolással nem enged pár fájlt áthúzni.
-
BlackSoft
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #12337 üzenetére
Mint mondtam, a "failed" óta a Win update halott, nem csinál semmit. Hiába törölsz ki akármit, összefosta magát teljesen.
-
beni26k
csendes tag
Srácok nem tudom a norton securityt feltenni a gépre. Sehogyse. A honlapról próbaképp a trialt is letöltöttem, 90 napos promósat, semmi. El sem indul a telepítő!
-
headhunter86
senior tag
Este 8.1-ről lefrissítettem. Aztán gyorsan csináltam egy Bootolható USB-t, aztán ment is a clean install.
Eddig nagyon bejön, bár nem sok időm volt nézegetni.
STEAM, GOG, UPLAY, Raptr játékokhoz fenn van és hiba nélkül mennek.
Ma majd még folytatom a telepítgetéseket. Rendben lesz ez az OS úgy látom.
Boot még gyorsabb lett. Új animációk elég klafák. Bár először gépházban keresgéltem a beállításokat, de aztán megtaláltam a hagyományos Vezérlőpultot is. -
pzstm
titán
válasz
sajnálattal hallom...nekem 6 perc volt a toolal ISO letöltés, és tegnap 6 gépet is upgradeltem, 4-5-6-7 évesek is voltak közöttük, 80 perc volt a legdurvább...Toolal in-place upgrade frissítés is 15 percen belül mindig kész volt letöltéssel.
Update mindegyik gépen lement, megtalálta a frissítéseket
-
szundybence
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogyan lehet azt megcsinálni, hogy az összes program menüben úgy nézzen ki, mint a megelőző Windowsokban? Szépen egymás alatt legyenek ABC-sorrendben a programok és persze főleg, hogy ne legyenek benne olyanok, amik még nincsenek is telepítve.
Azt is jó lenne tudni, hogy az a nevezetes két új dolog, a wifi-jelszó kipofázása és a kikapcsolhatatlan frissítés tényleg igaz-e?
-
Aslan
aktív tag
válasz
Mint tegnap is írtam. Nekem is pont ez volt. Mikor beléptem helyi fiókból az MS fiókomba addigra beaktivált. Most, hogy ennek volt-e köze ahhoz, hogy beléptem az MS fiókba vagy csak véletlen egybeesés, azt nem tudom.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Mielőtt elkezdenél hőbörögni, miért nem nézel utána?! A telepítési hiba azért van mert a letöltött fájlok hibásak, korruptak.
1. Go into "C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" and delete everything in that folder.
2. Now, run the command prompt as an administrator. Type in "wuauclt.exe /updatenow".
3. Go to your Control Panel > Windows Update and your Windows 10 should start re-downloading from scratch -
-
applause
aktív tag
Korábban már kérdeztem.
A webkamera működött korábban, most pedig hibakódot dob fel 0x200F424F és bezár a kamera alkalmazás.. Másnál jelentkezik-e a insideres 240-sen?
A most frissített w7 után a w10 ismételten jelentkezik, tehát kérdésem él tovább. -
azka79
aktív tag
Ma reggel bekapcsoltam a gépet és már az aktivált windows fogadott. W7 ről frissítettem programok megtartásával. Minden működött rendesen, de azért a beállításokat átnéztem itt ott állítgatni kellett.
-
-
.LnB
titán
válasz
Tegnap, Tool-lal telepítve, maximum 45perc alatt kész volt az update+telepítésem. Mindezt úgy, hogy kb közben oda se kellett mennem a géphez. Magától felállt a Win 10 és már csak használnom kellett. Tökéletesen működik.
A 45 perc a Windows 10 Media Creation Tool elindításától a Win 10 használatba vételéig értendő.
-
BlackSoft
addikt
Emberek ilyen nincs!
MS bebizonyította ismételten, hogy egy szöget nem tudnak egy deszkába beverni...
- Update fos, nem megy.
- Win 10 a jelenlegiek szerint 50 év múlva is várni fogja, mikor lesz "ready"...
- Ha belepiszkálsz a fájlokba, és rászeded ezt a fos-t, hogy végre leszedje a 10-est az update,
akkor meg 2 órányi szarakodás után failed lesz, majd soha többet nem csinál semmit.
- De ez mind oké.... jaaa NEM!De... Mikor a "tool"-t leszeded, hogy majd azzal, akkor meg egész éjszaka szed le 4GB-ot 50kbps-vel, majd kemény 8 óra download után végre elindul. De ne kapcsold ki, hogy majd később akarod megcsinálni, mert eltelt annyi idő, hogy munkába kell menni, mert amikor kilépsz, akkor ki fog törölni mindent a k***va anyjába, amit eddig letöltött, és következő indításnál újra 8 óra hosszát fog töltögetni
-
szimi57
őstag
Egy kérdés: Feltelepitett, aktivált Win10-et át lehet-e költöztetni másik HDD(SSD)-re. Van-e erre beépitve lehetöség vagy külsö progi kell? Esetleg egyszerűbb az ujratelepités?
-
CanibelZ
aktív tag
Lehet tudni valamit, hogy diák verzió lesz-e a 10-ből és ha igen, mikor lesz fent a Microsoft oldalán? Az összefoglalóban láttam, hogy elvileg lesz/van Education kiadás, de arról is csak májusi hír a legújabb.
-
kengyel
nagyúr
Most jöttem haza munkából, és még csak vizsgálja a gépet
Ezért ezt a megoldást választottam.
Tegnap is így ment fel a laposra -
ZGO
tag
Akiknek nem aktivál egyből:
türelem, többszöri (kb 3-4x) aktiválás gombra kattintva aktiválja az oprendszert!!!Nem kell megijedni, hogy hibaüzenetet dob.
Minden jót, nekem eddig nagyon bejön!!! Windows 8.1pro-ról frissítve, fájlok és beállítások megtartásával.
Üdv, egy DELL Inspiron 7537-es gépről !
-
v.attis
őstag
Sziasztok.
Próbálnám lemezről feltenni a 64 bitest, de településkor egy restart után csak egy windows logó van már vagy fél órája. Dvd nem villog, vinyó nem villog, semmi nem történik. Ugyanez van clean installnál, de egy hivatalos win7-et akarok frissíteni és itt mindig megáll.
Mi a baj? -
wwhy
veterán
válasz
Kolondrum #12311 üzenetére
VGA intel GMA4500M -- ez lehet az oka; Én egy 2530p-re tettem fel, és település után nem tudta a natív felbontást a W10
Feltettem a W7-hez való VGA drivert- onnantól fagyás, a FF indulás után azonnal fagyott, fagyasztotta a gépet stb. Vezérlőpultból leszedtem az Intel ... sw-t, azóta nincs gond, és a natív felbontás is maradt.
Viszont aktiválással kapcsolatban: ha N-es W8.1-et frissítettem és W10 N lesz aktiválva, akkor a tiszta telepítésnél lehet normál W10-et tenni vagy csak N
A tálca /háttér/színe (ronda fekete) változtatható?
-
JamesHun
addikt
meddig vártam arra, hogy PC-n lássam a Forza logót
(bár csúnyácska volt, de csak közepesre volt téve valami minőségi vacak, azt magasra tettem, aztán majd este megnézem szebb lett-e)
És úgy nézz ki egész jó lett a 8.1 felfrissítve 10-redolog
Nvidia GE-t újra kellett tennem, ott még talált újabb drivert és egész életképes lett az "új" rendszerMajd este tesztelem tovább
-
Nem kötelező tiszta telepítést csinálni!
Ha frissítetted a win 8.1 rendszeredet és minden oké, a win 10 aktivált akkor simán maradhat is. A tiszta telepítést azok csinálják akik nem akarnak megtartani semmit a régi rendszerükből + nem akarnak vesződni pl. a windows old mappa törlésével (ez tartalmazza a windows 8.1-et amiről frissítettél és amire visszaállhatsz ha akarod) ami jelentős helyet foglal.
Ha szereted a tiszta rendszert, mindenféle felesleges szemét nélkül (de akkor ugye a régi progikat és beállításokat újra kell raknod) akkor kiírod a win 10-et és tisztán újrahúzod. Ha így is megfelel akkor nyugodtan maradhat. A Windowsod már aktivált és az is marad. -
pzstm
titán
válasz
Kolondrum #12309 üzenetére
Nálad valami egyéb is lesz, nekem csak eggyel újabb egy 7 éves Asus laptopom, azon tökéletesen fut, P8600-as procival. A jelenségek, amiket írtál, pedig annyira egyediek, hogy a topik elmúlt pár napnyi több ezer kommentje közül sem találni ilyet....szóval sajnálom, de a hiba egyértelműen Nálad lesz
-
.LnB
titán
Azok közül akik aktiválásnál a "...próbáljam meg később" üzenetet kapták, valakinek sikerült már azóta aktiválni?
-
lacus83
senior tag
válasz
Kolondrum #12309 üzenetére
Az op rendszer árát tedd inkább egy olyan gépbe ami nem fostalicska a fostalicskának nevezett Win10hez.
8 éves cpu,8 éves chipset.Mit vártál:?Örülj hogy egyáltalán felmászott a szerencsétlen mert pl X2 CPUra fel se települ.Komolyan nem értem ilyenkor az embereket.Adatlapodon lévő asztali gép vinné,miért nem arra rakod?
-
Komolyan mondom ez egy hulladék! Megmondom nektek miért tettem fel a tegnap éjfélig jól működő laptopomra: ha jó megveszem! Nem lett jó! Nagyon nem lett jó, van egy darab szr az asztalom amit ma este műthetek meg! "Kezdődhet valami új" ugye kiírta, az asztal töltése közben úgy fagyott, hogy az egér is megállt. Áramtalanít, restart. Boot tetű lassú, kikapcsolás dettó! Kb 5 percenként magától lefagy a fenti módon, ez idő alatt lehet matatni. A cfosspeed azóta úgy kezel engem mint felhasználót aki megvette a programot, hogy az a kód bizony érvénytelen ki vagy te add meg a helyes kódot! Ezért még nem szabad pénzt adni! Újra és újra bebizonyosodik! Éjjenezzétek a csili vili külsőt. Lassan tanfolyam kell egy rendszerhez is ahogy elnéztem... köszönöm az esti programot meg az elveszett beállításokat mire mindent visszarakok! Fostalicska!
T9500, intel 530, HDD, VGA intel GMA4500M, 4gb DDR3 -
Novver
senior tag
Nos, újratelepítettem a 8.1-et, felment az összes update is szépen, viszont nem adott kis ablakot. Mondom türelmes leszek. Aha, eddig bírtam.
Beírtam poénból a már ismert wuauclt.exe /updatenow parancsot és most ez a kép fogad
Lehet ebből probléma? Elméletileg fel kéne hogy ajánlja a frissítést ahhoz hogy jogtiszta 8.1-ről jogtiszta 10-em legyen nem?
Létezik hogy túl hamari voltam és elbaszarintottam a menetét?
Választ előre is köszönöm!
-
Polír
csendes tag
Sziasztok.
Teljesen átlag felhasználó vagyok,és csak azt szeretném kérdezni,hogy win 8.1 pro oprendszer volt a gépemen,azt most délután megfrissítettem win 10-re a Media Creation Tool-al,simán meg is történt a frissítés,minden működik rendesen,minden beállításom megmaradt,fájlok stb,kb 10 perce aktiválta magát a rendszer,szóval a kérdés az,hogy más teendő nincs???Ez már marad? Mert olvasgattam itt a hozzászólásokat,és olyanok voltak,hogy frissítés után kell csinálni egy teljes új telepítést.
-
-
AthlonXP
őstag
USB kulcsra másolni a telepítő iso-t csak ezzel a fent említett progival lehet, vagy jó a korábbi Windows 7 USB DVD tool is? Jó volt a 8.1 telepitohoz is, gondolom ide is jó lenne, de azért megkerdem...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest