Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
srácok, mi a franc ütött a Windowsba, hogy nem tudok kattintani?
az asztalon ki tudok jelölni, meg ott működik a helyi menü, de ennyi.
sem a tálcán, sem az asztalon, semmilyen programban, sem a Metro felületen nem tudok kattintani.
ha kattintok, egyszerűen deaktiválódik az aktuális ablak.az egérmutató mozog. az egér jó, de azért kipróbáltam egy másikkal is.
egyik pillanatról a másikra történt, közben nem volt újraindítás, nem települt semmi...
újraindítottam, akkor lefutott pár Windows Update.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
BlackSoft
addikt
Újratettem a rendszert (8.1 Enterprise, eredeti). Nem találja a frissitéseket valami hiba miatt, majd sokadszorra megtalálja mind a 48 important update-et, de leszedés/telepités után zárójelben jelzi, hogy failed... Restart után meg vissza csinál ugye mindent.
Ezt most miért? Hol a hiba? Kikapcsoltam még a tűzfalat is update ellenőrzés előtt, a routerben is...
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Petyyyyy
addikt
válasz BlackSoft #62754 üzenetére
Nem babráltál a frissítések kiválasztásakor? Általában ha talál x darab frissítést, párat mindig pipa nélkül hagy. Ennek legtöbbször jó oka van. Múltkor kijelöltem azt is, amit jelöletlenül hagyott és rögvest hibát is kaptam.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
bunygyi
tag
válasz MasterMark #62737 üzenetére
Tisztelt mester!
Nem tudom hogy feltenni a böngészőbe a kérdést hogy választ kapjak!
Három ablakot megnyitok, 1.YouTube; 2.facebook; 3.it café;
YouTube leáll; Facebook inaktivitást mutat kifelé amikor az it café-t használom
YouTube-ra klikelve és visszamegyek fórumra pl. 1 percig megy a zene.
Mit kell állítani hogy aktív maradjon az ablak ha nem azon az ablakon ügyködök? -
ryori
senior tag
Dell Latitude E4300 Windows 8.1 x64
fresh install + driverek + opera/ccleaner
24,1GB-t foglal, (4GB swap)[ Szerkesztve ]
-
nyurga82
tag
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok. A bittorrent topikban már feltettem ugyanezt a kérdést, de nem tudom, hogy az alkalmazás okozza a problémát, vagy maga az OS.
Kb. 3 hónapja újratelepítettem a gépet, 7-ről költöztem 8.1-re. Eddig semmi gond nem volt vele, viszont 2-3 napja elkezdett problémázni a gép. A uTorrent indítása után nem sokkal (5-15 perc) újraindul. Az eseménynaplóban ez a bejegyzés van :
"A TCP/IP nem tudott kimenő kapcsolatot létesíteni, mert a kijelölt helyi végpont legutóbb egyazon távoli végponthoz volt csatlakoztatva. Ez a hiba általában akkor jelentkezik, ha gyakori a kimenő kapcsolatok megnyitása és bezárása,így minden helyi port használatban van, és a TCP/IP újra felhasznál egy helyi portot egy kimenő kapcsolathoz. Az adatok sérülésének megelőzéséhez a TCP/IP szabványnak szüksége van egy minimális időközre a helyi végpontok és távoli végpontok sikeres összekapcsolása között."
Esemény. 4227Ez mitől lehet ?
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
glspeter1
őstag
Üdv.
Napokban vettem egy 8.1 OEM kulcsot és egy dologra nagyon kíváncsi lennék.
Ha mondjuk alaplapot vagy ssd-t cserélek, vagy csak szimplán újra akarom tenni az op-t, akkor ez lehetséges ugyan ezzel a kulccsal vagy kuka ?Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
glspeter1
őstag
válasz Tournament #62764 üzenetére
Mármint hívni kell az MS-t ?
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
addikt
válasz glspeter1 #62763 üzenetére
Ha ugyanarra a gépre akarod, és nem történt hardverváltozás akkor nincs semmi gond. Alaplapcserénél teljesen hivatalosan kuka, valóságban MS üfsz-t kell hívni, hogy "elromlott az alaplapom, garis volt, cserélték, újra szeretném aktiválni a Wint". Azt nem tudom hogy más hardverre/cserére mennyire érzékeny, én úgy tudom csak alaplaphoz kötődik.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Kube
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám, ha megnyitok egy képet akkor a mögötte lévő háttér átvált ilyen sárgás színűre, valamint elszínezi magát a képet is. Alkalmazás, játékok, nem viselkedik így. Csak a windowsban. Illetve photoshopban ha szerkesztek ott is hol elszínezi, hol nem, hol pedig fekete az egész munkaterület.
Valaki találkozott már ilyennel? Itt egy példa:
- értelem szerűen a sárgás résznek fehérnek kellene lennie, illetve a képnek is normálisnak ahogy itt az oldalon.[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Shokkolo
addikt
Ez alapján megnézhetnéd, hogy a registrydbe nem-e szemetelt valami bele ...
Viszont találtam egy ismert bugot is. Van benne megoldási javaslat
HF
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
félisten
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
csi3ga
újonc
Sziasztok !
A kérdésem az lenne, hogy a magyar Windows 8.1 dobozos változata (wn7-00928) pontosan mit tartalmaz?
Van benne külön 32-, és 64-bites telepítőlmez is ? A telepítőlemez(ek)en kívül mi van még benne ?
-
Shokkolo
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #62770 üzenetére
Egyre gondoltunk
(de van rá registry is, igaz annak alehetőségét kb 5% -ra becsülöm. elég gyanúsan a színprofil)"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Oliverda
félisten
Adott egy gép amin 8.1 van, és aki legutóbb használta az MS accounttal volt bejelentkezve, a login képernyőn látom a nevét és email címet, csak éppen ugye én nem tudok belépni. Tudok használni valahogy saját accountot, vagy esetleg létre tudok hozni egy helyit?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
bunygyi
tag
válasz MasterMark #62774 üzenetére
Windows csempéből nyitom az explorert, google van beálliíva keresőnek.
-
Kube
senior tag
-
Kube
senior tag
válasz Oliverda #62781 üzenetére
Itt egy példa rá, hogyan is működne a gyakorlatban, parted magic >> logmein. Ha jól olvasom Windows 8-nál nem működik, nem tudom azóta van-e változás vagy frissítés. Abban biztos vagyok, hogy a többivel nekem ment. Na most gondolom HBCD is hasonló a megoldás. Ha ezen az úton mész tovább a keresgélések terén, akkor ilyen hasonló videókba beletud botlani az ember, ez is elméletileg HBCD. De mondhatnám ezt is, igazából itt már csak választás kérdése szerintem, a sok értékelésből meg látja az ember, hogy működő képesek.
[ Szerkesztve ]
-
albgab
aktív tag
-
szepsy
senior tag
Hali.
Szélessávú kapcsolatot, hogy kell beállítani, hogy automatikusan kapcsolódjon, ne keljen csatlakoztatni?
-
Kube
senior tag
válasz szepsy #62784 üzenetére
Nem elegáns, de hirtelen ezt találtam.
-
titán
Nem tudjatok veletlen, hogy ezt az uzenetet miert kapom?:
Hiaba probalom rendszergazdakent, barmilyen kompatibilitas modban, nem sikerul.
[ Szerkesztve ]
-
Dumi86
senior tag
rossz a crack,de ez nem hiszem hogy itt megengedett téma lenne
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
a fájl elején ott az "rzr". Szóval szerintem kérdezd őket,hogy miért nem megy
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
Nos körülnéztem neten. Azt írják hogy Visual C++ program hiánya miatt dobja fel ezt a hibát. Aztán hogy pontosan melyik verziója kell neked,az már kérdéses.
-
AtHoS
nagyúr
Az nem lesz más, mint a .1 update az eddig használt win8-hoz
Windows 8.1 Update x64-alapú rendszerekhez
Miután telepítődött keres még rá frissítésekre, mert lesz még hozzá pár darab
read-only mode on the forum
-
Mister_X
nagyúr
Kéne az asztali gépre is egy jogtiszta Windows, jelenleg hol jutok hozzá a legjobb áron? Nem szívesen aktiválnám be a laptop kódjával.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #62796 üzenetére
Nézegettem, de ez akkor a teljes szoftver? Azt hittem, hogy csak upgrade.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
őstag
Hali!
Tegnap telepítettem fel a 8.1vl-t. Tegnap este én kapcsoltam ki a gépet, ma reggel már nem indul. Beírom a jelszót és az üdvözöljük felirat bejön, de nem indul el. Szerintetek mi lehet?
Köszi!
-
félisten
-
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #62799 üzenetére
Szabadságon van, csak egy hét múlva jön vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest