Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
válasz GEPESZ66 #25649 üzenetére
A Genius oldalán találtam WIN8-as Beta drivert.Ha csak így lehet életet lehelni a hangszóróba, akkor felrakom, de nem probléma-e, hogy Beta?
Nem lehet valamit beállítani, hogy az alap , integrált kártyával legyen hanglegyen hang?
Esetleg a BIOS-ban kell valamit kipipálni? -
Tosee
őstag
válasz mandin #25629 üzenetére
Avast nálam is volt fent (free, win 8 előtt azt használtam)! Win 8 on is próbálkoztam vele, de valahogy random időközönként mindig felmondta a szolgálatot a rendszer... kékhalál!
Tudtommal még nem teljesen kompatibilis ezzel a rendszerre! Olvastam már, hogy valakinél rendben működik, meg egyéb megoldásokról, de a személyes tapasztalat nem ezt mutatja!Uninstall Utility ha esetleg az eltávolítás mellett döntesz...
[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
GEPESZ66
veterán
A CANON PIXMA IP3300-at rácsatlakoztattam a gépre, de úgy látom nem ismerte fel. Néztem a CANON honlapját, de nincs WIN8-as driver. Rakjam fel a WIN7-est? Olyat olvastam, hogy kompatinilitási módban célszerű telepíteni, ezt hogyan kell?
-
törölt tag
A frissítési aszisztens által letöltött és készített ISO-t megnéztem a winMd5Sum-al:
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Üdv.!
Lenne pár kérdésem, némelyik nem kapcsolódik szorosan a WIN8-hoz.
SSD-n van a rendszer, viszont BIOS-ban elfelejtettem telepítés előtt átállítani ACHI módra. Kérdésem annyi lenne, hogy milyen hátrányom származik ebből, érdemes-e ezért újratelepítenem avagy van-e megoldás átállítani valahogy?
A másik kérdésem az lenne, hogy Win7-nél ugye adott, hogy miket kell átállítani\letiltani ha SSD-t használunk, Win8-nél mi a helyzet, esetleg okosabban kezeli az SSD-t és alapból beállítja magának? Ha nem, van valami leírás, hogy startmenü nélkül, hogyan tudom átállítani a dolgokat? -
polonic
félisten
Ez a win8 már arra a szintre jutott, hogy felb@sz, nagyon.
Állandóan elfogy, felzabálódik a memória a BF3-nál. És ekkor játszhatatlan lesz, swappol kegyetlenül. Kilépés után is tele van a memória, nem a BF3 csinálja. Win7 alatt semmi probléma nem volt. másnál meg nincs ilyen probléma. Itt valami más lehet. Process explorer persze semmit nem mutat.
-
scott_free
senior tag
a metro-s Posta alkalmazást sehogyan sem lehet testre szabni vagy csak én nem találom a beállítási lehetőségeket? (pl. hogy ne 3 oszlop legyen)
mert az outlook.com-on tök normálisan be lehet állítani mindent, itt meg nem. -
ZetorGumi
addikt
Adott egy PC, amin Win8 fut, és 2 db hálózati meghajtó.
Minden egyes újraindításkor a PC elfelejti a felcsatlakoztatott hálózati meghajtókat (S:, és T
Mitől lehet ez? Másik PC, ami szintúgy Win8-cal fut, az normálisan működik.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
alec.cs
tag
Sziasztok!
Adva van egy Samsung NP350V5C-S04HU notebook 1000GB HDD-vel rajta gyári windows 8-al.
Lett vásárolva egy Samsung 840 SSD 128GB. Hozzá adtak áttelepítő lemezt.A HDD-n lévő windows 8-at kellene átrakni az SSD-re.
Ekkor jönnek a problémák:
- Az SSD-hez adott lemez alapján történne az áttelepítés, de a Disk Clone-ra kattintva azt mondja, hogy töltsem le a Norton Ghost-t programot. Oké letöltve és futtatva. Jön a következő gond ekkor. A program 30 napos trial, így nem megy benne a Disk Clone. Megy a bosszankodás, mert akkor mi a fenéért adják az SSD-hez az áttelepítő lemezt, ha amivel kellene csinálni az fizetős!!!!- Ezekután egy boot lemezt vetem elő amin van Disk Clone. Most meg az a gond, hogy nem lehet bootoltani a gépet CD-ről. A biosban a CD látszik, de a boot sorrendnél nem lehet kiválasztani (csak egy van: Windows boot manager - hdd)
Na ilyenkor mi a teendő?
Hogy a fenébe lehet a működő Windows 8 rendszert az SSD-re átrakni (nyilván friss telepítés lenne legjobb az SSD-re, de nincs Windows 8 telepítő lemez)?
-
nagyúr
válasz ielektros #25648 üzenetére
De minek kell mennie a gépnek 24/7be? Töltés, vagy a hangjára tudsz aludni?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
GEPESZ66
veterán
válasz GEPESZ66 #25658 üzenetére
Tegnap este érdeklődtem a következővel kapcsolatban. A HP scanner (2300c) és a Canon nyomtató (IP3300) esetében nem tudott drivert telepíteni. Érdemes-e a scanner esetében a VISTA driver, a nyomtató esetében a WIN7 driver kompatibilitás módban történő telepítésével, vagy egyenlöre térjek vissza a WIN7-re?A WIN7 nem kért külön driver telepítést.Jártatok-e mír így, hogy másik rendszerre való drivert kellett telepíteni?
-
ielektros
senior tag
-
Bali27
addikt
-
kenny123
addikt
Ezt valahogy meg tudom oldani, win ujra húzás nélkül? Csak mert nincs egy darab pendrive sem a kozelemben, es fontos lenne.
https://www.dropbox.com/s/y5hivuy7h9ypygp/2013-01-05%2010.17.32.jpgKb semmilyen helyreállító metódus nem csinál vele semmit, egyedül a parancssor elérhető.
yo
-
khorvat
senior tag
válasz ZetorGumi #25665 üzenetére
Ez nálam is fennáll, én is elveszítem újraindítások után az előzőleg felcsatolt hálózati meghajtókat, itt csak 1 win8 pro van szal nem tudom egy jól működővel összevetni mi lehet a különbség! De érdekes, hogy nálad 1 gépen jól működik a miértre kéne rájönni! Ha lesz vmi tipped vagy biztos megoldásod kérlek írd meg priviben vagy itt! Addig én is próbálok nyomozni tesztelgetni ez ügyben!
-
hyperspace
őstag
sziasztok,
nem tudom, mennyire gyakori dolog a probléma, ami történt. 32bit-es win 8 pro került a gépre, és hetekig problémamentesen működött, majd telepítve lett rá egy ingyenes avast antivirus, és azóta, miután be van írva a jelszó a bejelentkezésnél, majd enter, utána fekete képernyő fogad, és nem lehet vele mit kezdeni. feladatkezelőt ha elő akarom hívni, egy pillanatra villan fel, majd eltűnik a feketeségben. valaki tudja, hogyan kell orvosolni ezt a problémát? válaszokat előre is köszönöm.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
khorvat
senior tag
válasz hyperspace #25677 üzenetére
Avast menjen a levesbe , semmire való program mint látod olcsó húsnak híg a leve!
Felesleges feltenni minden van integrálva a win8-ba defender, vírusvédelem stb. ezeket kár duplikálással összezavarni!
Csinálj egy win8 DVD-ről egy korábbi pontra visszaállást amikor még nem volt avast telepítve! -
csixy
addikt
Szia alec.cs !
De előtte ezt is olvasd el !
http://prohardver.hu/teszt/mindent_az_ssd-krol/particio_kezdetenek_eltolasa.htmlhttp://prohardver.hu/teszt/mindent_az_ssd-krol/bevezetes_ssd-alapok.html
[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
CyberPunk666
senior tag
Mindenkinek!
Egy ennyire új operációs rendszer esetén minden komoly rendszer szintű program kompatibilitását ellenőrizni kell!
Az avast nem támogatja jelenleg a windows 8 rendszert, mindenkinek csak a gondja van vele, de minden más komoly program esetén ellenőrizni kell!
A vírusvédelmi programok nagy része még nem készült fel, ne telepítsetek ilyeneket, csak ami ready for w8.
-
Dromi
tag
válasz CyberPunk666 #25681 üzenetére
Akkor mit javasolsz, amíg nem lesz az valami ingyenes is jó lenne 30 napos próba verzió vagy ilyesmi, mert AVG 2013 - állandóan vírust jelez, amit felraktam.
-
-
Dinter
addikt
Nektek nem szokott olyat csinálni, hogy gondol egyet, és lefagy 20-30mp.-re a Windows? 2-3 naponta csinálja.
-
betyarr
veterán
egy érdekes dolog:a D meghajtón van a dokumentumok mappám (nem az amit automatikusan hoz létre a win) és nem dob ki találatot a kereső,hiába írom be egy dokumentum nevét.abban másképpen kell keresni?vagy ez egy bug?
[ Szerkesztve ]
-
brekes
tag
válasz Dinter #25685 üzenetére
Nem.
A vírusírtókkal kapcsolatban meg: Én sem használom win8 alatt, és nem is fogom, bőven elég a be épített. Én win7 alatt sem használtam ilyeneket.... A fontosabb vírusokat mint például a trójai vírusok úgysem foglya meg. A kis kémprogramokat meg a beépített megfogja. Szóval tök feleslegesek ezek a "vírusírtók"
-
nicu71
addikt
Halihó!Elérhető és tölthető az Intel HD 2000,3000,4000, 2013-as első grafikus meghajtó illesztőprogram frissitése,akit érint !
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Cartedor
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám. Tud vki segíteni?
A Windows 8 Media Center csomag korlátozott ideig ingyenes, azaz jan. végéig.
Windows 8-at megvettem, szeretnék erre a csomagra regelni, ezen a honlapon:http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-8/feature-packs
Gmailes címemmel nem tudtam. Hotmaillel egyszer sikerült, de a visszaigazoló e-mailre már hetek óta várok.
Azóta is próbáltam gmaillel, más címmel regelni, de semmi.
Pár ismerősömet is megkértem rá, nekik is azt írja ki, hogy a rendelést nem sikerült feldolgozni.
Ez mitől lehet? Már nincs olyan sok idő jan. végéig.
Tudtok adni vmi tippet???
Előre is köszi! -
werttzui
addikt
Üdv! Webcam problémám van! A skype ill a kamera app alatt nem működik fel sem ismeri! Amúgy a telepített progi,driver alatt meg tökéletes,de így max saját magam tudom nézegetni
Gagyi kamera,de win 7-el ment conceptronic funcam. Help!PENTAX
-
CyberPunk666
senior tag
Media center probléma:
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_install/windows-media-center-key-not-recieved-even-after/c44b80cf-b9b0-433f-9be8-5afef99e30cc
-
nagyúr
válasz werttzui #25694 üzenetére
Mert van fent vga driver. Ha letörlöd és hagyod hogy a windows magának felrakja hozzá a drivert, akkor lesz mindekttőben kép.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
scott_free
senior tag
nálam a Bitdefender Antivirus Plus 2013 hibátlanul fut! (magyarul NEM tud)
elvileg az AVG 2013 is támogatja már a Windows 8-at, nem?
-
ielektros
senior tag
Amugy a windows sajat beepitett vedelme ennyire rosszul teljesit? Vagy miert akar mindenki minden aron egy extra programot telepiteni a virusvedelemhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest