- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
Tegnap este elszórakáztunk a szomszéd 64bites AMD win7-esén a KB3033929-es frissítéssel .Először is beakasztott a többi frissítésnek is. Kínszenvedés volt a húzd-meg ereszd-meg játék a telepítgetésekkel. A többi végül is felment, de ezt az egyet a végén rejtettük a mutogatandók közül, mert nem boldogultunk vele.
Lefáradtunk rendesen! -
csixy
addikt
válasz
h1ght3chzor #62274 üzenetére
Szöveg helyett képek . Én a win10-es MBR-jét álltottam helyre vele. A lényeg :az MBRt kell helyreállítani, esetemben ez az sda volt és meg kellett keresni hozzá a bootot tartalmazó windows partíciót -ez nálam az sda1 volt.
(Ja.. ez legacy BIOS beállítás mellett van, az UEFI-t nem tudom, hogy van , azt kerülöm.)
a haladó beállításokat választjukés Apply és kész.
-
csixy
addikt
Ezt töltsd le pörköld ki egy CD-re
A windowsos vinyó MBR-jét nagyon szépen lehet vele gyógyítani. Előtte vedd ki a felesleges vinyódat, bootolj be a cd-ről és a menüből válaszd ki a mbr helyreállítását ... (valahogy így., már nem emlékszem pontosan , hogy volt, de biztos menni fog Neked is) .http://prohardver.hu/tema/windows_9_kodnev_threshold/hsz_3285-3285.html
A mádik eredeti lehetőség, bebootolod windows telepítő CD-det és javítási módban kiadod a bootrec.exe / fixmbr és a fixboot parancsot.
-
csixy
addikt
válasz
Akcok94 #61776 üzenetére
Nézd már körbe a notidat, hogy nincs -e rajta egy eltolható Wifi kapcsoló, vagy valamilyen billentyű, vagy billentyű kombináció,amivel bekapcsolható.
Az eszközkezelőben ill. a hálózati eszközök között nincs tiltva véletlenül és csak engedélyezni kell.
Benézhetsz a biosba ,is hogy ott nem tudod-e visszakapcsolni?
Lehet kisérletet tenni linuxból is az rfkill paranccsal, olvass utána.
Ha semmi sem segít, akkor szedd ki belőle a kártyát és tegyél be egy másik fajtát és akár utána vissza teheted az eredetit is és működni fog valószinűleg.A fene egye meg a H2O biosát !!!!
-
csixy
addikt
válasz
quailstorm #61644 üzenetére
Vajon mi történne akkor, ha a vinyót beraknád egy másik windows 8 rendszerbe ,akár usb meghajtóként is és az élő rendszerrel lefuttatnál rajta egy chkdsk-t.
-
csixy
addikt
A felhőből lassan csepeg az eső.
-
csixy
addikt
válasz
sixpak #61550 üzenetére
Nekem egy vadonáns új gyári asus vivo PC-n kezdte el a hülyeséget a gyárilag előtelepített win8.1 with Bing rendszeren ujdonsült korában. Már kezdtem kiakadni tőle.
Végigcsináltam a leírás alapján . Este 11-től hajnali 5-ig kefélgette magát és győzött. Azóta jó az Asus-bili, meg benne a 8.1-is. -
csixy
addikt
válasz
szabonagyur #61426 üzenetére
A speccy is jó erre.
-
csixy
addikt
válasz
anonymus89 #61392 üzenetére
Nézd meg a feladatkezelőben, hogy a TiWorker.exe a CPU hány százalékát foglalja le .
Ha ez kb 50% a kb 100%-os vinyóterhelés mellett, akkor itt van a megoldás. De a gyógyítási folyamat kb. 5-6 óra hosszáig tart. -
csixy
addikt
-
csixy
addikt
válasz
szabonagyur #61302 üzenetére
Dettoo ,ugyanúgy van nálam is.
-
csixy
addikt
válasz
cattus #61245 üzenetére
Csak nekem egész nap nem akarta befejezni a TiWorker.exe ezt a fülsértő vinyómatatást.
Én ezt csináltam végig. Öt óra kőkemény szakállnövesztés volt, hogy meg tudjak szabadulni a problémától!Az átlag júzer pedig várhat rá amíg megdarálja a vinyóját a rendszer.
Jóccakát!
-
csixy
addikt
válasz
Sontir Fel #61239 üzenetére
Csináld meg a régit szerintem.
Én winxp prof-al jártam úgy , hogy csináltam egy új rendszergazda fiókot és utána töröltem a régit. Aztán a korábban telepített drvereket nem tudtam módosítani még eltávolítással és ujrarakással sem.
Szerintem mindig meg kell hagyni az eredeti rendszergazda fiókot. Átnevezni lehet, jelszót cserélni lehet , de folyamatában az eredeti rendszergazda fiók mindig maradjon meg.
-
csixy
addikt
válasz
Sontir Fel #61235 üzenetére
Az eredeti rendszergazda fiókot nem törölted véletlenül?
-
csixy
addikt
válasz
Sontir Fel #61233 üzenetére
Mindenre (???) ezt írja ki?
Esetleg próbálj meg egy renszer visszaállítást.
-
csixy
addikt
válasz
Dobi 562 #61205 üzenetére
A válasz nekem nem egyszerű, ezt tedd fel a
virusirtó tocsikban .Ha majd talál az update frissítéseket , akkor a net keret utolsó vezióját hagyd a végére és előbb a többi fontosakat pipáld csak be.
Nézd meg a hálókártyád TCP/IP 4-es beállítását is , hogy minden autóra van-e állítva.
-
csixy
addikt
válasz
Dobi 562 #61195 üzenetére
Telepítsd a https://www.malwarebytes.org/ free vezióját , frissítsd meg az adatbázisát és takarítsd ki vele a szemetet. A rootkit kutatást is kappcsold be rajta.
Mégegyszer csinálj vele teljes keresést és szedd le a szemetet. Ha már nem talált semmit , akkor a Mc afeet szedd le és aktiváld be a windows defendert.
Frissítsad az adatbázisát. Csinálj vele teljes keresést.
Nem árt közben egy CHKDSK sem.
Ezután felváltva próbáld frissíteni a defendert és a vindows updatet. ÍKözben minden kis győzelem után indítsd ujra a gépet. -
csixy
addikt
válasz
Bubu82 #60900 üzenetére
Nézd meg az alignálást, eltolást, hogy az eredeti vincsesztereden úgy van-e, hogy majd megfelelően fog állni az SSD-den is ha mondjuk csak úgy DD-vel átkópiznád a rendszert.
Ha jól áll. Akkor a lemezkezelőben kérd meg a C: meghajtódat , hogy hátulról előre kissebítse meg a magát a C: partíciót annyira , hogy majd az EGÉSZ vinyód tartalma ráférjen az SSD-re.
Csinálj egy Clonezilla boot CD-t.
Az SSD-t tedd egy USB-s tokba
bootolj be a clonezilláról és egy az egyben másold át az egész diszket (nem csak a C.-t) az SSD-re.
Vigyázz nehogy összekeverd a forrást a céllal, mert akkor legyalulod a vinyódat és kaput !!Ha sikerült akkor szereld be a vinyó helyére az SSD-t. És gyerünk, lássuk milesz!
-
csixy
addikt
válasz
quailstorm #60763 üzenetére
Megnézem!
-
csixy
addikt
válasz
quailstorm #60758 üzenetére
Köszönöm!
Ezzel a régebbi driverrel tényleg gyorsabban szedi a lábacskáit.
Automatice kompatibilitási módban tette fel és a végén rákérdezett , hogy helyesen működött-e a telepítő.
Mondtam neki , hogy igen. Már most elég jó masinka lett belőle.Mégegyszer köszönöm!
Nem is adom el! Valódi párhuzamos portja van . Valódi RS232-es portja van . Ez nagy érték egy windózos gépnél (Jtagolás, flashelés satöbbi).
-
csixy
addikt
válasz
quailstorm #60758 üzenetére
Felment!Na állítom le. Kidobom a quadro kártyát. A BIOSba visszaállítom elsődlegesnek az alaplapit és möglássuk mi lesz ?????
-
csixy
addikt
válasz
quailstorm #60755 üzenetére
Bocs nem acer aspire, hanem acer emachines kínai koppintás.
-
csixy
addikt
válasz
quailstorm #60755 üzenetére
Az alaplapi intel 82945G express chipsetre a win8 tette rá a driverét. Azzal ment eddig, csak bosszantott a reklámoldalak betöltögetési ideje (például az index kertészetben) és a le-föl ugrándozás a betöltődésig.
Most egy Quadro NVS 200-as PCI-os kártyával próbálkozok ,de ehhez csak egy általános Microsoft driver van és ez ezzel sem jobb az eredmény , kellene egy driverezhető PCI-os kártya.
-
csixy
addikt
válasz
h1ght3chzor #60748 üzenetére
Nekem a 32bites w8.1 fut az acer aspire el1600-as atom procis keskeny desktop gépen ,persze a ramja 2gigára cserélve és tettem bele még egy 64 gigás SSD-t , azon van a rendszer.
Kétcsövű 1.6-os atom proci van benne (azt hiszem 230-as tipusnévre hallgat a proci).
-
csixy
addikt
válasz
Pityu. #60705 üzenetére
Köszönet az ötletért!
Csak most döbbentem rá, hogy eddig a firefoxot pusztán a bing miatt (illetve ellene) használtam.
Most hogy az explorerben sikerült alapértelmezett keresővé tenni a google-t és luxálni a binget és kezdőlapnak ráadásul betettem a google.hu oldalt (rá is kérdezett a win10-ben a support, hogy miért teszem) , így mostmár luxáltam a firefoxot.
Így tetszik az internet explorer. Azt hiszem meg fogok barátkozni vele! -
csixy
addikt
A 60667-es hsz-re nincs senkinek sem valamilyen ötlete , tippje vagy tapasztalata?
-
csixy
addikt
Az MS accountom a 8,1 korszak elején mindenáron a régi téhómos email címemre akartam megtanítani fiók aliasként ,mert ragaszkodtam a régi email címemhez. Azóta már a téhómos emilem megszűnt és az outlookos címemet használom az adminisztrátor fiókhoz és a mail apphoz is ,a téhómos fiókaliast pedig kitakarítottam az MS acountomból. A Winver még mindig a téhómos címemet írja tulajnak és a mail app is úgy hozza, hogy az az MS accountom pedig mindenütt az outlookos emailem funkcionál. Ezt hogy lehet javítani?
-
csixy
addikt
Win 8.1-ben a windows postában az outlook.com-os email postafiókban a levélszemét mappa rákattintás után csak tekeri, tekeri , meg tekeri a kék gombóckáit körbe-körbe és nem jut dűlőre . Ez mitől van így ?
-
csixy
addikt
Megtanultam végre a windows postát használni. A t-online fiókomat is bele tudtam paterolni másik aliasként imap beállításokkal.
Működik , de a szinkronizálás nem teljes! Két különböző gépen nem pont ugyanazt mutatja a két csempés posta tartalma. Lehet, hogy késések vannak a felhőbe való szinkronizálások folyamatában és valami infó még ott tekereg valahol a neten? Mikor fog odaérni végre ahová kell neki?
Hiába nyomkodom a szinkronizálás gombot, mégsem lesz pontosan egyforma a két különböző gép csempés postájának a tartalma.
Ráadásul az akarmi@outlook.com-os fő aliasommal csinálja ezt.
Meg lehet ezt valahogy gyógyítani?
-
csixy
addikt
Köszi a sok ötletet.
Másfél órát guvadt a szemem a malwarebites-ra. Nem talált semmit.A gyenguska startup cleanerje még egy menüt sem ad , csak megnyugtat, hogy nincs semmi baj a masinámmal.
Végül egy rendszer visszaállítás segített. Utána win8 azt hitte, hogy még téli időszámítás van. Ezt korrigáltam , majd másfél óra alatt feltette az utolsó hét, vagy nyolc frissítést.
Kikészültem . Pont.
Én visszasírom a start menüt.
-
csixy
addikt
Feltettem az Age of Mahjong játékot , majd eltávolítottam - a telepítőjét is. ... Bootolás után , ha azt a fiókot indítom , ahová ez az izé telepítve volt , akkor mindig előjön valahonnan és a telepítője és kezdi magát kitömöríteni.
Hogy lehetne tőle végleg megszabadulni?
A vírusirtó topicból elküldtek, hogy ez nem olyan probléma -
csixy
addikt
Mind a mai napig nem értem, hogy a POP3-as fiókok kezelése miért fizetős, vagy bonyolult e rendszerben ,amikor más rendszerben pl. az evolution pillanatok alatt configolható és jól működik.
-
csixy
addikt
1,6-os intel atom 230 (egymagos sima 2 pipline), 2 giga RAM. Miért áll le időnként a tűzfal és a Defender ? Máshol ezt nem csinálja. Simán visszakapcsolható és a defender ezután nem talál semmi "ajándékot" .
-
csixy
addikt
Sony vaio VPCEH3L1E gép win8pro telepítése után jól érzi magát, de az
Intel(R) HM65 Express lapkakészletcsalád, LPC-illesztővezérlő - 1C49 nincs telepítve,
gyanítom, hogy valami köze van az Intel Rapid tárolási technológiához, de az jól működik.A Sony oldalán nem találok drivert hozzá,ill az intelnél találtam egy B ill. egy W verziót , de egyiket sem eszi az eszközkezelő. Ha eltávolítom , akkor bootolás után visszateszi az eszözkezelő sárga felkiáltójellel az Egyéb Eszközök közé.
Majd az jövő meghozza erre a gyógyírt?
-
csixy
addikt
válasz
werttzui #26227 üzenetére
Lehet, hogy mégsem kellett volna törölnöd a windows old mappát?
A windows 7-ben volt egy imageres.dll a system32 mappában, ezt használta a registry a meghajtóikonokhoz. Te biztos meghagytad a régi beállításokat. Lehet, hogy most egy C:\Windows.old\system32\imageres.dll segítene rajtad. Próbálj meg csinálni egyet , vagy át kell írni ezt-azt a registryben.
Esetleg erre keress rá a gugliban : VistaDriveIcon_1.5_Setup.exe
ezt ,ha xp kompatibilitási módban futtatod, átmenetileg ez is megteszi, ha hagyja a rendszer. -
csixy
addikt
-
-
csixy
addikt
Számlát kapott már kézhez valaki az ügyletről?
Ez az email amit kapunk a rendelésről, amin rajta van a termékkulcs satöbbi, ez lenne a számla? -
csixy
addikt
válasz
deathtania #25899 üzenetére
Pedig itt lesz vamelyik ilyen menu az is.Probalj a windows updatera klikkelni.
-
csixy
addikt
válasz
deathtania #25883 üzenetére
Ne ott keresd. Keresd meg a számítógép ikont. Jobb egérkatt. Tulajdonságok . Bal alsó sarokban van valami összetevők hozzáadása , vagy valami ilyesmi , ott fogod megtalálni.
Már most , hogy felraktam a médiacentert , azóta én sem találom azt a menűpontot.- végleg eltűnt. -
-
csixy
addikt
válasz
freelanced #25818 üzenetére
Én már korábban is a Microsoft Security Essentialst használtam . Nem volt vele semmi bajom. Ez most ugyanaz, csak Windows Defendernek hívják. Kevesebb benne a beállítási lehetőség, meg nem ül ki a tálca jobb sarkára, tehát nem is kell tudnunk róla ( "tudatunktól függetlenül működő
objektív valóság"
), de ha baj van , akkor a zászló beint egy pirosat. Ennyi ! Nekem nem kell másik víruskergető, esetleg majd később ha lesz Win8 kompatibils Malwarebytes ,akkor azt teszek majd fel mellé.
-
csixy
addikt
Szia alec.cs !
De előtte ezt is olvasd el !
http://prohardver.hu/teszt/mindent_az_ssd-krol/particio_kezdetenek_eltolasa.htmlhttp://prohardver.hu/teszt/mindent_az_ssd-krol/bevezetes_ssd-alapok.html
-
csixy
addikt
válasz
CyberPunk666 #25542 üzenetére
Én is csak várok, csak várok, csak várok , csak vá.........
-
csixy
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #25389 üzenetére
Mi nemBUÉK Mindenkinek ! és Neked Is !!!
-
csixy
addikt
válasz
eszakas #25385 üzenetére
Nem kötelező hogy virtuális legyen a bankkártya.
Szerintem bármelyik bankban kérésre csinálnak egy a már meglévő bankszámla esetén emellé egy uj szinte ingyenes folyószámlát, amire lehet utalni (róla utalni felesleges, hiszen mindig előre csak a tervezett internetes vásárláshoz szükséges összegnél egy picit többet kell rátenni). Csináltatni kell hozzá egy mastercardot vagy egy visa classic kártyát (ezek dombornyomott kártyák). A lényeg , hogy hitelkeret ezeken NE legyen!
A kártyadíj kb 4500Ft évente ,a számlavezetési díj pedig elenyésző ( ezt tisztázni kell a banki ügyintézővel).
Az ügylet után netbankon, vagy telebankon át beszállva a napi limiteket vissza kell venni 1,0 Ft-ra, a tervezett ügylet előtt pedig fordítva. -
csixy
addikt
A 25312-re eseleg nincs valami tapasztalat , vagy otlet? ( bocs US billentyuzetem van most)
-
csixy
addikt
A Windows Essentials csomagból telepítettem a Mail és a Messenger progikat.
Rendszergazdai fiókban fut szépen mindkettő , de a Mail indításkor mindig rendszergazdai engedélyezést kér.A gondom az , hogy a Windows Essentials Mail programja sima helyi fiókból indítva hibával elszáll és nem kér rendszergazdai engedélyezést ( vagy lehet , hogy addig el se jut), pedig a mail-jeimet nem rendszergazdai fiókban szeretném nyitogatni ,hanem csak helyi (tehát korlátozott jogú felhasználói) fiókban, mert biztonsági szempontból így lenne normális. Megoldható ez valahogy?
-
csixy
addikt
No figyu !
Először is mentem a fontos adataimat egy USB-s vinyóra.
Ezután gyalázatos MUNKA következik.
Ha ezt megcsinálod , akkor többé nem tudod visszaállítani az előző (sok gyári xarral teletömött) legális windows telepítésedet a recovery partícióról, legfeljebb az esetleg vele adott telepítőről tudnád ujra installálni , de én nem kaptam hozzá ilyet és lehet, hogy neked sincs ilyen DVD-d.
Csak a te felelősségedre én a Sony Vaioval azt csinálnám ,
{ DE CSAK AKKOR ha rendelkezésedre áll egy a rajta futó windows verzióval megegyező telepítő DVD
( 32bit? 64bit? ,SP hanyas?) } ,hogy bebootolnám egy ubuntu live linux CD-ről a masinát , majd elindítanám, a GParted programot és a
harmadik (OS nevű tehát a windowst tartalmazó ,windows-ban C: -.nek hívott) partícióra pakolnám át a Boot FLAG-et , a többiről meg leszedném , ha van valamelyik másikon.és ezután a vinchester első két EISA partícióját (tehát a legelső Recovery-kb 15,7 gigabájtos és a második 100 megabájtos úgynevezett OEM partícióját) a GParteddel megformáznám akármire, majd ezután törölném mindkét partíciót.
DE a harmadik OS nevű a telepített és eddig általad használt windowst tartalmazó (windowsbwn ez a C
partíciót érintetlenül hagynám.
Ezután ujra indítva a windowst rádöbbennék, hogy nem indul a rendszer. LEDÖGLÖTT !! Hujuj !! No most micsinájjunk?
Hát ezt ni !! :
http://support.microsoft.com/kb/927392/hu
a bootrec.exe és ennek a fixmbr ill. szükség esetén a fixboot kapcsolója segítségével meggyógyítanám a régi windowsomat.Ezután bebootolva a windowst a sajátgép-kezelés-lemezkezelés segítségével , vagy az Easeus Partition Master segítségével a C: partíciót előre felé teljesen kiterjeszteném és a maradék lemez helyre is csinálnék valamilyen partíció(ka)t, maximum összesen három Primary partíciót lehet csinálni , a negyedik már logikai partíció lehet , ha lesz. Persze a C:-t is kiterjesztheted hátrafelé is és akkor csak egy C: lesz az egész. A lényeg, hogy ne maradjon felhasználatlan szabad partícionálatlan terület.
Ujraindítom . Jó minden?
A C: partíción lesz elég szabad hely a WIN8 számára?
No most jöhet az upgrade assistant , a dombornyomott kártya, a BUY, a letöltés . Telepítés ( nem kívánok semmit megtartani !!!)
Van bodottá :-)) , van win8
Tesztelgetem! Pár nap használat után , ha jó minden akkor:
c: , tulajdonságok , lemezkarbantartó , Rendszerfájlok törlése , előző windows verzió törlése (vagy valami ilyesmi (én már letöröltem) ) - utvonalon törlöd a Windows.old mappát.
Ha SSD-n van a rendszer és van benn másik vinyó is , akkor a swap fájlt át kell parancsolni egy másik rendes wincseszteren lévő partícióra és ebben az esetben (SSD-n lévő rendszer) a hibernálási lehetőségtől is meg kell szabadulni ( cmd.exe rendszergazadai módban való indítása majd a " powercfg.exe -h off " sor begépelése természetesen idézőjelek nélkül és enter .
Készen vagyok. (Megyek aludni) .
-
csixy
addikt
Én is most készülök egy gyári állapotú win7-es sony vaio-ra win8-ast tenni, és mindezt csak azért , hogy megszabaduljak mindattól a sok jó sonys ajándék szoftvertől amit gyárilag adtak hozzá.Előtte még azt a két felesleges EISA partíciót is le fogom az elejéről gyalulni. Ezután a bootját majd valahogy meggyógyítom , utána a partíciót kiterjesztem előre felé, ha mással nem hát Easeussal. Aztán jöhet a nyolcas megvásárlása.
-
csixy
addikt
válasz
kenand #24887 üzenetére
Még a gyallulás előtt átraktam a swap fájlt az SSD-ről egy winyós partícióra.
Ezután live-linuxot bootolva megtörtént a gyalulás. Nyertem vagy 27 Gigabájtnyi helyet az SSD-n.
Igaz törlés után a linuxban még a Windows.old mappa helyén látszott egy "§Windows -BT" mappa de még ebből is töröltem egy már nem használt swap fájlt és így ez a maradék már csak kb 600 megabájt lett.Ujraindítás után eddig úgy néz ki , hogy jól működik a rendszer. Most meg a linux Trash mappáit töröltem.
A Windows Essentials jó ötlet volt. Köszönöm. Ugy tünik ,hogy ennek a levelezője ugyanúgy működik, mint a windows 7-es Live Mailje, úgyhogy az Outlook.com szerintem felesleges.
Már megvan a comfort érzésem.
-
csixy
addikt
Elakadtam.
Kigyalulhatom a Windows.old mappát Linux-live CD segítségével?
A fontos személyes adataimról van külön mentésem.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)