Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz CyberPunk666 #25542 üzenetére
Én is csak várok, csak várok, csak várok , csak vá.........
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
khorvat
senior tag
válasz CyberPunk666 #25542 üzenetére
Várni kell akkor és nézni a spamszűrőt is!
-
natë
nagyúr
válasz CyberPunk666 #25558 üzenetére
Lenovo win 8 wifi driver amit telepítettem.
-
natë
nagyúr
válasz CyberPunk666 #25566 üzenetére
Megy folyamatosan, a jel erős, sokkal több hálózatot lát, mint a párom Asus-a. Akkor van gond, ha egy másik wifi csatornára akarok átváltani, akkor fagy le. Windows 7 alatt nem jelentkezett ilyen probléma.
-
negyedes
addikt
válasz CyberPunk666 #25612 üzenetére
en most azt dobtam fel es problemam nelkul megy.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
nagyúr
válasz CyberPunk666 #25624 üzenetére
Mit csinálok a rendszerrel hogy 40-50 napig megy a gép?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Dromi
tag
válasz CyberPunk666 #25681 üzenetére
Akkor mit javasolsz, amíg nem lesz az valami ingyenes is jó lenne 30 napos próba verzió vagy ilyesmi, mert AVG 2013 - állandóan vírust jelez, amit felraktam.
-
Cartedor
csendes tag
válasz CyberPunk666 #25695 üzenetére
Akkor még várok. Írtam mindenesetre a Microsoft honlapjára...
-
megema
őstag
válasz CyberPunk666 #25715 üzenetére
Igen, de az csak az adott fiókra vonatkozik... Nekem meg az alapértelmezést kéne állítani.
-
AtHoS
nagyúr
válasz CyberPunk666 #25727 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a válaszod 0 értékű volt a számára
XZoli-ra (#25728 is ugyanez vonatkozik
Ha nem tűnt volna fel Win7 telepítő lemez tartalmát szeretné megnézni [link], aminek semmi köze A Windows DVD-lejátszási lehetőségei-hez, ugyanis Win 8 alatt "DVD-filmlejátszási lehetőség" hiányzik
GEPESZ66
DVD meghajtó-lemez inkompatibilitás, gyenge minőségű lemez, meglazult adatkábel, elromlott DVD meghajtó is lehet a probléma oka. Első körben másik DVD lemezzel nézd meg képes-e olvasni a meghajtó. Ha igen, akkor a lemezt nem szereti[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
gabro0
őstag
válasz CyberPunk666 #25612 üzenetére
Avast az az Avira.
Uninstall után minden rendben.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz CyberPunk666 #25776 üzenetére
Win7 nél nem volt ilyen
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Dromi
tag
válasz CyberPunk666 #25866 üzenetére
Kösz a felvilágosítást, akkor felesleges lenne, újra feltenni. Kipróbáltam és előbb bejött a win8, mint bootolta volna a DVD-jét, de lehet én vagyok a béna^^.
Nem laptom és a hibernációt hogy kell kikapcsolni? Hol kell ezt csinálni? -
aktív tag
válasz CyberPunk666 #25893 üzenetére
Kívül nem találok, kinyitni nem lehet a garancia miatt. (asztali pc) Köszönöm!
-
deathtania
senior tag
válasz CyberPunk666 #25904 üzenetére
-
davidsz
senior tag
válasz CyberPunk666 #25991 üzenetére
AI Suite hibátlanul működik win 8 alatt nekem.
Asus honlaján rá kell keresni a win8-as verzióra, mert nem minden alaplapnál a megfelelőt tudod letölteni.
(sajnos már nem tudom honnan szedtem le, de support.asus.com)
Onnantól fogva tökéletesen fog menni.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Tibi86
aktív tag
válasz CyberPunk666 #25994 üzenetére
Ne haragudj, de nem értem milyen 5,8%, illetve 6 %-ot látsz torzítva.
Egyébként az index-es megállapításoddal egyet értek, bár ez egy külföldi forrású hír. -
Tibi86
aktív tag
válasz CyberPunk666 #25998 üzenetére
Igazad van, netmarketshare-en utána néztem és tényleg 5,8% a 2009 decemberi windows 7 részesedés. (a neten mért)
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz CyberPunk666 #26015 üzenetére
Azt se szeretnem ha atlatszosn elojonne mert zavaro.
Üdv: Csabee.
-
Tibi86
aktív tag
válasz CyberPunk666 #26014 üzenetére
Abszolút egyet kell, hogy értsek veled, jól látod a dolgokat.
Nem kötekedésből írtam az előző hozzászólást, csak utólag feldolgoztam az infókat. -
re_mod
tag
válasz CyberPunk666 #26030 üzenetére
Ok, csak arra kérdeztem hogy elvi szinten lehetséges hogy hibás a kód a telepítőn?
-
Vistaboy
veterán
válasz CyberPunk666 #26050 üzenetére
Oké, köszi.
MOD: Mindkettőtöknek.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Macsugape
csendes tag
válasz CyberPunk666 #26067 üzenetére
Igen-igen, ott próbáltam eddig is, és mindet (óra, hangerő, hálózat stb...) lehet állítgatni, hogy off/on, csak ez el van halványulva és off-on van.
-
dobobazsy
őstag
válasz CyberPunk666 #26083 üzenetére
igen, jól mondod, eddig soha nem láttam őket a Window intézőben, csak a telepítőben..
ezért is akarom elrejteni
az egyiket sikerült is, viszont a másiknál kiírja, hogy gebasz lehet, ezért még nem mertem.
mit tegyek? ha törlöm gond lesz belőle?[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz CyberPunk666 #26085 üzenetére
nem szeretném újratenni, mert órák óta azzal foglalkozok, hogy újra úgy be legyen lakva, mint előtte.
ma délután telepítettem újra az SSD-re a rendszert..egyébként egy másik kérdésem is lenne:
az első pár bootolásnál a win bootlogot kb fél vagy 1 másodpercig láttam bent.
de most addig bentvan, ameddig a DVD olvasóm villog és olvassa a semmit. tehát lemezről szeretne elérni valamit. ez mitől van? miért lassítja az indulást? nem ezért vettem SSD-t[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz CyberPunk666 #26087 üzenetére
a biosban?
most beállítottam úgy, hogy az SSD az első, a DVD olvasó a második. de így is ugyan az..
win bootnál elkezd olvasni a dvd, miután abbahagyta rögtön jön is be a kezdőképernyő.. -
Hisztogram
tag
válasz CyberPunk666 #26426 üzenetére
áhh a user error a legkisebb baj, az az amit itt el-help groupban is meg tudunk oldani. Az igazi gond az, hogy a komolyabb hibák esetén már a hiba azonosítása is gyakran időigényes folyamat és itt senki sem tudja megengedni magának hogy 2-3 órákat ezzel töltsön naponta.
A driver hiány kurvára idegesítő.
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
Az-X
őstag
-
Az-X
őstag
válasz CyberPunk666 #26437 üzenetére
Van valamiféle codec pack ami kifejezetten ajánlott W8 alá?
Esetleg olyan amivel a Windows Media Player is képes lesz MKV lejátszásra?:)
-
@matthew@
őstag
válasz CyberPunk666 #27124 üzenetére
Igazából annyi h saját cégnévre volt elírva, és mivel az már megszűnt, így saját névre kérném, de akkor nincs gond. Köszi a helpet!
Szerk.: már meg is van Most tölti le a telepítőt, azt hova menti el, vagy hogy kell majd kiírnom az iso-t?
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz CyberPunk666 #27131 üzenetére
Ok, közben feljött az h telepítem-e most, vagy készítek .ISO-t. Megnyugodtam azt hittem h most ráhúz mindent pedig még nem akartam
Amúgy olyan verziót vettem meg, mint amilyen a rendszerem, tehát 64bit-et, mert erre vonatkozó kérdést nem is láttam
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
< CyberBob >
őstag
válasz CyberPunk666 #27129 üzenetére
"Átpattintok egy pillanatra a win gombbal a metrora"
Pont erről a kettősségről beszéltem hogy zavar. De nem kell ezt túlragozni, van rá megoldás és kész.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
válasz CyberPunk666 #27147 üzenetére
A start menü hiánya (az ilyen teljes képernyős valami nem váltja ki) és a két felület közötti ugrálás nem elég? Persze a minialkalmazásokat sem váltja ki az "élő csempe". De ezeket már többször leírtam mit nem lehet ezen érteni. Még jöhetnék az új téma zavaró dolgaival mint hogy "összefolynak" a lapos menük ahogy az inaktív szürke ablak peremek is, de ez már tényleg apróság és erre is lesz megoldás. Mindenki úgy használja a nyolcast ahogy akarja és hagyjuk is ennyiben.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
válasz CyberPunk666 #27152 üzenetére
Először is had döntsem én el, hogy milyen rendszert használok. A Win8-nak kevesebb mint 1%-a a metro, ez is csak egy beépített felület/program. Ha egy kicsit a felszín alá néznél akkor értenéd, hogy nem ezért érdemes használni (bár a marketing most ezt tette a középpontba) főleg asztali pc-n. A jelentősen optimalizált és javított kernel, új DirectX, fejlettebb D2D jobb videó gyorsítás, új hardverek támogatása, programok gyorsabb indulása, játékoknál több fps, kevesebb memória fogyasztás, jobb többmonitoros támogatás és gyorsabb rendszer indulás/leállás. Még sorolhatnám, de ezek azok amik a mindennapi használatban előnyt jelentenek a Win7-hez képest persze ha tovább jutunk a csicsás izgő-mozgó kezdőképernyő bűvöletén. Ahogy korábban írtam mindenki úgy használja a rendszert ahogy neki tettszik, ezért az ilyen "minek használsz nyolcast" megjegyzéseket inkább ne erőltesd. A másik pedig, hogy akkor írok ide amikor akarok ha neked ez problémát jelen ugord át a hozzászólásaimat.
-
< CyberBob >
őstag
válasz CyberPunk666 #27182 üzenetére
Veled tényleg nincs.
-
nicu71
addikt
válasz CyberPunk666 #27182 üzenetére
hagyd már rá...a téma további feszegetése semmit nem tesz a fórumhoz,üres szócséplés,meddő vita,kész.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
tmximum
tag
válasz CyberPunk666 #27193 üzenetére
tehát akkor csak speckó kijelzővel lehet úgy filmet nézni? :/
-
masholnap
senior tag
válasz CyberPunk666 #27231 üzenetére
köszi!
szerintem nem írtam el, tegnap este szórakoztam vele. hmmm.
van olyan kereső win8-ban, ami olyan, mint a win7 startmenüje? vagy ehhez fel kell rakni valami startmenüs progit? (nekem nagyon nem jön be ez a kategóriás keresés. extra kattintásokat igényel az előző megoldáshoz képest)
-
kukulec
őstag
válasz CyberPunk666 #27468 üzenetére
az alaplapom nem támogatja a nyolcast, a vidikártyám sem külön. viszont azért érthetetlen a dolog, mert minden más hibátlanul működik, hangkártya is. olyan mintha nem kapna energiát az eszköz
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
kukulec
őstag
válasz CyberPunk666 #27470 üzenetére
asus ati 4670 a karim és asus p7h77-m pro az alaplapom
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
bb.bocs
őstag
válasz CyberPunk666 #27548 üzenetére
azt tudom a nyikorgásra lehet ráférne 1 tisztitás. de hogy nem szkennel rendesen...az lehet program
-
bgabi1
aktív tag
válasz CyberPunk666 #30025 üzenetére
Az ég világon mindenféle. Most azt csinálom, hogy egyesével mennek fel és minden egyes játék után megmérem a részidőt. Most az elsőnél tartok és változatlan a bootidő, tehát igazad lehet, így ki kell jöjjön, hogy melyik a ludas. Ez viszont napokig is eltarthat, mire végigérek. Köszi az infót, most figyelni fogom, azokat is, amiket írtál, mert nem örülnék, ha egy játék miatt buknám az SSD nyujtotta betöltődési örömöket,
hisz nem 2 forint volt ez a ketyere.
Köszi a hozzászólást!
Open GL-t láttam a HDD-n is mert előzőleg ott laktak a progik. Gondolod, hogy az közrejátszhat?
Driver csak a sajátja megy fel semmi más.[ Szerkesztve ]
-
Norbi46
aktív tag
válasz CyberPunk666 #30037 üzenetére
Szia!
A laptoba nincs kábel bedugva! Nincs kapcsoló sem csak az FN+F2 kombó-ra tudom ki/be kapcsolni.
Csak kikapcsolt wifi mellett van net.
Hogy érthetőbb legyek: amikor a laptopon nem világít a wifi led a win8-ba a beállításokba akkor jelzi hogy van (és tényleg ekkor van) ha meg FN+F2-vel bekapcsolom akkor meg azt írja win8 hogy kikapcsolva. Egyszerüen nem értem![ Szerkesztve ]
-
Norbi46
aktív tag
válasz CyberPunk666 #30040 üzenetére
3-4 év körüli a gép kora. Köszönöm a segítségeket! Akkor rá bazsalok a win8 driverekre ha meg nincs akkor muszáj várni!
-
gg72
veterán
válasz CyberPunk666 #30043 üzenetére
Hát ez az, hogy nem tudom mi okozhatta a belassulást, mert eleinte a PC-men is gyors volt az indulás és a laptopomon is ugyenezek a szoftverek vannak fent...
-
Norbi46
aktív tag
válasz CyberPunk666 #30046 üzenetére
Nekem ez adta be úgy hogy megadtam a kártya szériát notbook típus stb win8 32 bit és ezt adta.
-
dzson1
tag
válasz CyberPunk666 #30501 üzenetére
Nem tudom csökkentett módban indítani , mivel feltelepült a win és újra indította magát bejött a kis csempe ,az eltűnik és onnantól sötét és csak az egér van jelen.
Hát arra gondoltam amit a Win 8 telepítéskor pakol fel.
Egyedül csak az egeret látom a monitor tök sötét. A 4:3 monitorra gondoltam ,hogy esetleg nem tudja kezelni
de ez csak egy méla gondolat volt.[ Szerkesztve ]
Ki korán kel ,egész nap álmos .
-
Pocok256
veterán
válasz CyberPunk666 #30697 üzenetére
Na igen fel is hívtam a magyar supportot ahol azt modnták, hogy nem tudnak segíteni mert németbe vettem a gépet és ezért ott érdeklődjek a német supportnál ilyen ügyben .... Talán ők tudnak nekem cd t küldeni. Ez így egy kicsit nevetséges tudva azt, hogy a windows nyelve nem függ a megvásárolt nyelvtől...
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
jim bcs
nagyúr
válasz CyberPunk666 #30709 üzenetére
így igaz +1
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
icons
addikt
válasz CyberPunk666 #30709 üzenetére
Igen, igen erről olvastam én is, kész csoda
De XP után most Ubuntu megy rajta, ami problémás és lassú jelenleg. Köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- BMW topik
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest