Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Tc-beállítások-mentés, pozíció mentése.
(#26734) khorvat : Csak ha neked el van berhelve a rendszerben, lásd optimalizáló meg ilyen dolgok, meg herélve van a rendszer, akkor már nem az MS hibája.
Nekem meg tesómnak is gyári win van, Skype legfrisebb felöltve és működik. Szóval nem egyből az MS-t kell szipulni, mert nem megy, hanem a gépen szétnézni."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
littlemamba
aktív tag
sziasztok, olyan gondom van hogy win 8 alatt az opera naponta 1x-2x eldobja a facebook-ot. Minden más felületet/oldalt tudok használni, ott viszont hibát jelez ilyenkor. (chrom ilyenkor minden gond nélkül megnyitja az oldalt) Hol keressem a megoldást?
Más: nincs hibernálási lehetőségem. Sem cmd-ben nem tudom beállítani, sem a vezérlőpultban az energiagazdálkodásnál. Kell ezzel foglalkoznom? Vagy ha eleve nem szándékozom sokat használni, akkor ne zavarjon, hogy nincs?
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
válasz littlemamba #26752 üzenetére
Operában?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
nagyúr
válasz szabeska #26759 üzenetére
De ő nem fog áttérni egy ingyenes programra, mert az jobban néz ki. Ez nem megoldás, cask a probléma megoldás kikerülése.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
wwhy
veterán
Emberek, én már feladtam.
be van dugva, rendszergazda, kompatibilitás, másik meghajtóra való telepítés, wincmd.ini teljes törlése és még a franc tudja mit nem csináltam - a lényeg, h függőlegesen nekem kell kihúzni. És egy adalék: közben feltettem még 2 W8-s gépre, a jelenség uaz, pedig full irodai gépek, egyik integrált VGA, a másik régebbi nVidia 6200ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
nagyúr
Hanyas verzió? Amúgy miért indítod komp. módban? Nem kell az neki.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
andris811
tag
Megpróbáltam feltenni édesapám gépére is a windows 8-at (legálisan), azonban telepítés közben kiderült, hogy a p4-es processzora nem támogatott Na jó, mondom, akkor marad a 7 rajta, csakhogy a win8 már a telepítő fájljait felmásolta a hdd-re, és rendszerindításnál mindig feljön, hogy válasszak a win8 telepítő, és a win7 között (igazából a win8 telepítője indulna automatikusan, de az mindig hibával restartot kér). Tehát a kérdés, hogy hogy tudom eltüntetni a bootolásból a win8 telepítőjét? Köszi!
-
khorvat
senior tag
válasz Sub-ZeRo #26751 üzenetére
Berhelés és herélés nincs a win8-amon, ki van csengetve érte a zsé ezért elvárom a tökéletes működést olyanért amiért nem fizetek, hülye lennék itt hőzöngeni, nah de ez éppen más én fizetek ők meg nem azt adják amit igérnek! Kismillió más problémám is van ezen kívül és a win7-el egészen a kezdetektől idáig fele ennyi se volt! Szal akárki akármit mond ez egy összecsapot win lett most sok-sok vakvágánnyal!
Fórumon se jártam sose windows miatt, most meg mindenért a közösséget kell monitorozni ki hogy tudta a problémákat meghekkelni!
Semmi bajom nem lenne a windows-al csak lehessen használni ha már fizettünk érte, ezzel szerintem nem vagyok egyedül!
Összeségében a skype probléma ha kerülő úttal is de megoldva!Más: USB3 porton másolás közbeni HDD lecsatolódás jelentkezik vkinek, ezt a problémát sajnos még nem sikerül behatárlni, hogy op.rendszer vagy más miatt van, ezért érdekelne másoknál van-e ilyen probléma?
-
wwhy
veterán
Induljunk a kályhától, TC törölve/uninst., *ini-kkel együtt.
0. Ghisler.com, letölt, telepít
a) verzió, default: C:\totalcmd, *ini-k a "user... " mappában.
b) verzió, telepítés D:\-re, mindenestől.1. elindít, kért számot megbök.
2. ablak széthúzva kívánt méretre
3. beállításokban pozíció elmentve
4. beállításokban beállítások elmentve
5. beállításokban néhány apróbb beállítás elvégezve (látszik a sys fájl, gyorskeresés csak betű, kurzor színe)
-- ismételve a 3+4 lépés
6. kilépés TC-ban, jobb felső sarok, piros X.
7. TC indít, szélesség a 2. pontban beállított, magasság, ahogy ő akarja.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
aktív tag
Kérdésem lenne: még tavaly vettem meg a 32 bites pro-t, amit a régi gépemre frissítettem. Januárban lett meg az új gép, erre 64 bites kell. Ha a régi gépet eladom, törlöm róla a win 8-at, az újon legálisan használhatom-e ugyanazt a win 8-at? Ha igen, hol a csudában tudom a 64-est letölteni?
-
Debilon
addikt
hello!
a sport app-ot tegnap beállítottam, hogy az NFL rész elérhető legyen
innentől kezdve nem tudom visszaállítani magyarra, nem is szerepel az országlistában
a legfurcsább, hogy a "kedvenc csapat"-nál ha a Baltimore Ravens-t írnám be, nem is listázza ki, ha meg beírom és keresés, akkor nem találja meg.mit lehetne tenni, hogy rendesen működjön?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
aktív tag
-
mikron
tag
Windows 8 64bit SSD-vel fűszerezve perfect
-
janihunk
senior tag
Hogyan tudok egy programot beállítani hogy az automatikusan induljon a Win8 al?
Am akinek kell: Normális AERO win8 ra.
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
Oppenheimer
nagyúr
https://skydrive.live.com/redir?resid=D686747F066704!2561&authkey=!AJQuCWx67RwJX90
Ilyenkor mi a teendő? Most leszakítottam belőle egy 200 gigás partíciót de arra se akar felmenni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #26781 üzenetére
"1. meghajtó szabad területe" - ez azt jelenti hogy nincs particionálva.
Csinálj egy olyan 50-60 GB-os partíciót, majd arra kattints és aztán "Tovább".
Bár lehet lehet az első (0.) lemez kavar be.[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz #85552128 #26782 üzenetére
https://skydrive.live.com/redir?resid=D686747F066704!2564&authkey=!AMSHG3FpbBq_DIw
Továbbra is ezt Írja. Bocs a link miatt, de telefonról csak így tudok linkelni.
Szerintem is az lehet a ludas, most kitéptem a gépből és meglátjuk mi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #26783 üzenetére
Ez érdekes, lent azt írtja nem sikerült, de mutatja hogy elsődleges partíció.
Ha a formázásra mész milyen hibát dob ?
Egyébként a 0. lemezre nem próbáltad telepíteni ? Lehet érdemes lenne átmásolni róla az adatokat a másikra és arra telepíteni.
Vagy ideiglenesen átkötözgetni, mivel egy pár száz megabájtos partíciót mindenképp létre akar hozni a rendszer fájloknak, de az első lemez már teljesen partícionálva van így nem tud.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #26785 üzenetére
Igen, azért mert kell neki még egy partíció a rendszerfájloknak.
Azt pedig az első lemezről akarja létrehozni, csak nem tudja mert már teljesen partícionálva van.
Próbáld meg átkötni és megcserélni a kettőt. -
Oppenheimer
nagyúr
Nem tudtam csatlakozni az internetre közvetlenül a telepítés után, így nem tudtam megadni a már létező Microsoft accountom, és most egy ideigelenes szándékkal létrehozott fiók lett a rendszergazda... Ezen hogyan változtathatnék?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #26788 üzenetére
Megoldottam. Mostmár csak az a bajom, hogy van egy fölösleges helyi fiókom.
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #26789 üzenetére
A gépházba "konvertálható" a helyi profil ms accra, ugyanitt vagy a vezérlőpulton lehet törölni a már meglévőket.
-
total90
veterán
Hello!
Aki használ Skype alklamazást, az árulja már el nekem, hogy miként tudok kijelentkezni belőle. Egyszerűen nem jövök rá
Tényleg csak akkor vagyok fent ha beszélni akarok valakivel, de mindig rámcsörögnek és ha meg ne veszem fel dzsihad van. Egy ideig offlinere tettem magam, de akkor is ha írnak megkapom, azt meg látják és íííírnak
Na most én ha befejeztem a csevejt ki akarok lépni, log out vagy exit, vagy áááá... meg pl. én bejelenteztem az én felhasználónevemmel, de mivel nem tudok kijelentkezni asszony nem tud bemenni az övével. Szóval így az egy gépről 2 felhasználóneves dolog is bukta... Vagy bejelentkeztem és így jártam?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
törölt tag
válasz total90 #26791 üzenetére
Ha MS fiókkal vagy bejelentkezve a windows-ba akkor nem lehet kijelentkezni a legtöbb metro alkalmazásból. Helyi fióknál megnyitod a metro skype-ot, majd jobb felső sarokban a nevedre/profilodra kattintasz és megjelenik egy menüsáv ahol az állapot is változtatható és ki is tudsz jelentkezni.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz #85552128 #26790 üzenetére
Köszi
Nagyon felidegelt a Win 8. X-box musicról vannak letöltve zenéim (win 7 alatt szedtem le őket zune-al), és most a Win 8-as Music app nem képes lejátszani őket, mert kifagy
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Szerintetek van értelme tisztító programot feltenni?Az Advanced System Care szokott fent lenni általában nekem.
De mindig látok erre-arra pro és kontra véleményeket...
Most 8-on csak a CCleaner van fent még!LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
mefistofeles
addikt
Skacok!
Két napja van fent a win8 és nagyon kedvelem! Most viszont bekapcsoláskor megváltozott a böngészőm (IE10) feljéce. Mint ha most állt volna át (magától) "metrósra". Hogyan tudom visszahozni a hagyományos IE feljécet? (kedvencek, beállítások, miazmás, jobb felül)Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz mefistofeles #26796 üzenetére
jaj de láma vagyok...
Ha a csempés kezdőlapról lépek be akkor lesz "metró" ha az asztalról akkor minden ok!Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
slice14
veterán
válasz mefistofeles #26797 üzenetére
Csak megjegyzés:
A chrome-on belül van olyan beállítás, hogy win8 mode/destop mode. Nem azt nézi, hogy asztalról vagy start képernyőről indítod.
Gondolom leírom újra. Ismétlés a tudás...
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest