Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5751) Szőrös  válasza Atlantis (#5750) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ha a fejlesztői logika jó lenne akkor az online játékosszámnak folyamatosan kéne emelkednie és már stabilan 100k felett kéne lennie vagy legalább is igen csak a közelében még így nyáron is.
Nos nagyon nem így van. Vajon miért ?
Lehet gondolkozni.

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5752) Atlantis válasza Szőrös  (#5751) üzenetére


Atlantis
veterán

Szerinted tényleg azért nem emelkedik a játékosszám, mert a német gépek rosszabbak? Pláne SB-n...ugyan a játékosoknak hány %-a játszik tartósan SB-t? Ezt nem mondhatod komolyan...szerintem meg simán csak nyár van és ott a WoT, ami nem kis szívóerő lehet a játékosok számát illetően. Magam részéről nem bánom, hogy ennyien vannak, nem is kívánom azt a fajta felhígulást, ami a konkurenciánál megvan/volt.

A fejlesztések talán lehetnének sűrűbbek és tartalmasabbak, de nem ismerem a két céget, hogy hol mekkora apparátussal dolgoznak. Az se jó, ha kéthavonta jön ki patch, ami értelmetlen hülyeségekkel van tele.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5753) RG4L


RG4L
őstag

Nem igazán kellene "veszekednetek" ezen.

Atlantisnak igazat adok abban, hogy azon csoportnak, akik csak úgy elrepülgetnek ezzel-azzal a géppel, megfelel a játék. Viszont a játékosok ezen része nem rendezheti le annyival, hogy ha valaki márpedig Bf vagy Fw mániás, ráadásul szimulátor párti, akkor ne használja ezeket a gépeket, helyette menjen mással. Ugyan miért? Azért mert a Gaijinnak fontosabb a G.50 és a Ki-49 flight modelljének javítása, mint hogy végre megcsinálják a Typhoonokét vagy a Griffon motoros Spitekét? Ugyanmár.

Szerintem alapvető dolognak kéne lennie ennél a játéknál, hogy addig nem tesznek be új gépeket, amíg azok flight modellje nem valósághű vagy nincsen a közelében, illetve amíg le nem modellezik rendesen az egyes gépek sérülési modelljét, valamint minden egyes fegyverzetet, amit lehet. Hogy miért? Valósághű játékot szeretne mindenki... pont ez az, ami miatt nem nagyon alakul a játékoslétszám.

Hogy csak egy-két példát mondjak még a német gépeken kívül:

Miért van az, hogy az amerikai M2 Browning jobban sebez, mint egy német vagy japán 20mm-es cannon (azért nem veszem ide az angol Hispanokat és az orosz 20-asokat, mert azok ránézésre is rendben vannak). De, hogy ne menjünk ennyire messzire, csak meg kell nézni a német 7.92mm/13mm és a japán 12.7mm-es konfettiszórókat az amerikaihoz képest. Ég és föld. Vajon miért? Vagy rászarnak pl. a japánokra, mint ahogy eddig is tették, vagy az amerikai nincsen rendesen modellezve/buffolva van, vagy DM-beli eltéréseket kell keresni. Akárhogy is van, ez így nem jó. X hónapja rinyál a német játékosbázis, hogy legyen végre ténylegesen stealth ammo, ugyanis valamelyik német cannonban a stealth lőszerfűzés sorozatosan nyomjelzőket lő. Javítva lett-e? Nem. Lesz-e? Ki tudja, talán.

A másik dolog ami még ide tartozik, ez a patch/javítási rendszer. X havonta kiadnak egy nagy patchet sok új géppel, javítanak ezt-azt, FM+DM pontosítások, ez így mind szép és jó, ha nem kéne mindig "újratanulni" a játékot emiatt. Ha bemegyek egy meccsbe például az első Ki-84-essel, akkor tudom milyen ellenséges gépekre kell számítani és, hogy azokhoz képest az én gépem mit tud. Ez lenne a kulcsa annak, hogy jó teljesítményt tudj elérni. Ha minden 4-5-6 havonta javítanak, tökéletesítenek a fizikán, a gépeken, satöbbi, mindig kapsz konkrétan egy majdnem új játékot, de legalább más körülményeket a csatákban. És itt jön elő az, hogy ezeket el lehet kerülni azzal, amit már említettem... egyszerűen félkész gépeket (F-82) és Typhoon/Tempest/Spitfire egyveleg flight modellel ellátott Griffon Spitekre szerintem senki nincsen rászorulva.

War Thunder: Gelesztaa

(#5754) Szőrös  válasza Atlantis (#5752) üzenetére


Szőrös 
veterán

Fejlesztői logikára reagáltam ha nem tűnt volna fel.

A GF bevezetése után 104k volt a csúcs játékosszám. Most mennyi is ?
Ezt nem lehet nyárral meg egyebekkel magyarázni.
És ezt nem szabad(na) figyelmen kívül sem hagyni mert ahhoz túl nagy a visszaesés.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5755) RG4L


RG4L
őstag

(#5756) Szőrös  válasza RG4L (#5755) üzenetére


Szőrös 
veterán

lolololooooowrideeeer :DDD

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5757) Atlantis válasza Szőrös  (#5754) üzenetére


Atlantis
veterán

Feltűnt, mire reagáltál. Akkor másképp kérdezem: azzal, hogy SB-ben rendbe tennék a német ágat, mennyivel növekedne a játékosszám? Nagyon szűk réteget érint ez a "probléma", a többségnek jó, ahogy van. Idővel, ha elterjedne a híre, hogy ez egy fasza kis szimulátor játék, talán vonzana párszáz HC-játékost, oszt ennyi.

GF nyílttá tétele természetesen kíváncsivá tette a népeket, ez generált egy csúcsot, sokan megnézték, mi is ez és ilyen-olyan okból hagyták is. Tankos rész engem se izgat, mert a WoT (szerintem) abban jobb egyelőre. Nem tudom, mekkora volt előtte a játékosszám, mert kb. akkoriban regisztráltam.

RG4L: egy kis turbulencia, nesze nektek, itt a valósághűség. :)

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5758) RG4L válasza Atlantis (#5757) üzenetére


RG4L
őstag

Azért ez meredek, hogy jobb a WoT :DD

War Thunder: Gelesztaa

(#5759) Szőrös  válasza Atlantis (#5757) üzenetére


Szőrös 
veterán

Fejlesztői logika általánosságban értendő nem csak SB-re vonatkozik.

Egyébként GF előtt nagyobb volt az átlagos szám mint most .
Ez sokat elmond sajnos.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5760) RG4L válasza Atlantis (#5757) üzenetére


RG4L
őstag

Ha SB-ben rendbe tennék a német ágat, akkor az mindenre kihatással lenne, mert legjobb tudomásom szerint SB-ben "íródnak"/kerülnek tesztelésre a flight és damage modellek. A többi már csak butítás.

War Thunder: Gelesztaa

(#5761) Atlantis válasza Szőrös  (#5759) üzenetére


Atlantis
veterán

Talán mert lenullázták a tankos account-okat, ez biztos sokak kedvét elvette, akik nem akarják újra végigjárni a lépcsőt, én se örültem volna neki.

RG4L: most még az, de nem tudom, meddig. Többféle nemzet, több tank, több pálya, játékmód és persze több balfasz, utóbbi persze nem előny. :)

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5762) RG4L válasza Atlantis (#5761) üzenetére


RG4L
őstag

Soha nem játszottam még a World of Tanks-szal és nem is tervezem, de videó alapján 1-2 dolog, ami szembetűnő:

Minden ellenséges tank kijelezve, a kép telepakolva mindenfajta szutyokkal, játékosok neve/tankjának típusa, bal alul a f*sz tudja pontosan mi van, életpontra (HP) épülő sebzésrendszer, satöbbi. Könnyebb egy olyan játékot megírni, ahol ha lövöd az ellenséges gépet vagy tankot, lemegy 200 a hp-jából, vagy ne adj isten 300. Hurrá. :DDD

Össze nem hasonlítható a grafika és játékélmény a két játék között.

War Thunder: Gelesztaa

(#5763) Volfram42


Volfram42
senior tag

Egyszerű, nincs kész.
A nagy kaliberű ágyúk bugosak van valami bibi a regisztrációjával írták többször. Elsődleges lenne a javításuk szerintem is.
Az a baj, hogy ha behoznak egy új feature-t ami közelíti a dolgokat a valósághoz az sokszor megborít mindent főleg ennyi gépnél. Én se raknék be félkész fm-el rendelkező gépet csak a kérdés, hogy mi a félkész. Hiszen a már említett új tulajdonsággal lehet egy olyan gép borul amit eddig késznek gondolt mindenki. Ugyanakkor a fórumok fele azzal van tele, hogy ki milyen gépet szeretne a játékba és ha nem jön elég számú új gép akkor azért visítanak az emberek. Nagyon nem lehet könnyű megfelelni ennyi fajta elvárásnak. Így is egy valag ember állandóan proto gépeket meg maust meg egyéb hülyeségeket akar folyamatosan. Ha rajtam múlna akkor egészen másmilyen lenne ez a játék, de lehet az itt szintén senkinek se tetszene, mint ahogy lehet nekem meg az nem tetszene ha olyan lenne ahogy itt akárki megálmodja. Szerintem még nagyon nagyon sok idő mire ebből kész termék lesz.
Tankok, ha nem is jobb a wot, de jóval több benne a tartalom. Aki rendszeresen játszik vele mióta kijött, nagyjából már megszerzett minden járművet és ezt négy vagy öt pályán érte el amik lényegében egy kivételével mind AB-re vannak tervezve. Én is hanyagolom. Nem vagyok tankos, de néha jó kicsit menni vele, viszont amíg kőszáli kecske üzemmódban kell caplatni egy homokos tengerparton addig számomra felejtős. Kurszkot szeretem, de azt adja a legritkábban SB-re. Még jó, hogy az elvileg oda van tervezve.
Ha kijönnek a hajók tuti az egyik pálya az orosz sztyeppén lesz. :)
100k ember meg volt kb 3 napig aztán esett is vissza, azt nem mondanám tartós játékosszám emelkedésnek. Az, hogy illene most is legalább annyinak lenni nem tudhatja még a jó Isten sem. Ez az első nyár mióta kint vannak a tankok szóval az ég világon semmilyen kiinduló adat nincs arra mennyinek kéne lennie. Minden csak jóslás az meg a viszonylag kevésbé egzakt tudományok közé tartozik.:)
Én például majd két hete nem játszottam és nem azért, mert nincs kedvem. Vagyis azért, de mással se játszottam. Meleg van, melóban ömlik rólam a víz (nem mindenki irodista és ül a klímában), félholtan esek haza, alig alszom. Ilyenkor nem sok késztetést érzek arra, hogy markolgassam a botot és koncentráljak folyamatosan. És nem aggódok, hogy lejár a prémem van még 300+ nap. :). Inkább tartok egy Kojak maratont szépen végignosztalgiázom az összes részt. Persze ha megjön az x52 és a pedál akkor biztos rámozdulok. :)

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5764) PAtr0n válasza RG4L (#5762) üzenetére


PAtr0n
addikt

A WoT-ot pont ezen nyilvánvaló, számunkra nevetséges játékmechanikája teszi nagyon jó e-sport-á :)
Rohadtul kiszámítható bizonyos ponton, míg a WT GF abszolút nem.

Már én is letettem a WoT-ot, szerintem lassan 1 éve, de nem is szándékozok visszamenni. WT-re sincs elég időm, a havi prémem is el fog kallódni. Majd ősz-tél környékén ez vélhetően megváltozik. AÍddig reméljük a játékostábor is nőni fog, de amit a legjobban remélek, hogy a játék javulni fog, megint túl sok kezd lenni a hiba benne.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#5765) RG4L


RG4L
őstag

Fu, volt egy érdekes RB meccs. Illetve nem is érdekes, inkább így hallgatva és végignézve dögunalom, de én élveztem, mert nem akartam elrontani. Atlantis-szal mentünk RB-t: F4U-1a USMC, németek ellen. Ellenségnél egy 4 fős squadron, nálunk felderítő AI Me 410-et AB-t megszégyenítő módon üldöző csapattársak, tehát szokásos felállás egy-két Spitfire-el, Beaufighterrel és B-25-tel megspékelve.

A meccs elején a szokásos emelkedést kezdtük, az én gépem fullra fejlesztett, tehát szegény Atlantist lehagytam a francba, de tudtam, hogy muszáj mennem és mennem, mert a németek így is-úgy is felettünk lesznek, főleg, hogy az a 4 fős squadron nem a füvet akarta nyírni a meccsen.

Úgy is lett, megjelent vagy öt-hat 109-es és egy-két 190 egy picivel felettem. Atlantist elvesztettük mert rárontottak egy páran, onnan én se jöttem volna ki élve, sajnálom. :( Ezután én lettem a célpontja egyszerre vagy 3-4 gépnek és mind közelített hozzám, ekkor már olyan 7000 méter körül járhattam. Egy dolgot tudtam. A menekülés a zuhanásban rejlik. Nem ismerem pontosan azokat a gépeket, de tudom, hogy a Corsair elég beteg sebességre képes zuhanásban és annak hosszabb távon való megtartására, legalábbis eddig ezt tapasztaltam. Így is tettem, gép orra lefele, forduló, zuhanás, a németek meg arcade módon kezdtek el üldözni, 1-2 játékos fel is adta a magasságát, hogy elkapjon, és ekkor bebizonyosodott, hogy valóban szép sebességre képes ez a jószág.
Itt még nem remegett a kép:

Kiszedtem a gépet a zuhanásból, enyhe mászásba kezdtem egy kis vízszintes repülés után, lehagytam mindenkit, majd megláttam, hogy a Beaufighterünket egy Fw üldözi, szóval mondom úgyis mindegy, elveszítjük a meccset, megpróbáltam megmenteni, elkaptam az Fw-t, mikor kb. 900 méterre voltam tőle, akkor kezdett el forduli előttem, tehát tálcán kínálta magát. Critical hit, lezuhant, közben 2 Bf 109 rámtámadt, de résen voltam és egy találat se érte a gépem. Egyikőjük ügyes módon beleverte a gépét a fákba, csók neki, a másik elkezdett menekülni, utánnafordultam. Eleinte gyorsan, majd egyre inkább lassan távolodott, amikor is beállt a távolság közénk olyan 2.5km-re. Ekkor úgy döntött, hogy fordul, itt nem emlékszem mi történt pontosan, volt egy kis kavarodás, senki senkit nem talált el, talán én lövőhelyzetbe se kerültem, lényeg a lényeg, hogy menekülőként kerültem ki a támadásából, majd lehagytam a francba, mert úgy tűnt, hogy csinált még egy felesleges fordulót, amivel rengeteg sebességet vesztett. További motorerő harc, lehagytam én is olyan 2.5 kilométerre, majd mondom, francba... én itt untatom Atlantist a semmitevésemmel... fordultam, készültem egy szemtől szembeni viadalra. Mikor megláttam, hogy már 1.3-1.4 km-ről lőni kezdett, tudtam, hogy ki fog térni előlem, szóval eleresztettem pár lőszert én is, megint senki senkit nem talált el. És ekkor elkövettem egy nagy hibát. Leálltam vele fordulózni, egy-két félkör megtétele után már majdnem rám tudott fordulni, konkrétan láttam, hogy szembefordulok vele, csak ő már célon volt, mikor én még nem, de nem talált el, talán csináltam is valami kitérő mozdulatot, ezután úgy gondolta, hogy ő onnan egyenesen megy tovább, tehát azonnal mögékerültem némi magasságfölénnyel, az első lőszerek azonnal találtak, leszedtem. Egy ellenség maradt, nekünk volt még rajtam kívül egy B-25-ösünk, aki lebombázott meccs végén még egy bázist, szóval ticketekkel nyertünk, de az utolsó ellenség elő se került a meccs további részében, fogalmam sincs, hogy egyáltalán milyen gépe volt.

Türelem rózsát terem. :)

War Thunder: Gelesztaa

(#5766) Atlantis válasza RG4L (#5765) üzenetére


Atlantis
veterán

Atlantis-t azért vesztettük el, mert a marhája azt hitte, leszed 2-3 összedolgozó BF109-est a stock Corsair-ével....eszembe se volt menekülni. AB-feeling... :)

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5767) PAtr0n válasza RG4L (#5765) üzenetére


PAtr0n
addikt

Jó kis beszámoló, mindig jókat írsz, oda tudom magam képzelni :) A lényeg, hogy kihoztátok nyertesre a meccset!

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#5768) Colos1 válasza Atlantis (#5752) üzenetére


Colos1
őstag

Rosszabbak a német gépek -> kevesen játszanak vele -> a másik oldalon játszóknak hosszú a várakozási idő -> megunják -> csökken a játékos létszám SB -ben.

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#5769) Colos1 válasza Volfram42 (#5763) üzenetére


Colos1
őstag

X52 + pedál???
Akkor már neked sincs visszaút :DDD :C

A tankos rész nekem eleinte tetszett, de meguntam, hogy... Nem merem leírni, mert rám fognak szólni... :DDD Szóval azt, hogy a qrva T mittudoménmennyik 1 találattal kilőnek, én meg lövöm, mint az állat, és semmi. :W

Egy másik problémája a játéknak az, ahogy összeválogatja a gépeket. Elvből sosem csináltam olyant, hogy nem fejeztem be a küldetést, mindig addig nyomtam, amíg vagy vége lett, vagy meg nem haltam. Eddig. Tegnap 2x egymás után kiléptem, mert egyedül maradtam egyszer 3 db B-25 ellen, utána meg 1 db B-25 és 1 db B-17 ellen, Ki-61 -el.
Nevetséges, hogy a bombázókban egyrészt nincs pilótafülke - jó ízlésű ember így eleve nem megy velük - , másrészt vicces, hogy a gunnerje azonnal leszed, amint a közelébe megyek. Egy B-17 gunner nyilatkozta egyszer, hogy a világ egyik legnehezebb dolga volt egy hátrafelé lövő géppuskával egy 3-500 km/h -val repülő gépet leszedni. Erre itt mi van? Tegnap kb. 500 méterre közelítettem meg, és azonnal leszedett :W

És hogy ne csak szidjam őket: a Ki-61 -el csináltak valamit, kicsit reálisabb lett az eddigiekhez képest (értsétek úgy, hogy sz@rabb), és pont ezért sokkal jobban tetszik. A múltkor kifordultam vele 2 Sz@rfirét, és akkor is néztem, hogy mi van vele, mert valami más lett. Utána tűnt fel, hogy 2x250 kg bombával fordultam ki őket, mert elfelejtettem levenni. :U Az egy picit nevetséges volt.

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#5770) Volfram42 válasza Colos1 (#5769) üzenetére


Volfram42
senior tag

Ne is mond anno beszerezem itt prohardveren 4kert egy cyber evo-t. Mondom ennyit nem sajnalok, mert lehet nem is fog tetszeni a repkedes. Most meg mar itt tartok. Mondjuk megragadtam egy jo lehetoseget. Jo aron vannak nagyon.
Viszot ami nekem jelenleg a legnagyobb csalodas a jatekban pont az ami miatt lenyegeben elkezdtem. Ez a mixed. En ezt vartam legjobban. Bf1942 ota nem volt igazi tobb fegyvernemes jatek. Erre itt meg igy elrontjak. Van meg a Heroes and Generals. Elegge igeretesnek tunt tamogattam is erre ahogy jottek a frissitesek ugy lett egyre arkadabb az egesz. Szoval az se jatszik mar a terveimben.
Lattam egy youtube-ra felrakott videot a Bos-ol ahogy zuhanas kozben minden nyekereg na ott elgondolkoztam, hogy lehet beszerzem azt a wt helyett.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5771) Szőrös  válasza Volfram42 (#5770) üzenetére


Szőrös 
veterán

Mondtam hogy próbáld ki CloD-ot , nekem azóta nincs is kedvem belépni . :(

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5772) Volfram42 válasza Szőrös  (#5771) üzenetére


Volfram42
senior tag

Nagyjabol semmivel nem jatszottam azota. Majd leszedem hetvegen. Na jo egy tankkort mentem. Kurszk. 4v4 nalunk random, ellennel 3fos csapat. Es megnyertem. Nem tük hanem en nyertem meg. Na ott gyorsan kileptem nem akartam kiserteni a sorsot.:-)

Jah hetvegen lesek alkatreszeket aztan lehet osszeapplikalok neked jovoheten egy uv ledes fejkovetot. Ha igyenyed van ra.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5773) Volfram42


Volfram42
senior tag

Ohh meloban hoztak megsemmisitesre szokasos vackokat erre mit talaltam? Egy valag aranysas magazint. Mentem is magamnak haza.:-)

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5774) RG4L


RG4L
őstag

Elmegy kategória first win

http://i.imgur.com/Djt3mzC.jpg

Valamiért egyáltalán nem tudok se smileykat csatolni, se képet, se a bb kódokat, vagy minek hívják őket, szóval így tudom csak elküldeni. :(

War Thunder: Gelesztaa

(#5775) superecneB


superecneB
őstag

Gondoltam egy jó pár másik nemzet után, kicsit több tapasztalattal visszatérek a németekhez. Hát nem sok értelme volt :D
Borzalmas ez a Bf109, jobban papírból van mint egy origami zero.

(#5776) Francia91


Francia91
veterán

Ez az Me 410 B6/R3 egy állat gép :D

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#5777) RG4L


RG4L
őstag

Hosszadalmas szenvedések után sikerült megszerezni a németekkel is a x5 first wint. Minden meccsen szereztem sorozatos 2-3 killt, de a csapat így sem tudott nyerni, már kezdtem feladni a hitemet a németekben, mikoris:

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#5778) RockHaRD


RockHaRD
addikt

botrány ez a játék... az FW 190 A5, vagy miatököm kb használhatatlan RB-ben, gyakorlatilag esélytelen a kingcobra ellen. 1 golyó, és kuka.

Mondom ok, megyek amcsikkal a prémium Mustanggal. 1 km-ről kilő egy FW stealth ammoval, 1 golyóval. Pilot knocked out... vitality 80-on van. Mindezt egy 6 perces egyenes repülés után... kurva izgalmas :W

(#5779) RG4L válasza RockHaRD (#5778) üzenetére


RG4L
őstag

Minden gépet meg kell tanulni repülni illetve minden ellen meg kell tanulni repülni. Hiába tudod, hogy hogy kell játszani a P-51-el, ha nem tudod mire képesek az ellenséges gépek.

Én pl. most a Tempest Mk V-vel szenvedek a britekkel, nem tudom megszerezni azt a nyamvadt x5 bónuszt, mert mindenhol B-17-esek, Bearcatek és jetek. Hiába szedek le konstans 1-2 gépet, nem tudunk nyerni. Oroszok elleni meccsen egy Tu-2 tartotta a tempót a hibátlan állapotú Tempestemmel, sőt közeledett hozzám és fordulni is tudott velem. :U

War Thunder: Gelesztaa

(#5780) RockHaRD válasza RG4L (#5779) üzenetére


RockHaRD
addikt

Mit tudok tenni egy FW-vel egy P51 Mustang ellen, hogyha alacsonyan repülünk, és mögöttem van?

(#5781) RG4L válasza RockHaRD (#5780) üzenetére


RG4L
őstag

Ha jól tudom elég jó a roll rateje az Fw gépeknek, tehát rolling scissors, amúgy meg semmit.

szerk: valami ilyesmit

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#5782) K3NZO


K3NZO
senior tag

Szerintetek egy B-17-el milyen töltény hevedert érdemes alkalmazni: universal vagy armored targets ellenit?

"Per aspera ad astra"

(#5783) RockHaRD válasza K3NZO (#5782) üzenetére


RockHaRD
addikt

Teljesen mindegy, lézerpuskák vannak rajta :))

(#5784) RG4L válasza K3NZO (#5782) üzenetére


RG4L
őstag

Attól függ mennyire tudsz pontosan lőni a gunnerrel. Én pl azt szeretem használni a kettő közül, amiben több API-T van, így könnyebb eltalálni a felszíni egységeket vele, illetve repülőkre is könnyebb célozni valamivel. Ha mindig hagyod a gunnerjeidet, hogy maguktól lőjenek, akkor pedig azt használd, amelyikben több a sima AP/AP-I, mert azok jobban ütnek, mint az API-T.

War Thunder: Gelesztaa

(#5785) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Mentem egy kört a kingcobrával... mi lőtt le? A Tier4-es FW... 4db 30 millis cannon, meg 20as, meg talán 15-ös is van rajta... VOLT ÁM ESÉLYEM!!!

(#5786) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Bónuszként az amerikai 5x-ös szorzómat egy olyan körben buktam el, aminél nem figyeltem a zuhanásra, és az első támadó helyzetemnél leszakítottam a saját szárnyamat :C

(#5787) Atlantis válasza RockHaRD (#5786) üzenetére


Atlantis
veterán

Ezért kell a szorzókat AB-vel megcsinálni.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5788) RG4L válasza RockHaRD (#5785) üzenetére


RG4L
őstag

Muti már melyik Fw-n van 4x30mm

War Thunder: Gelesztaa

(#5789) K3NZO


K3NZO
senior tag

Szerintetek melyik a jobb? P-80 vagy F-9 ?

"Per aspera ad astra"

(#5790) RG4L válasza K3NZO (#5789) üzenetére


RG4L
őstag

A P-80-nál csak jobb van.

War Thunder: Gelesztaa

(#5791) RockHaRD válasza RG4L (#5788) üzenetére


RockHaRD
addikt

pontosítok: 2x 30, 2x20, 2x15...

BR-je pontosan 1-gyel több, mint az én gépemé. Tudom, hogy már mondtuk sokszor, de még egyszer elmondom, hogy kurvasok(!!!) az az 1BR-es tűréshatár....

(#5792) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Fura kérdés: Van esetleg egy leírás, vagy videó arról, hogy melyik Operationál melyik oldalon Fighterrel, Bombázóval stb mit érdemes csinálni, hogy jobban segítsem a csapatot, vagy vmi ilyesmi?

Szeretnék jobban részese lenni a játéknak, és valszeg az nem sokat ér, hogy mindig AI-kat, meg observational ac-ket vadászok.

(#5793) RG4L válasza RockHaRD (#5792) üzenetére


RG4L
őstag

Én jártam már minden pályán szerintem, szóval kérdezz és megpróbálom elmondani, melyik misszió hogy szokott zajlani.

War Thunder: Gelesztaa

(#5794) Szőrös  válasza RockHaRD (#5791) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ezt ne itt mond hanem a hivatalos fórumon , gazsinak nehezen esik le. Bár ahhoz hogy csökkenteni tudják több játékos kellene , az meg nincs mer' csak fogynak.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5795) RockHaRD válasza RG4L (#5793) üzenetére


RockHaRD
addikt

Bulge, Ruhr, Sicily, meg Amcsiknál van valami Military Ekszöszájszbúúk ;]

(#5796) anytime válasza Szőrös  (#5794) üzenetére


anytime
őstag

Ez az, hogy fogyunk, de mi lehet ennek az oka?

WoT? Anno jatszottam vele, de nem tetszett, amiota megvan a WT, meg soha nem ereztem azt, hogy ezzel ne tudnek jatszani.
A kezdeti fellangolas (letoltom, megnezem, mar nem is erdekel eset) vege?
Netan annyira nem jo az atlag usernek a jatek?

Van adatotok rola, hogy a WoT -al most mennyien toljak?

(#5797) Szőrös  válasza anytime (#5796) üzenetére


Szőrös 
veterán

Nem hiszem hogy a wotnak ehhez sok köze lenne. Sőt kb semmi mert aki csak repül azt nem érdekli se a wot se a wowp .
Egyszerűen csak a fejlesztés nem úgy megy ahogy kéne , szerintem kicsit túlvállalták magukat vagy csak szimplán nem tudja a menedzsment hogy mit és hogyan kéne csinálni.
Mondjuk látszik hogy próbálkoznak de ki tudja mikor lesz ebből vmi.

Én pl 2 hete be se léptem. Igaz "csak" SB-t toltam de besokalltam attól ami ott van.
Plusz még az is rátett egy jó nagy lapáttal hogy kipróbáltam Clod-ot , repültem egy kört Emil-el aztán csak mosolyogtam hogy ehhez képest mi van WT-ben.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5798) Colos1 válasza anytime (#5796) üzenetére


Colos1
őstag

Azt, hogy SB -ben miért fogynak az emberek, azt konkrétan tudom:

1. FM nélküli, UFO gépek - senkinek nincs kedve ilyenek ellen játszani, aki meg ilyennel játszik, az takarodjon árkádozni vagy realisztikozni, ne a szimulátor módba játsszon vele, az ilyen az nem SB játékos, semmi keresnivalója ott.
2. FM -el rendelkező, de nem reális gépek - rontják a játékélményt, és nevetségessé teszik a játékot. Pl. aTyphoon nem fighter volt, de úgy repül, mint egy fighter, de a beaufighter is érdekes, hogy G2 -vel lefordul...
3. Gyengített Német nemzet - Kevesen mennek vele, ezért a másik oldalon hosszú a várakozási idő. Senki sem szeret várakozni
4. Unfair, pilótafülke nélküli gépek teljes látószöggel, OP csíter lézerpuskás gunnerekkel és/vagy UFO flightmodellel (Ezeket mostanában jelentgetem fel ABUSE címszó alatt) - Ugyan az vonatkozik, mint az 1. -es pontnál
5. Olyan gépek, amelyek a háborúban sosem repültek - Pl. XP-50, amely a tesztrepülések során már lezuhant, de az Fw109D-13 vagy a 12 is ilyen (pontosan nem tudom melyik, a prémium változat), amelyből a sorozatgyártás megkezdése után nem sokkal az összes elkészült darabot lebombázták még a gyárban. Az 1. pont ide is érvényes
6. Unfair matchmaking - amely az eleve gyengített németeket még nehezebb ellenfelekkel teszi össze, emiatt még kevesebben játszanak némettel, így még jobban nő a másik oldalon a várakozási idő
7. A fejlesztők hozzáállása: - nagyon sokan leírták már nekik az általam is ecsetelt dolgokat - és még sok mást is - , de nagy ívben lesz@rják.

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#5799) Volfram42 válasza Colos1 (#5798) üzenetére


Volfram42
senior tag

Szerintem az MM valogatas nelkul mindenkit random szopat teljesen mindegy mivel mesz. A tobbivel maximalisan egyetertek.
A protoktol meg kiraz a hideg. A kovetkezo japan jettel felek kinyitottak Pandora szelencejet. Mar most tobb poszt foglalkozik azzal, hogy akkor legyen mar mas papirrepulo is benne.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5800) RG4L válasza Volfram42 (#5799) üzenetére


RG4L
őstag

Ezekkel a papír repülőkkel kapcsolatban nem értem a felhajtást. Minden nemzetnél van/lesz, most így hirtelen a briteknél nem tudom, van-e.

War Thunder: Gelesztaa

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.