Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6751) RG4L válasza Micsurin (#6747) üzenetére


RG4L
őstag

Még eszembejutott 1-2 dolog, de nem tudom már szerkeszteni a hozzászólásomat.

A6M5-ben ülve miért kell La-7, La-7B-20, La-9 (!), Yak-9 (U/UT/P meg tököm tudja milyen verzió van még) és I-185-ök ellen menni. Csak hozzávetőlegesen, az egyik meccsen amikor az A6M5 ko-val repültem oroszok ellen, volt egy Yak-9T az ellenségnél (squadron miatt fért csak be a meccsbe, mert a 9T 4.0 alatt van, biztos vagyok benne). Tehát egy olyan gép ellen is harcoltunk, amit a matchmaking rendszer nem engedne be alapból az A6M5 ellen, és mégsem tudtam tartani vele a lépést. Egyszerűen nem tudtuk elkapni, pedig a BR rendszer miatt, nem is lehetne ilyen ellenfele az A6M5 ko-nak. Akkor kérdezem én, mit lehet csinálni egy La 9 ellen, ami egy tökéletes ellenség az Fw 190 D verzióknak pl. a Berlin pályán. Azért én látok egy kis különbséget egy Fw és egy A6M között, úgy minden téren. De akkor még lehetne sorolni, hogy mit lehet csinálni egy Griffon Spit vagy Tempest ellen, vagy egy F8F ellen? Az egyik A6M5 verzió 5.3-as BR-el van, mit csinálsz vele egy P-80 ellen? Lesed, ahogy az alapsebessége duplája a tiédnek, vicces. (F7F sztorit kihagytam, mert felesleges szót fecsérelni rá)

Miért duplafedelű gépek ellen mennek a MiG-3-ak, a Yak 1 és társai. A Ki-61 hei kapott a német szállítmányból, felszerelték rá az MG151 cannonokat. Ezért kell 4.7-es BR neki, míg a japán fegyverzettel szerelt társai ha jól mondom fejből 2.7 és 3.3. Miért 3.3BR a 6x12.7mm-es Corsair kupac (-1a, -1a USMC, -1d), mikor a teljesítményben valószínűleg ugyanazt nyújtó -1c 5.0?

Lehetne még sorolni, nagyon nagyon hosszasan, és a válasz egyszerű. Tudjuk, hogy a Gaijin rendszere a BR belövésére a játékosok teljesítményére épült. Millió meg egyszer találkoztam már én is olyan amerikai pilótával, akik leálltak a Corsairükkel fordulózni az én Zérómmal. Persze, hogy 2 másodperc múlva mögötte voltam és már repültek is a seggébe a lőszerek. Totál inkompetens amerikai pilóták összehozták, hogy a teljesítményben magasabb BR-t érő gépük alacsonyabb BR értéken legyenek.

War Thunder: Gelesztaa

(#6752) RG4L válasza Micsurin (#6749) üzenetére


RG4L
őstag

Ménem' mész az R2Y2 szériára? Csak a B7A2 kell hozzá lényegében, meg hogy átrágd magad a többi tieren, és mindne téren jobb, mint a Kikka.

War Thunder: Gelesztaa

(#6753) Szőrös  válasza RG4L (#6751) üzenetére


Szőrös 
veterán

Tegnap mod11-el Yak 3-at "kergettem"... vicces volt. Cirka 3 év van a 2 gép között , ez az orosz "balansz".

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#6754) PAtr0n válasza RG4L (#6751) üzenetére


PAtr0n
addikt

Szépen összeszedted, elég sok a hiba a BR rendszerben. Szerencsére tudják a fejlesztők, és valószínű lesznek változások. Aki esetleg nem olvasta még: Dev_blog oct. 02. Egyik kulcs mondat:
"1) We plan to completely remove BR from RB. Instead, we will have tables which will show what vehicles of what country can meet each other in the battle. This table will be available to be viewed by players directly inside the game."
Legalábbis az RB-t minimum meg kell piszkálni, épp az általad említett egyenlőtlenségek miatt. Viszont ez azt is magában hordozza, hogy megint egy másik oldal lesz túl erős. (úgy ahogy a háborúban lett volna, csak ott sajnos a túlerő döntött, nem a technikai fejlettség)

Szóval a készítők mellett szóljon, hogy legalább foglalkoznak a bajokkal, de itt is igaz a mondás: ennyi embernek nem lehet úgy jót tenni, hogy mindenkinek jó legyen.
De legalább nem intézik el annyival mint SerB a másik oldalon, hogy "How terrible!"
Tudom, sírásra mindig lesz ok, de vegyétek figyelembe, hogy ez a játék napi szinten több százezer embernek kell hogy megfeleljen, minden játékmódban. Egyértelmű, hogy nem tud megfelelni.Csak azokon a dolgokon fognak változtatni, amik miatt napi szinten huzamosabb ideig megy a sírás az official fórumon.

#6739) Francia91:
Igen az A20 valahogy mobilisabb, de a B-25 jobban védett, és szemből is meggondolja bárki, hogy rámenjen. Igaz utóbbi nagy magasságban már nem akar fordulni, meg úgy eleve mozogni sem. :) Szerintem vadászni viszont egyértelműen jobb a B-25 ha földközelben van az ember.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#6755) Szőrös  válasza PAtr0n (#6754) üzenetére


Szőrös 
veterán

"Tudom, sírásra mindig lesz ok," Ez nem sírás , ezek tények amiket hajlamosak figyelmen kívül hagyni.
Az hogy kiveszik a BR-t okés csak kérdés utána mi alapján dobja össze a gépeket az MM ...merthogy a BR is azért született anno hogy ne legyenek kiegyenlítetlen csaták. Aztán lám valahogy mégis vannak.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#6756) Micsurin válasza RG4L (#6752) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Mert nagyon tetszik :)) ha van kika útána 1 nap alatt bele tudok kezdeni azókba is :C

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#6757) PAtr0n válasza Szőrös  (#6755) üzenetére


PAtr0n
addikt

Oké, én értem, de kérlek tegyél már össze történelem hűen gépeket. Lesz mind2 oldalon ugyanannyi gép, mivel handicap nem létezik a játékban. Mondjuk Japán vs. USA. Szarrá, fossá fogja verni a japán csapat USA-t, ha ugyanolyan skill-ű játékosokról beszélünk. vagy a korabeli német gépekkel is ugyanez a helyzet.
Mint írtam, a háborúban is a túlerő győzött, nem a technikai szint. 1 farkasra jutott 10 bárány, akik sok ha véráldozat árán is, de szétharapták a farkast.
Ezt oldd meg ha fejlesztő vagy, úgy hogy ne legyen elégedetlenség. Az kéne, hogy a játékosok benyeljék, hogy igenis ez a történelemhű, de akkor meg senki nem fog USA-val, meg oroszokkal, na meg britekkel játszani. A sokat szídott WoT-nál is ezért megy a sírás rívás, nevezzük nevén.
Az már más kérdés, hogy az orosz gépek a legjobban túlbuffolt gépek a játékban, pl. ha meglátok egy I-16 ishak-ot a hátamon feláll a szőr, mert vagy kivégzem szemből, vagy b*szhatom. Kábé úgy fordul kint egy A6M3, és csak úgy fossa a 7.62-es golyókat. De lenne itt sokmás példa is, kár is írni róluk.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#6758) RG4L válasza PAtr0n (#6754) üzenetére


RG4L
őstag

De, elég könnyű lenne megfelelni mindenkinek, főleg az RB és SB játékosoknak. Mivel ők ezt a játékot programozzák, valahol a programkódban szerepel, hogy milyen végsebességre vannak belőve az egyes gépek, milyen úgymond gyorsulási értékekkel rendelkeznek satöbbi, tehát minden egyes teljesítményadat megjelenik nekik a programkódban. Valamilyen értékintervallumok alapján listázzák a gépeket teljesítmény alapján úgynevezett dobozokba. Minden dobozban azon gépek szerepelnének, amik egymás ellen versenyképesek. Ezzel a rendszerrel egy és ugyanazon dobozban szerepelne az összes F4U verzió, egymástól nem esnének messze a Zérók, és talán a Hellcat sem 3 körül lógatná a lábát és még sorolhatnám. Jeteket totál különszedné egy ilyen rendszer a propelleres gépektől, amit senki nem bánna, csak a P-80 pilóták. XD

Na, szóval kaptunk mondjuk 10 dobozt, mivel azért szükség van a határok meghúzására. Már csak ezek között kell felosztani a BR értékeket, amiket ki lehetne tolni ezalapján 10-ig és 0 és 1 közé értéket adni a fostalicska reserve és hasonlóan fostalicska OS2U, Swordfish, Gladiator gépeknek. Ja igen, és a modulfejlesztős rendszer miatt ezek a BR értékek lehetnének dinamikusak, tehát egy totál újonnan vett Ki-61 pl. 2.2, a maxra fejlesztett pedig 2.6. A BR értékek közti differencia is lehetne mondjuk 0.2-es lépcsőzéssel, és máris különbséget lehetne tenni több gép között és könnyebben állítható MM rendszert létrehozni. Egyáltalán nem halott ez a BR rendszer, csak a jelenlegi formájában és nem kéne sokat változtatni rajta, hogy nagyon is életképes legyen és tökéletes meccseket produkáljon.

Mivel abban mindannyian egyetértünk, hogy ha olyan szituációba kerülsz a gépeddel, akarom mondani olyan ellenfelekkel harcolsz, hogy egyszerűen képtelen vagy lövési pozícióba állni, akkor az a gép NEM ODA VALÓ. Mindaddig elmondható az, hogy nagyjából egy BR értéket kell képviselnie két ellenséges gépnek, ameddig mind a kettő lövőpozícióba kerülhet a másikhoz képest. Tehát, ha ülök egy A6M2-ben, fennt vagyok 3-4 ezer méteren, találkozok egy P-63-al, mert miért is ne... nézzük. Teszem azt jön szembe velem, kikerül (mert lehetséges), utánnafordulok, sebességet vesztek és nézem ahogy elhúz, ha esetleg túl közel lennék mögötte a fordulás után, simán dönthet úgy, hogy ő elkezd zuhanni és végignézni ahogy a) nem követem, b) követem és szétszakítom a gépem. Oké, nem követtem mert nem vagyok hülye, jön még egy Cobra vagy P-47, ugyanezt eljátsza, fasza, még mindig nem tudtam támadni senkit, de élek és talán már a lőszeremből is fogyott egy kevés, de minek? Szóval ezt a végtelenségig lehetne folytatni. Dönthetsz úgy, hogy el se kezdesz emelkedni a Zéróval mert totál felesleges, hiszen úgyis verve leszel a sebességkülönbség miatt, viszont így könnyű célpont vagy (na nem mintha amúgy nem lennél az).

Szóval na, nem folytatom mert ezt is oldalakon keresztül lehetne írni, de akárhányszor Zéróba ülök, nekem mindig olyan érzésem van, hogy macska-egér játékot játszok, és igen, az egér én vagyok.

War Thunder: Gelesztaa

(#6759) Szőrös  válasza PAtr0n (#6757) üzenetére


Szőrös 
veterán

SB játékosok magasról leszarják a balanszt , sztem az RB játékosok jó része is már . AB játékosoknak lehet hogy kell a többinek nem hinném .
Pont azért játsszák ezt a 2 módot egyre kevesebben ( de az SB-t egészen biztos ) mert ezt nem veszik figyelembe.
Ennyi , felesleges ezt továbbragozni.

Amúgy meg pl amcsik is hentelték elég szépen a japókat ( nagy pulykavadászat mond valamit ? ) szóval nem egészen úgy van az a "szarrá fossá verés".

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#6760) RG4L válasza Szőrös  (#6759) üzenetére


RG4L
őstag

Na jó, de azért nem hasonlíthatjuk össze a japán és amerikai pilótákat, mert köztudott, hogy a japánok a mandulaszemük miatt kevesebbet látnak, mint a jenkik. Ezáltal technika ide vagy oda, ha nem látsz, nehezen lősz le ellenséges gépet. :DDD

Meg amúgyis alacsonyak az ázsiai emberek, tehát szerintem ki se láttak a cockpit mögül, valahogy úgy, ahogy látjuk a kocsiban ülő mamákat/papákat, akiknek szemmagasságba esik a kilométeróra.

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#6761) Volfram42 válasza RG4L (#6760) üzenetére


Volfram42
senior tag

Remélem csak poén akart lenni. Ismerek olyat aki tényleg hisz az ilyenben, remélem te nem vagy ilyen.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#6762) PAtr0n válasza RG4L (#6758) üzenetére


PAtr0n
addikt

Húúú, értem én a célzást, de akármennyire is hiszed, hogy ez könnyen megoldható lenne, rohadtul nem lesz az. Számold bele azt is, hogy éppen hányan várakoznak egy meccsre, és ez a szám AB-ről RB-re és RB-ről SB-re radikálisan csökken. Épp taglalják a fejlesztők is, hogy nehéz olyan MM-et létrehozni, ami a mind2 csapatnak kedvez. Egy idő után úgy fog az MM gépeket bepakolni ahogy tud, ergo felborul az egyensúly, mert nincs más választása, különben 10 percet vársz egy normálisan kiegyensúlyozott RB meccsre. Azért érthető az is, hogy ha várakozási időt akarnak csökkenteni, ahhoz, nagyobb felhasználóbázis kellene, az MM finomítása csak a rendszer ellen van.
Nehéz dolog azt is eldönteni, hogy bizonyos gép, bizonyos kifejlesztett modulokkal éppen melyik kategóriába sorolható. Persze, erre mondhatnánk azt, hogy törlődjön el a fejlesztési rendszer, de egyértelmű, hogy ez pénz bevételi forrás a fejlesztőknek, így soha nem fog megtörténni.
Pont olyan bonyolult ennek a rendszernek a tökéletesítése, amilyen hosszú a hsz.-ed a problémát leírva. Nem vagy fejlesztő, nem tudod mit rúgsz fel azzal, ha az egyik problémát orvosolod.
Jelenleg nekem az a meglátásom, hiába nagyon jól játszható nemzet a Japán, alig vannak váróban ezzel a nemzettel. Miért van ez? Azért amiért te is írod? Mi ennek az oka? :U

torz on borz:
Pulykavadászat. Az amerikaiak a radar segítségével nem kis előnyre tettek szert. Elébe mentek a mit sem tudó japán támadásnak. Na ott mondhatjuk, hogy a technika győzedelmeskedett a "túlerővel" szemben. :)

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#6763) munnergep válasza Volfram42 (#6761) üzenetére


munnergep
senior tag

Kizárt, hogy van olyan aki ezt el is hiszi.

RG4L - LOL :D :D

[ Szerkesztve ]

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#6764) Fel


Fel
addikt

Nem tudom kell-e ehhez valamit hozzáfűznöm...

Arra az arcade ground strike-ra véletlenül nyomtam rá :B mert bezártam az event ablakot..
Még volt egy japán győzelmem és lesz még egy brit bukó.
Lehet szar ez a BR rendszer, de azért ez sem piskóta..
Japánoknál eleinte A6M5 Ko-val mentem, majd mikor már kezdett égni a pofám, akkor elővettem a G4M1-et és torpedóztam, de úgy is nyertünk. Briteknél póbáltam mindent: Beauf. Mk. 21., Spit Mk. Vb, Hellcat Mk. I., Boomerang Mk. I., értelme nem volt..

[ Szerkesztve ]

(#6765) Francia91 válasza Fel (#6764) üzenetére


Francia91
veterán

En is mentem ma a britekkel (Thypoon,

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6766) Francia91 válasza Fel (#6764) üzenetére


Francia91
veterán

En is mentem ma a britekkel (Thypoon, Beaufighter, Spitfire...), de 6 meccsbol nem tudtam egy nyertest lehozni, az eleje fele szarra szedtek... Nemetekkel nyertem 5-bol 4-et, amcsikkal (P-80-assal) 5/5 volt, jol sikerult.
A briteket hanyagolom mar egy ideje, nem latok benne olyan potencialt, amiert erdemes lenne azt gyurnom. Nemsoka meglesz az F80C-m, aztan az F7F-re gyurok ra, nem tunik rossz gepnek, mentem vele Test Flight-ot is, tetszik ahogy gyorsul, es ahogy emelkedik :)

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6767) Szőrös  válasza RG4L (#6760) üzenetére


Szőrös 
veterán

Egy kis segítség hogyan küld el a muricán hírókat a picsbe jipponul :

#6764 Fel : Ez event volt, nem random battle. Nem mindegy mert az eventre még egész jól vannak összeválogatva a gépek általában.

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#6768) Fel válasza Szőrös  (#6767) üzenetére


Fel
addikt

Pont ezt mondom én is. Historical event, ahol elvileg minden azzal találkozik, amivel kellene neki. Így viszont a németek, japánok mosnak mindent. Ha csak ez lenne, ez sem lenne jó...

(#6769) Szőrös  válasza Fel (#6768) üzenetére


Szőrös 
veterán

De nem csak ez van...

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#6770) Colos1 válasza Szőrös  (#6767) üzenetére


Colos1
őstag

A kép alapján 3 eshetőség van:

1. te nő vagy
2. te egy olyan férfi vagy, akinek feketére van lakkozva a körme...
3. nem a te körmöd látszik a képen

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#6771) Szőrös  válasza Colos1 (#6770) üzenetére


Szőrös 
veterán

Kép jobb középső részén látszik honnét van . :P

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#6772) Colos1 válasza Szőrös  (#6771) üzenetére


Colos1
őstag

Arra gondoltam, hogy csak alibiből tetted rá ;] :P

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#6773) Micsurin


Micsurin
nagyúr

A6M2 zéro , és folyamatosan FULL tier3-ban megyek , ha nem akkor lelővök 2-3 gépet , nyerünk majd 2-3 meccsen keresztül megint full t3 ez normális ? :W

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#6774) Micsurin válasza Micsurin (#6773) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Egyre jobb , tier III első zéroja és Griffonok ellen kell repülnőm , hát baromi sok esélyem van :W

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#6775) Francia91


Francia91
veterán

Egyre több gyökér szabadul be RB-be... Kezdenek felb*szni agyilag.
Megyek TU-2-vel a Krymsk pályán, lebombázok 3 Destroyer-t, megjelenik mögöttem egy F8F. Gunnerrel adogatom neki a golyókat, kerülgeti, de nem lő, gondolom ki volt fogyva, csak színlelt. Jött egyre közelebb és közelebb, majd belémkormányozta a gépet :W . Ha nem tud lőni,akkor menjen a pics*ba, minek teszi tönkre másik játékát.... Én sem kergetek senkit, ha nincs lőszerem, visszafordulok a reptér felé. De ez, hogy inkább belém jön... Nem első eset, az a baj :U

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6776) Micsurin válasza Francia91 (#6775) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Nem lehet , hogy 1-edül voltál ? Ők meg pl 2-3-an ? Mert akkor berammolhatott azért , hogy nyerjenek :U

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#6777) Francia91 válasza Micsurin (#6776) üzenetére


Francia91
veterán

2 perce ment a meccs, a csapatunkból még senki sem hullott el. Nem azért volt

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6778) munnergep


munnergep
senior tag

Mentem két kört az izsák 27-el (stock).
Első körben másztam, mire elértem az ellent vége lett a meccsnek :))

Második meccsen úgy voltam vele, hogy nem mászok, úgy is lejönnek... az jobb lett egy fokkal:

Viszont a második meccs végén fordulóztam egy ju xx-el, egy szakember megnézhetné, hogy hogy tudtam volna hamarabb ledarálni, mert elég nehézkesen ment: [link]

(amúgy mind2 meccsen látszik, hogy nem OP az orosz válogatott....)

[ Szerkesztve ]

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#6779) Francia91 válasza munnergep (#6778) üzenetére


Francia91
veterán

Ja, a Ju-87 marha jol fordul, a D5-ossel szoktam jo meccseket menni :)

Amugy jah, ha oroszok ellen megyek, nem sokszor sikerul nyerni, legtobb esetben akkor sikerul, ha Zero-val megyek, japan csapattal, azokkal azert szepen lehet szivatni az orosz gepeket :). Mikor Yak-3-assal probalnak Teged lefordulni, azert az picit vicces, nem is szokta tulelni az illeto :). Viszont ha nem a Ki-102-essel megyek, akkor egy Pe-3-asba, IL-2-esbe, meg Yer-2-esbe kell anyag rendesen, nem nagyon fog rajtuk a golyo. Szerencsere az 57 mm-es megteszi a hatasat, akarmilyen gepet lovok :D

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6780) Találtgyerek válasza Micsurin (#6773) üzenetére


Találtgyerek
addikt

Ha jól tudom az A6M2-nek 3.7-es a BR.-je.Szóval ne csodálkozz,ha feldobálja közben a Tier 3-ba.

06-3o/9759I39

(#6781) Szőrös  válasza Találtgyerek (#6780) üzenetére


Szőrös 
veterán

3.3 az első Zéró ( mod11 ) de az is sok tenni ez tény.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#6782) Micsurin válasza Találtgyerek (#6780) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Rendben köszi , most M3-al repkedem , M5 gyűjtőm , valami azt érzeti ott full t4 ellen fogok menni (2. M5-nek tetszetős az a 13mm-es :D ) Ki-84 ko / hei / otsukról pár szót mondana valaki aki repült velük? Energia harc ? vagy fórdúló ? (gondolom energia 19sec-es fórdúlásal :U )

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#6783) Micsurin válasza RG4L (#6568) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Hát ez is meg történt :W ugrált a hajón , leszakitota a farkam majd a WEP lehúzzot a hajóról :W :DDD

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#6784) Fel


Fel
addikt

A Schwalbe és Komet tulajok megszállták a mostani RB event-et:

Kár, hogy csatába alig-alig kerülnek...

[ Szerkesztve ]

(#6785) anytime


anytime
őstag

Jól olvastam, ha szeretnék a japókkal történelmi küldetést játszani, azt meg kell venni, mint játszható csomagot?

(#6786) Micsurin


Micsurin
nagyúr

nagyon jó meccs volt :C a 3. kill az mkVc spitfire muttata a lapját , és szinte a 2. sorozásra a 7mm-ből knockedet kapott , kész csoda volt :DDD

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#6787) Fel


Fel
addikt

A mai patchben ezek a dolgok jöttek: [link]
Egész sok érdekesség van.
Repülőgépek javítási költségeinek változása: [link]
Battle Rating változások: [link] ...na itt azért akad egy két WTF!!? (Arcade mód!)

[ Szerkesztve ]

(#6788) Micsurin válasza Fel (#6787) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Japánokat hova a picsába fogják még feltolni ? :W

1. dolog , hogy arcade , de akkor is M3 akkor már itt is szinte t4 ellen fog menni :W

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#6789) t.imi


t.imi
addikt

Sziasztok.

Nálatok minden ok? Két napja állandóan kidob, leszakad a netről. Rossz internetkapcsolat a mai menü.
Tegnap játszottam 3 nap után. Az új patch-el lenne valami gond?
Norton IS van fent, nem nyúltam hozzá. Letöltés megy 3Mb-el....

(#6790) Colos1 válasza t.imi (#6789) üzenetére


Colos1
őstag

Nálam is előfordul alkalmanként, és nekem is Norton IS van :U De most nézem, manuálisan ki van engedve az aces.exe, és a launcher is.

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#6791) t.imi válasza Colos1 (#6790) üzenetére


t.imi
addikt

Köszi a gyorsat. :)
Most átraktam engedélyezve-re automatikus helyett. Eddig auto-n volt, ment minden. :F
Wot, meg ez is agyatlankodik két napja. :O
Megnézem így mit produkál

(#6792) t.imi válasza t.imi (#6791) üzenetére


t.imi
addikt

Plusz ezt találtam még. Elvileg csökken a ping ettől.

(#6793) Francia91 válasza Micsurin (#6788) üzenetére


Francia91
veterán

En A6M3-mal meccsezve (RB-ben) rendszeresen T4-es ellenfeleket kapok, ha amcsik ellen megyek. P-51 mindig van az ellenfelek kozott, de F8F is be szokott tevedni. Ha oroszok ellen megyek, ott 90%-ban T3 az ellenfel, de volt mar pelda IL-10-re es Tu-2-esre neha... Es akkor vadasszak a 7,7 mm-essel T4-es orosz gepek ellen :U. Joforman egyik ruszki gepnek sem er egy kalap kakit sem a 7,7-es, még a 20 mm-es is leszikrazik roluk, pedig HEFI befuzest valasztok. De fordulasban nincs ellenfele, talan ez az egyetlen es piszok nagy elonye az osszes Zero-nak.

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6794) Micsurin válasza Francia91 (#6793) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Leszikrázik ? Furcsa , most ugyis én nézzek ki hülyének stb.... de 20mm-be tracer , 7mm-be universal és 4-500 7mm kikapja nekem a yak9-et, a 20mm meg 2. 3. neki fútásra durván 80 töltényből a gépeket , nekem csak a sebességel van bajom , p51-hez képes eszméletlen csiga vagyok nem , hogy a macska macikhozz képest :W

@(#6792) t.imi: Úgy hívják az eredetit , hogy Razer Cortex és semmi különősebbre nem jó :) fent van mivel az egér szoftver (Razer synapse 2.0) szedte le magával :)

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#6795) Francia91 válasza Micsurin (#6794) üzenetére


Francia91
veterán

1 honapja ment utoljara oroszok ellen japcsikkal, akkor még ez volt. A patch lehet, hogy modositott rajta :)

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6796) Micsurin válasza Francia91 (#6795) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Lehet mert én Japcsikal (a jenkik útán) végre jókat repülők nyugodtan :D haverok is mondják , kevesebbet röhögnem , mert nem ragelek skypen :DDD

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#6797) t.imi válasza Micsurin (#6794) üzenetére


t.imi
addikt

Nem arra gondoltam, azt fel sem raktam. A qos ütemezést v mit csináltam meg. Most 45-70 ping van az eddigi 90-230 helyett.

(#6798) Colos1 válasza t.imi (#6797) üzenetére


Colos1
őstag

És ez tipikus példája annak, hogy miért ne használjunk otthon vállalati oprendszert. Ha működi a gpedit.msc, akkor az nem Home Edition, hanem alighanem Professional. A Home edition -ben nincs csoportházirend, és ami lényeges, nincs qos ütemezés sem. Ez csak a vállalati oprendszerekben van, tehát Home edition esetében alapból 45-70 -es pinged lenne, mint nekem, mindenféle szutykolás nélkül. És ez igaz a sebességre is. Hogy egy Prof -al ugyanolyan teljesítményt érj el, mint egy Home -al, rengeteg marhaságot le kell tiltani. Azonban ezek letiltása után lesz egy Home editionre butított prof -od... Amit nem tiltasz le, azt meg nem használod otthoni környezetben.

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#6799) Micsurin válasza Colos1 (#6798) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Köszönöm , szépen ezt akartam írni , de 12 körül amikor megláttam már fáradt voltam :R

szrk.: Lehet VPN használ , ezért kell neki :DDD

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#6800) Colos1 válasza Micsurin (#6799) üzenetére


Colos1
őstag

Vagy a munkahelyén játszik :Y ;]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.