Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6201) munnergep válasza RG4L (#6200) üzenetére


munnergep
senior tag

Nagyon köszönöm, kigondolom melyikben vagyok a legbénább :)

Másik: A 7 millis typhoonnal nagyjából 2800 lőszert lőttem ki egy p63K-ra aminek legalább a 80%-a talált. A végén a szárnyát sikerült leszedni, de kicsit soknak találtam, hogy mennyit kibír. Átváltottam a Late Typhoon-ra és teljesen stock géppel 3 YakP-t tudtam leszedni. Esküszöm, majdnem sírtam a boldogságtól, hogy a yakok úgy estek le mint a kemotoxos legyek :D (Viszont a németek ellen már kevés voltam, de majd ha fullos lesz...)

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#6202) Francia91 válasza munnergep (#6201) üzenetére


Francia91
veterán

Jo lesz az, majd meglatod ;)

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6203) RG4L


RG4L
őstag

Elég sok orosz meccset mentem mostanában, IL-2M-el (72% winrate) és La-7-tel (73% winrate), a tapasztalatom szerint jó meccsek voltak, mert ha nincs is rendes kommunikáció a csapatban (nyílván az orosz nyelvezetűek miatt), a játékosok legalább tudnak játszani.

Most mentem egy Spit Mk 24-et, 1 percre rá, hogy az első Bf 109 felűnt, az egész csapat veszett volt, 2-en maradtunk vadászok és két bombázó. Vicc.

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#6204) Francia91 válasza RG4L (#6203) üzenetére


Francia91
veterán

Én mostanában az La-5F-re kattantam rá, nagyon jó kis gép! :)
Bár picit keveslem benne azt a 340 db 20 mm-est, de így is szépen lehet vele vadászni, ráadásul emelkedik, mint az álom :D

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6205) RG4L válasza Francia91 (#6204) üzenetére


RG4L
őstag

Szerintem te még mindig az arcade statokat nézed azon a leíráson, mint ahogy a Typhoonnál is valami 35m/s emelkedésről beszéltél :)

War Thunder: Gelesztaa

(#6206) Francia91 válasza RG4L (#6205) üzenetére


Francia91
veterán

Nemtom, pedig RB-ben vagyok elég régóta. Pedig RB-ben is jól emelkedik, úgy vettem észre :)
Attól még tetszik az La-5F :D

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6207) RG4L válasza Francia91 (#6206) üzenetére


RG4L
őstag

Ezt kattintsd át:

War Thunder: Gelesztaa

(#6208) RG4L


RG4L
őstag

Még egy példa az amerikaikkal játszó tehetségekre. The Battle of Guam event, létszámfölényben az amerikai csapat, akik F4U és F6F vadászokat használhatnak a japán A6M5 és N1K2-k ellen. Számoljátok össze, hogy hány killt szereztek a vadászok a csapatomban. :DDD

Ja, és csak azért megyek a B-24-essel mert nem kell már sok, hogy fullos legyen. :((

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#6209) Francia91 válasza RG4L (#6207) üzenetére


Francia91
veterán

Koszi! Idokozben megtalaltam en is, tobb mint 1,5 ev utan nagy teljesitmeny :D

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6210) RG4L


RG4L
őstag

Pár infó 1-2 új gépről azoknak, akik nem szoktak redditezni:

Ho 229 képek

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#6211) RG4L


RG4L
őstag

Összefosom a bokámat itt menten. Sicily pálya, Bf 109 F-4. Mászunk, mászunk, oké, csata blaablaa, a fűnyíró PBJ-k természetesen letakarították a fél pályát, mire mi felértünk 5000 méter környékére. Jó, prémium Hellcat megüldöz, diveoltam előle, király, leráztam, leérvén a felszín környékére jött előttem egy P-51 srégan, eleresztettem pár lövést elé, úgy látszik talált mert szétesett a gépe :DDD Majd leért a Hellcat is, de célpontot váltott így mögékerültem, neki a farokrészénél esett szét a gépe (javultak talán a német cannonok??), 2 kill, de már csak 300 ticket az oldalunkon.

PBJ tengerszint környékén gyorsabb mint a Bf 109... mögöttem volt, üldözött, közeledett, mondom mivel úgy tűnik elfutni nem tudok, emelkedek, élesen. Na de ki a tököm gondolta volna, hogy az a fosladék legalább 10 tonnás B-25 féleség tud követni engem egy 50°-os mászásban úgy, hogy még mindig közelít hozzám és a visszaesés határán sincsen? Természetesen a lézerágyúival rommálőtte a gépemet.

Spectate módban láttam, hogy 2-3 csapattárs (Fw 190 A5/U2 és Bf 109 G-2 tuti) még ekkor is az AI Beaufightereket pötyögte, ezen kívül még kb. 2 gépünk harcképes volt, tehát voltunk kb. 4-en a maradék 2-3 ellenségre, akik természetesen fűnyíróztak tovább.

Szépen megkérdeztem tőlük, hogy ők mi a jó életet csinálnak. Mármint tudtam mit csinálnak, de semmi értelme az AI-t lőni, miközben a csapatod meg veszít. Azt mondja a srác vissza, hogy "crying?". Nem mondom, nem, nekem már megvan a két killem, de ezt a meccset lazán nyerhettünk volna, ha próbálnak valami olyasmi dolgot is csinálni, amiről ez a játék szólna. Erre odalöki nekem, hogy akkor büszke lehetek magamra, és ebben a pillanatban lejártak a ticeketek, vesztettünk.

Nem csodálkozok, hogy sírnak feszt fórumon és redditen a német pilóták, hogy alig tudnak meccset nyerni.

Rage off.

War Thunder: Gelesztaa

(#6212) Colos1 válasza RG4L (#6211) üzenetére


Colos1
őstag

"javultak talán a német cannonok??"

Tegnap este nekem is volt egy ilyen érzésem :U Szintén F4 -el, csak SB módban.

Amúgy a Sicily pályát úgy lehet könnyen megnyerni a német oldalon, hogy kibombázod a tankokat. Ezen a pályán 1:1 arányban fogynak, és mivel az enemyből csak nagyon ritkán foglalkoznak velük, sokszor elég, ha 1 darabot kicsinálsz. (Csak kb. minden 10. meccsen van valaki a másik oldalon, aki ezzel foglalkozik, és ha mi kidobunk egyet, akkor ő is kilő a miénkből.)

Volt már olyan esetem, hogy a végére egyedül maradtam 2 db B17 ellen az F4 -el úgy, hogy csak 1-1 tank volt. Azok a marhák köröztek, hogy majd jól szarrá lőnek, én meg felvettem az 500 kg -os ajándékcsomagot, és megküldtem vele az utolsó tankjukat. Ahogy kihullott az utolsó tank, azonnal tickett le, és WIN. :C :D
Ebből látható, hogy mekkora noobok - bocsánat, a noob kezdőt jelent, nem sértegetem őket, hogy ezeket hozzájuk hasonlítom - szóval, ebből látható, hogy mekkora hülyék, fingjuk sincsen, hogy miért játszanak. A 2 B17 -el simán elintézhették volna az összes tankunkat, és nyerhették volna...

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#6213) RG4L válasza Colos1 (#6212) üzenetére


RG4L
őstag

Ez oké is, csak még mindig azt nem értem, hogy miért a bombázással lehet megnyerni a meccset? Úgy értem miért elsődleges küldetés az, hogy bombázd szarrá az egész térképet. Fakkidon például 3-4 B-17-es simán lehozza a meccset, 1 ledob két bázist, a másik 2-3 pedig leszórja a pillboxokat, miközben kb. halhatatlanok (=nehéz lelőni őket és inkább ők szednek ki téged), a ticket automatikus fogyásáról nem is beszélve.

A vadászok jelenléte ilyen szempotból totál felesleges és szintén totál felesleges dogfightolni vagy akármi. Például egyik tegnapi meccsen (Bf 109 F-4 szintén) volt egy 3 fős squad a csapatunkban, egy 4 fős az ellenségnél. Mind a három csapattársam mászott végig, megjelentek az első ellenségek, mondtam hogy másszanak tovább velem, mert láttam 5 fekete pontot az égen. Az 5-ből 1 levált és diveolt, a maradék 4, akik squadban voltak, maradtak. Felettük voltunk, a barmok persze menekültek a bázisuk felé anti air fedezékbe, ott kialakult egy nagyon jó 4v4 csata. Kommunikáltunk és élvezetes volt együtt játszani ezzel a 3 emberkével. Kettőt ki is szedtünk a négyből egy jó 5 perc alatt, meg kell hagyni jól védekeztek, miközben két B-25/PBJ takarította a pálya közepét. Tényleg volt csapatmunka, mert mikor pl. bementem támadni, majd visszaemelkedtem, próbált velem emelkedni egy P-63, felhúztam 80°-os mászásba a gépet, a P-63 korábban visszaesett, közben a másik 109-es rommálőtte stall közben, tehát tényleg jó volt, csak közben a többi ellenséges vadász és a lézerlövészek kivégezték a (feltételezhetően amatőr) csapatunkat, és megjelent másik 5 ellenséges gép a nyakunkban és leszedtek minket az AAA-val együtt (ami szintén egy vicc).

Még ha teszem azt lelőttük volna ezt a 4 gépet időben, a másik 4-5 ellenséges vadásszal nem tudtunk volna mit kezdeni, és akkor még arról szó sem esett, hogy mindenképpen vesztettünk volna a ticketek miatt.

War Thunder: Gelesztaa

(#6214) anytime


anytime
őstag

Sziasztok!

Köszönöm a tippeket, ami a HD4000-el kapcsolatban érkeztek, úgy tűnik, sikerült egy olyan beállítást kihoznom, amivel élvezhető a grafika és a szükséges fps is megvan.

SB-s kollégák!

Most hozzátok fordulok, elindulnék ezen rögös úton.
A joy adott, a lelkesedéssel együtt.
Azonban a user noob, ezért ajánljatok EGY olyan gépet, amivel érdemes elkezdenem, amiből a lehető legjobb a kilátás.

Előre is köszi,
A

(#6215) Szőrös  válasza anytime (#6214) üzenetére


Szőrös 
veterán

He 112 , nagyon jó a kilátás belőle és könnyen kezelhető gép.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#6216) anytime válasza Szőrös  (#6215) üzenetére


anytime
őstag

:R
Szeretem azt a gépet én magam is, egész jól muzsikált RB-ben, legyen így, kipróbálom.

(#6217) RG4L válasza anytime (#6214) üzenetére


RG4L
őstag

Milyen joystickod van?

War Thunder: Gelesztaa

(#6218) Francia91


Francia91
veterán

Játék rögzítéséhez milyen progit ajánlotok, ami nem eszi meg a hardvert?

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6219) RG4L válasza Francia91 (#6218) üzenetére


RG4L
őstag

MSI Afterburner-t ajánlották itt nekem, bevált.

War Thunder: Gelesztaa

(#6220) anytime válasza RG4L (#6217) üzenetére


anytime
őstag

Egy TRUHSTMASTER.
Szerintem kezdésnek elég lehet, ill. elég lesz, ennél most többet nem szánok rá, igaz, ez már régóta megvan, eljött az ideje.
Ha bejön az SB, akkor elgondolkodok a pedálos rendszeren.

(#6221) Volfram42 válasza anytime (#6214) üzenetére


Volfram42
senior tag

A He112B0 nagyon jo tanulni. Angoloknal a Spitfire mk.I ami jo erre a celra. En ezeken tanultam.
Sok sikert hozza. Ha kell tars szolj nyugodtan.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#6222) anytime válasza Volfram42 (#6221) üzenetére


anytime
őstag

Köszi!
Megtisztelsz :R

(#6223) Colos1 válasza RG4L (#6213) üzenetére


Colos1
őstag

Nem minden pályát lehet bombázással megnyerni, de ezzel nem is lenne probléma, ha nem volna majdnem minden bombázó OP. Elvileg a csaták a valóság szerint működnének, ahol a valóságban bombáztak, ott a játékban is az volna a cél. Csak a valóságban a Bf-109/FW190 -ek sz@rrá szedték a B17 -eket, ha nem voltak mellettük a kísérők.
Tehát ez esetben úgy kellene felépülnie a csapatoknak, hogy az egyik megy nehézbombázóval és kísérőként vadászokkal, a másik meg csak vadásszal. De jelenleg ez úgy megy, hogy aki bombázóval megy, annak nemhogy nem kell kíséret, hanem inkább ők kísérik a vadászokat :W

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#6224) Volfram42 válasza Colos1 (#6223) üzenetére


Volfram42
senior tag

Szemem elott van egy rendes kotelek. Jo is lenne. Sajna az sem segit, hogy tankokat kell szorni a strategiai bombazoknak. Igy mindenki padloszinten van. Pedig a poni es a foka is nagy magassagban szeretett lenni.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#6225) Colos1 válasza Volfram42 (#6224) üzenetére


Colos1
őstag

És ez addig nem is lesz másképpen, ameddig 1. 2-3 ével későbbi gépekkel teszik össze a nemezeteket, 2. a bombázók OP -k. A németek pont azért szerettek magasan lenni, mert ott hatalmas erőfölényben voltak a többiekhez képest. Pl. a Jak7 és a La5 esetén nem az volt megtiltva a németeknek, hogy nem harcolhatnak, hanem az, hogy egy bizonyos magasság alatt nem harcolhatnak. Jelenleg mindegy hova megyek, jobb gépekkel találkozom. A bombázókat meg már messziről elkerülöm, kivéve a Pe2 -t és a Wellingtont, mert azokat le lehet lőni.

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#6226) donmackó válasza Colos1 (#6223) üzenetére


donmackó
őstag

Evvel vitatkoznék. Miután én csak nagyrészt bombázókkal megyek, így tapasztalatból mondom hogy egyedül az amerikai bombázók az OP-k. Vegyünk két egy tier-ű gépt. Nézd meg például a B-17-nek 5 lövésze van + a pilóta is tüzelhet. Evvel ellentétben a JU-88-nak van 3 lövésze és a pilóta nem lőhet (ez a valóságban mondjuk nem így volt). Tehát véleményem szerint csak az amerikai "B"széria az OP.

Release the cable hounds!

(#6227) RG4L


RG4L
őstag

Kollegák, itt az első """"gameplay"""" videóm ami egyben az La-9 stock teljesítményét is hivatott bemutatni, avagy party hard in the cockpit. Annyit tudni kell a pilótámról (aki nem én vagyok), hogy nag J-Lo fan. :DDD

720p hamarosan lesz

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#6228) Volfram42 válasza Colos1 (#6225) üzenetére


Volfram42
senior tag

Ezzel tisztaban vagyok. Ezert is ponit irtam. Azok szerettek a magassagot. Ettol fuggetlenul teljesen egyetertek.
Minden gepnek volt egy optimalis felhasznalasi modja ami itt em igazan valosul meg. Kivancsi vagyok nagyon arra az uj kuldetesfajtara amit beharangoztak. Sajna csak soon.

Donmacko: A B25-re gondoltal?

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#6229) RG4L válasza Volfram42 (#6228) üzenetére


RG4L
őstag

Ja, soon soon soon soon mint minden ebben a játékban.

Szegény Ta 152H-ról szó se essen.

War Thunder: Gelesztaa

(#6230) donmackó válasza Volfram42 (#6228) üzenetére


donmackó
őstag

B-25 és a B-17 szériára. Nekem például egyik nagy kedvencem a JU-88 de kb. 15-20 meccsből eggyen sikerül gépet lelőni (fullos legénységgel). Nemrég ráálltam a B szériára (B-25J-1-nél vagyok csak) és kb. minden harmadik meccsen lövök le gépet 2 képzett lövésszel. És RB-ről beszélek ahol elvileg jobban számít a képzettség is.

Release the cable hounds!

(#6231) RG4L válasza donmackó (#6230) üzenetére


RG4L
őstag

És hogy lő a B-17 pilótája? Kirúgja az ablakot, előveszi a kis pisztolyt a "kesztyűtartóból" és szórja az eget? :DDD

War Thunder: Gelesztaa

(#6232) donmackó válasza RG4L (#6231) üzenetére


donmackó
őstag

Úgy hogy lenyomod az egér bal gombját. ;] Remélem érted hogy értem a megfogalmazást. A B-25-nél ha lenyomod az egeret akkor lő. A Junkers 88-nál ha lenyomod az egeret, akkor kiírja hogy "no armament this aircraft" és nem lő. Teccik érteni?

Release the cable hounds!

(#6233) RG4L válasza donmackó (#6232) üzenetére


RG4L
őstag

Teccik érteni, hogy ugyanazt írja ki a B-17-esnél is, mint a Ju-88-nál?

War Thunder: Gelesztaa

(#6234) Szőrös  válasza donmackó (#6226) üzenetére


Szőrös 
veterán

Azért a ruszki bomberek is tudnak alkotni , a sztállinuim ötvözetet keresztezték egy fekete lyukkal úgy nyelik a skulókat azok a szarok.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#6235) donmackó válasza Szőrös  (#6234) üzenetére


donmackó
őstag

Igen azok meg nyelik a skulót.

Gelesztaa: Bocs mindig keverem a 17-et a 25-tel. De akkor is fenn tartom hogy az egész "B" széria csíter. ;]

Release the cable hounds!

(#6236) RG4L válasza donmackó (#6235) üzenetére


RG4L
őstag

Az hát, ezzel mindenki tisztában van. :)

Legalább a B-24-es szétesik könnyen.

War Thunder: Gelesztaa

(#6237) anytime


anytime
őstag

Sziasztok!

Próbálom a joy-t beállítani, több - kevesebb sikerrel :)
Igazából egy gondom van, ebben segítsetek!

Van a joy tetején egy kis "gomba - szerű" pecek, amivel szeretném összehozni, hogy tudjak jobbra balra és hátra tekingetni.

Mit és hol kellene állítanom, hogy ez a kis joy-t is érzékelje?

Köszi,
A

UI: sikerült a Spit-el fel- és leszállnom :)

(#6238) Volfram42 válasza anytime (#6237) üzenetére


Volfram42
senior tag

Nincs elottem kontkretan a menu, de ha kell akkor ha melobol hazaerek este nyolc korul akkor szivesen segitek beallitani. Ts is van. De ugy is van itt sok segitokesz ember.

Donmacko: A loveszek elosztott pontjai ugyan azok minden jatekmodban. Pont ezert megy a jogos siras az SB modban. Ott ugyan azok a loveszek es az egeres celzas is. Ami nagyon nem jo, mert RB-n a vadasszal ellovod akar egy kilometerrol is. SB-n viszont 200-300 meterre is meg kell kozeliteni sokszor. Es ott ha kapsz egy lovest nem rozsaszin lesz a szarny hanem jobb esetben iranyithatatlan. A B szeria valoban iszonyu, de a tobbit se szabad lebecsulni.
Elvileg rajta vannak az ügyön soon.:-)

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#6239) Szőrös  válasza anytime (#6237) üzenetére


Szőrös 
veterán

Beállításnál használd a wizardot és a view setupnál a pilot hat-et állítsd be a fej forgatáshoz.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#6240) Francia91 válasza Volfram42 (#6238) üzenetére


Francia91
veterán

Ha Ta-152-esek, meg N1K2-esek jönnek, akkor a B-17 és B-25 sem ér sokat, tapasztalatból mondom...
Sokat megyek ezzel 2 bombázóval, de ezek már kemény ellenfelek, egy 3x30 mm cannon-nal szerelt Bf 109 G6-os is odab*sz nekik rendesen. A szárnyukat meg pár jól irányzott 20 mm-essel is le lehet kapni, csak nem egyszerű úgy lőni, bár G6-ossal tanulom :)
Hiába fullosak a lövészeim, meg lövök én is pluszba, Me-410, Fw-190 D3/F8, Bf 109 G-6, N1K-nak nem nagy falat a B-17 sem

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6241) RG4L válasza Francia91 (#6240) üzenetére


RG4L
őstag

Miközben pedig bármelyik vadásszal próbálsz megközelíteni B-25/17/24-est, van egy jókora esélyed arra, hogy ne éld túl. Akarom mondani több esély van arra, hogy a vadász húzza a rövidebbet.

Az N1K-val pedig kb. csak 1 effektív módszer van egy ilyen bombázó leterítésére, az pedig a két rakéta, amit rá lehet szerelni. Nem kell nagyon sztárolni ezt a gépet, igaz, hogy high tier vadász a japán tengerészeti ágon 6.3-as értékeléssel. Végsebességben nem veszi fel a versenyt se a megegyező értékelésű Ki-84-es társával, se pedig az ellenséges Griffon Spitekkel, Tempestekkel, Bearcatekkel, Mustangokkal. Úgy tapasztaltam, hogy lassúsága mellett még lassan is gyorsul és 500km/h sebesség felett az irányítása kb. lehetetlen, tehát pl. egy zuhanásos támadásnál nem ritka, hogy nem tudsz célra állni, mert egyszerűen nem reagál a gép, de még az is lehet, hogy odavered a földhöz, mert nem tudod kihozni a zuhanásból, csak nagyon lassan, ahogy velem is nem egyszer megesett, sajnos.

War Thunder: Gelesztaa

(#6242) Francia91 válasza RG4L (#6241) üzenetére


Francia91
veterán

Nem sztárolom, mert nekem nincs meg, nem tudom, hogy milyen, de ha a japánok ellen megyek, akkor szinte csak N1K az, ami ki tud szedni

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6243) Volfram42 válasza Francia91 (#6242) üzenetére


Volfram42
senior tag

En csak azt tudom, hogy vadasszal kerulni kell oket. Viszont aminek nincs fulkeje abba be nem ulok. Igy nem repulok ezekkel a bombazokkal.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#6244) RG4L válasza Francia91 (#6242) üzenetére


RG4L
őstag

Ettől függetlenül ott van rajta ugye a 4x20mm cannon, aminek a találatát ha regisztrálja a rendszer és rendesen okoz is sérülést, akkor természetesen bajban lesz a bombázó.

Arról nem is beszélve, hogy szegény N1K (6.3) a az F6F-el (3.0) van egy teljesítményszinten.

War Thunder: Gelesztaa

(#6245) Szőrös  válasza Francia91 (#6240) üzenetére


Szőrös 
veterán

Hát ez igazán remek , mindösszesen annyi a probléma hogy SB-n mire olyan közel érsz egy bombázóhoz hogy el is találd addigira olyan szépen kilyuggat hogy örülhetsz ha haza tudsz vergődni a gépeddel. :(((

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#6246) RG4L válasza Szőrös  (#6245) üzenetére


RG4L
őstag

Az semmi, de B-24-essel RB-ben egy az orrom előtt kb. 800 méterre elhasító Meteornak pilot killt nyomtam egyszer.

War Thunder: Gelesztaa

(#6247) Francia91 válasza Szőrös  (#6245) üzenetére


Francia91
veterán

Tudom, ha német vagy japán vadásszal vagyok, én is fosok odamenni ezekhez a gépekhez, viszont ki kell iktatni a bombázókat

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#6248) RG4L


RG4L
őstag

YUSSS

War Thunder: Gelesztaa

(#6249) Volfram42 válasza RG4L (#6248) üzenetére


Volfram42
senior tag

Gratula.

En meg azt hittem nyolcra otthon leszek. Eleg annyit mondanom, hogy kedvesemmel beszaladtunk "gyors" cipot venni az Arkadba.:-)

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#6250) RG4L


RG4L
őstag

Folyamatosan van 15-20 ember a dev szerveren, HD kliens pipálódoboz hozzáadva a launcherhez, tehát lehet váltani. Alakul.

War Thunder: Gelesztaa

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.