Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Ezek a ládák mekkora kamuk , nem őt nézztem , de a srác 12.000 GE költötta tigris (P)-re és semmi csak wagerek esetleg 3 nap prém v 300 ge beszarok
Gazsi helyében pofám leszakadna
szrk.: mennyit szedtetek össze wavegerel ? 6090 arany össze jöhet ?
(eddig sose mentem el 13. napid , de kéne az M46 "Tiger"
olyan kis cunci szíísza
)
-
Francia91
veterán
Nah, ma kaptam egy Golden Battles Wagert
Hétvége felé hogy értek rá összejönni? -
BR-Steel
tag
WW2 event nem piskóta
AB max 3 perc egyik oldalon csak Ju-88 bombázók szétbombáznak mindent.
RB oda meg egy örökkévalóság mire betesz egy csatába. 225 győzelem OMG hajam kihullik mire meglesz 75%-on. -
RG4L
őstag
Valaki szeretne wineket gyűjteni az AB eventen?
-
Micsurin
nagyúr
Egyet láttok
szrk.: az nem tiszta meddig mert azt nem látom a szövegben mert 225 azért nem piskóta de sebaj . hét , jövő hét nuku suli , torok-mandula gyulladás van
irány az event
-
Micsurin
nagyúr
225 győzelem az Eventen és tiétek az orosz prémium spitfire!
Szrk.: nem elírás! 225!! És minden meccsen 75% activity!!! DE 15 mecssenként van rá esély, hogy megkapjátok. -
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #9020 üzenetére
A lecsatolható üzemanyagtartályokat nagyon sok gép használta, rengeteg amcsi és japán gép, ahogy tudom már le van modellezve a játékban csak még nem tökéletes, ezért nincsen "aktiválva". Igazából sima RB csatákban jelenleg tök felesleges lenne bármelyik gépre is feltenni ilyet, majd ha lesznek hosszú missziók, akkor talán lesz értelme.
-
Micsurin
nagyúr
Gondoltam , mert IS2 ÉS IS2-1944.mod ellen nem fair
sőt , szerintem némelyik amcsi is túl szívós
a KwK88 meg nem elég erős
repcsik: F4-re kéretik vissza a 20mm-es pod , FW200 kevesebb benyó , sőt , kézi csúszkát a gépekre , hogy percre pontosan adhassak meg benzint , meg jó lenne benzin gondolát is betenni , BF109-eken pl voltak , és még pár gépen , amikor elfogy belőle akkor meg mint a bomba leesne , és nem venne el onnantól a gép teljesítményébőlOK
Nagy távolságon fejlesztett crew-al is pontatlan , és a 30° töltettel is vannak fenntartásaim. Replay , látom , hogy 30° a becsapodási szög , és nem sebzi az effektív páncélt , ami a furcsa mmert 130mm a penje 30° esetén.
@RG4L: Nem felesleges , mert ha teszem azt abba teszem a kerozint , majd mikor harcra kerül a sor , azokat ledoóm , és emiatt kevebb kerozint kell magammal cípelnem , ergo jobb lesz teljesítményem , érted mit akarok kinyögni nem ?
-
Hauptmann
veterán
Lesz külön olasz ág valamikor? Jó lenne.
-
RG4L
őstag
A minden ilyen kis hülyeség alatt az új DM-et értem, nagyon remélem, hogy sikerült jóra megcsinálniuk. Elvileg már készen van és csak devblogot várunk róla, na meg persze a dev szervert. (Legalábbis Lassar azt mondta, hogy majd devblogban meglátjuk, milyen is lesz valójában, neki pedig hiszek)
-
PAtr0n
addikt
válasz
#67977536 #9003 üzenetére
Imádom az ilyen "pakkokat" a foglalási ponton, annyi eszük nincs, hogy kivonulnának a szélekre, meg is érdemelték!
Nekem eddig max 2 kidobott tank volt a rekord.
(#9006) RG4L:
Biza, tényleg szép. Remélem összekapják magukat Gazsiék, és lesz hama-hama olasz tree.Hauptmann:
A BF 110 a kedvenc heavy fighterem, utána jönnek a Do-k, és csak azután a Ki-k. Beau idegen tőlem, pedig az se rossz gép. Jöhetne több variáns valóban. -
Szőrös
veterán
"1.49-ben lesz javítva minden ilyen kis hülyeség"
Gonosz on : Te még hiszel a mesékben ?
Amúgy bárcsak így lenne , most megint visszatértem egy kicsit remélem most már tényleg hamarosan jön a csudapecs.
BR változtatás is benne lesz ? Az nagyon kéne még.Ja és igen , olasz gépeket a népnek. Na azokat nagyon várom.
-
Francia91
veterán
Én is szoktam bombaterhet változtatni, főleg B-17-nél szokásom, ott van választék bombákból (B-17G), meg általában éppen egy darabban sikerül visszaérnem a bázisra 2-3 motorral jó esetben
De pl az IL-10-zel is csinálok ilyet rendszeresen, hogy először nagyobbat viszek, aztán újratöltés után a kisebbeket -
törölt tag
Történt már 1 hónapja kb, de csak most szólt a barátom, hogy feltöltötte
Azóta nem volt ilyen szép zárásunk szakaszban
-
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #9000 üzenetére
Mondok egy konkrét példát. Bemész RB-ben egy Ju 88-assal, ledobod a bombaterhed egy bázisra, és van akkora mákod, hogy haza tudj menni, landolni és újratölteni. Teszem azt, most úgy gondolod, hogy más bombateher kéne, mert más célpontokra mész, akkor a menet a következő:
-megvárod, amíg újratöltik a lőszereket/megszerelnek/megtankolnak
-miután a játék visszaállította a géped a kifutó végére, hogy eredj felszállni, akkor szépen három másodpercig nyomva tartod a J-t, változtatsz bombaterhet és amit akarsz, majd megnyomod megint, hogy to battle.Amire figyelni kell, az az, hogy a SZERELÉS/ÚJRATÖLTÉS után nyomd a J-s dolgot.
Eddig tuti működött ez a dolog, sokan vissza is éltek vele, azóta nem hinném, hogy változtattak volna rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Megújul a Netflix tévés appja
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Politika
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest