Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5951) RG4L válasza Francia91 (#5947) üzenetére


RG4L
őstag

Nem lesz az olyan kemény dió, elvileg 1.43-ban teljesen ki lesz javítva, szóval senki nem fog B-17-ezni.

War Thunder: Gelesztaa

(#5952) Atlantis válasza RG4L (#5951) üzenetére


Atlantis
veterán

Hát, én a japán bombázóktól jobban tartok. Vagy csak peches vagyok ellenük, de általában én zuhanok le, ha megtámadok egyet. Újabban inkább elpályázok onnan és keresek másik bombázót, pl.: egy jó, puha Wellingtont.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5953) RG4L válasza Atlantis (#5952) üzenetére


RG4L
őstag

RB-ben ha két lőszer eltalálja a G8N1 szárnyát, használhatatlan lesz kb.
A G5N1 meg el se fér a leszállópályákon :DDD

War Thunder: Gelesztaa

(#5954) Francia91 válasza RG4L (#5953) üzenetére


Francia91
veterán

Én mindig fáklyást játszok a japán bombázókkal :D. Pár lövéstől szétégnek :)

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#5955) RG4L válasza Francia91 (#5954) üzenetére


RG4L
őstag

:(

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#5956) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Ma pár hét eltelte után újra RB-ztem egyet a remek Német gépekkel... FW190 A5

magyar HunRW klán ellenem, F8F Bearcat... na most az én FW-m ugyebár egy papírhajó Német 4.7-es gép, a Bearcat-ből pedig a gyengébb is 5.7-es, és ketten jöttek ellenem. Nagyon élveztem a kört. 8 perc emelkedés, majd 2 golyó, és vége...

:U

(#5957) Atlantis válasza RG4L (#5953) üzenetére


Atlantis
veterán

No, megint szénné szívatott egy Ki-49...Bf109-F1-gyel próbáltam levadászni, kergettem percekig, 2-3 kritikust lőttem neki, de baszott leesni, közben apránként huzatosra lőtt.

Tényleg fostaliga az összes német gép mellesleg, utálok velük menni.

Az angolokat leszámítva röhejes a bombázó-park ebben a játékban, mindent túlélnek, mindent szétlőnek. Kb. annyira utálom már őket, mint az arty-kat a WoT-ban. Tudom, nem kéne AB-t menni és nem zavarnának, de ha fejlődni akar az ember több géppel, akkor nincs más út.

Más: nincs valami tutorial, hogy kell földi célpontokat kiszedni? Az Attacker-ekkel teljesen béna vagyok, egyetlen nyomorult Pillbox-ot nem bírok kiszedni ágyúval. Bombával ok, de hajót még azzal sem sikerült. El kell ismerni, sokszor megy el azon a csata, hogy ilyen balfasz vagyok hozzájuk. Tök jó lenne, ha a Test flight-oknál lennének mindenféle földi célpontok, amiken gyakorolhatna az ember, hogy mit hogyan lehet és mit nem kéne erőltetni.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5958) RG4L válasza Atlantis (#5957) üzenetére


RG4L
őstag

Sima pillboxot nem fogsz tudni csak úgy szétlőni, erre csak a light pillboxok vevők.

Ha megmondod pontosan mit próbáljak neked megmutatni, csinálok róla videót. (mit bombázzak/lőjjek mivel, AB/RB, satöbbi)

War Thunder: Gelesztaa

(#5959) Atlantis válasza RG4L (#5958) üzenetére


Atlantis
veterán

AB, mondjuk Beaufighter vagy IL-2M-mel (Light) Pillbox vagy hajó (Destroyer vagy Landing Craft) vagy valamilyen tank ellen ágyúval, ha lehet. Esetleg rakétával. Do-217-esek is érdekelnek.Bombázás is érdekel mozgó célpontra.

Láttam entak sok videóját, látom, mit csinál, de hogy hogyan...

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5960) RG4L válasza Atlantis (#5959) üzenetére


RG4L
őstag

Destroyer, light cruiser, heavy cruiser, battleship, carrier, ezek a hajók nem sérülnek semmilyen fegyverzettől tudtommal. Patrol boat, landing craft, fire boat (mert ilyen is van) pedig leszedhető elvileg akármilyen kaliberrel, bár soha nem mentem még rá a fire boat-okra. Rakétával leszedhetőek a hajók, light pillboxok, a sima pillboxokat illetően nem tudok nyilatkozni, viszont nagyon nehéz őket eltalálni. Nagyobb hajókra szintén hatással vannak a rakéták, az amcsi Tiny Tim szépségekből pl. ha jól tudom elég egy találat, hogy leszedj egy destroyert pl., de szerintem a destroyerekkel egy kalap alá vehetők a light cruiserek, vagyis eddig ezt tapasztaltam.

Amikor light pillboxot, light tankot akarsz lelőni MG-vel vagy cannonnal, akkor a lehető legtöbb AP lőszert tartalmazó fűzést kell választani, viszont itt a 7.62/7.7 mm-es fosok nem igazán csinálnak semmit, csak nagyon nagy szerencsével. Ha jól tudom a német fegyverzetek 7-20mm-ig egyáltalán nem sebzik ezeket az egységeket, az amerikai M2/M3 Browninggal pedig lazán lőhetőek a light pillboxok és light tankok (seggébe és a tornyára célozva), de sokszor csak target undamaged jelzést kapsz viszonzásul, mert rossz helyen lövöd. A medium tankok szintén leszedhetőek így, viszont nagyon nehéz, én sokat próbálkoztam, mire egyet leszedtem. A Beaufighterről és IL-2M cannonjairól egyelőre nem tudok nyilatkozni így látatlanban, mindjárt kipróbálom őket.

Bombázásnál nagyon fontos a weapon maintenance skill húzása, hogy kevésbé szórjanak a bombáid. Fontos itt megjegyezni, hogy angol és amcsi bombák tömegét fontban mérik, ami picit csalóka lehet. Pl. a Wellington hiába rohangál egy hordóval a hasán (4000 font), ez "csak" picit több mint 1800 kg-nak felel meg. Eközben a két japán heavy bomber 3,2 illetve 2,4 tonnát cipel, a német Do széria 4 tonnával szerelhető fel, Lancaster, B-17/24 3600kg körül, blaa blaaa... Namost, a bombázás mozgó célpontra nagy magasságból felesleges, például:

4000 méteren vagy egy Wellingtonnal, mozog egy konvoj alattad, választhatsz hogy szőnyegbombázod őket vagy rájukvágod a 4000 fontos dögöt. Szőnyegbombázásnál talán eltalálsz valamit, hogy szerencséd van, a 4000 fontos hordóval még talán le is szedsz egyet, max kettőt, de összességében hülyeség ezt csinálni. Amikor kis magasságban bombázol például egy B-25-össel, szintén ott a konvoj előtted, tankok, kocsik sorban. Ahogy közel érsz hozzájuk, megfigyelhető, hogy néhány esetben a járművek, az egész konvoj szinte megáll és letérnek a nekik tervezett útról és keresztbefordulnak, ilyenkor könnyű célpontok.

Azon is gondolkodni kell, hogy milyen bombákat vigyél egy meccsbe. Ha minden pályát kívülről ismersz, akkor jó vagy, de ajánlott először vadásszal szétnézni, hogy vannak-e light tankok/light pillboxok, vagy szopás van és csak medium/heavy tankok vannak a pályán. Ha utóbbi eset jön be és neked a stock gépeden csak 50kg-os bombák vannak, akkor telitalálat kell, hogy leszedj egy tankot. Többnyire nem fog sikerülni, ezért ildomos egy-egy tankra rádobni vagy 5-6 ilyet. Viszont! 100lbs<50kg, ugyan nem sokkal, de biztosan modellezve vannak. Egyébként meg kell figyelni, hogy nagyjából milyen sebességgel mozog a konvoj/hajó, és erre belőni a bombáidat. Hajót pl. én jobban szeretek úgy bombázni, hogy haladási irányával megegyezően, hosszára megyek rá, és az orrára célzom a bombát. Mire a bombám leér, a hajó haladt ugye előre, tuti találat. Ugyanilyen tuti találat, ha a hajót keresztben támadod nagyon kis magasságban és közvetlen a tornyaira (vagy hogy hívják pontosan) dobod a bombákat, így ki van zárva az az eshetőség, amikor "túlesik" a hajón a bomba.

Ilyen fostaliga landing craftokat is lehet bombázni, pl. rádobsz mellettük a vízre egy Wellington hordót. :)

Mindjárt választok valami gépet és csinálok egy videót, ahol ledobok mindenfajta cuccot bombával neked, legalábbis megpróbálom. :D

War Thunder: Gelesztaa

(#5961) Francia91 válasza RG4L (#5960) üzenetére


Francia91
veterán

Az IL-2, IL-2M és IL-10 23 mm-es cannonjai nálam néha viszik a medium tankot, bár még nem sűrűn találtam el úgy. A Light Cruiser-nek én úgy vettem észre, hogy több sebzés kell, mint egy Destroyer-nek. Pl az A-20G-n lévő rakétából kettő kivisz egy Destroyert, viszont Light Cruiser-t csak sebez, oda 4 minimum szokott kelleni nekem. Ezek az én észrevételeim csak
Amúgy Browning M2-essel (Ground Targets befűzéssel) tényleg szépen lehet pusztítani a Light PillBox-okat, ha nem mondjátok a meccsben, mikor mentünk, azóta sem tudom :D :R

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#5962) RG4L


RG4L
őstag

Töltöm is fel a videót, Atlantis! Egy-két dolog benne van, ami téged érdekelt.

szerk: viszont mivel még nem találtam meg az optimális beállítást a felvételre, sikerült egy 4 gigás fájlt csinálnom, szóval egy óra mire feltölti. :((

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#5963) Fel válasza Atlantis (#5957) üzenetére


Fel
addikt

Menüt lenyitod, Custom Battles, csinálsz saját csatát, kiválasztod azt a mapot ami tetszik, meghívsz valakit, vagy pakolsz be AI-t, adsz jelszót és próbálgathatod amit akarsz. Igaz ehhez az kell, hogy a kipróbálásra szánt gép "hadrendbe" legyen állítva, de akkor is ez a legjobb tesztmód.

RG4L: MSI Afterburnert + Handrake-et használok videózásra. Afterburnerrel felveszem, kézifékkel kódolom (mindkettő ingyenes).

[ Szerkesztve ]

(#5964) RG4L


RG4L
őstag

Mosquitoval teszteltem, Hispano Mk II cannon ground ammoval lazán szedi a light és medium tankokat (motort lőve hátulról), ezért feltételezem, hogy a light pillboxokat is leviszi, ám nem volt a pályán csak sima pillbox, aminek nem okoztam sérülést sehogy se. Ugyanilyen cannonnal rendelkezik egy Beaufighter.

Gondolom a Hispano Mk I is képes erre, ami pedig két Beaufighteren van.

War Thunder: Gelesztaa

(#5965) RG4L válasza Fel (#5963) üzenetére


RG4L
őstag

Köszi, holnap megnézem őket. Csináltam ma egy gameplay videót, de sima Xvid-ben csak, youtubera való feltöltés után pedig elég sokat romlott a minősége is... még ki kell tapasztalnom.

War Thunder: Gelesztaa

(#5966) RG4L


RG4L
őstag

Soha az életben nem gondoltam volna, hogy meg fogok nyerni valaha is egy Saipan eventet a japánokkal. Az N1K jobb választásnak tűnt, mint a Zéró, viszont ezen default ammom van és eddig tapasztalatból 3000-4000 méter között elveszti minden erejét a motorja, és képtelen mászni. Most nem így volt, ment mint a veszett 280-300 IAS-al egészen 5500 méterig, ami felé már nem emelkedtem. Találtam két Corsairt egymás mögött, squadban voltak. Kettejük közül az előrébb lévő kiszállt, gondolta, hogy amíg elfoglal a társa, mögémkerül, ám a társát rommálőttem, első kill. Mentem segíteni Zérónak egy másik N1K-val kézenfogva az A pont felé. Az A6M5-öst két Hellcat üldözte, a szigeten pedig két B-24-es kószált, mint kiderült.

Az első Hellcatet a csapattárs N1K szedte le, én váltottam a másikra amint bemondta a chatbe, hogy kit támad. Csak hitelni tudtam sajnos, visszamásztam picit, újból megtámadtam a Hellcatet, aki éppen stallközelben volt, 2. kill. Amint ez megtörtént, megtaláltam az első B-24-est, akire rácsaptam, felégettem és ez elég is volt a kinyírásához szerencsére, 3. kill. Felvillant a következő B-24-es is, aki a repterünk felé tartott, muszáj voltam megtámadni mert csak 400 vagy 500 ticketünk maradt a bombázásuknak köszönhetően. Első támadás sikertelen, semmi kritikus sérülés neki. Totál függőleges mászásba kezdtem, hogy minél kevesebb lövésznek legyen kitéve a gépem, majd vissza ráfordultam és felkészültem, hogy belevezetem a gépem, ha sikertelen lesz a támadásom. Lövöm-lövöm, bumm, az egész gépe darabokra szakadt, mondom ok, 4. kill o.O

Egy F4U maradt, reméltem, hogy nem a felhők között bújkál 48238125 méter magasan. Mint kiderült, volt annyira ökör, hogy belekeverje magát másik 6 japán vadász közvetlen közelébe, tehát azonnal felégették és lehullott. Kilőttem még 1-2 landing craftot, ekkor pont 0 lőszerem lett, de a jenkik elfoglalták az A szigetet, és pont úgy vesztettünk ticketeket, hogy már csak egy hangyaf*sznyi kék csíkocska maradt. Nyertünk.

Az egész meccsen kommunikált a csapatunk, szép csapatjáték volt, szinte senki nem szólózott és meglett az eredménye.

War Thunder: Gelesztaa

(#5967) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Nagy szemétség a Golden Battle-nél az éjszaka 2-5-ig tartó challenge...(nálunk az 4-7)

[ Szerkesztve ]

(#5968) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Aki esetleg nem tud angolul, vagy nem figyelt:

Holnap este 6-tól 9-ig ha játszol, a 3. win-ért kapsz 100 Arany Sast.

utána éjszaka is lesz event, meg másnap ugyanebben az időpontban a 3.-ért, 5.-ért, és 7.-ért is kapsz 100-100 sasocskát :))

(#5969) Atlantis válasza RG4L (#5962) üzenetére


Atlantis
veterán

Hálásan köszönöm és a fenti leírást is. Amint lehetőség lesz rá, megnézem.

Fel: erre nem is gondoltam, majd kipróbálom ezt is. Kösz a tippet.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5970) RG4L


RG4L
őstag

Ma este 18:15 körül elkezdem megcsinálni ezt a 3 győzelmet a 100 goldért. Még 3 embert várok magam mellé, akikkel 2 perc alatt lebombázunk egy pályát (AB). Terveim szerint Su-2-esekkel és SB-2M-eket fogok használni a lehető legkisebb átlag BR elérésével.

War Thunder: Gelesztaa

(#5971) Atlantis válasza RG4L (#5970) üzenetére


Atlantis
veterán

Valószínűleg online leszek akkor, írj rám egy üzenetet majd.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5972) Francia91 válasza RG4L (#5970) üzenetére


Francia91
veterán

Megyek en is, varjatok meg! :)

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#5973) RG4L


RG4L
őstag

Atlantis, Francia: rendicsek :)

War Thunder: Gelesztaa

(#5974) Francia91 válasza RG4L (#5973) üzenetére


Francia91
veterán

En hulye tegnap 20.00-kor nekiestem AB-zni, az otodik meccs utan eszmeltem fel, hogy csutortok van :D

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#5975) RockHaRD válasza RG4L (#5973) üzenetére


RockHaRD
addikt

jövök én is

(#5976) RG4L válasza RockHaRD (#5975) üzenetére


RG4L
őstag

Akkor meg is vagyunk négyen, király. :)

War Thunder: Gelesztaa

(#5977) RockHaRD válasza RG4L (#5976) üzenetére


RockHaRD
addikt

alap i-15 + SB2 az jó lesz? Csak az a bombázó van nekem meg, és még az sincs kihúzva, de így is tud 6x100kg bombát vinni :D

Ts-t is felrakom ha kell esetleg...

(#5978) Francia91 válasza RockHaRD (#5977) üzenetére


Francia91
veterán

Ha beszabadulunk igy negyen, lehet, hogy gyorsan meglesz a 3 win :)
Nekem az utolso Yer-2-ig megvan az osszes orosz bombazo.

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#5979) Atlantis


Atlantis
veterán

AB-hez tök mindegy, milyen gépet hozol, BR nagyjából stimmeljen. Nekem pl.: nincs orosz bombázóm, de majd találunk valami megfelelő madarat.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5980) RG4L válasza Atlantis (#5979) üzenetére


RG4L
őstag

Én tier 1-es oroszokkal megyek, Su és SB bombázók. Az SB-ken 3x500kg tuti találat, 30mp reload, majd megint. A Su-kkal pedig lehet lőni is minden mást, akár gépeket is, és a 6x100kg vagy 2x250 ha jól tudom szintén jó bombázásra.

War Thunder: Gelesztaa

(#5981) RockHaRD válasza RG4L (#5980) üzenetére


RockHaRD
addikt

Ts-en lesztek? Ha igen, akkor adtok hozzá infot?

(#5982) Atlantis válasza RockHaRD (#5981) üzenetére


Atlantis
veterán

RG4L nem szokott jönni, de mi többiek akár lehetünk TS-en i, bár a squadron TS-e nem tudom aktív-e még.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5983) octopus666


octopus666
tag

Tudja valaki, miért nem lehet venni arany sast ???

(#5984) RG4L válasza Atlantis (#5982) üzenetére


RG4L
őstag

Tudtommal már nem aktív, hamarosan bérlek én egyet. Mostmár lesz szabadidőm.

(#5983) octopus666: bővebben?

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#5985) RG4L


RG4L
őstag

Fú de nagyon felcseszett a játék. :DDD Mondom megyek 1-2 kört az Mc.200-assal. P-26, P-36, F2A-1, Fury, hasonló ellenfeleket dob be. Lövöm őket blabla, elfogy a lőszerem, 4 kill, mondom az utolsó árva csapattársnak hogy nehogy meghaljon, mert újra kell töltenem. Oké, leszállok, felszállok, ebben a pillanatban földnek is veri a gépét. Egy magam maradtam egy Blenheim és (mint kiderült) egy P-26 ellen, ticketekben is rosszul álltunk, szóval elsődleges célpontom a Blenheim volt. Ledobott egy tankot, aztán kinyírtam. Mondom oké, innen ezt már behúzom. P-26 megjelenik vagy 3000 méter magasan, nézem az adatlapját, lvl 0, mondom király, sima ügy. Mire felszenvedtem magam arra a magasságra és mögé kerültem, maradt kb. 400 ticketünk, és hála a jó istennek valamelyik patchben a napokban kitalálták azt, hogy gyorsabban fogynak a ticketek, ha már alig van játékos a meccsben. 300 ticket, eltaláltam párszor, de ezek az olasz 12.7mm-es szarok még kevésbé sebeznek, mint a japán. Crit a szárnyára, leszarja. Már füstöt is kapcsoltam neki, fordulgat egyet-kettőt a srác de semmi több. Egyszer mikor megint rárepültem, láttam, hogy nem jár a motorja, mondom hehe, jó utat lefele. Ekkor már csak 200 ticket. Fuck, mondom felégetem a gépét azt csók. Így is lett, kiírta a rendszer jobb alulra hogy P-26 set afire by blablaaaaa, de azonnal ki is aludt a tűz. Na mondom ez oszt igen. Srác elkezdett zuhanni, követtem, még 1-2 hitet adtam neki, de nem maradt már sok lőszerem. Jólvan mondom, innen már te úgy se jössz ki élve, bumm bele az erdőbe a P-26. Örültem a pofámnak, de ekkor már csak 100 ticket volt. Mindenki meghalt a csapatukban, de a rendszer várt vagy fél percet, mire kiírta, hogy nem maradt több gépük, tehát addig nem kezdett el fogyni a maradék ticketük. Oké, megjelent a felirat, elkezdtek fogyni a ticketek odaát, ekkor bumm, elvesztettük az utolsó 100 ticketünket, és "We suffered defeat." :C

...jó a rendszer.

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#5986) Szőrös  válasza RG4L (#5985) üzenetére


Szőrös 
veterán

Elég nagy marhaság hogy így működik , szerintem ezt riportold és csatold hozzá a replay-t is.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5987) RG4L válasza Szőrös  (#5986) üzenetére


RG4L
őstag

Felesleges, mindenki tudja, hogy ez a ticket rendszer szar, ez csak egy újabb példa.

War Thunder: Gelesztaa

(#5988) mikron


mikron
tag

Na ez is megvan. :D

(#5989) Atlantis válasza RockHaRD (#5981) üzenetére


Atlantis
veterán

Úgy eltűntél, azt se mondtad, fapapucs... :F

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5990) RockHaRD válasza Atlantis (#5989) üzenetére


RockHaRD
addikt

Ne haragudj, megszakadt a netem, aztán nem mentem vissza... :B

(#5991) Atlantis válasza RockHaRD (#5990) üzenetére


Atlantis
veterán

Hja, nem gond, akkor ezért kerestelek hiába az égen.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5992) RG4L


RG4L
őstag

Nem volt egy könnyű landolás. Sajnos vége lett a meccsnek, de sikerült talpra tennem a kicsit :U

War Thunder: Gelesztaa

(#5993) RG4L


RG4L
őstag

Következő "plussz pont" a ticket rendszernek:
New-Guiena pálya, japánok az angolok/amcsik ellen. Meccs elkezdődik, felérünk 6000 méter környékére, ez igénybevesz egy jó 6 percet kb., de nem hiába, Griffon Spitfek és Bearcatek is ott tanyáztak. Ezalatt a pár perc alatt a ticketek fele eltűnt mindkét oldalon, majd egy B-17-es úgy gondolta, ő ugyan lebombázza mind a kettő anyahajónkat, szóval itt vége is volt a meccsnek. Egyik oldalon sem lőtt le senki senkit, mert még csak akkor kezdődött volna a csata. :(((

War Thunder: Gelesztaa

(#5994) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Holnap este nem lesz golden battle, csak majd Vasárnap, szóval akikkel beszéltük, hogy holnap ugyanitt ugyanekkor, az sajna értelmetlen :D

(#5995) Fel válasza RG4L (#5993) üzenetére


Fel
addikt

Maguktól nem tűnnek el a ticketek. A földi egységek egyszerűen xarrá lövik egymást.. Nemrég valamelyik kis patchben volt, hogy javítottak az AI lövegek hatékonyságán (artillery, pillboxok), ők meg egyszerűen kilövik a tankokat. New Guinea-n közel kezdenek egymáshoz a föliek, így hamar fogynak. A korábban leírt esetben pedig a csata előrehaladtával, ahogy a tanjaitok egyre közelebb kerültek az ellen tüzéreihez, úgy lett végük.

(#5996) RG4L válasza Fel (#5995) üzenetére


RG4L
őstag

A probléma lényegében azzal van, hogy 5 perc alatt a emberi tényezőtől függetlenül a meccs több mint fele lejátószódik lennt, illetve a nagyobbik probléma az, hogy ezen a pályán Japánnak van rendes le- és felszállópályája, amit még a Zérók is szívesebben használnak, mert az anyahajón landolás köztudottan bugos, mégis az anyahajók lebombázása azonnal vereséget jelent.

Az amerikaiak 2 bombázóval meg tudják nyerni a meccset a három anyahajó lebombázásásval, miközben japánnak 4 bombázó kell, hogy a repterüket sikeresen leverjék. Mindemelett tegnap le kellett rammolnom egy Lancastert, mert miután szarrá lőttem a tail controlját (láttam leszakadni a darabokat) még mindig jobban fordult mint az én N1K-m.

Peleliuban például nem jelenti a meccs végét egyik oldalon se, ha lebombázod az anyahajókat, most akkor ez hogy van?

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#5997) Francia91


Francia91
veterán

Kezdem magam felb*szni az oroszokon... Hogy lehet, hogy orosz prémium B-25-össel nem bírok, minden felől darabokra szaggat, az USA B-25-tel meg pillanatok alatt végzek kisebb sérülések árán? :W
Akárhányszor megyek oroszok ellen, ledarálnak, mint a szart...

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#5998) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Holnap este pont 6-9-ig focizom, és nem tudok sasokat szerezni :O

ezt a sz*pást :(

(#5999) wall2


wall2
tag

14 csata alatt nem tudtam nyerni németekkel 1x sem. :F akármelyik géppel repültem, bukó volt mind. Azért ennyire nem voltak rosszak a német gépek. :P

[ Szerkesztve ]

(#6000) Francia91


Francia91
veterán

Este 18.00 körül megyünk aranyért? :)

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.