Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5451) RG4L válasza superecneB (#5446) üzenetére


RG4L
őstag

Reload igen is számít, de csak bombázóknál. Elég tré, amikor a G8N1-es gunnerjei gondolkodnak egy percig, mire újra tüzelni kezdenek.

War Thunder: Gelesztaa

(#5452) RockHaRD válasza Volfram42 (#5449) üzenetére


RockHaRD
addikt

Értem amit mondasz, viszont még mindig ott a kérdés, hogyha van 3 slotom, amiben mindig csak fightereket használok, akkor ott a gunner fülön érdemes akármit is fejleszteni? (Tekintve, hogy 1-1 pilóta ül mindig bennük, és az lő, meg vezet is)

(#5453) Atlantis válasza RockHaRD (#5452) üzenetére


Atlantis
veterán

Nem.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5454) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Megvettem tegnap a Mustang pakkot... elég jó kis repcsi :))

(#5455) RG4L válasza RockHaRD (#5454) üzenetére


RG4L
őstag

Ha ráérzel a gép határaira, akkor lehet darálni vele. Javaslom, hogy menj be teszt repülésbe vele és próbálj nagy G erős fordulókat, hogy mikor törik a szárnya. Ha ezeket el tudod kerülni az éles meccseken, nyertél.

War Thunder: Gelesztaa

(#5456) RockHaRD válasza RG4L (#5455) üzenetére


RockHaRD
addikt

Csak AB-ben játszom igazából, szóval egyelőre ilyen gondom nincs. Majd ha lesz sugárhajtású gépem, akkor megyek RB-zni.

(#5457) RG4L válasza RockHaRD (#5456) üzenetére


RG4L
őstag

P-80-assal? Hajrá, az szarabb mint egy propelleres.

War Thunder: Gelesztaa

(#5458) Szőrös  válasza RG4L (#5457) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ja Sabre-t se dicsérik agyon de ha azokkal akar repülni hát egészségére . :D

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5459) Fel válasza RockHaRD (#5456) üzenetére


Fel
addikt

Miért csak jettel? Nem könnyebb, vagy jobb, mint propissal..

(#5460) RG4L válasza Fel (#5459) üzenetére


RG4L
őstag

Sőt, rosszabb, szerintem :)

War Thunder: Gelesztaa

(#5461) Volfram42 válasza Atlantis (#5450) üzenetére


Volfram42
senior tag

Nyilván nem járható út, de attól még közös a slot ezért van univerzálisak és nincs külön bomber meg fighter meg heavy fighter (azokon van ami használ lövészt) és a többi slot. Szép nagy keveredés lenne.

G^zC^mp€r:
Nem kell költeni semmire se. Oda majd raksz, ha hoznál be beombázót vele addig nem kell. Ja meg van olyan vadász aminek van lövésze. USA oldalon azt hiszem most pont nincs ilyen, de lesz ott is a P-61 személyében.

Jeteknél az elején szerintem mindenképpen AB-z. Ne menj azokkal egyből RB-re. Nem csak, hogy szokd az irányítást. Hanem egy alap jet rosszabb, mint egy fullos propos. Ott lényegében már nem gépet grindel azz ember hanem modulokat. Majd annyiba kerül egy-egy fejlesztés, mint korábban egy gép. Bár most csökkentettek rajta, de azért még sok. A legnagyobb különbségek egy fullos és alap gép között a tolósugarasoknál jön elő. Egy ideje nem mentem velük, de régen egy alap P-80B-t egy komet megevett reggelire. Gyorsabb volt nála az egyetlen esélyed az volt, hogy mindig tartottad a magasságot és amikor rád csapott akkor dive-olsz mint az őrölt és reménykedsz, hogy le tudod rázni. Fejlesztettel meg simán ott hagyod. Ez elég nagy különbség.
Ha mégis inkább egyből váltanál RB-re akkor a bevett mód, hogy mész földiket farmolni és nem foglalkozol a társaiddal meg azzal se, hogy mi lesz a meccs vége.

Ha mig-15-re fáj a fogad akkor meg ha látod, hogy Koreán a többi ilyen gép keresztbe száll fel a kifutón ne csináld utánuk. Fejlesztett géppel lehet simán, de az alap beesik az árokba. Ezt ezért csinálják, mert így lehet rush-olni nem kell a levegőben fordulni, hanem egyből irányban vannak. Eléggé illúzióromboló szerintem.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5462) frem1790


frem1790
tag

Hi Urak!

Elkezdtem a japán ágat, de evvel a KI-45 tei - vel meggyűlt a bajom. A társai nagyon szuperek de ezt nem tudom szóra bírni :( A schrage musik puffogtat, megyek is a bombázókra vele, de elvileg van még gépágyúja is ha jól látom a leírásánál, azt hogy lehet megszólaltatni? Sajnos az angolt nem vágom, mert valamit kiír csatába lépéskor de nincs időm lefordítani. Aztán meg csinál ez a gép olyan mutatványokat, hogy sokszor ami egy sima fordulónak indul abból olyan bukfencezés lesz, hogy azt sem tudom merre van az előre :Y Tapasztalat valakinek?

Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)

(#5463) PAtr0n válasza frem1790 (#5462) üzenetére


PAtr0n
addikt

Szia!

Először is, AB, vagy RB-t játszol? Mert a 2 módban merőben más a fizika.
A schrage musik nem puffogtat, ugyanis az a gép tetején lévő 2db 20mm-es, nagyjából 45 fokban előre döntött fix ágyú, amihez külön kell gombot bindelni, aminek a megnyomásával kvázi hátulról/alulról fogod látni a gépet, és így könnyebb azzal bombázókra célozni (ha bent ülsz akkor meg a pilóta néz kicsit följebb, hogy a hozzá tartozó célkeresztet lássa). Ilyenkor a default "fire" gomb-al tüzelsz, addig az ágyújával (37mm) ami az orrában van nem tudsz lőni (illetve de, ha külön gombot bindlesz hozzá, de amíg a schrage-vel célzol, értelmetlen a másikkal lőni) A puffogtatást gondolom a 37mm-es ágyúra értetted. Ész nélkül nem éri meg vele lőni, mert kevés benne a lőszer, és a lassú rate of fire miatt nehéz vele egy gyorsan manőverező gépet pont eltalálni. Ha viszont talál, az általában halálos, főleg szárnyra lőve.
Manőverezhetőség szempontjából, szerintem nagyon rendben van, de mivel heavy fighter, így ne várj tőle kacsázó mozdulatokat, ésszel kell vele menni, az emelkedést nem nagyon szereti, forduló alatt meg gyorsan veszít a sebességéből. Én azt mondom, próbálj vele a játék kezdetén minél hamarabb magasságot szerezni, aztán támadás után, minél hamarabb visszamászni. Ha a föld közelébe kerülsz vele, halott vagy.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#5464) frem1790 válasza PAtr0n (#5463) üzenetére


frem1790
tag

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :R
Így most már érthető! Egyenlőre árkádban próbálkozom vele, valóban a 37-essel puffogtathatok:)
Beállítom a gombot és megpróbálom újra!

Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)

(#5465) Volfram42 válasza PAtr0n (#5463) üzenetére


Volfram42
senior tag

Ha fülkében ül akkor tud ugyan úgy mindenfele nézni, csak a fenti célkereszt lesz aktív, de nem fixálja be, hogy merre néz a pilóta. Az lehet, hogy aktiváláskor felnéz, de nem szögezi le.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5466) RG4L


RG4L
őstag

A Beaufighteren elég hülyén viselkedik a WEP. Colos kolléga, valami hozzáfűzés, magyarázat?

War Thunder: Gelesztaa

(#5467) Colos1 válasza RG4L (#5466) üzenetére


Colos1
őstag

A valóságban akkor csináltak ilyet a gépek, ha a fordulatszámhoz képest túl nagy volt a dinamikus propellerállásszög. (Ami a sebességtől is függ) Pl. a pilóta alacsony repülési sebességen rátolta a gázt úgy, hogy nem növelte meg a fordulatszámot. Ilyenkor a propeller örvényeket kelt, az okozza a rázkódást. Próbáld meg manuálisan vezérelni a prop pitch -et, és WEP -elés előtt tedd 100% -ra. Ha akkor is csinálja, akkor vagy bug, vagy befejezetlen FM. Magyarul vagy hiba, vagy félmunka :DDD

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#5468) RG4L válasza Colos1 (#5467) üzenetére


RG4L
őstag

Tehát nem vagyok hülye, hogy úgy gondolom ez nem normális, mármint, hogy rosszul állítja a propeller(eke)t magától. Nem baj, így legalább lehet fékezni vele.

War Thunder: Gelesztaa

(#5469) Szőrös  válasza Colos1 (#5467) üzenetére


Szőrös 
veterán

"Magyarul vagy hiba, vagy félmunka "
Ha jól tudom mindkettő , nem minden gépnél működik ahol meg igen itt is bugos néhánynál.

Kb mint az egész játék. :D

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5470) RG4L válasza Szőrös  (#5469) üzenetére


RG4L
őstag

Persze vannak hibák, gondolom tömkelegével, de én valahogy nem titulálok ekkora jelentőséget neki. Néha engem is meglep 1-2 dolog, pl. mikor rázuhantam egy Yak 9T-re a P-40-el, majd a támadás után 70-80°-os mászásba kezdvén azt hittem, hogy az a dög nem fog tudni követni, hiszen nagyobb sebességgel kezdtem a meredek mászást, de tévedtem. Elkezdett felzárkózni rám és lefelezte a gépemet, mert miért is ne. :F

War Thunder: Gelesztaa

(#5471) Szőrös  válasza RG4L (#5470) üzenetére


Szőrös 
veterán

Bugos MM , FM , DM ...ez mind elég jelentős sajnos.Vagy mondjuk hogy illúzióromboló. Végül is mindegy.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5472) RG4L válasza Szőrös  (#5471) üzenetére


RG4L
őstag

A MM nem tudom, hogy bugos-e, de szerintem egyszerűbb lenne, ha nem 1.3BR lenne a megengedett szórás. Ez azt jelenti, hogy nem akarok P-51-esek ellen menni az A6M3-as Zéróval, mert unfairnek érzem.

Erre csak egy megoldás lenne, több játékos RB-be. Ha több játékos van minden tierben, meg lehet kockáztatni egy 0.5-ös szórást, ami máris barátibb, de mivel mindenki elvan az arcade gyilkolással és a szar bugos tankok hajtásával, nem elég, hogy van amikor 5-10 percet várok, mire talál egy japán meccset, de az még unfair is.

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#5473) RockHaRD válasza RG4L (#5472) üzenetére


RockHaRD
addikt

Szerintem az egész hülyén van kitalálva. Haverom Német gépekkel megy, én Amcsi, meg Orosz. Nem tudunk csak AB-ben együtt játszani, persze hogy csak azt játszuk. :(((

(#5474) RG4L válasza RockHaRD (#5473) üzenetére


RG4L
őstag

Miért lenne hülyén kitalálva?

War Thunder: Gelesztaa

(#5475) Szőrös  válasza RockHaRD (#5473) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ez a része pont nincs hülyén kitalálva , RB/SB már történelmi hűségről szól . Ott meg német nem repül se orosszal se amcsival.
Nem ez a gond hanem a rossz BR besorolások és MM mechanika.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5476) RockHaRD válasza RG4L (#5474) üzenetére


RockHaRD
addikt

Azért amit leírtam. Nem tudok a haverommal együtt játszani, csak AB-ben, persze, hogy nem fogok akkor RB-zni. Szívesen játszanék azt is, de nem tudok, mert külön országgal vagyunk. Akkor legyen egy 4. játékmód, ahol mindenki 1 gépet hozhat, az irányítás Realistic, meg nincs reload, de külön ország gépei, és csak a BR számít besoroláskor. Ennek lenne értelme. Így kb semmi. Eleve összerakta a Peashootert a Kingcobrával, semmi értelme.

(#5477) RG4L válasza RockHaRD (#5476) üzenetére


RG4L
őstag

Nem teheti össze a Peashootert a Kingcobrával.

Amit írtál, azzal csak annyi a baj, hogy akkor szimulátorban is meg kéne csinálni. Fura érzés lenne, amikor az egész csapatod P-51 és az összes ellenség is P-51.

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#5478) Szőrös  válasza RG4L (#5477) üzenetére


Szőrös 
veterán

Mondjuk RB-n volt alternate history map azzal nem tudom mi lett. De SB-ből hagyják ki az ilyen marhaságokat.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5479) RockHaRD válasza RG4L (#5477) üzenetére


RockHaRD
addikt

Nem teheti? :D Ott röhögtek a többiek az Airacobrából, meg a Kingcobrából, hogy mit keres itt egy Peashooter.

(#5480) Volfram42 válasza RockHaRD (#5479) üzenetére


Volfram42
senior tag

Ha egy squadban van valaki aki berak egy kisebb gépet akkor persze beteszi az a squadtag marhasága.

Ez a haver ezzel megy én azzal azért sántít, mert ha haver akkor nem hal bele ha néha megy mással is. Én USA gépekkel megyek míg a magyar lakosság nagyja a németet szereti. Torzonborz is némettel ment és a kedvemért jött amcsival, mint ahogy én is mentem némettel, nem hal bele az ember.

SB-n jó móka lenne. Azokat akik behoznak ilyen rabolt prémgépeket így is van, hogy lelövik a társai, mert azt látja, hogy ellenség. :)

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5481) RG4L válasza RockHaRD (#5479) üzenetére


RG4L
őstag

Hogyha úgy indítasz meccset, hogy te egy jetben ülsz, haverod meg a P-26-ost választotta, akkor igen, a P-26 jetek ellen fog menni, ez nem a MM hibája, hanem az embereké.

Az első P-63-as értékelése 3.3, a P-26-é 1.0, tehát 2.3 különbség van köztük, ami nem fér bele a szórásba.

War Thunder: Gelesztaa

(#5482) Szőrös  válasza Volfram42 (#5480) üzenetére


Szőrös 
veterán

Pontosan , én is repkedek azokkal a nyavalyás ruszki gépekkel pedig nem szívelem őket .De a társaság miatt megéri . ;)
Szóval ez tényleg nem kifogás.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5483) RockHaRD válasza Szőrös  (#5482) üzenetére


RockHaRD
addikt

miután két országot kihúztam elég sokáig, most még öljek bele 100 órát a harmadikba is, hogy a haverommal tudjak RB-zni? Inkább maradunk AB-n :)

(#5484) superecneB válasza RockHaRD (#5483) üzenetére


superecneB
őstag

Vagy vedd rá a haverodat hogy ő öljön 100 órát abba ami neked van ;)

(#5485) RockHaRD válasza superecneB (#5484) üzenetére


RockHaRD
addikt

Nekem prémium van, neki meg sima account, így még több lenne neki sajnos...

Mindegy, egyszer biztos sorra kerül majd a Német oldal is :)

(#5486) munnergep


munnergep
senior tag

Próbálom javítani a squad eredményeit :) nem nagy eredmény, de nagyon kemények voltak az ellenfelek, mind a kettővel megállás nélküli yoyozás, stb. Ezért szeretem az RB-t :)

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#5487) RG4L válasza munnergep (#5486) üzenetére


RG4L
őstag

Mi is csináltunk egy két dolgot :DDD

Baromkodás előtt természetesen futottunk pár jó meccset :K :U

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#5488) Volfram42 válasza RockHaRD (#5485) üzenetére


Volfram42
senior tag

Elméletileg a repülés és a közös játék öröme kéne, hogy szolgáltassa az élvezetet nem a farm. Nekem is vannak tolósugaras gépeim mégis kis tierben repkedek, mert ott is élvezetes. Mondjuk AB/RB más ilyen szempontból ott annyira ez nem jön ki, meg mindenki be van keretezve. Mielőtt félreértés lenne más nem könnyebb. Mindegyiknek megvan a maga jó tulajdonsága. Az inkább a kérdés, hogy most mész a másikkal vagy majd ha itt minden maxon lesz. Csak a mikor változik. Kivéve persze ha addigra abbahagyod az egészet úgy ahogy van. Én ismerek olyat akinek meglett minden általa óhajtott gépe és többet nem is játszott, mert kipipálta amit akart jöhet a következő játék ahol lehet farmerkedni és így tovább. Van aki szereti ez én nem.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5489) Szőrös  válasza RockHaRD (#5483) üzenetére


Szőrös 
veterán

Nem értem miről beszélsz . Miért kéne 100 órát beleölni hogy együtt tudjatok játszani ? Már T1-ben is tudtok együtt repülni , sőt ha még egyikőtök se repült RB akkor ott is kell kezdeni nem egyből magasabb tierben .

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5490) PAtr0n válasza RG4L (#5487) üzenetére


PAtr0n
addikt

Imádom a H6K4-et, annak ellenére, hogy a motorjai olyanok mint valami benzinezett rongy, mindentől lobban. :)
Láttam olyan videót, ahol szinte az egész csapat azzal jött be, rendes kötelékbe, és azon élvezkedtek, hogy ki bír több biplane-t lelőni, na meg persze minél hamarabb kibombázni az ellen repterét.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#5491) Volfram42


Volfram42
senior tag

Meg regen RB-ben a Pumaban csinaltunk banan futamot. Lenyegeben trollkodas volt. Bementunk nyolcan, de volt hogy 12-en is sikerult. Kidobtuk az ellen repterenek legvedelmet majd leszalltunk ugy, hogy lehetoleg minden iranyban legyen egy huszmilis. Es vartuk a hazaerkezoket. Szornyu tett, de mokas volt.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5492) erikke17


erikke17
őstag

Üdv, valami ötletetek nincs arra, hogy miért nem akarja 4 napja letölteni a frissítést? :-/
Letöltött 100mb-ot de azóta semmi meg se moccan pedig egy rakás csatlakozás van mint p2p és http is de nem tölt.. -.-
Keményen feszít a 0kb/s felirat...

||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||

(#5493) RG4L válasza erikke17 (#5492) üzenetére


RG4L
őstag

Szedd le Steamről.

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#5494) donmackó válasza erikke17 (#5492) üzenetére


donmackó
őstag

Töltsd le a torrentet, majd amit letöltött azt bemásolod a szükséges helyre.

Release the cable hounds!

(#5495) Francia91 válasza RG4L (#5487) üzenetére


Francia91
veterán

Jo lett volna a H6K4-es meccs, csak szerintem le kellett volna mennunk. Majd maskor :)

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#5496) RG4L válasza Francia91 (#5495) üzenetére


RG4L
őstag

Midway pálya amúgy is szopás a japánoknak. Hogy lehet ilyet kitalálni, hogy annyival nyernek, hogy leszednek huszonpár landing craftot, főleg, hogy az amerikai gépek bőven el vannak látva lőszerrel. Szerintem azt a pályát két Buffalo meg tudja nyerni magában, nem beszélve az A-20, B-25 típusú gépekről.

War Thunder: Gelesztaa

(#5497) RG4L


RG4L
őstag

Midway újabb gyöngyszeme a sniper Destroyer. 780-as IAS-nál 4km-ről levágta a szárnyam :)

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#5498) Volfram42 válasza RG4L (#5497) üzenetére


Volfram42
senior tag

A legvedelem csodakra kepes. Nekem a rekordom amikor saberrel vagy p80al mentem mar nem tudom. 900+ volt a sebessegem a fak folott suhantam mentem haza loszerert majd egy lovessel felrobbantott egy kosza kis legvedelmi auto. Pislogtam is egyet.:-)

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5499) RG4L


RG4L
őstag

Eddigi "pályafutásom" leghosszabb meccse volt az előző.
Zhengzhou pálya, 5v5, japánokkal vagyok oroszok ellen. Egy ellenség be se lépett a meccsbe, 4v5 maradt. Felmásztam 7000 méterig kb, mind a 4 gépük vadász volt, egyiket kinyírtam, a másik célpontom kiugrott előlem, a másik kettőt elintézte a csapatom, a csata után én maradtam életben nálunk és egy G5N1-es bombázónk. Lőszerem majdnem nulla, kilőttem pár artilleryt, leszállás, felszerelkezés, látom, hogy még van 4 AI életben, ó mondom király, mind az enyém lesz. Közben hazajött a bombázó is felszerelkezni, nekiindultunk farmolni, megbeszéltük, hogy nem öljük meg az összes botot egyből. Ugye ez a pálya azért jó és rossz egyben a japánoknak, mert a pálya közepén rengeteg, talán 20-21 pillbox van, mind körül 2 artillery és egy AAA, plusz még egy-két AAA és Vehicle elszórva, tehát lehet farmolni mint az ökör.

Mondom először megkeresem az AI-t, leszedek vagy kettőt, aztán farmolom a ground cuccokat. Na oké, de nem találtam meg egyetlen botot sem, a mieink meg köröztek mint a legyek a szar körül. Oké, kockáztattam, bementem a rakat AAA össztüzébe, kiszedtem amit tudtam, haza, feltölt, még egy kör, közben a G5N1 szedett amit tudott, pillboxot, light pillboxot, tehát amit csak ért. Majd mikor a híd közelébe értek a tankjaink és az AAA kocsi, láttam, hogy lőnek fel a magasba, tehát lehet megtalálták a botokat. Elkezdtem mászni, abba a pontba ahova az anti air-ünk lőtt, de sehol semmi. Ekkor már csak 5 perc volt hátra a meccsből. Mondom bakker, már csak pillboxok maradtak, a bombázó épp felszállt, hogy befejezze a maradék bombázást, megnézem a repterüket, hátha ott dekkolnak valamiért. 4000 méterről figyeltem lefele, de nem láttam semmit se senkit. Picit lentebb mentem, hm, mondom kis szürkés-fehér pontok a "homokszínű" pályán...??

Ott dekkolt 4 bot, Pe-2, IL-2, La-5, meg még valami. Háhh mondom, megszórom őket, csak az AAA nehogy kiszedjen, még mielőtt odaérnék. Hátulról ráfordultam a gépeikre, össztűzzel lőttem az összes dögöt, 2 kimúlt, tettem egy kört, még egyet kilőttem, aztán az AAA kivégzett, így egyet meghagytam. :(

War Thunder: Gelesztaa

(#5500) Atlantis válasza RG4L (#5499) üzenetére


Atlantis
veterán

Bazz, hogy lehet ennyi kredited...én most, hogy megvettem az összes érdekesebb III-as gépet, teljesen legatyásodtam. :( Mehetek bombázni, pedig azt utálok.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.