Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5351) Atlantis válasza RG4L (#5350) üzenetére


Atlantis
veterán

Márpedig ez az Atlantis igenis béna, csak rontja a levegőt a profik körül... :)

Igen, adtál tanácsot (le is törött a nagy igyekezetben a P38 szárnya), BreeZerR is próbált BnZ-re okítani, minek hatására szegény P47-et kétszer is sikerült közel merőleges szögben talajfúrónak használni, de mint kiderült, nem arra tervezték. :)

Egyébként egyetértek, gyertek nyugodtan, tényleg nem szólnak le senkit. RB-ben ma még véletlenül se találtam el senkit, persze ez frusztráló tud lenni, kicsit el is ment a kedvem tőle, de tegnap egészen jó volt.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5352) anytime válasza RG4L (#5350) üzenetére


anytime
őstag

Udv!

:R

Ez egy nagyon korrekt, osszeszedett komment (iras) volt. Azt hiszem hasznalhatom a tobbest, eddig is tudtuk, higy szivesen jatszol, jol repulsz es normalis figura vagy. Ezen iras nelkul is tudtam, hogy a FEARS-ben a helyem, de egy ilyen squad vezetoi hsz. ezt csak megerositette bennem.

Koszi a lelkesedest es a torodest, igyekszem majd kill-ekkel meghalalni, ha vegre jatszhatok :). Ma esti igazolt tavollet oka a Peter nevnap megunneplese es Costa Rica batoritasa :). Holnap reggel berepulok es este is, termeszetesen.

Meg egyszer koszi, udv:
A

Reggel majd egy technikai privat-al kezdenek squad ugyben, engedelmeddel.

[ Szerkesztve ]

(#5353) RG4L válasza anytime (#5352) üzenetére


RG4L
őstag

Persze, csak nyugodtan. :)

War Thunder: Gelesztaa

(#5354) donmackó válasza RG4L (#5353) üzenetére


donmackó
őstag

Jövő héten én is jelentkeznék majd ha meg lesz az új alaplap. Már amennyiben beférek, és bombázót is fogadtok.

Release the cable hounds!

(#5355) PAtr0n válasza RG4L (#5350) üzenetére


PAtr0n
addikt

Jó kis összefoglaló/kedvcsináló! :C
Bocsi, hogy tegnap nem vettem részt semmi akcióban, de köszi, hogy bevettetek!
Amúgy néztem a klán statisztikáit én is (ami azóta frissült), hogy igen jó helyen vagytok/vagyunk! Ha ez így halad, nem túlzás szépen lassan az elsők közé beférkőzni. Ki tudja, még a végén rangos versenyen is indulhatnánk.

donmackó:
Már miért is lenne baj, ha valaki bombázóval jön? Annál jobb, minél színesebb a csapat, főleg ha olyan pályát kapunk ki, ahol az ellen kibombázása a cél. Bejövünk 1-2 kisérő vadásszal is, és mindjárt megnehezítettük az ellenfél dolgát. ;)

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#5356) donmackó válasza PAtr0n (#5355) üzenetére


donmackó
őstag

Akkor kedden vagy szerdán jelentkezek (addigra meg lesz az alaplapom). :DD Egy körből kiszedek egy zónát a JU-88-al.

Release the cable hounds!

(#5357) Francia91


Francia91
veterán

Én is bombázópárti vagyok (de csak az USA-nál). Tegnap mentünk 1,5 kört BreeZeRr kollégával. Első nem sikerült túl jól, a B-17-esemre vagy 3-an biztosan jöttek (Fw-190 és Bf-109 G), egyből szét is szedtek, hiába adtak a lövészeim 2 vadásznak is critical hit-et... BreeZeRr XP-50-essel elvolt :)
Másodikban A-20G-vel mentem, jól is sikerült volna, csak el kellett szaladnom sürgős ügyben itthonról :(((

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#5358) RG4L


RG4L
őstag

Lehet, hogy idő előtt megszerezte valaki a tervezett amerikai release tree-t.

War Thunder: Gelesztaa

(#5359) BreeZeRr válasza Francia91 (#5357) üzenetére


BreeZeRr
tag

A második kör az pont fordítva volt. Én már az elején elhasaltam, te meg szárnyaltál. Ha betudtad volna fejezni nagyon jó meccs lett volna számodra. :K

(#5360) Colos1 válasza Volfram42 (#5342) üzenetére


Colos1
őstag

Valóban, az amerikaiak és angolok nem is szívesen szövetkeztek velük és szükséges rossznak tartották. De ő is a szövetség része volt, USA-Anglia-Szovjetúnió voltak a "három nagyok", Kínával együtt pedig a "Négy rendőr".

Itt már látszik az USA hataloméhsége, mert nem elég, hogy ürüggyel lépett be a háborúba (Pearl Harbor), de amikor Hitler elküldte a békeajánlatát az angoloknak, hogy egész Nyugat-Európából kivonul, ha nem szólnak bele a Szovjetek elleni háborúba, elutasításra került - hivatalosan nem is tudunk róla - az USA közbeszólására, pedig nekik érdekük lett volna, hogy a németek legyőzzék a Szovjetuniót. A Németek nem csesztették volna őket, mert az angol népet - és az amerikait is - árja kategóriába sorolták. (Eleinte, aztán amikor meglátták, hogy mit művelnek a háborúban az amerikaiak, hogy az ejtőernyőn menekülő pilótákat lövik, meg sérült, hazafelé evickélő gépeket szednek le, meg civil lakosságot géppuskáznak, akkor megváltozott az álláspontjuk.)
USA csak azért lépett be, hogy nagyobb hatalmat tudjon szerezni, és azért kellett ürügy, mert az amerikai lakosság ellenezte a háborúba lépést.

Pearl Harbor azért volt "hadüzenet nélküli" támadás, mert a hadüzenetet kezében tartó japán küldöttet órákig váratták, ugyanis tudták, hogy mi van a kezében, és hogy mit mikor fognak támadni. A Japánok 4 órával a támadás előtt akarták átadni a hadüzenetet, és azért is voltak akkora túlerőben, mert ellenállásra számítottak.

De ez a történelemnek azon része, amely nem teljesen hivatalos, mert a dokumentumok igaz, hogy már titkosítás alól kivontak, de feketével ki vannak húzva... Azonban van pár ember, aki még életében szólt erről, mint pl. az az amerikai katona, aki a halálos ágyán valamikor a 2000 -es évek közepén meggyónta, hogy tudott a Perl Harbor -i támadásról, mert dekódolták a japán rádióadást, de "egyéb okok" miatt nem, szóltak senkinek erről...

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#5361) Atlantis válasza Colos1 (#5360) üzenetére


Atlantis
veterán

Kissé Amerika-ellenesnek tűnik ez a vélemény. Órákon át váratták a követet? Ha Japán annyira becsületesen akart volna támadni, nem csak órákkal korábban küldte volna a hadüzenetet, hanem mikor elindultak a japán hajók Hawaii felé. Persze akkor oda a meglepi. Másrészt nem tűnik túl logikusnak, hogy ha valóban háborúzni akart volna Amerika, akkor a látszat kedvéért leamortizálja a csendes-óceáni flottáját és az első egy-másfél évben szándékosan teret enged Japán csendes-óceáni hódításainak.

Német békeajánlat? Melyik évben volt ez? Gondolom '43 környékén, mikor azért még nem álltak rosszul a dolgaik. Nehéz elképzelni, hogy abban a helyzetben valóban békét ajánlott egy olyan ember, aki a végén még a nem létező csapataival is támadni akart.

Persze tudom, Amerikát utálni egyfajta divat, 9/11 után is számos elmélet született, hogy mi is történt. Nincsenek illúzióim, nem szentek ők sem, de egyik mai vagy egykori nagyhatalom sem játszik tisztán, mert nem is lehet.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5362) Malibutomi válasza Colos1 (#5360) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Ez a "vannak titkos dokumentumok, de senki nem beszél róluk", meg "Hitler kivonult volna egész Nyugat-euróbából" nálam ugyanaz a kategória mint "a nácik a holdra települtek a repülő csészealjaikkal". Már bocs.

A másodikat remélem te sem hiszed el. Másrészt ki lett volna olyan barom, hogy elfogad Hitlertől bármilyen papírt, miután az oroszokat a megnemtámadási szerződés ellenére támadta meg?

[ Szerkesztve ]

(#5363) Revolit válasza Atlantis (#5361) üzenetére


Revolit
senior tag

Nem szeretnék beleszólni, de azt azért soha ne felejtsük el, hogy a történelmet a győztesek írják...
Szerintem soha nem fogunk minden igazságot megtudni...

(#5364) RG4L válasza Revolit (#5363) üzenetére


RG4L
őstag

Meg amúgy is, mostmár kit érdekel, hogy mi volt akkor...

War Thunder: Gelesztaa

(#5365) Revolit válasza RG4L (#5364) üzenetére


Revolit
senior tag

Hát azért a II. VH eseményei még elég erőteljesen befolyásolják a mai gazdaságot (mást is), mert hogy perkálni kell kőkeményen, mert a magyarok nem állították meg a vonatokat. Azok a dög magyarok nem álltak a vonat elé és áldozták fel magukat, háborús bűnös, akasztóra velük! Ja nem, mert akkor kit fejünk tovább...

Na hagyjuk is a témát, jobban járok ;]

(#5366) Volfram42


Volfram42
senior tag

Sok a volna.;-)
Az, hogy urugy vagy nem urugy nem valtoztat semmin. Okot mindig kell talalni es lehet is. A mai evfordulo is csak urugy volt. Az eletter nyerese is az volt. Ez igy megy es fog is menni.
Ha nem varatjak a kovetet es fogadjak attol meg ugyan ugy haboru lett volna. Igy nagyobb volt a hatasa. Jol csinaltak. A nemetek is eljatszottak a lengyel tamadast a radioado ellen. Ettol fuggetlenul a japanok tamadasa szerintem elegge eros ok a haborura.
Igen manapsag tul sok a konteo. Sot az a poen, hogy ezt pont a nyugati media eri el, mert a bulvarban van a penz ok meg megadjak ami kell a nepnek. Az emberek szeretnek tudni "belso titkokat" az olyan, mintha kicsit jobban latna az ember a vilagot es okoskodni is lehet vele.
Mondjuk hibas a sok Foldi Pal fele moslek is amit abc-kben lehet vasarolni fillerekert.

Usat is divat szidni. Ez a termeszetes. Az aktualis nagyhatalmat altalaban nem szeretik a kicsik. A SZU-t se szerettek. Az angolokat szinte mindenki fujta. Elotte meg a spanyolok voltak a mumus. Es igy tovabb amig el nem jutunk a gonosz lomaiakig vagy a sanyargato faraokig.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5367) Atlantis válasza Volfram42 (#5366) üzenetére


Atlantis
veterán

Nyilván az emberek arra az információra építenek, ami elérhető, azt olvassák, ami kapható. Földi Pál neked moslék, másnak szakirodalom. :)

Egyébként egyetértek, mindig azt utáljuk, aki "felül" van, legyen az főnök, politikus vagy nagyhatalom. A következő Kína lesz, én már el is kezdtem utálni őket... :)

Revolit: jobb is, ha nem tudunk mindent, én nem is vágyom rá. Ha hülyén is halok meg, nem érdekel, csak az a fontos, ahogyan élek.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5368) anytime válasza Atlantis (#5367) üzenetére


anytime
őstag

"Egyébként egyetértek, mindig azt utáljuk, aki "felül" van" - na, azért mindenkit nem :) :))

(#5369) Atlantis válasza anytime (#5368) üzenetére


Atlantis
veterán

Ezért van idézőjelben a "felül" :D

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5370) Volfram42 válasza Atlantis (#5367) üzenetére


Volfram42
senior tag

Hat ha annak a szerzonek a konyvet meglatta akarmelyik tanarom egy beadando labjegyzeteben akkor mar jobb esetben is orulhetett a hallgato egy kettesnek. A wikipedia is hasonlo megiteles alatt allt.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5371) munnergep válasza Volfram42 (#5366) üzenetére


munnergep
senior tag

Földi Pál a bolsi történelem kamu hülyeségek ellen adta ki a könyveit, csak átesett a ló másik oldalára.
USA pedig mindenhová fegyverrel viszi a demokráciát, még ha az nem kell az adott országnak, akkor is.
Nem hódító/gyarmatosító szándék miatt, hanem mert ott tényleg azt hiszik, hogy a demokrácia a csúcs és mindenki hálás a pusztítás árán kivívott semmiért (lásd Irak,Afganisztán). Aztán néznek nagyokat, hogy mi a francért nem kell az afgán kecskepásztornak a demokratikus meki meg a kúkk. Inkább pénzelnek terroristákat, csak ne egy "diktátor" vezesse az országot (Szíria). Mondom ezt még1x nem rosszindulatból, hanem -az én szemszögemből- butaságból teszik. De ez csak az az oldala amit én látok, nem szentírás, csak nincs infóm a hátterekről.

De picit elkanyarodtunk a squadronunktól, részemről a történelem vagy nagyhatalmak ilyen olyan értelmezése befejezve.
Más:
UPC szerint a vonalammal minden rendben, a routert leteszteltem 40x, 2 falat átfúrtam, hogy közvetlen a gépbe menjen a net, mégis minden második csatában bad network connection és csak reménykedem, hogy élve maradok mire visszajön a kapcsolat. Ha visszajön, sokszor csak kivég és kész. Még a wotot is direkt elindítottam emiatt, nem volt 999ms pingem se extra lagom, letöltöttem BF Heroes-t, ott is rezzenéstelen a kapcsolat. WT-t újra raktam, TS-t újra raktam. Délután próba.

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

(#5372) Atlantis válasza Volfram42 (#5370) üzenetére


Atlantis
veterán

Ez akár a tanáraidat is minősítheti...nézőpont kérdése minden. Akit egy téma komolyan érdekel, úgysem csak egy forrásra támaszkodik.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#5373) Colos1 válasza Volfram42 (#5366) üzenetére


Colos1
őstag

Egy valamit elfelejtettem... Az amerikai nép ellenezte a háborúba lépést. Az ürügy arra volt jó, hogy az egész népet japán ellen hangolták. Persze, nyilván hadüzenettel is beléptek volna, de akkor nem lett volna annyi lelkes önkéntes.

A többieknek:
Azt sem tudja senki igazolni, hogy így volt, de azt sem, hogy nem így volt. Amit láttam az elmúlt tízen pár évben, hogy az USA mit művel pl. Irakban, Afganisztánban, stbstbstb, én erősen hajlok a számunkra nem nyilvános történelmi események felé.

Hitler akkor küldött békeajánlatot az angoloknak, amikor felismerte, hogy az orosz túlerővel nem fog bírni egy kétfrontos háborúban. Amúgy már a VH előtt a Szovjetúnió megtámadását tervezgette, pl. Japánnal ezért lépett szövetségre 1936 -ban. Valami antikommunista mittudoménminek nevezték, és a szovjetek ellen hozták létre.

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#5374) Francia91


Francia91
veterán

Jo volt a delelotti csatazas USA T2-vel. Mikor az utolso elotti pillanatban nyerjuk meg a meccset :)

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#5375) Volfram42


Volfram42
senior tag

Pont ezert irtam, hogy jol csinaltak. A nep nem mindig tudja mi a helyzet. Pont az altalad favorizalt nemzet hagyta figyelmen kivul a nep jo reszenek velemenyet. Az elso vh utan Wilson es a kabinetje kitalalt valami olyat amihez nem ertett es a legnagyobb hibaja pont az volt, hogy az elburjanzo izolacio miatt nem derult ki mit is akart valojaban. Bezarkozott es magara hagyta a mar feldarabolt kontinenst.

Egy nagyhatalom nem teheti meg, hogy nem szol bele az ugyekbe. Ilyen tekintetben eddig Nagy Britannianak volt a legnagyobb hatalma a tortenelem soran. Neki is bele kellett szolnia mindenbe. Csak a hatalma miatt eleg volt egy sorhajot odakuldeni a kerdeses helyre es mar a latvanyatol osszerottyantottak magukat a helyi kishatalmak. Spanyolorszag pont a masik pelda. Ő is kenytelen volt belefolyni minden helyi ugybe. Csak egyszeruen tul nagy volt, viszont a hatalma mar nem volt meg ezert mindenhonnan csipkedtek belole. Meg azt az aprosagot se szabad elfelejteni, hogy az ujvilagbol befolyt spanyol arany nagyresze a magyar vegvarakba ment, illetve eleg komoly penzekbe kerult a mediterraneumban az oszmanok elleni harc. Bar ez korabban volt a hanyatlas elott, de szerepet jatszott. Mi meg azt tanultuk kozepiskolaban, hogy fenyuzesre koltottek a penzt. Na ez volt a bolsevik resze.;-)

Atlantis.: Ezek a tanarok elismert torteneszek. A fo gondjuk szerintem az volt, hogy minket mindenaron probaltak nevelni az objektivitasra. Ugyanakkor ha egy szerzo muve ugy kezdodik, hogy a legyozhetetlen akkor az minden csak nem objektiv. En is elolvastam oket. Volt olyan, hogy a konyv elejen mast allitott, mint a vegen. Tele helyesirasi hibaval, illetve elirasokkal. Arra jok azok a konyvek, hogy a fiatal lurko erdeklodeset felkeltse es onnan tovabbkepezze magat. A baj, hogy sok ember ezeknel megall es szentiraskent kezeli. Mar csak azert is, mert konyv es ha ki van nyomtatva akkor igaz. En altalaban probalok objektiv lenni ezert se foglalkozok a mi lett volna ha es hasonlo dolgokkal.

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5376) Colos1 válasza Volfram42 (#5375) üzenetére


Colos1
őstag

Szerintem humánusabb módja is lett volna meggyőzni a népet, mint hagyni porrá bombázni egy komoly bázist.
Amúgy mielőtt félreértetek, a Messereim Custom festésén nincsen rajta az a bizonyos kereszt alakú jelkép, nem vagyok "olyan" :D

A valóságban nincsen bajom sem az oroszokkal, sem a japánokkal, sem a németekkel, csak az amerikaiakkal.

A WT -ben meg azért favorizálom a németet, mert technikailag mindenkinél évekkel előbb jártak. Az Oroszokat még bírnám, de csak akkor leszek hajlandó orosz géppel repülni, ha azok is olyan realisztikusak lesznek, mint a német gépek. Ez így rohadt idegesítő, hogy a karosszékbe - a LaGG -ot nevezték így a német pilóták - , amely fából készült, 10 darab 20mm -es robbanó lövedéket lövök bele, és semmi baja... A valóságban 1-2 db 20 millistől olyan sérülést kapott, hogy repülésképtelenné vált. Az orosz 20 millis meg azonnal leszedi a Messer szárnyát, pedig a Messereknek különösen erős volt a szárnyuk, mert a lamináris szárnyprofillal zuhanásból 800 km/h -t is el lehetett érni, és ha ilyen sebességnél a pilóta felhúzza, akkor azért kell a szárnynak némi szilárdság.
Az FW -k viszont baromira el lettek cseszve. Az FW-190 jobban fordult, és jobb manőverező képessége volt, mint a Spitfirének (!!!!) WT -ben meg lehet próbálni, hogy hogyan fordul. :W Kb sehogy :O
Az angol és amerikai gépek is picit túlzottak, de az közelebb áll az igazsághoz. Csak némely gép emelkedése és fordulékonysága papír szerinti, a valóságban nem tudtak ennyit. Az orosz gépek a papírforma szerintinél is többet tudnak.

Érdekes amúgy, hogy a Messereket folyton piszkálják, hogy realisztikusabb legyen, pl. a belső hangjuk hangfelvétel alapján készült, és nincs még egy olyan gép a játékban, amelynek ennyire élethű lenne. (Ez egy eredeti felvétel, hallgassátok meg, majd menjetek egy kört BF109 -el, de jó minőségű hangcuccal hallgassátok)
Már felmerült bennem, hogy ezeknek ez a kedvenc gépük, ezért folyamatosan javítgatják a flight modelljét :DDD Csak a többi gépét is hozzá kellene állítani.

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#5377) Ijk


Ijk
nagyúr

Mostanában elővettem kicsit ezt a játékot, próbálok túlélésre menni. Boom and zoom-mal elég jól lehet nyomni, sokszor megvan a 8-10 légi győzelem 0 veszteséggel.
Mondjuk most egyik domination végén belementem egy kis kergetőzésbe, lerohantak minket, azt sem tudtam kire lőjek. 50s alatt 6-ot lőttem le, mondjuk még a finisben lenyesték a szárnyam.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#5378) RG4L


RG4L
őstag

Pár szép fotó egy custom skines P-38-asról. :U




War Thunder: Gelesztaa

(#5379) RockHaRD válasza RG4L (#5378) üzenetére


RockHaRD
addikt

szép, csak az a gáz, amikor a damaged skint nem csinálják meg, és ahogy lőnek, szép lassan visszaváltozik eredetire :DDD

(#5380) RG4L válasza RockHaRD (#5379) üzenetére


RG4L
őstag

Ennek meg van csinálva, és igyekszem olyanokat szedni, ahol nem hiányzik :)

War Thunder: Gelesztaa

(#5381) PAtr0n válasza Colos1 (#5376) üzenetére


PAtr0n
addikt

No a BF109 hangját lecsekkolom a játékban is, érdekel mennyire hasonló! A videóban G2-ről van szó, asszem olyanom pont van.
A fóka hangja se rossz: [link]

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#5382) abéla


abéla
senior tag

Sziasztok, lelkes de annál bénább pilótaként szívesen venném, ha valki tudna vlmi jó kis joy-beállítást, mert próbálkozom-próbálkozom, de -több évnyi szim-múlttal a hátam mögött- nem szeretném elfogadni, hogy mouse+bill-lel sokkal hatékonyabb a fájt...pedig nagyon úgy néz ki.
De hátha van az itteni öreg rókáknak vlmi tuti tipp/beállítás ami talán valamit hozzáadna a joystickkes irányítás szépségeihez.

Beszereztem egy trackIR-t is, hogy a joy-os körbenézősdi is menjen (de oculus lesz ebből, látom :K ), így talán már éredemes sim módban is próbálkoznom.

hootka!

(#5383) Szőrös  válasza abéla (#5382) üzenetére


Szőrös 
veterán

"hogy mouse+bill-lel sokkal hatékonyabb a fájt"

Hát pedig de . Pontosabban a célzás hatékonyabb viszont a gép irányítása meg joy-al az igazi.

Mondjuk az sem mindegy melyik játékmódban próbálod. Ha szimulátoros múltad van akkor gondolom SB-ben próbálkozol , AB/RB-ben felejtsd el a joyt. :)

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5384) Revolit válasza Szőrös  (#5383) üzenetére


Revolit
senior tag

Nekem az volt csalódás, hogy nem lehet egyszerre mindkettő :DDD

Joy-al repülgetek, jön a fight és gyorsan átváltás egérre :P Persze irányítás is átvált mouse aim-re :B

[ Szerkesztve ]

(#5385) Szőrös  válasza Revolit (#5384) üzenetére


Szőrös 
veterán

Na persze az lenne a megacsítaköbön . :DDD

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5386) abéla válasza Szőrös  (#5383) üzenetére


abéla
senior tag

AB-ben kezdtem én naiv, majd próbáltam RB-ben, majd SB-ben is de ott nagyon hiányzott a körbenézés (bár még Loc-On-ban joy + mouse-view-vel egész jól elvoltam, itt erre van mód? ).
Majd kissé ekedvetlenedtem, mert irgalmatlanul szívattak :), kivéve T1-2 ben a biplános fordulóharcban, ott isteni a joyos manöverezgetés (jja igen virtual cockpitben nyomattam).
Végül a tankos vonal megint visszahozott (panther lassan megvan), ott van sikerélmény rendesen AB/RB, de gondoltam repcsikkel is újból nekiveselkedem, de kicsit tartottam a kudarcoktól :B , így mouse+bill-re váltottam -az eddig árkád-ficsőrként megvetett- külső nézettel karöltve.
Na így már legalább kezelhető volt a frusztráció-szint, de érzem én, ha sikerál összehozni a trackIR-t normálisan(bár szerencsétlne van vagy 5-6 éves), akkor SB-ben lesz majd az igazi, bár a tempóját szokni kell az kétségtelen.
Meg nekem leginkább egy European Air War-szerű + virtual cp játékmenet feküdne joy-jal :DDD , ehhez meg talán az RB áll közelebb.

Szóval egyszómintszáz: joy irányítás + mouse nézet, esetleg célzás együtt megy-e vlmilyen formában?

szerk: na látom másnak is eszébe jutott, akkor sajna a fenti kérdés tárgytalan
mondjuk bal kézzel joyt kezelve, jobbal moussal nézelődva azért annyira nem egyszerű, hogy csít-szaga legyen...bár a mouse-aim már határeset :DDD

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#5387) Colos1 válasza PAtr0n (#5381) üzenetére


Colos1
őstag

Mindegy melyik Bf -el mész, mert a játékban szinte ugyanaz a hangjuk. A valóságban nagyobb különbség volt. Ja, a 14 hengeres 2 soros BMW csillagmotor :K

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#5388) PAtr0n válasza Colos1 (#5387) üzenetére


PAtr0n
addikt

Megnéztem, közeli a hasonlóság! Jó lett a játékbeli hangja nagyon.
3 éve voltam Stuttgartban a Mercedes múzeumban, ott fel volt lógatva egy második VH-s repcsi motor, nem tudom mibe gyártották pontosan, de úgy rémlik valamelyik vadászé volt az is! Ja és metszet volt, látszódtak a dugók is benne, de már nem emlékszem hány hengeres. Szép darab blokk volt. :D

[ Szerkesztve ]

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#5389) Colos1 válasza PAtr0n (#5388) üzenetére


Colos1
őstag

Egyik gépnek sincs ilyen jó hangja. Az amerikai és angol gépeknek fűnyíró hangja van, a japánoké mint valami sportmotor, az oroszt még nem hallottam.

Ha a Mercedes gyár, akkor az DB motor volt, a Messerekben volt, meg valamelyik kétmotoros heavy fighterbe is azt pakolták.

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#5390) PAtr0n válasza Colos1 (#5389) üzenetére


PAtr0n
addikt

Hát nekem special La széria hangja nagyon tetszik. Nem tudom mennyire élethű, de gondolom hogy az, ha már oroszok a készítők. :)
Az amcsi és angol motorok hangja nekem se bejövős, de a japánt úgy ahogy szeretem. Még szép hogy sportmotor hangjuk van, azokban már akkor is ott voltak a szeren. :)

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#5391) Colos1 válasza PAtr0n (#5390) üzenetére


Colos1
őstag

Igen, akkor sem tudtak nyomatékos motort építeni, a teljesítményre mentek akkor is. :D Nekem csak annyi a bajom vele, hogy nem illik egy repülőhöz az a hang. A LA-5 -öt még nem hallottam, mert nincs meg.

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#5392) RG4L válasza Colos1 (#5391) üzenetére


RG4L
őstag

Tesztrepüld a német prémium La-5FN-t :)

War Thunder: Gelesztaa

(#5393) PAtr0n válasza Colos1 (#5391) üzenetére


PAtr0n
addikt

Na igen, ha nyomaték akkor német, bár abban az amcsi se rossz, sőt... :)
Hallgasd meg a LAci-t, szerintem tetszeni fog ;)

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#5394) Colos1 válasza PAtr0n (#5393) üzenetére


Colos1
őstag

Tényleg jó, szerintem ez a hang is eredeti. :) A "Classic Hangar Fw190" -nek van nagyon szép hangja az FSX -ben, főleg külső nézetből. Azt megcsinálhatnák itt is, hogy külső nézetből normális hangja legyen a gépeknek.

Amúgy reklámozták, hogy jó pár gépnek felvették a hangját, pl. a P51 -é is eredeti, de annak a valóságban is ilyen fűnyíróhangja volt. :D

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#5395) Colos1 válasza Szőrös  (#5385) üzenetére


Colos1
őstag

Isten kegyeltje :P

Megáldott benneteket a hátsó lézerpuskás bottal, aki egy találattal úgy szétqrja a G-6 -osomat, hogy alig tudok elevickélni a kifutóig... (Ezt javítani fogják remélem, mert a valóságban nem volt ilyen erős.) Aztán mire Ákos lekritikálozza, és én éppen ráfordulnék, lepergeti a tikettet és behúzza a meccset :C A másikat meg hiába gyújtom fel, kioltja a tüzet és repül tovább :O

CSÍTEREK!!! :DDD :O ;]

Ja, úgy értem vissza a reptérre, hogy 6 másodpercnyi üzemanyagom maradt. Még szerencse, mert ha lezuhanok, akkor valószínűleg beadott volna neked killnek :P

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#5396) Szőrös  válasza Colos1 (#5395) üzenetére


Szőrös 
veterán

Az a legszebb az egészben hogy ez volt az első köröm SB-n Peskával. :D
Baromi jó kis gép.
A lövészek meg...hát ja csöppet erős. Azt se én csináltam egyébként hanem magától lődözött rád.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#5397) Colos1 válasza Szőrös  (#5396) üzenetére


Colos1
őstag

Tudom, én is mentem már hátsólövészes géppel, ha én lövök egérrel, akkor vagy el se találom, vagy ha el is találom, nem történik vele semmi :W A BOT azonnal talál, és úgy meg sérül a gép, hogy irányíthatatlan lesz. Pedig nem volt vele egyszerű eltalálni egy gépet.
A legidegesítőbb az, amikor csak megközelítem a gépet és 500 méterről úgy meglő, hogy zuhanok le :F

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#5398) Volfram42 válasza Colos1 (#5376) üzenetére


Volfram42
senior tag

Fene se tudja ez megint a volna kérdés, nem tudjuk mi lett volna, ha elfogadják a hadüzenetet. Lehet jobb lett volna lehet nem. Ez megtörtént felesleges küszködni rajta. Háború kitört. Akkor abban a pillanatban az tűnt jó megoldásnak utólag felesleges ezen filózni, főleg annak a fényében, hogy az a része még mindig viszonylag konteó, hogy váratták, mert tudták, látták, de nem tettek semmit se. Nem ástam bele nagyon ebbe a részbe magam ezért én nem tudom eldönteni, melyik lehet a valós.

A messzernek olyan erős volt a szárnya, hogy még a futóműszárat se merték beletenni ezért volt ez a különleges megoldás. Persze a leszállást is problémássá tette. Ez előny is volt a vékony belépőél miatt és profil miatt nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezett. Tudott nagy sebességgel haladni, pont ezért. Külön kell venni a dinamikus és a konstans terhelés közötti különbséget. az, hogy te mennyivel zuhansz az konstans azt bírja arra van tervezve, de ha egy hirtelen dinamikus terhelés éri az már nem teljesen ugyanazt eredményezi. Ezért nem bírja a 20 milliméterest.
A vízszintes vezérsík is gyenge volt a korai verziókat alá kellett támasztani, mert nem tartották meg még magukat se.

A technológiailag fejlett meg akkor függ mikor. Felváltva volt előnyben mindig az egyik fél. Hol ez volt fejlettebb hol az. Ez nem egy számítógépes játék volt, hogy a protosszok kevesen vannak, de erősek a zergek meg sokan és gyengék. Az egyik kevés volt, de erős a másik meg sok és erős. Nincs költői igazságtétel vagy balansz.
Én több okból szeretem az Szövi gépeket. Az egyik, hogy a hajókat imádom, ezért inkább a tengerészeti gépek felé húz a szívem. Az meg ott volt inkább. Japánul nem tudok zavar, hogy a felét se értem az írásoknak. Ok az is, hogy minden magyar némettel akar repülni ez valami fétis ami nem baj csak mellé folyamatosan hallgathatom az ősmagyar meg szélsőjobb hülyeségeket, meg , hogy ki kitől mit lopott el. Ez meg nem érdekel. (Volt rá példa, hogy egy bolond számon kérte, hogy merészelek amerikai géppel repülni amikor azok támadták az országot). Játszani szeretnék nem ilyenekkel foglalkozni. Így nálam ez egy bizonyos szűrő is. A másik, meg sok, változatos géptípus. Németeknél van kettő fő aztán ennyi. Azokat megtanulod és repülöd. Persze ide is kell a rengeteg gyakorlás és kitartás, de egyiket megtanulsz a többi változat meg picit más.
Még félreértés gyanúja se essék, nem lebecsülöm le ezeket a gépeket sőt, mindig megpróbálom tisztelni az ellenfelet, néha nehéz amikor a kifutón afk várja meg a csata végét, de a java ugyanúgy kivárta a sort. Gyakorolt szeretne egy jót játszani. Ezért is szerettem meg az SB-t, mert ez is egy szűrő nálam. Általában köszönök, is ha ismerőst látok. Nem mindig lesem, hogy kik az ellenfelek ezért néha ezt elmulasztom. Tegnap is kihagytam a köszönést nektek, amit restelltem is. Utólag meg már nem akartam pötyögni, gondoltam akkor már ti se a chat ablakot lesitek, hanem a horizontot. El is érkezett még egy ok. Tudom, hogy lesz mindig ellenfelem a hazai pilóták között. HIszen ha mindenki csak egy oldallal repülne akkor nem lenne ellen.

On is legyek: Jön a a Skyraider és a Tigercat . Ó de várom. Imádni fogom mind a kettőt.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#5399) Colos1 válasza Volfram42 (#5398) üzenetére


Colos1
őstag

Én sem szoktam filózni, nagy ívben sz@rok a történelemre. Csak az utóbbi időben 2-3 éve - beleástam magam a "nem hivatalos" részébe, és azóta egyre jobban idegesítenek a "polkorrekt" sz@rságok :W

Szerintem se beszéljünk róla, felesleges. :)

Meg megsúgok egy titkot: a P51D prémium változata megvan :B De a többi amcsi gép egy kacat volt, ez volt az egyetlen normális vadászgépük, nem volt kiemelkedő, de ezt eltalálták.

A nagy sebességnél nem csak statikus terhelés lép fel, hanem dinamikus is, a rezonancia miatt. Nem szakadt le neki a szárnya ennyire könnyen, csak akkor, ha nagy sebességgel ment, mert akkor volt rajta statikus terhelés is. De nekem tegnap is 300 -nál szakad le 1 találattól.

Ja, és a csapattársam most szólt, hogy állítólag elkezdték az orosz gépek FM és DM modelljét realisztikussá tenni. Vettetek észre változást?

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#5400) Szőrös  válasza Colos1 (#5399) üzenetére


Szőrös 
veterán

"De a többi amcsi gép egy kacat volt"

Köhömm ja , nézd meg a hellcat w/l rátáját aztán filózz el ezen még egyszer. :P

Egyébként német gépekből szövibe átülve azt kell mondjam itt sem könnyebb az élet , vannak jó és rossz gépek , a játék meg ugyan úgy szívat.

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.