Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#27848) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Most rágugliztam, és épp velem párhuzamosan más is ugyan erre panaszkodik mint én, hogy miután feltette a HeatKiller blokkot, nem ad képet a kártya, és egy hiba jelző LED sem világít, ha be vannak dugva a kábelek.
Ő azt mondja, miután meglazította a csavarokat, már bootolt a windows safe módban, de driverrel fagyott. Baszki, akkor repeszti a nyákot? Pedig a hozzá adott imbusz kulcsot direkt fordítva fogtam, tehát a hosszabb vége volt merőleges a nyákra, és a rövidebbet forgattam úgy, hogy csak 1 újjal adtam neki a nyomást, és ott is csak addig hajtottam, míg éreztem, hogy már erősen ellenáll az ujjamnak, nem amíg csak tekerni tudtam. Figyeltem, hogy nincs hozzá merevítő, és a gyári X keret menetén nem fér át a blokk csavarja, hogy azt tegyem vissza, így vigyáztam rá, hogy ne nagyon horpadjon a nyák a GPU alatt. Persze, ha szarul lőtték be a blokk geometriáját, akkor baszhatom, pedig az elég profinak tűnik. :U

Mondjuk legalább a CPU polírozás fasza lett. Most alapfeszen terheletlenül 36 fok körül vannak a GPU-k, és terhelve is csak egy megy 40 fölé, ez azért jobb, mint volt, bár konkrét alapfeszes hőfok nem rémlik, de valahol 50 körül járt. Bár sokra megyek vele 6401x486@8bit felbontással. Még netezni is csak így a HighContrast témával tudok. :))

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.