Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17701) ubyegon2 válasza Chesterfield (#17700) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Ez jó, köszönöm!

Vannak érdekes értékek már elsőre is, Sputnyik 2,0 (42év) Sputnyik 12106 (43év).....szóval nem csak életkor dob totál más eredményt.

Ha már Debrecen, ahogy elnézem ezt az Egyetemi Ipari Parkot, nem úgy tűnik, hogy egy elmaradott technológia fog ott működni, már maga a gyár fejlesztő központja is elég innovatívnak tűnik....

[ Szerkesztve ]

(#17702) Kékes525 válasza Chesterfield (#17700) üzenetére


Kékes525
félisten

"A hozzánk is eljutott negatív tesztek azt jelzik, hogy valóban nagyon fontos lenne egy nagymintás felmérés, ami nemcsak az antitestek számát követné rendszeres időközönként, hanem a nehezebben mérhető sejtes immunitást is. Ilyen vizsgálat végül már elkezdődött, az első eredményeket május végére ígérte Kásler Miklós"

Május vége van. Várjuk a vizsgálatok közlését.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#17703) Lauda válasza ubyegon2 (#17701) üzenetére


Lauda
félisten

Érdekes öszefüggést találtál. Nézd meg milyen omladozó helyen gyártják a sinopharm vakcinát.

(#17704) Parci válasza ubyegon2 (#17701) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

minden teszt más, van egy határérték, ami fölött pozitív. nálam ez 0,8, szóval például a 2-es érték már "jó" (azért szerény). az ilyen 10-20 ezer körüli értékek meg inkább olyan tesztnél jönnek ki, ahol 50 a határérték.

én mindenképp meg akartam nézetni, mert kíváncsi is voltam, meg az a biztos, akkor is, nyunyónéni morog miatta. a fél ország így van ezzel :DDD

(az ubyegon2 kontra Narxis szellemi párharcot töröltem, egy élmény volt olvasni, de mennie kellett)

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#17705) Ezekiell válasza Kékes525 (#17702) üzenetére


Ezekiell
veterán

Az eredményeket várja május végére, nem ezeknek a közlését ;)

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#17706) t72killer válasza Kékes525 (#17693) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Értem, szval hiába a maxos tényleges antitest-count, ha kezet mosok a még "élő" vírusokat tartalmazó edényben, akkor győzhetnek a rosszak.
Remélhetőleg nem játszunk Vuhan 2.0-át majd... Túlságosan nem aggódom egyébként, nem gyártunk egyéb elölt kórokozós vakcinát az országban?

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#17707) ubyegon2 válasza Lauda (#17703) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

De ezt az Egyetemi Innovációs Parkot pár éve tervezték a város szélére és gondolom utána döntöttek arról, hogy emellé épül az új vakcinagyár. Szóval indiferens, hol milyen gyártói környezet van, ezt csak érdekességnek raktam be, mert korántsem biztos, hogy a legelavultabb technológia lesz a vakcinagyártásnál majd.

(#17708) t72killer válasza ubyegon2 (#17707) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

elavult vagy sem, az indiai covaxin elég szép eredményeket ért el. Akár annak a know-how-ját is lehetne licenszelni, természetesen frissítve a kórokozót az aktuális "kínálat" szerint.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#17709) Lauda válasza ubyegon2 (#17707) üzenetére


Lauda
félisten

Persze hogy az, emiatt volt érdekes, amit korábban írtál. Abu Dhabi-ban is épül egy új üzem inaktivált vakcina gyártására.

[ Szerkesztve ]

(#17710) ubyegon2 válasza Parci (#17704) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

egy élmény volt olvasni, de mennie kellett

Lepárbeszélni is élmény volt, de valóban csak pillanatnyi értékkel bírt. :N

minden teszt más, van egy határérték, ami fölött pozitív. nálam ez 0,8, szóval például a 2-es érték már "jó" (azért szerény). az ilyen 10-20 ezer körüli értékek meg inkább olyan tesztnél jönnek ki, ahol 50 a határérték.

Rémlik valami ilyesmi, de akkor most már fogalmam sincs miféle tesztet kéne végeztetnem. Nyilván ha valami tesztközponthoz odamegyek, akkor már az ő tesztjüket fogják rámtukmálni, szóval lassan feladom ezt a teszt dolgot...... Mennyire van ezeknek a táblázatoknak értelme, ha....mindegy, úgysem fogom érteni. Van egy 8500-as értékem* osztjónapot. :)

*ne kérdezd miből tudom ezt, nyilván látóasszonyságnak is vannak előnyei

[ Szerkesztve ]

(#17711) mpo válasza Ezekiell (#17705) üzenetére


mpo
veterán

Mielőtt közölnék az eredményeket, már most megkérdezem és nem utólag.
Elhiszed-e 100%-ban majd a közölt eredményeket?

Ha érted, akkor már elavult.

(#17712) Parci válasza ubyegon2 (#17710) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

a táblázatnak semmi értelme, minimum a határérték hiányzik róla. a skálázás sem tudott ezeknél, magyarán, egy 1-es határértékű teszten elért számot nem lehet megszorozni 50-nel, hogy megkapd, hogy egy másik, 50-es határértékű teszteredményhez viszonyítsd. szóval ezek elsősorban önmagukban értelmezhetők.

én annyi okoskodási engedményt tettem magunknak, hogy: a 0,8-as határérték melletti 134-es eredmény (asszony) tuti tök jó, mert a határérték 150x-ese kb. az én 1105-ös eredményem meg nyilván ugyanolyan fantasztikus és egyedi és mindennél jobbabb, mint az avatarom.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#17713) ubyegon2 válasza Lauda (#17709) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Ja értelek....

Egyébként valami oka csak van, hogy még nem mrns gyártóbázisokat kezdenek el mindenütt építgetni, mivel az amúgy is egy jóval nagyobb léptékű dolog, kb mellékterméke a mostani vakcina a teljes mrns kutatásnak. Mondjuk Pfizernél ezek a kutatási melléktermékek elég jól szoktak elsülni. :Y

[ Szerkesztve ]

(#17714) ubyegon2 válasza Parci (#17712) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

az én 1105-ös eredményem meg nyilván ugyanolyan fantasztikus és egyedi és mindennél jobbabb, mint az avatarom.

:D Egyébként nem volt ezzel kapcsolatban olyan érzésed, hogy a túl jó érték miatt is lehet benned valami defektus? Én kicsit kezdek aggódni, hogy a max érték többszöröse jönne ki és akkor most mi a ragya lesz velem!? No meg ott van az, hogy most kb hordhatod a véred rendszeresen tesztelni, hogy épp mi az aktuális helyzet! ;]

Olyan érzésem van, hogy ha lesz mégis teszteredményem, majd megjelenek itt vele és segítetek azt értelmezni, mer valahogy egy RAID NVME SSD szekvenciális értékeinek műveletenkénti értelmezése most egyszerűbbnek tűnik, mint ezt a tónitest szám.... :(

(lényeget megtudtam, offolom is magam megint kis időre, köszi neked is az infókat)

[ Szerkesztve ]

(#17715) t72killer válasza ubyegon2 (#17714) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

"túl jó érték" = az ember a már működő oltásra valahol rátett egy lapát élő virnyákot, az is lehet, hogy a mérés közben épp megy még a meccs.
Valaki linkelt már a topikba igencsak magas antitest-értékeket, bár kb lehetetlen utólag lenyomozni, igen valószínű az oka. Védettség szempontjából szuper.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#17716) Chesterfield válasza ubyegon2 (#17710) üzenetére


Chesterfield
senior tag

Synlabba érdemes menni, az emberek nagyrésze ott csináltatja, rengeteg városban van vérvételi helyük.
SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálat

(#17717) Ezekiell válasza mpo (#17711) üzenetére


Ezekiell
veterán

100%-ban? Dehogy... De attól függ, mekkorát hazudnak, bevállalják-e a nyilvánvalót: a 60 fölötti Sinopharmos oltottak egy jelentős részénél nem alakult ki antitestes válasz, vagy nem elegendő mértékben, ezért számukra még egy oltás felvétele a javallott (akár előzetes teszteléses szűrés után).

Na, ez a minimum. Ha ezt így bevállalják, akkor igen, hajlamos leszek elhinni a maradék állításukat. Ha ezzel kapcsolatban maszatolnak, akkor nem.

Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

(#17718) bigdady


bigdady
nagyúr

m2 alapú vásárlást nem törölték el? Plázában mindenhol ki van írva, meg számolják az embereket :U

(#17719) ubyegon2 válasza Chesterfield (#17716) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

&(#17715) t72killer

Mivel eddig csak quasi sünlab-ban jártam főleg, nálam ez a "túl jó érték" fals lenne, bár gyanítom, hogy a sünlabos supersoldato oltások már kidifundáltak a szervezetemből, de ki tudja. Ha valami 50000+-os eredményt kapok, akkor mégse.....

Synlab jobban hangzik, kösz a linket, ahogy látom itt Pesten utóbbi 3 napban érintőleges kapcsolatban is voltam néhánnyal, csak nem volt eszembe ez a szűrés....

Parci

Most esett le, mekkora szerencse, hogy imént nem ezt írtad nekem is a párbeszéd törlésénél! ;]

(radi megelőzött)

Lennék bajban megint....

[ Szerkesztve ]

(#17720) Lauda válasza bigdady (#17718) üzenetére


Lauda
félisten

Nem.

(#17721) mpo


mpo
veterán

A "long covid"-nak az egyik tünete a "brain fog", lehet hogy az olimpiai bizottságot is elérte.
A tokiói olimpián részt vevő sportolóknak nyilatkozniuk kell:
„Elfogadom, hogy a játékokon a saját felelősségemre veszek részt, ideértve a játékokon való részvételemre gyakorolt bármilyen hatást, súlyos testi sérülést vagy akár halált is, amelyet az egészségügyi kockázatok lehetséges kitettsége von maga után, mint például a COVID-19 és más fertőző betegségek vagy extrém hőviszonyok.”

Ha érted, akkor már elavult.

(#17722) zseko válasza Chesterfield (#17716) üzenetére


zseko
veterán

Érdekes... Most megnéztem mit ajánl. Ami itt van tőlem alig pár kilométerre, ott nem lehet online foglalni, telefonon pedig eddig nem értem el őket. Szűk 50km-es távban van még három, ebből kettőnél július második hete után, egynél pedig augusztus közepe után van szabad időpont. 70km fölött találtam olyat ahol két hét múlva lehetne menni, de annyit viszont már nincs kedvem utazni érte. Nem beszélve arról, hogy éhgyomorral lenni 10 óráig nekem nem megy :)

HR24.hu

(#17723) Chesterfield válasza zseko (#17722) üzenetére


Chesterfield
senior tag

miért kéne éhgyomorral lenni? :DDD

(#17724) zseko válasza Chesterfield (#17723) üzenetére


zseko
veterán

Vérvételt általában éhgyomorra csinálják. Vagy ennél nem feltétel?

HR24.hu

(#17727) attiati válasza mpo (#17711) üzenetére


attiati
veterán

Ha az jön ki, hogy 100-ból 100 egyénnél van T-sejtes válasz úgy, hogy antitest meg nincs, akkor nehezen.

Illetve az eredményt nagyon sokféleképpen lehet majd magyarázni. Látva, hogy 1 hónapja milyen szakmaiatlan vakcinahatékonysági táblázatot közöltek.

Valószínűleg kijön, hogy nem atomszar a Sino a T-sejtes válaszban, de ezt majd összemossák azzal, hogy a többi vakcina esetén is csak x %-kal jobb.
Borítékolható, hogy politikai kommunikációban elérik a célt.
A többség meg úgysem érti a statisztikát, matekot. Pláne az összefüggéseit.

[ Szerkesztve ]

(#17728) Vesa válasza ubyegon2 (#17701) üzenetére


Vesa
veterán

Az épület építészeti megoldásából nem következik, hogy a belsejében modern technológiákat alkalmazzanak. Semmi kapcsolat nincs a kettő között.

A tudomány a valóság költészete!

(#17729) Vesa válasza ubyegon2 (#17713) üzenetére


Vesa
veterán

"Egyébként valami oka csak van, hogy még nem mrns gyártóbázisokat kezdenek el mindenütt építgetni, mivel az amúgy is egy jóval nagyobb léptékű dolog, kb mellékterméke a mostani vakcina a teljes mrns kutatásnak"

Valójában pont nem, mivel az mRNS vakcina gyártása jóval egyszerűbb és olcsóbb, mint az elölt vírusos verzióké. A másik előny, hogy sokkal hamarabb állítható át egy új variáns, vagy másik vírus esetén a gyártás, sokkal gyorsabban reagálható le egy esemény, mint az elavult technológiával.
Harmadrészt pedig, mivel számos egyéb területen is ezerrel indultak meg a kutatások mRNS technológia felhasználásával (rák gyógyítás pl.), csak ezzel a technológiával lehetne, illetve ezzel lenne értelme igazán a jövőbe befektetni. Más kérdés, hogy a király aki mindent eldönt, nem szakmai alapon hoz döntéseket, így teljesen mindegy, mit diktál a logika. Mert ő most megmutatja, hogy neki van igaza és kész...Csak ez számít.

A tudomány a valóság költészete!

(#17730) mpo válasza Ricardo (#17726) üzenetére


mpo
veterán

Kit kéne sürgetnie? :)
"hogy az EMA legkorábban szeptemberben hozhat döntést a Szputnyik V-ről, mert nem kapta még meg a fejlesztőktől az eljáráshoz szükséges összes adatot"

Ha érted, akkor már elavult.

(#17731) mpo válasza Vesa (#17729) üzenetére


mpo
veterán

hogy a király aki mindent eldönt,
Kásler még nem publikálta, hogy Mátyás királyéval azonos a DNS-e. :D

Ha érted, akkor már elavult.

(#17732) Vesa válasza mpo (#17730) üzenetére


Vesa
veterán

Az EMA legalább határozott, ellentétben a CHO-val. Ha a sinonak meg tudták adni a vészhelyzeti engedélyt, akkor nem értem, hogy az orosznak miért nem? Ha van is gond az oroszok dokumentáltságával, még így is messze jobb, mint a kínainak. Főleg úgy, hogy az engedély kiadása előtt egy héttel, ugyanaz CHO még egy meglehetősen negatív véleményt adott ki a sino-ról.

mpo
Nekik bőven elég, ha a HITük megvan benne...:D

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#17733) Lauda válasza ubyegon2 (#17713) üzenetére


Lauda
félisten

Oka mindennek van. Amit kérdeztél, annak véleményem szerint politikai okai vannak, szakmai nem lehet.

(#17734) Csatravi válasza Chesterfield (#17700) üzenetére


Csatravi
senior tag

Azért az durva, hogy 686 beküldött Sinopharm vizsgálati eredményből 237 az negatív eredményű.

(#17735) Chesterfield válasza zseko (#17724) üzenetére


Chesterfield
senior tag

nem

(#17736) Vesa válasza Csatravi (#17734) üzenetére


Vesa
veterán

Ennek ellenére mai napig rengetegen nem értik, vagy inkább, nem akarják érteni, miért fontos az, hogy a protokolloknak megfelelően végezzék el egy vakcina hatásvizsgálatait. Persze, aki politikai szempontból néz mindent, és nem szakmaiból, annál a tagadás csak azt a célt szolgálja, hogy a tévedését ne kelljen belátni, vagy az általa favorizált politikai párt hibáit ne kelljen beismerni. Akkor sem, ha ennek most pont nem politikai okai vannak, hanem szakmai. Na velük nem lehet mit kezdeni.

A tudomány a valóság költészete!

(#17737) Csatravi


Csatravi
senior tag

OFF!!
Így van. A látványtervről nem is beszélve. Sokszor nem is hasonlít arra ami valójában megvalósul. Lásd pld Duna aréna és sok más beruházás.

(#17738) Csatravi válasza bigdady (#17718) üzenetére


Csatravi
senior tag

Nem. Nálunk pld a Penny-ben bevásárló kocsi vagy a Lidl-ben létszám számlálós módi megy.
De a többi boltban is létszámfigyelés van valamilyen módszerrel.

(#17739) Drizzt


Drizzt
nagyúr

Astráról update UK-ből:
[link]
Első kör után összesen 332 vérrögképződéses esemény történt. 180 nő, 151 férfi.
Második kör után 17 esemény. Beadott első dózis: 24.2 millió, második: 10.7 millió. Szóval a második körben még az esély a vérrögre: 1 : 629_000. Első körben: 1: 72_891. Szóval nagyjából egy nagyságrenddel kisebb az esély a második kör után. Viszont azt is hozzáteszik, hogy így nem biztos, hogy érdemes hasonlítani egyelőre, mert a második kört szinte csak idősek kapták meg eddig, náluk meg amúgy is alacsonyabb volt eddig az előfordulási arány. Tehát amennyiben ugyanúgy fiatalabbak Astrát kapnak másodjára, akkor várható az arány romlása. Nekem még egy hónap van itthon a második dózisig. Remélem azért, hogy addigra megszülik, hogy itt is mehessen rá mrna.

I am having fun staying poor.

(#17740) ubyegon2 válasza Vesa (#17728) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Az épület építészeti megoldásából nem következik, hogy a belsejében modern technológiákat alkalmazzanak. Semmi kapcsolat nincs a kettő között.

Értem. Nyilván én a kép alapján írtam, amit írtam, nem egy csomó ezzel foglalkozó cikk alapján. :R De lehet neked lesz igazad, bunsenlabs-ot használva fogják kifőzni macskagyökér, cickányfül, etc. felhasználásával a csodaszereket.

Egyébként 2018-ban kezdtek ezzel a projekttel, így a király lehet csak ráült erre és bejelentette, hogy Debrecenben vakcinagyár épül. Holott nem az épül, hanem jóval előbb döntöttek egy egyetemi kutatóparkról. Benyögte gyorsan OV, amit benyögött, de az abban a formában nem igaz valójában.

(#17729) Vesa

Valójában pont nem, mivel az mRNS vakcina gyártása jóval egyszerűbb és olcsóbb, mint az elölt vírusos verzióké.

Nyilván, de nekem úgy tűnt, hogy nem egy vakcinagyár épül ott, hanem egy komolyabb egyetemi K+F park, nem véletlenül kezdték el ott a képen látható épületet felhúzni, ahol felhúzták. Debrecenben amúgy is kicsit komolyabb hagyománya van mind az egyetemi kutatásoknak, mind a gyógyszergyártásnak.

De persze én is tévedhetek. Bár a minap hallgatott hosszabb beszélgetés Karikó Katalinnal nekem azt súgja, hogy az mrns kutatás most olyan, mint amikor főzöd a marhapörgöltöt és annyira megcsapott az illata, hogy nem állod meg, 70 %-os állapotában kiszedsz pár darabot és elrágcsálod. Éhség nagy úr. A pandémia is.

Más kérdés, hogy a király aki mindent eldönt, nem szakmai alapon hoz döntéseket, így teljesen mindegy, mit diktál a logika. Mert ő most megmutatja, hogy neki van igaza és kész...

Hátha odafenn valaki mégis másként döntene.... :K (nagyon nem bánnám)

(#17733) Lauda

Na ja, jelenleg minden politikai alapon dől el....

[ Szerkesztve ]

(#17741) Elektrosokk válasza Kékes525 (#17702) üzenetére


Elektrosokk
addikt

Ahogy lesz infóm írok majd. :D

#17711mpo amit én kapok leletet az csak nem lesz hamisított. :DDD


#17726Ricardo Nem szabad pusztán ideológiai okok miatt fecsérelni az időt
– vélekedett Markus Söder.

[ Szerkesztve ]

"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️

(#17742) Parci válasza ubyegon2 (#17714) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

a 444-en lévő táblázatban van valaki, akinek 1-es határérték mellett 44002 antitestje lett :DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#17743) mpo válasza Parci (#17742) üzenetére


mpo
veterán

Elgépelés is lehet.
Most az EON az éves leolvasáskor a jól leolvasott értéket rosszul vitte be a számítógépbe és küldött egy szép összegről elektronikus számlát, amikor túlfogyasztásom sem volt éves szinten.
Telefonáláskor rögtön tudták mi a hiba, kaptam mínuszos számlát is.

Ha érted, akkor már elavult.

(#17744) ubyegon2 válasza Parci (#17742) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

Ó a fenébe, pedig anno direkt megdumáltuk a komákkal, hogy még kb 10 évig nem adunk vérmintát publictest helyszínen. :(( No mindegy, most már kénytelen vagyok elmenni, hogy lepöcköljem az első helyről! :D

No meg kérdés, hogy melyik Antitest az alap mérőegység?

[ Szerkesztve ]

(#17745) t72killer válasza Drizzt (#17739) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Jó, de
1: a vérrög probléma inkább a fiatalokat érinti, többségük nem is kapta még meg a 2.dózist
2: ki az az agyroggyant, aki ha az első alkalommal kiderült, hogy rögösödésre hajlamos, belöveti magának még egy adagot ugyanabból??

#17744: női kivitel nem volt?

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#17746) Parci válasza ubyegon2 (#17744) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

én felhúzom a pólót a pocakról és ott az antitest!

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#17747) ubyegon2 válasza Parci (#17746) üzenetére


ubyegon2
nagyúr

De az csak egy! ;] Ennyire laza volt mégis a kínainagyfal építése?

(#17745) t72killer

Dehogynem, csak ugye antira koncentrálunk most, de Antóniára is lehet amúgy....(bár itt Laca nem szól be, hogy nebuzuljatok má') :N

(huha bocsi, leálltam a Lacatopikos szinttel)

[ Szerkesztve ]

(#17748) t72killer válasza ubyegon2 (#17747) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Átjött a mondanivaló, mai vacsi későbbre tolva:Y

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#17749) Drizzt válasza t72killer (#17745) üzenetére


Drizzt
nagyúr

"2: ki az az agyroggyant, aki ha az első alkalommal kiderült, hogy rögösödésre hajlamos, belöveti magának még egy adagot ugyanabból??"

Honnan derülne ki?
Nyilván aki elsőre kapott vérrögöt, az nem kapott második oltást. Ennek ellenére van akinél második körben jön elő először. Erre mondta azt az EMA, hogy 3 héttel az első oltás után kellene vérvizsgálat, amiből ki lehetne esetleges előjeleket mutatni a második körre vonatkozóan. De elég sokan vannak, akik már rég túl vannak a az első kör plusz 3 héten, de még nincsenek ott a második körnél. Ellenben visszamenni az időben nem tudnak, hogy megvizsgáltassák a vérüket. De arra még senki nem adott garanciát, hogy egyébként ha egyáltalán az első kör után készül vérvizsgálat, s ott nem találnak semmit, akkor nem lesz VIT trombózisa az embernek.

I am having fun staying poor.

(#17750) Cs1csó válasza ubyegon2 (#17747) üzenetére


Cs1csó
félisten

A baloldali már a határán mozog annak, hogy libidóromboló legyen. Túlságosan maszkulin.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.