Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz BobMunkatárs #37048 üzenetére
Egy olyan jatékban ahol nincs anti-cheat nem hivatkozhatnak csak a játékosok jelentésére. Ha igen akjor fogok 10 embert innen és report-olunk valakit. Bizonyítek kell nekik. Videó vagy akármi. Nekik kell bizonyítani vagy indokolatlanul megkárosítanak.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
arnikusz
veterán
válasz Krissz1983 #37044 üzenetére
Holnap kísérjen a szerencse és farmolj Barrett mellényt és egy jobb Skull kesztyűt.
Mellé ott van a tűzfegyver hátizsák tervrajz abból egy jó Specialized.
Képzettséget még növelni arra is van mód tervrajz, ha még nincs meg.
Az arany/exoticban 6%-os elsősegély öngyógyítókat is raktam be, most DZ East 64th St csak 5.5%-os van.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz Krissz1983 #37058 üzenetére
Ami nálam mellényből nagyon bejött az a Rapid, még 1.6 előtt pörgettem és akkor használom, ha kell egy kis életerő.
Frici ez nagyon jól jön az egyedül játszó Agentnek PVE területen, ahogy írja self heal gyógyítást ad, nézd meg a karakteren mennyi életerő regenerálódást ad. Emellet, ha van egy olyan maszkod ami az életerőt folyamatosan regenerálja az utolsó szegmensben és van élő Ragadozó fegyvertalented, plussz 4-es Nomád akkor jól elvagy.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
foxymaxy
senior tag
Tom Clancy's: The Division PTS működik még vagy feleslegesen foglal 40gb?
Elég érdekes a fejvadász küldi, a végén dob valami vacak cuccot de a poén az egészbe hogy két küldi között a random utcai harcokban mindenféle finomságot szórnak el a mobok
Meddig van még szerver leállás mindjárt 13 óra és még mindig a DELTA-1-200 hibakód fogade pluribus unum
-
arnikusz
veterán
válasz foxymaxy #37061 üzenetére
Én letöröltem, ha még lesz a nyáron és érdekel ismét leszedem.
30 szint felett a PVE területen a bossok melletti kis pirosak is dobálnak zöldet. Bossok térképe az összefoglalóban. Exoticból ezek a bossok Skull kesztyű, Caduceus és Tenebraet dobhatnak a legújabb hírek alapján.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
atteee
tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy kb fél óra-egy óra óra játék után brutális laggolásaim szoktak lenni megnéztem az MSI afterburn-el és a vga 99%-on megy és a procim is.
I5 3470
Gtx 660Ti oc 3Gb
8gb rama kérdésem az lenne hogy gput vagy procit kell cserélnem? medium beállításokon játszom.
Segítséget előre is köszönöm.
Samsung S7 Edge 32GB
-
törölt tag
Tegnap jött KGB klán ès így fogytam el. [link]
-
oneal1
senior tag
de örülök amikor deltával kibasz a túlélő módból...
-
oneal1
senior tag
válasz Anonymus23 #37071 üzenetére
legközelebb majd figyelem köszi!
most sajnos nem engedett vissza
-
arnikusz
veterán
válasz oneal1 #37070 üzenetére
Szintén delta/mike vagy 10-szer de előtte egy kis csendélet. Hétvégén Stolen Signalhoz keresek társakat ez van Frontlineban 1.76 millió a mester , élet és sebző pajzs, a letapogatóra 2.6 ot hoz.
Délután olvastam olyn hírt, hogy 6700 steam PC játékost mutatott.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Lifer092
senior tag
Nagyon sok olyan beállítás van a játékban, amit lentebb véve kb. semmit sem vesz észre a játékos, ha csak nem a földre zoomolva sétál. Anno linkeltem egy nagyon jó Guide-ot, nVidira oldaláról való. Képekkel szépen illusztrálva, hogy mi különbség van az adott beállításnál ha Low - High - Ultra stb. állítod. Érdemes nézegetni szerintem. - Mert nagyon sok esetben semmi észrevehető nincs még Low és High között sem, és beállításonként nem kevés fps-t lehet nyerni.
-
törölt tag
LS-ben összefutottam Team Dark egy kedves tagjával. Kösz srácok jó kör volt.
[link] -
5150head
senior tag
Sziasztok. Hol eshet legnagyobb valószínűséggel Showstopper? Válaszokat előre is köszi.
-
Lefty
addikt
Elkepeszto de nekem a mai napig nem esett MDR, nem tudom megmondani hany exoticot nyitottam mar. Most is lement a falcon es ninjabike meg egy szar medved... Annyira unom mar.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Mivel az MDR tényleg olyan mint az avas szalonna, azaz mindenre jó, én is ezt használom elsődlegesen, valószínű, hogy a fejlesztők limitálták, hogy milyen gyakorisággal dobják az exotic ládák. Pontosan már nem emlékszem, de mintha én is még az 1.5-ös időkben szereztem volna meg, azóta nem találkoztam vele. Ellentétben a ninja táskával, amiből minimum ötöt kaptam az 1.6 óta, de az ilyen Midas, meg Rhinó cuccokból is esik rendesen, de minek.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
bombibmw
veterán
A heti kínálat. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest