Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Uolsó frissítés: 2018.10.10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36951) Zool1981


Zool1981
tag

Újfent MIKE hibakód... :W

(#36952) Rossonero89 válasza Lefty (#36939) üzenetére


Rossonero89
tag

Hagyd rá haver! Mit vártál tőle? Nincs is szükség az ő build megosztására, hadd verje itt a nyálát, eddig is ezt csinálta mindíg. Most biztos agyonlő dz-be ezért a hozzászólásomért.

DE. Nagyon jó szet. Nem nerfelni kéne, ugyan is egy deadeye -al célozni is tudni kell, ha csak nem kokszol valaki, aimal vagy mással.

(#36953) Matej


Matej
tag

DELTA C-1-200 error kód állandóan.

Az a mókás, hogy ez az a kód, ami a PTS-re való sikertelen csatlakozást jelöli, de én nem PTS-ztem soha. :)

Profi ez a csapat. :)

MaTeJ

(#36954) micafighter válasza Rossonero89 (#36952) üzenetére


micafighter
nagyúr

Az Alpha bridge - provident builddel kellett célozni is :) Mert ott akkor tudtál oneshotolni ha fejre löttél. Deadeyenél nem kell tudni célozni (célozni = eltalálni a fejet) mert akárhol találod el a testét, ugyanannyit sebez. De a másik gond ami talán mégnagyobb a Deadeye-el szvsz hogy bad gameplay. Bad gameplay alatt azt értem, hogy ideális játékban egy sniper szerintem ne legyen már képes rádrohanni és fél méterről ugyanúgy 3 lövésből lelőni mint egy kilóméter távolságból.

[ Szerkesztve ]

(#36955) Lifer092


Lifer092
senior tag

Nevetséges némelyik ember hozzáállása ebben a fórumban... :N Úgy kezelik néhányan ezt a szerencsétlen JÁTÉKOT mint ha a valódi énjüket határozná meg, bár sok embernél sajnos így is van... Ezek a dedós kiírások, a félkövérrel kiemelt betűstílussal ráadásul hogy: Nem osztunk meg semmit. Nem tudok mit hozzátenni. Nem tudom miért kell egy nyomorult játékra verni a nyálát akárkinek is.... - Én sem vagyok autóversenyző attól hogy 6 éves korom óta szimulátorozok. - Úgy ahogy senki sem keményebb a való életben attól hogy lelő egy játékost, vagy akármennyit, és attól sem hogy Józsikának van a legállatabb buildje az egész írott történelem során.... EZ EGY JÁTÉK! Egy közösségnek kellene ebből kovácsolódnia, nem óvodás csoportnak.... Tisztelet a jó néhány kivételnek természetesen. - Mert itt látom megint felszínre kerültek az indulatok.

Más:

- Nevesített bossoknál milyen drop chance van exoticra? Csak mert végigfarmoltam a PvE bossok 95%-t, DZ-t úgyszint és egy exoticot nem kaptam. Ellenben Midas-ból már lenne vagy 15 ha felszedtem volna mindet, nekem csak azt dobálja állandóan. Küldik tudom hogy adnak, de bossokból mennyi a relatív esélye? Megéri? Vagy inkább akkor fő, meg alt karakterrel heti feladatok és missönök? :))

[ Szerkesztve ]

(#36956) arnikusz válasza Lifer092 (#36955) üzenetére


arnikusz
veterán

Sajnos sem a PVE bossok, sem a heti feladatokért kapott ládák és a Legendaryk sem adnak jó exoticot.
1 PVE boss körben nálam szokott esni 1 exotic-szombaton egy 886-os gagyi Bliss tok.
Az egyik karakteren a hetiknél 1 ninjabike, a másikon egy Ferro mask. Havi DZ leaderboards adott egy Liberatort.

Általános tapasztalatom az, hogy az 1.6 patch előtt farmolt heti ládákból és esett exoticok pl. Urban MDR. mind jobbak mint patch után.

Nem tartom számon, de kb. 300 exotic item esett 1.6 után és 1db Caduceus amit az Isacc küldetés boss dobott ami ért valamit, megy egy Eir, hogy legyen párban a Hildr-hez.

Ez így nagyon szegényes.

Bocsánat a 2000- es páncélos 1200 tűzfegyver feletti Barrett még esett field ládából.

Most már csak DZ a maradék 3 karakter is legyen 99 és utána esetleg LS, meg ha a Játékostársak akarnak valamit és a Stolen Signalt is meg kéne egyszer csinálni mind a néggyel.

Falcon Lost viszont jó és gyorsan ad heroicon exoticot.

Survivalba nem megyek és UG is kikerült a látószögből.

[ Szerkesztve ]

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#36957) Rossonero89 válasza micafighter (#36954) üzenetére


Rossonero89
tag

Teljesen igazad van, talán 2 dolog, amiben nem értek egyet!
Az egyik az, hogy igen is célozni kell a de-vel, hisz oké, hogy elég ha testre is lőssz, de mikor valaki nagyon jól mozog, akkor azért testre is nehéz találni. Nem mellesleg, egy deadeyel többnyire alig van életerőd, mivel ahhoz, hogy bika erőset lőjj vele, és 1-2 lövésből leszedj valakit,ahhoz sok tűzfegyver kell, igy ha 2 ügyes dps rádrohan, azonnal véged van vele.

A másik pedig, hogy ebben a játékban tudjuk, hogy az ég világon semmi valósághűség nincsen. Valóban illúzió romboló, mikor egy lövész a tűzharcba rohan, és méterekről lövöldözik, de ez a játék nem is egy katonai szimulátor. Természetesen a valóságba ez lehetetlen lenne.
A seekereket már inkább kellene kalibrálni, hisz azokhoz még ennyi tudomány sem kell, mint a DE-hez. Csak megnyomod 2* a gombot és teszi a dolgát.

(#36958) #75376384 válasza Rossonero89 (#36957) üzenetére


#75376384
törölt tag

A többi dps karakternek is kevés élete van. A de legnagyobb problémája szerintem a találat miatti rángatás, mert a bénán lövő játékost se lehet megbüntetni, mivel mire a karakterem "észhez tér" nagyon balfasznak kell lennie, hogy ne találjon el újra.
Bár ezen felül is idegesítő ez vitathatlan, de nálam ez verte ki különösen a biztosítékot. Meg persze a sok agyatlan seekeres nyomorék (Ezek ugye LS tapasztalatok).

(#36959) RECSKA válasza Rossonero89 (#36957) üzenetére


RECSKA
veterán

Seeker elől ugorjatok el, vagy csináljatok 200k hp-t.
Engem 167k hp-val sem öl meg mindig...

Mikor a sticky volt erős, az volt a baj, pedig azzal is kellett célozni. Most a seeker a baj, de ez van, kell taktikus is. Nem lehet 4 dps-el rohangálni, kell támogató karakter is. És most lehetőséget adtak, hogy a támogató karakter öljön is...

Jön a seeker noob, no skill, hasonló megnyilvánulások.
Ez van, majd nerfelik. Mint minden jó dolgot ebben a f...s játékban :D

Amúgy DZ-ben nem 1 hitel a 200k feletti seeker sem.

vzarmo : ugyan mond már el, miért nyomorék? aki deadeye-al megy, az is az? Sőt, aki turrettel? vagy M4-el? Mindenki azzal megy, amivel akar. Ettől nem lesz nyomorék...

[ Szerkesztve ]

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#36960) #75376384 válasza RECSKA (#36959) üzenetére


#75376384
törölt tag

Ne láss bele olyan dolgokat, amiket nem írtam. Egyébként ha vérpisit írok akkor nem veszed magadra? Vagy noskill jobban tetszik?
Anno akik szerint az alpha erős volt ugyanígy le lettek itt hülyézve (és még enyhén fogalmaztam) a kutya nem szólt rájuk.
Just sayin' :)

(#36961) PETEE78 válasza RECSKA (#36959) üzenetére


PETEE78
senior tag

Az azért nagyon kevés, 167k? :U
Nekem a Barrrett mellénnyel ha aktív 400k. mp5n+mp7 Alpha szettben, self heal módikkal ha jól emlékszem 5100 tűzfegyverrel és 140.000 képzettséggel.Így érzem elégnek, hogy ki lehessen tankolni a játékosokat.

You are being revived

(#36962) RECSKA válasza #75376384 (#36960) üzenetére


RECSKA
veterán

Te irtad a seekeres agyatlan nyomorekot...

Itt mindig megy a siras : eros a deadeye, pfff, eros az alfa, jajjj... Most meg seeker noob no skill... Epitsen az ember amit akar, aztan jatszon. Ennyi. :)

PETEE78 : Hp, nem szivossag... Kinek mi. En lehozom az 1v1-et is sokszor, szivossagom csak 325e ( 2800 eletero )

[ Szerkesztve ]

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#36963) micafighter válasza RECSKA (#36962) üzenetére


micafighter
nagyúr

Nem kötekedni akarok csak megjegyzem, a seeker az tényleg noskill, mert autoaim van rajta, ahhoz meg nem kell skill hogy megnyomd valamelyik billentyüt aztán kattints az egérrel :) Ilyen szempontbol jobb lenne szerintem ha oneshot most csak stickyvel menne, azzal célozni is kell legalább.

Az más kérdés, hogy aki oneshot seeker-re huzza az 170k HP-ról simán oneshotolni tud, megint más dolog hogy ahogy irtad is el lehet gurulni meg még száz módja van a seeker elleni védekezésnek, illetve az megint más dolog hogy ha rád hajitja nem tudsz elgurulni, ha final measure-ban vagy akkor 8 másodpercenként hatástalanitod ez tiszta sor, de akkor meg egy jobb játékos aládver egy gránátot aztán egyből dobja a seekert, a gránátot hatástalanitod a seeker meg rádrobban :) De engem se zavar tulzottan a seeker mert ha nagy ritkán megöl akkor általában azért halok meg mert nem figyeltem eléggé a többi irányba és hátulrol / oldalról alámvertek egy seekert.

[ Szerkesztve ]

(#36964) Rossonero89 válasza RECSKA (#36959) üzenetére


Rossonero89
tag

Pont a minap tapasztaltam DE-vel amit mondasz. Eddig csak LS-ben használtam, egész jól is sikerült, mondom akkor kipróbálom sima dz-ben is. Azonnal Nooby Deadeye-s lettem, meg no skill asshole, meg Noob fucker, meg amit el tudsz képzelni minden voltam. Persze 4-es manhuntcsapatból, szedtem le 2-őt, lehet picit fájt nekik, de ez van.
Észrevettem, hogy teljesen mind1, hogy ölöd meg a másikat, noob vagy. Mind1, hogy seeker, DE, turet, akármi. Noob vagy. Az esetek 80%-ában, ha lelövünk valakit, azonnal írnak a chaten, hogy noob, meg persze, hogy akkor gyere 1 vs 1-be, és hasonlókat.
Amúgy alapjába véve nincs baj a seeker-el sem, mert a sok rinyagép legalább látja, hogy a DE-nek is van ellenfele, bár azt azért ne felejtsük el, hogy a fejlesztők szeretnek bizonyos dolgokat, értékeket túltolni, vagy nagyon legyengíteni a játékba.

(#36965) #75376384 válasza RECSKA (#36962) üzenetére


#75376384
törölt tag

Es szerinted arra értettem nem pedig erre?
" aki deadeye-al megy, az is az? Sőt, aki turrettel? vagy M4-el? "
Az, hogy mindenki azzal megy amivel akar ok, attól még véleményem remélem lehet. :)

(#36966) LÁZ


LÁZ
addikt

vajon működik most a játék, bemennék az sp suppliért, de már tegnap sem akarta, hogy én lövöldözzek, mai napra mik a tapasztalatok?

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#36967) Snip3r_HUN válasza LÁZ (#36966) üzenetére


Snip3r_HUN
addikt

~1 órája voltam bent akkor nem volt gond.

In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro

(#36968) RECSKA válasza #75376384 (#36965) üzenetére


RECSKA
veterán

Bocsanat, de en ugy ertettem, hogy a noskill nyomorek azert az, mert nem kell celozni. Mert a deadeye-al sem kell annyira, a turrettel meg semennyire. :)

Hidd el, en is utalom ezeket. Azert megyek skilleskent, mert a team megkoveteli. Ha mas a taktikus, egybol hozom a goldenbuildet...

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#36969) Snip3r_HUN


Snip3r_HUN
addikt

Oké hogy 256-os Damascus-om eddig nem volt, de valahogy nem is hiányzott... :U
[link]

In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro

(#36970) arnikusz válasza Snip3r_HUN (#36969) üzenetére


arnikusz
veterán

Tartsd meg csak az exotic gyűjteménybe. :C

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#36971) Elims válasza Anonymus23 (#36928) üzenetére


Elims
veterán

36928.: Azért ezt így nem írtam volna le.Ez egy szabad nyitott fórum (bár az off-ba sokkal jobban passzolna a szóban forgó téma..).
Mindettől függetlenül szerintem többet egyetértünk minden betűddel. :-)

Arnikusz: Köszi!!Megnézem azt a tervrajzot.
Pajzzsal használod vagy simán?

Madridista: "...érezhetően sokkal kevesebben játszanak már konzolon..."

Ps4-re szerintem ez nagyon nem igaz.
Bármelyik rejtekhelyre belépve jó pár játékost látok,fekete zónában szintén (gy.. "rúgó" is akad pár darab),bármilyen küldetést indítva bármilyen nehézségen -és a küldetést elkezdve- rögtön jönnek,szóval szerintem játszák még elég sokan.

Foxymaxy: Sokan nem,de én ajánlom akár csak egy teszt erejéig a nomádot.Ritkábban fogsz halni,ez 100%!Egy jó fegyver mellé és ölni is tudsz szépen. :-)

Lifer: "...végigfarmoltam a PvE bossok 95%-t, DZ-t úgyszint és egy exoticot nem kaptam."

Én itt hozzátok képest egy kis taninc vagyok,de az ilyen "boss-ok loot dobálása"-nál észrevettem vmit..jobban adják ha 4-en vagytok. 100%!
Én is néha végig szaladok rajtuk,de én sem kaptam még semmit. (Most volt egy egzotik a heti ládából,egy full-os shortbow térdvédő.Használom is. :-) )

[ Szerkesztve ]

(#36972) arnikusz válasza Elims (#36971) üzenetére


arnikusz
veterán

Most a Strikerhez használom, előtte a múlt héten Alpha, aztán ki tudja kipróbálom Frontlinehoz jövő héten szabi alatt a Stolen Signalon, bár oda Thompson és PP19 van elökészítve.
Most nézem, hogy a Medvedet sikerült betörni, így hiányos a gyűjtemény.

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#36973) Gtaati válasza i@lex (#36931) üzenetére


Gtaati
őstag

Hello!

Az mp7-nek igy a korabban felsoroltakat figyelemebe veve mekkora a sebzese? Koszi!

(#36974) dvd24 válasza i@lex (#36935) üzenetére


dvd24
senior tag

Nem vagy balf*sz és konzolspecifikus a striker dolog. Redditen is előbukkant már jó párszor ez a téma, a nehezebb célzás / célratartás miatt egyszerűen sokkal könnyebben lősz mellé, és ha mondjuk egy mp7-striker kombóban vagy, 1000+ rpm-mel, csodaszámba megy ha 30 fölött tudod tartani stackeket. Egy pillanatra mellé lősz és már nullázódik is. Ez is egy tipikus példája annak, hogy miért rossz, ha együtt balanceolják a konzolt és PC-t.

(#36975) Lefty válasza dvd24 (#36974) üzenetére


Lefty
addikt

Igy van, en special dps-re konzolon jobban szeretem a predatort vagy alphat.

(#36976) RECSKA


RECSKA
veterán

Jó volt a ma este, begyűjtöttünk pár reportot, meg kipróbálhatták AkoskaUK-ék a buildjuket.

5 túlélt manhunt, és 25 rugókill. :D ( Ma nem seeker noob voltam, hanem MDR Rabbit :D )

Jött egy srác, 4 lövésből agyonlőtt SVD-vel. Végén lejárt a rugó rólam, beszélgettem vele, elmesélte a buildet. Természetesen DE. Az ellen szemtől szembe semmi sem véd meg.... ( famasom 26k+Booster shot, és simán agyonlőtt kb 20méterről... )

[ Szerkesztve ]

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#36977) bandras54 válasza Anonymus23 (#36940) üzenetére


bandras54
aktív tag

+ mica
Hagyd, fogyatékos gyereknek sem tudod megmagyarázni, hogy az nem nyalóka hanem egy kődarab.

(#36978) micafighter válasza Rossonero89 (#36957) üzenetére


micafighter
nagyúr

Nem kell hogy valósághű legyen, de legyen ellene rendes counterplay, legyen ellene taktika ha már egy multi orientált játékrol van szo.. Seeker ellen száz féle taktika van. Deadeye ellen mit tudsz csinálni? :)

(#36979) dvd24 válasza micafighter (#36978) üzenetére


dvd24
senior tag

Szigorúan 1v1-ben? Rárohanok figyelve arra, hogy mindig legyen valami fedezék, autó, bármi, kettőnk között, próbálok minél kiszámíthatatlanabbul mozogni hogy ne tudjon sokszor egymás után eltalálni, ha mégis egyszer egyszer eltalál akkor gyógyítom magam, és amikor 20-30 méterre vagyok - pajzsot elő és bemutatom a kedvenc MP5 ST-mnek. :) Ha ennél a pontnál van olyan buta, hogy ne fusson el, hanem megpróbálja kilőni a pajzs mögül a bal nagylábujjamat akkor lelke rajta... legalább megpróbálta ;]

Persze mindezt konzolon, PC-n nyilván leszedne útközben :)

(#36980) i@lex válasza Gtaati (#36973) üzenetére


i@lex
őstag

LS-en belül jelenleg: 23,0K - 8100 Firearms mellett, buffok nélkül.
Pulse, booster shot és tenacius maszk után: 28,2K

De felváltva használok mellette egy AUG-ot is, kompetens és fogékony perkekkel, ott sajnos a harmadiknál nincs halálos, még egy olyan AUG-ra vadászok, de így is ütősek az értékek.

AUG-nál bár nem kérdezted, csak érdekességképpen:
LS-en belül, buffok nélkül: 27,3 bufokkal: 35K

Jelenleg: 236,279 HP-val - 3876 Stamina

De ezek mit sem érnek, ha a matchmaking ilyen "igazságosan" kezeli az erőviszonyokat. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#36981) dezs520


dezs520
senior tag

Fiúk,sokszor emlegetitek a "hp"-t,az micsoda?
Már elég sokmindent sikerült kikövetkeztetnem itt a fórumon,de ez valahogz nem adja be... :B

(#36982) i@lex válasza dezs520 (#36981) üzenetére


i@lex
őstag

A maximális életerő értéked. A Karakter, túlélhetőség résznél találod. (Maximális életerő)

(#36983) dezs520 válasza i@lex (#36982) üzenetére


dezs520
senior tag

Aham,köszönöm!

(#36984) i@lex válasza i@lex (#36980) üzenetére


i@lex
őstag

Igen, 244 ezerről azért mentem le 236 ezerre, mert a fegyvertokon kicseréltem az életerő-t, újratöltésre.
Sok párharcot buktam el a kisebb tár miatt, így valamelyest kompenzálom.

(#36985) #35434496 válasza RECSKA (#36976) üzenetére


#35434496
törölt tag

"Ma nem seeker noob voltam" Ez a megtisztelő cím tegnap nekem jutott. :D

Ja ment a report rendesen. Szerintük tegnap Auto Aim meg RPM hack-el nyomtuk. Lol :DDD
Ui: nálam meg seeker hack volt.

[ Szerkesztve ]

(#36986) RECSKA válasza #35434496 (#36985) üzenetére


RECSKA
veterán

Meg irtak a wh-t is. Biztos nem hallott meg a pulse-rol... XD

[ Szerkesztve ]

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#36987) akoska07 válasza RECSKA (#36976) üzenetére


akoska07
nagyúr

Király volt,köszönjük a tesztet. :K

Jöttek a játékosok rendesen. :))
Szerették a golyókat meg a tüzet. ;]

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#36988) GyRoS29 válasza Snip3r_HUN (#36969) üzenetére


GyRoS29
újonc

Azt lehet esetleg tudni milyen setbe vagy ezen a képen? Pontszámok elég baszók! 😊

(#36989) micafighter válasza dvd24 (#36979) üzenetére


micafighter
nagyúr

Pajzs mögül simán ki tudja löni a kilógó részeidet, és ugye épp ez a deadeye erőssége, hog mindegy hol talál el, pár lövés vagy neki.

(#36990) micafighter válasza GyRoS29 (#36988) üzenetére


micafighter
nagyúr

A képröl látszik hogy arany szett, barret mellény, skull mc kesztyü, championship térdvédö, valoszinüleg nimble fegyvertok, valoszinüleg specialised táska, kezében MDR.

(#36991) GyRoS29 válasza micafighter (#36990) üzenetére


GyRoS29
újonc

Bazki te minden is tudsz? 😃 már jó lenne csevegni veled pár szót privátba! Pc-n játszol esetleg felvennélek ha nem probléma ott hamarabb megvannak kérdések. De amúgy köszi. 😊

(#36992) VincentVG


VincentVG
aktív tag

Sziasztok, jó rég nem jártam itt, van esetleg info a 2. season pass-ról?
vagy most az a felállás h kb ezzel a 3 DLC-vel kifut a game még fél-1 évet?

u.i.
Ghost Recon Beta, + MA Andromeda után megint itt vagyok, h TPSben csak ez marad amit még nem unok...annyira..és jól fut.

Kínomban megvettem a Ryse Son of Rome-t, h egy normálisan optimalizált játékot is lássak a gépemen :)

(#36993) micafighter válasza VincentVG (#36992) üzenetére


micafighter
nagyúr

Fog még jönni uj tartalom a játékba idén.

(#36994) vegitossj7 válasza micafighter (#36993) üzenetére


vegitossj7
addikt

Év végén valamikor.

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#36995) GAbre


GAbre
veterán

Lassan 1 hónapja,hogy nyitottam 1 ügyet a játékban található bugjaim miatt.
Azóta már 4x kommenteltem az ügyben,de a support felé se bagózott.

Amúgy csak én vagyok a hülye,vagy ez is bugos: ?
Nijabike táskának a túlajdonsága,hogy nem veszitesz tp-t,és 1el kevesebb dolog esik le.
Nah már most,tp-t frissités óta nem is veszitettem.Rogue max ha 1x voltam,ha esetleg ott.
De mind2 tulajdonsággal,se olyan jó tárgy,főleg,hogy igazából 1 effektje van nálam.

Az ellopott jelet még mindig nem tudom megcsinálni.
Hiába a healstation,fedezék a porond előtti,vagy előtti 2 részen.
Bár gear set nélkül is csak kicsit jobb a karakterem.
Főleg a barett mellény nem az igazi.De majd remélem dob jobbat.

Avatar

(#36996) arnikusz válasza GAbre (#36995) üzenetére


arnikusz
veterán

Kellene egy Nimble tok a Reclaimer helyett. A Stolen Signalhoz pedig 3 pajzsos kell.
Most van épp tervrajz 416 PxC pörgess egy jót.
Jövő héten fogom próbálni én is.

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#36997) RECSKA válasza GAbre (#36995) üzenetére


RECSKA
veterán

Ninjabike semmire sem hasznalhato. Meg a vendor se ad erte semmit...

Fegyvertalentek sem az igaziak, hiaba vagy aranyba, igy nincs sebzes...

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#36998) GAbre válasza arnikusz (#36996) üzenetére


GAbre
veterán

Én nem hiszem,hogy olyan rossz,stilusban meg nem szoktam fedezéktől fedezékig mászkálni.
Igen nem rossz,ha van 1 plusz tulajdonság.
De nekem vhogy nem fekszik,h bujocskázzak közben.
Arról nem beszélve,h a tulajdonságait tekintve,nem hiszem,h jobb lenne.Reclaimer

[ Szerkesztve ]

Avatar

(#36999) arnikusz válasza GAbre (#36998) üzenetére


arnikusz
veterán

Egy időben ezt használtam, viszont lett jobb Barrett és Specialized, azt este visszarakom próbára, ha a Deadeye nem fog tetszeni.
Ahogy írja Recska a fegyvertalenteknél a Predatory jó PVE területre a 30 heal/ölés miatt, a pontossal viszont kezdenék valamit ha lehet.

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#37000) GAbre


GAbre
veterán

Kezd elegem lenni. :W
Már eddig is furcsáltam,hogy volt olyan játékos akinek a heal stationja mindent tudott:nyersanyagfeltöltés,életmentés,azt hiszem,még immunitást is.Úgy,hogy mind én mint pedig a főbos(állat)Tankos könnyűgéppuskával löttük.

Most a könyvtárnál járva a gyerek,meghalt,aztán valahogy feltámadt,nekem rontott és 2 ultit is elnyomott.
A legjobb az egészbe,még ha reportolom is,ahogy az előzőekben irtam a support talán 1 hónap mulva válaszol,és biztosra veszem,hogy xarni fog rá.

[ Szerkesztve ]

Avatar

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.