- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #51403 üzenetére
Elsődlegesen lagra tippelnék, de láttad a múlt héten az egyhelyben futó glitchet, akár cheat is lehet. De pl.Nomádnál sem pukkan el a visszatöltés, van amikor pedig egymás utàn többször is beadja.
Sok javulást sem server lag terén, sem pedig bugírtás terén nem várnék, már nem erre koncentrálnak.
Rátesz még egy lapáttal, ahogy Norti is írta, hogy a Shield miatt az Underground hozzáférhető a DLC vel nem rendelkező Agenteknek is.
Amikor belenyúlnak mindig jönnek az anomàliák, meg az Ausztràl és Új Zélandiak is beszabadultak a régió szervereire a múlt hét óta. -
-
Anonymus23
veterán
válasz
foxymaxy #51378 üzenetére
Kék stuki:
Ulti töltésre lehet használni, mivel kék/lila/vagy alacsony GS-ű pisztoloyn a Coolheaded/Hidegfejű és a Determined/Eltökélt tálentekhez elegendő elektronika van a plusz elektornika nélküli CF geareken is.2. fegyver élő tálentek nélkül:
Kicsit gondolj bele miért is lehet.
Mivel a PvP részen leveszi az értékeket 1272-re, hogy akinek nincs CF cucca, az ne legyen túl nagy hátrányban, ezért nem biztos, hogy mindenki összerak még egy egy buildet/fegyvereket, hogy a PvP-hez megfelelő értékek legyenek. -
törölt tag
válasz
foxymaxy #51032 üzenetére
Nekem is játszhatatlan az utóbbi időben. Korábban semmi gondom nem volt. Most pedig van ez a képernyő fagyás, a folyamatos loading és a legidegesítőbb mind közül, amikor megnyitom az inventoryt akkor semmit se jelenít meg. Így felszerelést módosítani kb lehetetlen. Az a szerencse hogy kb mindenre van egy loadout.
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #50029 üzenetére
Ahogy Anonymus írja.
Tesztelgetek egy 5000-8000-3000 Nomádot House/Lvoa-C, chc/chd-re gyúrva.
A cél a 9000 stamina- egy térdvédő csere majd esetleg.Na azt nem tudták lelőnni a Boss mobok, meg egy Rugó sem, aki egy más után védő, heal és támadó ultit is villantott, de végül csak feküdt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
foxymaxy #50029 üzenetére
Szerintem csak annyi van, hogy 2 hét GE alatt hozzászokott mindenki, hogy sokkolva lövöd, ilyenkor ugye egy helyben voltak, nagyobb volt a sebzésed is, most hirtelen ez eltűnt, és rosszul esik, hogy visszalőnek a mobok és nem halnak olyan könnyen.
Kb ennyi történt, visszaállt a régi kerékvágásba a játék, aimbotoló über gear mobok mindenfelé -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
foxymaxy #49365 üzenetére
Ragadozó vérzeztetése ellen immun láda/medkit és egzotikus sebzéstűrés, striker stackelése időlegesen kiiktatható egy emp stickyvel vagy gránáttal, a defence jó hogy szívósabb mobok ellen mint játékosokat tekintve, a nomádnál meg ha elmegy a talent akkor jön a 4 perces cooldown. Ezekhez még hozzá kell venni a laggot és meg is van.
-
alibiman
aktív tag
válasz
foxymaxy #48998 üzenetére
Mostanában párszor előfordult velem is, hogy egyáltalán nem stackelt a Striker. Váltanom kellett másik szettre, hogy beinduljon. Tegnap a turret nem akart lőni párszor. A Lexit csináltam kihívasban, taktikusban, lenn a turret, jön a dagi, piros csík, csipogás, nincs lövés. Majdnem feküdtem. Ugyanez DZben (szintén taktikusban voltam) jött 3 elit, seekert eldobtam, turret le, piros csík, csipogás, nem lő. Fekvés lett belőle.
-
válasz
foxymaxy #48408 üzenetére
DE szetthez csak a kritikus sebzés kell.
A fejlövős fegyót átpakolhatod Őrszemre vagy Vadász hitére.Ha a 6-os CF DE nem adja,akkor vagy Felelőtlen mellény (8% plusz sebzés) vagy Specializált táska. esetleg Barret mellény. DE szettnél a sebzés számít.
Mielőtt jöttek a CF cuccok én Felelőtlen mellénnyel használtam a DE szettet.
Sokan bánták DZ-ben és LS-en azt a DE szettet.-----------
A sárga fegyvertok az a Fürge.
Fedezékből fedezékbe futásnál gyógyít rajtad.
Ez a fegyvertok is jó párosítás lehet egy Adottsággal összerakva ami fedezékből fedezékbe futásnál növeli a sebzésedet. Most nem jut az eszembe a neve. -
-
alibiman
aktív tag
válasz
foxymaxy #48289 üzenetére
Ez talán szerencse kérdése. Mint a lottó. Van, akinek esik bőven, más meg szív. Én az előbbiekhez tartozom, szerencsére. Haverjaim ki is szoktak akadni, ha pl. megyünk egy gyors boss-körre, ami kb. 25-30 perc, egy CF biztosan esik, de inkább kettő, meg valami exo, ami persze általában divtechként végzi.
Most dupla hétvége volt, folyamatosan toltam a kis kariaimmal, gyűjtögettem az echokat, meg telóhívásokat, CF és exo eső volt. CF-ek mind kuka, mert már kész vannak a szettjeim (kivéve a Strikert, mert abból az Istennek se esik kesztyű, na látod!
) Érdekes, hogy az exok között volt egész jó Ház meg Megállító is.
Van itt még valami érdekes. Most lehet, hogy ez "összeesküvéselmélet". Tegnap azzal a karimmal takarítottam a kék izéket, ami elektromos. Taktikus, Firecrest, Rekamié, Végső Megoldás. A fegyverek nagyon nagy százalékában elektromos talentekkel estek. Kompetens, Tehetséges, stb. Annyira, hogy az említett Ház egyik talentje Kompetens volt, mindjárt tekertem rá egy Tehetségest. Kicseréltem a Firecresten a kesztyűt SMGésre és azzal toltam. Ez így nagyon rendesen odab@sz.
Visszatérve az összeesküvés elméletre. Amikor ráfeküdtem arra, hogy "gyógyis" fegyvereim legyenek (Önnfentartó, Ragadozó, Tartós, stb.) elkezdtek olyanok esni, amin legalább egy ilyen talent volt. Pl. esett olyan M4 (jó, valami 265-ös volt) ami Önfenntartó, Tartós és Ragadozó volt élből.
Szóval olyan érzésem van, hogy a szoftver mintha figyelné, mire fekszem rá, és próbál olyan cuccokat dobni. talán fókuszálnom kéne a Csapásmérőre.
De olyan jól elvagyok a Nomáddal, Ragaccsal meg a Taktikussal...
-
Anonymus23
veterán
válasz
foxymaxy #48289 üzenetére
A lagtól függ a hatásfok....
Én a taktikust csak GE alatt használom jelenleg, PvE Striker/ SS-en D3 , PvP Ragadozó.Tegnap még este visszamentem kimenteni egy CF Firecrest táskát, a vége 19 rugó kill, melyből 13 manhunt lett. +Az utolsó manhuntért kapott ládából még egy CF Firecrest táska is esett (kár, hogy nem használom).
-
Anonymus23
veterán
válasz
foxymaxy #47760 üzenetére
Nem teljesen (sőt egyáltalán nem) értem az eszmefuttatásod, de mindegy...
Az, meg, hogy kinek mi a csalás, az mondjuk nagyon függ, hogy ki mennyire ismeri a játékot, pl tegnap a csapatunkban az egyik gyerek sipákolt ott a proxiban, hogy mi az már, hogy az egész csapat vérzik. Nem ismerte az adottságokat...
Engem legjobban a lag zavar, amikor pl dupplaQ heal lenne, erre fel elkezdi maga elé lelőni a healt, nem is tudom hányszor lőttek már le így, ahelyett, hogy fragelt volna az ember.
Vagy ugyancsak raknám le a turretet, és semmi, mondom miért nem zizeg, hát látom hogy ott figyel az éles képzettségDe ugyanez a helyzet a ládával is...
-
Anonymus23
veterán
válasz
foxymaxy #47756 üzenetére
Azért írtam egyébként, hogy egy ilyen eredményhez kell néhány dolog, aminek össze kell jönni: te + a geared, a másik csapat + saját csapatod. Leginkább a saját csapat, mert ha ott vanmég 1-2 hasonló játékos, akkor nem sok esélyed van ennyit fragelni, nem utolsó sorban, hogy éppen kinek adja be a killt ha többen lövünk egy ellent.
Az elmúlt 2-3 napban letoltam vagy ~30-40 Skirmisht, többnyire egyedül, azaz nem ismerősökkel.
Rohadt nagy lutri, még a szintek se feltétlenül mondanak valamit, persze ha azt látod, hogy a másik csapat csupa lvl 99-es, és 1v4 be adott be, akkor ők együtt vannak, szinte esélytelen lesz a kör, abálás megy csak.
Volt olyan, hogy 2-20-ra végeztünk, de volt hogy 20-2-es eredménnyel nyertünk.
Mivel a szerver próbál szint alapján összerakni, így aztán lvl 50-es lámától kezdve a lvl5 új karakterrel játszó profiig minden van.
De kb 1-2 perc alatt lejön, hogy mi lesz a vége, az esetek 20-25%-ban volt igazából kiegyenlített (és ezzel együtt igazán érdekes) a meccs néhány eset volt amikor elment az egyik csapat, de aztán összekapta magát vagy az ellenfél, vagy a saját, de a legtöbb meccs szinte az elején már eldől, amikor látszik, hogy mindenki megy a szélrózsa minden irányába, vagy megy együtt a csapat.Volt olyan kör, amit 20-1-re hoztunk, de ott volt vagy egy DE vagy Vadász hite aki bekempelte magát valahova felülre, ha jól rémlik vagy 16-t vagy 14-t fragelt ő is. De ez megint olyan, hogy ehhez kellett a másik csapat, akik mint a birkák mentek, másrészt mi is, akik nem spawnoltattuk őket át máshova. Az ellenfélből 1 értelmes volt, aki elsunnyogott és megpróbálta ugyancsak sniperrel kiszedni, de pechéjre észrevettem és shotival közelről pár lövés volt.
Persze volt olyan kör is, ahol rpm hackes csíterrel futottam össze, instant kilépés az ilyennek a vége. Elég sokan tolják silent csíttel, azaz csak annyit tolnak rá, hogy magas HP-val mégis csúnyán sebeznek...
Meg persze a szuper laggos szerevek, amikor lövöd, nulla adott sebzés után 2 tized másodperc alatt esel össze.
Nem hiszem, hogy lvl 99-ig fel lesz tolva bármelyik karakterem is -
Anonymus23
veterán
válasz
foxymaxy #47747 üzenetére
Nem tudom miért hasonlítasz egy csíterhez, de biztos van párhuzam
Előtte volt pár kör LS, volt olyan nomád, akit megkarcolni sem tudtunk szinte, de közben meg olyan sebzése volt, hogy ránk nézett meghaltunk, itt én is feltételeztem, hogy valami furcsaságot használt, de csak az eredményből már nem feltétlenül vonok le tanulságot, látni kell, mert vannak tényleg jó játékosok, és pl skirmishben is, akik együtt vannak és csapatban együtt mozognak, azok csúnya vérengzést tudnak rendezni...
Anticheat: nem lesz, ha lehetett volna bármit is, akkor megcsinálták volna, mert azért raktak tartalmat is a játékba rendesen, de egy impotens banda, online játékot manapság anticheat nélkül kiadni.
-
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #46614 üzenetére
A héten amit ajánlottam nincs csak ezek:
Performance Mod
Camp Clinton
- PxC 192
4% Ballistic Shield DamagePerformance Mod
Southpaw
- $ 168,044
6% Ballistic Shield HealthPerformance Mod
Special Equipment Vendor
- PxC 192
3.50% Ballistic Shield DamageHa D3-ban szaladgálsz szoktak dobni a küldik stb.
A héten Divtech van a DZ commendationban és a mobok szépen dobálják, tegnap kicsivel több mint 1 óra alatt ládákkal 260 lett.
-
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #46609 üzenetére
Ha van House/Ház ajánlom.
Én mindenképpen tennék rá Sietős/Hurried-et D3 -nál de Nomádnál is bevált.
Inkább Navy MP5, az AUG-nak alacsonyabb az RPM-je, ha AUG akkor a para xs.
Talentek a Sietős mellé a Kérlelhetetlen nem PVE területre mert. a pajzs jól tartja a healt is.
Tehát akkor Halálos, Fogékony, Gonosz.Pajzsba a jobb oldalra nem életerő a 7.5% osok és nem 4% -os sebzés, hanem az 5%-os sebzésellenálló módokat ajánlom.
Igen a 120 ezres képzettség is ajánlott.
Az enyém most így néz ki, ha lement a GE kimaxolom és megpróbálom a fekvés nélküli Stolen Signalt és a GE eseményen is ezt használom majd.
Sok Youtubelökön felhergelt lüketóni szaladgál a PVP területeken akik szerintem használnak okosságokat is sajnos.
-
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #45677 üzenetére
Nomádban estem keltem, pedig előtte semmi gond nem volt.
Hírek tegnapról:
Maintenance Friday
There will be a maintenance on Friday
Fixes:
Fixed a bug with the "Secret Mission" mission where agents were sometimes unable to interact with an NPC, which prevented agents from completing the mission.
Fixed a bug with the "Secret Mission" mission where if a group of agents completed the mission only the group leader would receive the weapons cache reward.Hot Topics
Encrypted Holiday CachesThey are also implementing a new Encrypted Cache for a limited time with new holiday-themed items. This cache will be available from December 22 to January 11 and all players who log in during the event will be rewarded five cypher keys for free.
Predator / Nomad / Striker
They want to let the meta settle for the moment and see how it develops
So far they do not have urgent plans to change any of these Classified Gear Sets
There are also four Classified Gear Sets pending to be added with Global Event 4
When all Classified Sets are in the game, they will do another pass to see if a balance is needed or not.Stats with Yannick - Global Event 3
Lexington Event Center completed over the whole Global Event 310 869 470 (10% of the entire lifetime of the game)
How many Global Event tokens were earned over the whole Global Event 3
15 799 810 754
Superior Caches opened over the whole Global Event 3
10 284 302
How many players completed all 21 Commendations to Global Event 3
1 385
-
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #44351 üzenetére
Tegnap volt egy 4-es banda DZ2 kinyitott bejárattól jobbra.
Rájukmentünk aztán volt egy kis majom Masihiro aki bele a tűzvonalba és mi is rugók lettünk.
Utána a 4-es banda azt játszotta, hogy lepaktált ezzel a retard Masihiroval és mindig beküldték a tűzvonalba, de kiegészültünk 4 főre és feküdtek is, meg mi is.
Utána 1v1-ezni akartak, de mi nem, mikor meg felmentünk manhuntra felmentünk feljebb a tetőre a térrel szemben és a retardot vagy 4-szer leszedtük ( folyamatosan jött fel a kötélen mit is gondolhatott ) és ketten lefutottuk a manhuntot.
Miután letelt egy másik ázsiai banda meg pofára esett mert csak utána szedett 2 -ket.
Egy a lényeg 1.8-ig mint korábban is csak 4-es csapatban jó a rugóvadászat, ha az ellen nem csaló.
Meg csak meglesz már az az 1 hiányzó manhunt ölés az achihoz. -
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #43833 üzenetére
Az elmúlt héten esett összes CF-ből tán kettőt adtam a Játékostársnak, a többit pedig nemes egyszerűséggel eladásra ment (volt vagy 20-25 db).
Fostalicska páncéllal és tulajdonságokkal esnek.
Így beigazolódott az amit már sokszor kibeszéltünk a megjelenés első pár napjában kell farmolni legyen az Patch, GE, valamint új szett.Így tényleg ajánlott a 10.000. GE credit betárolása.
Ugyanez igaz az exo cucokkra, tegnap is olyan bűn használhatatlan MDR esett a Barrettekről, Skullokról nem is szólva, hogy eldás azonnal.
-
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #42911 üzenetére
Hogy jobban tudjam magam healelni, megy kisegítőként sokk turrett, vagy seeker van bent, főleg a turrett jól jön DZ-ben ad pár secet.
Ferro maszkon fognak változtatni ahogy írták a jelenlegi tűzben vagyok lövök mellett még szeretnének adni plusszba valamit, hogy mit passz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
foxymaxy #42872 üzenetére
Szerintem többet buksz vele semmint egy reclaimerrel vagy simán immunizer láda és meg van oldva.
(#42874) Snip3r_HUN
Felesleges, az elmúlt 2-3 napban talán ha 1 CF cuccos esett, az igaz, hogy az egy maxos VM tok volt, de odaadtam csapattársnak mert még attól is jobb volt nekem
-
-
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #42388 üzenetére
PVE bossok és field ládák esetén azt tapasztalom, hogy a 3% -os esély visszaesett.
Az elmúlt héten (vasárnap kivételével-UG-ban voltam), a napi 1-re visszaesett az átlag a korábbi héten lévő 3 -hoz képest.Be kell menni DZ-farm 7-9, Bossok és fertőzési események.
UG ládákat gyűjti valaki tegnap elraktam 10db-ot- érdemese-e tartani?
-
Lifer092
senior tag
válasz
foxymaxy #42388 üzenetére
Ennél többet nem tudsz tenni ez ügyben. - Nekem egy nyomorult végső maszk kellene, de a legutóbbi GE vége óta egyet sem adott. Magányosból persze dobálja ami instant kuka, mert nekem egyáltalán nem jön be az a szett (próbáltam).
- Szóval nem tudom, fura ez a loot elosztásos dolog. De én már úgy vagyok vele, hogy következő GE eseményen lesz maszkom, mert hamarabb nem sok esélyt látok rá sajnos...
- A szerver lagg sajnos megvan még mindig, igaz már nem annyira durván mint korábban. De ezek nálunk is előfordulnak amiket írtál.
-
wolf13
őstag
válasz
foxymaxy #40353 üzenetére
A minap nálam is bugolt szerintem (PS4) , 3 idegennel vittük végig, ki is írta , hogy sikeres volt a küldetés, 2 en kiléptek 2 pedig elkezdtük összeszedni az NPC-k ből esett cuccokat, egyszer csak bedobott még egy (én így hívom
) boss-t ami 4 secc alatt szétszedett mindkettőnket, mivel már nem számítottunk rá.
-
Lifer092
senior tag
válasz
foxymaxy #40136 üzenetére
Hetente egyszer tudod megcsinálni a Time Square, Warrengate Powerplant, Napalm küldetéseket legendás nehézségen. Ezek fixen adnak a sikeres teljesítés után 1 exo ládát. Ezen felül, a négy betörés is ad 1 exo ládát Hősi nehézségen: Falcon Lost, Clear Sky, Dragon's Nest, Lost Signal.
A kihívás nehézségen teljesített egyéb főküldetés nem ad exo ládát, csak az esetlegesen ott található nevesített boss (Pl. Lexington) DOBHAT exotic itemet. Ha egyszer 1 héten belül már megcsináltad a betöréseket hősi nehézségen, vagy a három küldit legendás nehézségen akkor utána már nem fog újabb exotic ládát adni, ha újrajátszod legendás nehézségen.
Remélem érthetően leírtam...
A csalókról meg annyit, hogy rengeteg van DZ-ben és LS-ben is, sőt ha röhej ha nem, még Survival PvP módban is.... De nem csak ilyenek akik pofátlanul csalnak, elég sok ember sajnos "okosan" csal, ami szinte alig észrevehető, ilyen pl. a Norecoil, AIM (ha jól be van állítva) és társai. Plusz a "God mode" -ról nem is beszélve, amikor egy player kb. 5 másodpercenként overhealbe teszi magát és konkrétan lelőhetetlen.A szerver laggot sajnos nagyban befolyásolják a csalók is, a speedhack, rpm hack és társai olyan válaszidőkre kényszerítik a szervert ami sok esetben könnyen megboríthatja a stabilitását.
-
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #39635 üzenetére
És még tedd hozzá azt is hogy nyári szünet van.
Tegnap egyedül bóklásztam DZ9 tesztelgettem a Predatort landmarktakarítással látom lent DZ2 CCCP banda hentel mindenkit.
Fent egy 4-es csapat lelőtt egy magányos ügynököt, mondom rájuk megyek, egyet leszedek, majd beállok heal ládába és jön kettő rugó ezekből majdnem megvolt mindkettő , de az utolsó leszedett.
Kijövök ch-ról már odateleportolt mögém a CCCP banda és jönnek a rugókra felmentem megnézni, de nem kellett hozzá 10 sec leszedték őket és beszóltak nekik, majd huss elteleportáltak visssza DZ2-be.
Egy átlagos DZ estét halhattunk.
-
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #39103 üzenetére
Csak csapatban, amíg egyedül bóklászok és várom a többieket lopakodva odanézek mit is csinálnak.
Amikor egy horda üldöz 1-4 Agentet akkor hagyom felesleges, ugyanez van ha 1-1 csapat gyilkolja egymást.De mivel nem veszít sokat az Agent, ahogy Anonymus is írta a harc/játékélmény és az aktuális szett/fegyver ismerkedés/tesztelésére jó.
És igen rugó vadászatra loot nélkül megyek, elkerülve a véletlen rugóvá válás/ megszerzett esetlegesen értékes dolog elvesztését.
Hétvégére viszem is a DZ-be a perzselő Firecrestet, mert ebbe a sok szettben néha az Agent elfeledkezik a kedvencekről.
-
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #39088 üzenetére
Ne vegye el a kedvedet.
Irtózatos laggolás volt egész héten.
Mi voltunk 4-en és belénkötöttek, de feküdtek és rengeteg kimentés, supply, fertőzési esemény volt.
Lett 2 DZ szint meg számtalan eladni és betörnivaló a kb. 150 cuccból ha 4 db használható + egy MP7 és esett végre egy használhatónak tűnő Striker zsák, így megnézhetem a Barrett/Savage, vagy Reckless/Savage kombót Strikeren is. Most AUG/Bullfrogot próbálgattam a Strikeren, így csapatban elmegy.Meg összefutottunk egy palesztin gyerekkel- RAMBOO- az tapadt ránk rendesen, és megmutatta fent a Belvárosi zenénél a pajzssal bemegyek az épületbe glitch-et, amit a patch után hétfőtől használják a rugók.
-
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #38984 üzenetére
Predatornál nálam specializált táska és savage kesztyű bizonyított.
Ma este megnézek egy Barrett-specialized -predator összeállítást, de addig is Striker.
Sikerült a keménységet növelni kivettem a Recklesst és beraktam a Barretet és egy másik specialized táskát, az AUG 60 chc maradt a chd felment 80-ra, de nem adja úgy mint a Vector, meg van egy DZ-ben vett Sasg 351.5 megingással azt is meg kéne tanulni használni.
-
törölt tag
válasz
foxymaxy #38910 üzenetére
ilyen oldalakat is megneztel?
-
Elims
veterán
válasz
foxymaxy #38901 üzenetére
Ha sehol nem fogod megtalálni akkor sajnos bug-os lett és a legjobb megoldás erre egy olyan barát aki még nem vette fel azt a drónt.
Csatlakozz rá,ekkor az ő térképén leszel és úgy fel tudod majd venni.
Egy barátom egy telefonnal járt így.Tegnap esti survival :-))) :
Na persze ez csöppet sem az én érdemem sajnos.A játékostársam úgy húzott maga után mint egy pótkocsit. :-)
2-3 utcával előre megmondta,hogy mi-hol van."Menj ide,ott lesz x. utána fordulj oda és a kocsi bal első kerekénél lesz ez meg az."
Iszonyat keményen és lazán kente az egész térképet fejből!
Ha lenne vkinek hasonló -mint múltkor Players-nek 50perc kimentéskor... :-o - mutassátok meg légyszives.
Én kíváncsi lennék. :-)Sniper kimentése,kötél előtt 10m és 4sec a kimentésig. :-))
Ott ő szerintem már nem akasztott.Szerk.: Ja, :-))) a survival-ben a társam nem azért hívott kimentést,hogy elhúzzunk a vérbe,hátra hagyva a fekete zónát+a paráztató vadászokat hanem,hogy leszedjük a vadászokat. :-)
Már rég nappal volt amikor kijöttünk. -
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #38834 üzenetére
Az elit mobok lelőhetősége változó egyszer fekszenek egyszer lelöhetetlenek, ez sajnos a megjelenés óta jelen lévő bug/hiba, különösen a javítások elött /után szembetűnő.
DZ-ben nevesített bossok dobnak bizonyos ráta alapján, de vagy Midas, vagy Hungry hog az esetek többségében, a szerencsés játékosnál lehet Bullfrog is.
Ha viszonylag hosszabb ideig tolod a DZ-t akkor lesz akár supply- akár fertőzési eseményből is.
Nekem a kedvencem Haddaway dagi mindig dob exoticot ( vagy 20 Hungry Hog). -
arnikusz
veterán
válasz
foxymaxy #38670 üzenetére
Megcsináltad PVE területen az összes fő és mellékküldetést?
Ha igen akkor a karakterlapodon bemész a dokumentumokba és ott meg tudod nézni területi egységenként miből mennyi van meg. Ha ez megvan kiválasztod a térképen azt a részt ahol hiányzik és leszűröd a gyűjthető tárgyakra, majd bejelölöd és meg is vagy.
Hangfelvételt szokta eltakarni bal oldalon fent egy láda, vagy alkatrész, de drónnal is jártam így anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kompakt vízhűtés
- One mobilszolgáltatások
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- iGO Primo
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest