Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxymaxy
senior tag
Sziasztok
Kezdő Division ügynökként volna 1-2 kérdésem (22/19) hogy a francba lehet szinten tartani a felszerelést és a fegyverzetet állandó pénzzavarral küzdök
A másik problémám a dark zona, folyamatosan özönlik az ellen hiába pucolom ki a kimentési pontot szinte egyfojtába jönnek és buggolnak. A harmadik problémám az fps vesztés, alapból 75-80 fps-n fut a játék, de a kb kéthéttel ezelötti pach óta fojamatosan ugrál az fps, van mikor a betöltő képernyőn 3fps és be laggol az egész játék
Múltkorjában nem akart elindulni a game, ott volt minden a steam könyvtárban és nem indult el, le kellet tölteni ujból a 40 gb-t azóta van a lagg probléma is :-/
Minden jótanácsot meghalgatok köszönöme pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
válasz Anonymus23 #36467 üzenetére
Köszi a gyors választ
A múltkor az amint írtam az kb 2hete volt wincsesztert használok, a fájl állomány megvolt csak nem lehetett elindítani a játékot az asztali ikonról és a mappából sem. A steammal volt valami gebasz mer az is azt mutatta hogy nincs letöltve. Akkor ezekszerint hiába b@sztam el órákat a gyűjtögetéssel. A fegyverzetet érdemes a karakter szintjéhez igazítani vagy elbír 1-2 szintkülömséget minuszban?[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Wow. Végre megvan a 30-as szint és hullik a cucc mint a pelyva Igazán nagyot falkában (csapatban) lehet kaszálni , most megy a kísérletezés hogy valami jó kezdő szettet össze állítsak, valami tippet tudtok adni? Negativ élmény rohadtul utálom a teleportàlós moboka , a rögtön felrobbanó gránátot, és mikor kilőnek a fedezékből ak-val
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Tom Clancy's: The Division PTS működik még vagy feleslegesen foglal 40gb?
Elég érdekes a fejvadász küldi, a végén dob valami vacak cuccot de a poén az egészbe hogy két küldi között a random utcai harcokban mindenféle finomságot szórnak el a mobok
Meddig van még szerver leállás mindjárt 13 óra és még mindig a DELTA-1-200 hibakód fogade pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Tegnap a t.k.m televolt a kreténekkel a Dz-ban, oda sunnyog hozzánk segít aztán hátulról lekaszál a haverjával, amire vissza megyek addigra kilép a játékból a kis lükegátor. Hogy lehet valaki ennyire kretén. A fejlesztők helyében nem engedném x. ideig kilépni az ilyen nyomikat.
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Szóló játékhoz milyen szettet ajánlotok, most egy halálos szem/magányos csillag 4/2 elosztással Liberátor, SVD kombót használok.
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Sziasztok 🤗
Nemtudom hogy más észlelte a következő jelenséget vagy csak engem szivat a game.
Helyzet a következő, egyik nap letarolok mindent és mindenkit, a másiknap meg szinte mindig fexek.
Teljesen mind1 hogy DZ vagy csak sima boss mindig kinyírnak hiába van rajtam akármilyen szett nemcsinál semmit. A másik véglet amikor pár lövéssel mindenkit megborítok. A másik bosszantó dolog, hogy lassan 1 hónapja gyúrok a deffense szetre van belőle 3 db a kezdetektől és azóta semmi ,nuku, nulla nincs negyedik darab a többi fajtából pár garnitúrát eladtam de def az nincs, ue. a helyzet az egzotikus cuccokkal , sörétes , csipa , kisgépisztoly , hátizsák és ennyi nem adnak semmit a nevesített bossok 😕 a tiszta égbolt meg nemakar összejönni túlélő módban mindig valami noob team jön össze 😢
Adhatnátok valami tippet hogy milyen szet és milyen felszerelést érdemes vinni monjuk "tiszta égboltra" 🤔[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Egy noob kérdés, a felszerelésen a páncél értéket lehet pörgetni, vagy az fixen adott? Már csak azért kérdem mert jóideje tolom a legnagyobb fokozaton de egyik kiegészítőn sem nagyobb a páncél 1200-1900as értéknél és a screnshootokban láttam 3000 vagy az fölötti páncél értéket 😳
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
válasz persil #38474 üzenetére
256 nál érdemes agyalni,max kitapasztalod hogy mit érdemes húzni vagy melyik jön be neked 👍🏻
Tele van a hócipőm a szerver laggal, képtelenség normálisan tolni a gémet 😡 Egyszerű likvidálós küldik is képesek taccsra tenni, elvileg 15-20 percenként termelődnok a mobok, kitakarítasz egy utcát , belépsz a sikátorba hogy leszedd a boost a következő pillanatban vagy tízen a nyakadonlógnak hátulról akiket az elöbb szedtél le. Heti kiemelt céloknak neki sem merek fogni csak ideget ennék vele.
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Este sikerült a Def szettet összehozni, kíváncsi vagyok hogy muzsikál majd mondjuk valami exotiknak jobban örülnék
Na de nelegyünk telhetetlenek.e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
De jó, a frissétés után a Dz-ban kapásból egy egylövéses cheaterrel hozott össze a sors géppuskával one shoot gyönyörű mondhatom. Másik öröm hír a stabil 75fps mostmár stabil 60-as, hogy a jó k.... pi.... sikerül összehozni
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Dz-ban a nevezetes helyeken elvileg nem kellene esni valimi exotic cuccnak? Tegnap háromból semmi csak "szemét", de jól vizsgázott a Def szett
Egy telefont és egy drónt nemtalálok, átnyálaztam már az egész térképet és nincs sehol. Valahogy rálehet keresni hogy melyikek hiányoznak és hol találhatók?e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Urak, "tisztelet" a kivételnek. Kérdésem a következő, az elit (sárga ) moboknak elvileg egyforma a hp-ja, kivéve a boss, akkor az miért van hogy 1/1.5 tár kell a likvidáláshoz, viszont egy időután 3tár lőszer sem elég neki hogy kinyiffanjon. Másik kérdés a DZ nevesített boss-nak nem kellene egzotikus cuccot is dobni hébe-hóba?
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
-
foxymaxy
senior tag
Sajnos a teknős parton elveszett drón, nincs meg sőt seholsincs
Arnikusz istrukciója "térkép" alapján átnéztem a területet, aztán az egész Turtle bay részt és akkor sincs meg az a fránya drón Tegnap viszont curvára buggoltak a mobok, szimpla semísítsd meg küldi televolt nevesített bossokal amik sz..t se adtak a garázsból kimasírozó brigádról nem is beszélve akiket az elöbb aprítottál fel és pikk-pakk újra éledtek Viszont a nap zárásaként esett egy exotikus láda tiszta égboltone pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
DZ 9 bossok nálam nemvoltak bőkezűek, magyarán sz.rt se adtak az 5 kanyarból :/ Pozitívum a ragadozó szett viszont nagyon jól muzsikált az elit mobok csa úgy olvadtak mint a vaj , ha fókuszba került valamelyik pakhanból nem kellett egy tár neki és kampó úgyhogy predator szett örök darab marad Esetleg a magányos csillag helyett mit lehetne mellé rakni?
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Tegnapi nap siralmas volt, végig mentem a DZ 7-9 Boss + dropp és semmi normálisat nemdobott, aztán össze futottam egy érdekes trióval egyikre rányomtam a fürkészakna,turett kombót + 1 tár a liberátorból és még csak meg se karcolódott, ezt eljátszottuk 3x és elment a kedvem a DZ től
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Az a bosszantó amikor ketten kergetnek egy rouge ügynököt , beszálsz te is a halyszába abba a pillanatban valamelyik eléd ugrik és onnantól kezdve már te is rouge vagy és mind a hárman téged lövöldöznek vidáman, ugyanis összejátszik az egész brancs
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Csak egy rövid kérdés, tik milyen kiegészítőket használtok különböző szetthez? Én pl: Predator hoz turett+fürkész akna a tallentek dps - re turett és akna sebzésre vannak osztva +egyszeri élet bosster (asszem jól írtam a megnevezést) ami régebben újra élesztett de frissítés óta hanyagolja az élesztést Egyébként szólóban nyomom ha valakinek van kedve társulni a nickem Blokgorr
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Tele van a hócipőm a DZ-vel a sok csicska cheater szétb@ssza a játékélményt. Bementünk négyen bossra vadászni, lenyomtunk pár nevesített ellenfelet erre a kimentésnél jött egy nyomorék és egylövésel megfektetett mindenkit. Engem úgy lőtt ki hogy reclamer szettben voltam aktív gyógyítás, és egylövéssel leterített úgy hogy hulla voltam egyből. Kínlódik az ember a mobokkal meg az rouge ellenfelekkel az ilyen nyomik meg szét b@sszák simán a sikerélményt, és még csak nem is próbálta a csalást leplezni a pofátlan kö..ög
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Láma kérdés a heti küldi az hogy ad exo cuccost, mert egy párszor lenyomtam de semmit nem dobott pluszban csak a szokásos arany, zöld cuccost :-/ Egyébként tegnap elég durva cheater felhozatal volt dz-be Vladimir Putin (asszem jól írtam) olyan wallhacket nyomott hogy csak lestem az egyik bejáratnál kempelt egy szobában , és aki belépett az már hullott is sörétessel 80-100méterről falon autón mindenen keresztül. A másik egy steam79 nevű csóka volt és csodák-csodája mindig akkor laggoltam amikor összetűztem vele, de olyan szinten hogy pl: def cuccban nemtudtam a pajzsot aktiválni, vagy fegyvert nemtudtam váltani a sörétes meg csak egyett lőtt, nembiztos hogy cheat volt csak fura hogy mindig akkor volt szero lagg
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Valami gebasz van a legendás küldikkel, valamelyik mindig buggol
Múlthéten a napalm üzem, most meg az erőmű szopat :-/ hiába lövöd a mobot nem fogy a hp- ja vagy csak csiga lassan, aztán lerohannak és szétvernek mindenki 1 ütéssel kiütött mind a négyünket plussz a heal ládát kicsit fura volt. Dz-be meg állandóan gránáttól haltam, full hp , melléd repül a granyó ami azonnal robban és fexel , és totálisan mind1 milyen felszerelésben vagy nemtudsz csinálni semmit 1 óra kínlódás után abba is hagytam a játékot mert amit müveltaz már a kopasznak is hajmeresztőe pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
válasz Corsa1982HUN #40354 üzenetére
Múlthéten simán letoltuk a legendásokat csak a napalmnál volt egy kis fennakadás ( 5. Nekifutás) szvsz. szerverlaggra gyanakszok , akkor csinál ilyen hülyeségeket :/
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elmehet az Ubi a faxomba,több online gamet is toltam már de ez példa nélküli hogy rendszeresen pofára ejtik a gémereket. Féléve tolom a játékot kb. de ez már az ötödik vagy hatodik alkalom hogy valami szo.atás megy, és valszeg elég sok ilyen "jóság"-ból kimaradtam mikor hetelek a határon
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Röhej de tegnap az itennek nemjött össze a Falcon lost
Ötször futottam neki random team, vagy a csapat volt benga mert mentek össze vissza mint a fejetlen csirke, vagy a szeró lagg nyírt ki minket és ráadásul még semmitérő cuccokat dobáltak , pozitívum jól muzsikált a taktikus szette pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Hali
Érdeklődnék hogy a frissítés elött érdemes a küldi ládákat (sárga) farmolni , vagy csak az exokat gyújtsem?e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Hát mit ne mondjak elég sz@r a szórása a ládáknak, használhatatlan kacatok garmadáját gyüjtöttem be mindegyikből egy gyönge megállító ami újdonság szinte minden fegyó vagy felszerelés vacak talent vagy gyenge páncél értékkel rendelkezik. Egyedüli pozitívum a játék élmény, valszeg kezdek egy uj karaktert vagy a jelenlegit kell teljesen át variálni 😡
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
A hócipőm tele van ezzel a spéci gearset mizériával
Dead eye szettből térdvédő hiányzik és már a hatodik mellényt szedtemszét DZ ben volt hogy kettőt adott egyszerre , most meg egy ideje nem esik semmi ,valamit nagyon elcsesztek
A build panel tényleg jó, átlátható egyszerűe pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Valaki homályosítson már fel hogy a classfield cuccokhoz mi a francot kell müvelni, mert kb egy hete nem ad semmit de szó szerint semmit. Végig graszáltam a bossokat, dz-ben a nevezetes pontokat , ledaráltam a napi és a heti küldiket és minden kukás ami jött a lootból, de legaláb van 10 exo ládám
Egyébként másoknak is vacakol a game? Gondolok itt a szeró laggra de olyan szinten hogy fél hp- val fedezékben össze csuklok, de ez veca- verza mert lövöm a mobot és nem fogy az életereje és egyszer csak be csuklik. A másik furcsaság hogy begyújtom vagy elgázosítom a bosst akkor az szépen fedezékbevonul és ott kezd el sikítozni vagy prüszkölni , azért ez kicsit fura[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Deadeyeből 6 classi mellényt szedtemszét pedig csak egy nyomorék térdvédő kellene , van kettő-három darab a másik szettekből is dehát ilyen felhozatal mellet teljesen esélytelen, nem is erőltetem és durván egyhete siralmas a loot. Csak az akció miatt tolom a csapásmérő szettet csiszolgatom, 3stryker, ninjabike, skull kesztyű + csillag egész jó kombináció igazi hiriggelő kritre kihegyezve 👌
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Oké kipróbálom
Tegnap nagyon furán viselkedtek a mobok DZ-be, 60-as a dz szintem általában a 49. utca fölött szoktam graszálni jópárszor kipucoltam az operát szólóban de most háromszor kellett nekifutni Szószerint egy hadsereg volt az operában 5-6 fős csoportokban jöttek és a boss kinyírása után még két nevesített elit is beesett a slepjével. Sok lúd disznót győz. Ez még nem elég mert hiába lőttem belemászott mind a képembe nemgyőztem tűzerővel, nyakamban lihegett az összes mob plussz még a teleportálós elitek szívattak, kiléptem az üres szobából és már ott is volt a hátam mögött egy elit lövész és lepuffantott Délelött még nem volt ilyen anomália DZ-ben, este meg megvadult az összes ellen, ráadásként össze futottam a cccp srácokkal akik rossz
fiússat játszottak egy kicsit sok volt a "jó" bóle pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
Tegnap Dz-ben összefutottam egy teleportos nyomival. Elösször jött a haverja , egy nevezetes helyet tisztogattam beszált segített majd lepuffantott amikor amikor mejött a társa 😕 Oké vissza mentem deadeye szettben és kb 70-80 méterről elkezdtem őket nyaggatni, egyszr csak volt egy hang efekt mikor elnyomod valamejik ultit és a kölök ott állt melletem és ledarált :-/ harmadik körben csapásmérő,pakham,shoti kombóval plussz beszált még egy agent és elintéztük őket , vissza se jöttek pedig reménykedtem egy kis hirigben dehát a Dz már csak ilyen
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
válasz arnikusz #42701 üzenetére
Ezt igazolom én is, rendszeresen a felszerelés vagy a fegyver páncél/dps értéke lecsökken
Engem a fedezékbe húzódás szokott agyilag felb@szni, mikor a távolabbi fedezékbe ugrik amit simán tudnak lőni, vagy mikor csak spontán kibújik a fedezék mögül. A loot nagyon siralmas, 1700as mellény 800as kesztyű meg használhatatlan fegyverek exo ládákat ki sem bontom , van már egy tucat[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
foxymaxy
senior tag
az mitől lehet hogy DZ ben kimentésnél lila mobnak láttam egy játékost ??? sőt a céljelölő is bejelölte
rálőttem persze egyből rouge lettem, de a kimentésem elmente pluribus unum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PlayStation 5 (PS5) Slim 30th Anniversary Limited Edition
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- HASZNÁLT GYÁRI APPLE WATCH ULTRA 49MM ÓCEÁN SZÍJ KÉK
- Eladó 11db ddr2 memória, és 8db ddr3 memória
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs