Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Uolsó frissítés: 2018.10.10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36751) dvd24 válasza szabesz0524 (#36729) üzenetére


dvd24
senior tag

Igen a képzettség határozza meg, hogy mennyi HP-ja lesz a pajzsodnak és érdemes a reactive targeting modot használni, +4%-os shield damage performance modokkal, szerintem így lesz a legjobb egyensúlyban a HP-Damage páros.

Ha nem látod, hogy a medkit hatna a pajzsra, akkor lehet nincs beállítva nálad a Combat Medic talent. Az kell hozzá, hogy fixen 40%-t töltsön a pajzs HP-n.

A resourceful táska szerintem felesleges: először is sebződnöd kell, hogy a magadra elnyomott gyógyítás effektíve gyógyítsa is a pajzsot, és akkor is az a kb 80-100k gyógyítás szinte semmi a pajzs milliósnál több HP poolja mellett (Mert ugye csak akkor hat, ha te is gyógyulsz, és overheal effekt nélkül, ha te max HP-n vagy, de a pajzsodat már gyógyítanád, akkor nem fog menni amíg nem löveted magad egy picit. Persze használhatod az Overdose-os First Aid-et, de akkor meg bukod a Booster Shotos First Aid +sebzését és sebzés ellenállását), sokkal jobban megéri specialized táska, vagy a D3-FNC set táska és mellé savage kesztyű. (Nekem speciel a legjobban a tenacious maszk és savage kesztyű kombó jött be a 4 set item mellé)

PvE-re még annyit, hogy minél több elite és armor sebzést pakolj magadra, próbálj mindig fejre célozni (PvE-ben D3 FNC-vel könnyű), és helyezkedj mindig úgy, hogy hátulról-oldalról ne tudjanak lőni. Ha nincs a csapatban Pulse-os emberke akkor érdemes a Precision talentet is beállítanod.

(#36752) Csoffadalom


Csoffadalom
tag

Csodálatos módon több óra várakozás után sikerült belépni, erre fel telepít valami szart. Mi az isten van már????????????

Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.

(#36753) dvd24


dvd24
senior tag

Két dolog sokat javítana a DZ élményen:

- bekapcsolnák ott is a Last Standes normalizationt
- csak 4 fős csapatok lehetnének bent (ha valaki kilép a csapatból akkor automatikusan a legközelebbi chekpointra kerül, onnan ha megint DZ-be akar menni akkor megint auto matchmake, ha meg kimegy DZ-ből akkor bukja a ki nem mentett cuccokat, és természetesen ha valaki 2-3 fős csapattal megy be checkpointra akkor együtt maradnak, csak amikor továbbmennek DZ-be, akkor kerül hozzájuk automatán valaki, persze ehhez egy normális matchmaking rendszer is kéne)

Ezzel máris kizárnák a 4v1 vagy hasonló egyenlőtlen helyzeteket, és kiküszöbölnék a hirtelen kidobnak a csapatból és rongyá lőnek szituációkat is :) Szerintem már ezzel a két minimális változtatással is sokkal jobb lenne a DZ.

(#36754) Anonymus23 válasza Elims (#36739) üzenetére


Anonymus23
veterán

Tudom mit tud a Barrett, van belőle vagy 6-8 db, meg kb ugyanennyi ment már a levesbe.
A tiedre írtam, hogy nem jó, nincs rajta armor), és plusz HP pont sincs (bár ezt még tudnál rá pörgetni), szóval szerintem ez így tényleg kuka. Egyáltalán mennyi a fő érték rajta?

[ Szerkesztve ]

;) - The Power of the Light Side

(#36755) s4hu|SyD^ válasza dvd24 (#36753) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Lehetne itt matchmaking úgy is, hogy 1-től 4-ig lennének csapatok, csak ha egyedül mész be akkor minden játékos solo lenne. Ha ketten akkor 2-es csapatok, 3-as, 4-es. Vagy egyszerűen lenne valami buff/debuff, ha nem egyenlő számú csapatok harcolnak. Bár ezeket is valahogy megoldanák a csalók meg bunkók.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#36756) dvd24 válasza s4hu|SyD^ (#36755) üzenetére


dvd24
senior tag

Ezzel meg az lenne a baj, hogy nagyon feldarabolná a játékosbázist és évekig tartana a matchmake. Fix 4-es csapatok kellenek és annyi. Ha valakinek nem tetszik a csapata akkor kilép és bemegy újra. Ha valaki nagyon renitenskedik akkor a csapat votekick-el és jön a helyére új.

(#36757) s4hu|SyD^ válasza dvd24 (#36756) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Elég nagy a DZ, össze kéne vonni pár DZ szervert és meg van oldva a gond. Esetleg, jobban díjazni, mind a PvE részt, ergo jobb drop DZ-ben, értékesebb, mind pedig a PvP részt. Próbálkoznak ezekkel, de eddig nem jött be a próbálkozásuk.

Sokat lehetne ötletelni, sőt megoldásokat átvenni más játékokból, de vagy nem mernek belefogni vagy sokan sírnak vagy pedig tényleg technikai akadálya van.

Új területeket nyitni, küldetéseket bepakolni, új Exotic-ok. Szerintem új Gear Score felesleges. Pár új szett is jöhetne, bár most azért 1.6 óta sokkal nagyobb a variálhatóság. Amúgy én nem látom értelmét annak, amilért sokan sírnak, hogy tegyék be a Central Park-ot, minek, az egy park. Esetleg ha lenne ott Incursion vagy valami.

Ha ezt nem nagyon bővítgetik vagy foltozgatják akkor meg ipakodjanak a Division 2-vel.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#36758) TommyS_27 válasza s4hu|SyD^ (#36757) üzenetére


TommyS_27
senior tag

Dupla ennyi játékos is kevés lenne! Amennyire meg szarok a szervereik olyan laggok lennének amik miatt élvezhetetlen lenne. Ezért nem is bővítik!

A gear normalizáció szerintem nem járható út mivel pont gear alapú a játék és nem lenne értelme a lootolásnak! Arra ott a last stand.

Jelen pillanatban csak a nem rugót jutalmazza a játék! Ha manhunt vagyok és lejár xp-n meg dz krediten kívül nem nyerek semmit! Ha lelövök valakit 20* visszajön 21-re és megöl máris nyert!
Eddig legalább dobtak el kis pénzt meg kulcsot...

Most meg mindenki kivár, hogy valaki berugózzon. El lett cseszve...

Ez az eredménye amikor a játékosközösségre halgatnak!

Ne lehessen oneshot sniper buildet építeni mert az fujjj! Persze oda tudni kell célozni is! E helyett no skilles oneshot deadeye meg seeker az legyen a játékban! :)

A fejlesztők sajnos nem ismerik a saját játékukat! Ezért fordulhatnak elő ilyen butaságok.

[ Szerkesztve ]

https://www.twitch.tv/ltommys

(#36759) akoska07 válasza DokiBaxxi (#36749) üzenetére


akoska07
nagyúr

Én rugózok,aki szembe jön gondolkodás nélkül rálövök. ;]

#36748 players111 :
Én egyébként gondolkodom,hogy megveszem PS4.
Ott van pörgés állandóan és csalók sincsenek.
Majd kipróbálom az xbox controllert (amit a rift-hez adtak) pc-n,mennyire tudok vele játszani.
És,ha megy,akkor vszínű behúzom PS-re.

---------

Megnyitottam a UPlay-t.
És a Division-re azt írja,hogy letöltés.
WTF ?!
Fel volt telepítve ! :W

Lehet betörtek a fiókomba ? :U

--------

Nektek hány gigás a feltelepített játék ?

[ Szerkesztve ]

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#36760) Rossonero89


Rossonero89
tag

Azért azt valljuk be őszintén, hogy talán nekünk játékosoknak is kicsit túl nagy lett már az igényünk. Eddig ment a sírás, hogy nem bővítik a térképet, most megcsináltak még +3 zónát, erre most meg az a baj, hogy túl nagy?!
Ettől függetlenül még mindíg azt mondom, hogy a fejlesztők sík hülyék egy ilyen típusú játékhoz, ez minden patch-ben megmutatkozott sajnos.

akoska!

Több embertől is hallottam, hogy valami fost le töltött nekik a játék, nem csak nálad van ez a jelenség.
Én sajnos nem tudtam megnézni, mert délután kaptam egy ROMEO-t, aztán vissza sem engedett az uplay, mondván, hogy a szolgáltatás nem elérhető. Majd addig próbálkoztam, hogy az accomat is felfüggesztette.

[ Szerkesztve ]

(#36761) s4hu|SyD^ válasza Rossonero89 (#36760) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Ez az elején meg lett mondva, hogy ez az első ilyen jellegű játékuk, nem? Ahhoz képest jók. Nyilván van mindig mit finomítani, ez nem csak erre a játékra igaz, szét kell nézni milyen bughalmaz játékok vannak, amiknek nagy része sosem lesz javítva.

A játékban van tartalom bőven, nem lehet mondani, hogy nincs, kicsit kreativitásból kifogytak talán, de a Last Stand nem olyan rossz, mindig lesznek jobb szettek, jobb megoldások, mint a többi, nehéz mindent egyensúlyba hozni. Azért sok MMO-t csak pár ezer játékos tart életben, viszont ott van fizetős rendszer valami úton módon illetve nagyon sokszor pay to win. Itt nincs, itt lényegében mindent megszerzel csak játszva.

Anti-cheat az hiányzik, de nagyon. Viszont a PVE játékosokat ez nem igazán érinti, szóval na. Kérdés milyen százalékban vannak a PVE játékosok. Sajnos sok nyomásnak enged a Massive. Lehet nem kéne.

Sokszor belépek amúgy és elcsodálkozok, hogy milyen gyönyörű ez a Division pedig csak Full HD-ben játszom. Roppant hangulatos is, karácsony körül meg abszolút kötelező játszani. :)

Amíg az embereket elszórakoztatja 100 vagy 1000 órákig, addig letettek valamit az asztalra még akkor is ha több sebből vérzik.

Year 2-re nagyon kíváncsi vagyok illetve a patch-re előtte.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#36762) #35434496 válasza DokiBaxxi (#36749) üzenetére


#35434496
törölt tag

"mindenki last standezik aki PVP-t akar játszani" Én a régi dz pvp-t szerettem ahol arra megyek azt csinálok amit akarok szabadon és nincs időkorált.

(#36763) micafighter válasza dvd24 (#36756) üzenetére


micafighter
nagyúr

Köszönöm én nem feltétlen akarok mindenképpen 3 randommal premadebe DZ-zni :) Szét lehet trollkodni a másikat, azt százassával bukod a kulcsokat, nagyon izgalmas lenne tényleg :)

[ Szerkesztve ]

(#36764) micafighter válasza s4hu|SyD^ (#36757) üzenetére


micafighter
nagyúr

,,jobb drop DZ-ben" volt már rá példa, én akkor még nem játszottam, de aki játszott és kérdeztem, nem sirja vissza azokat az időket :) Viszont azzal egyet értek, hogy lehetne több ösztönző ami DZ-be vonzza az embereket, ha nem is jobb loot, akkor legyen mondjuk több. De ez se feltétlen jó mert amugy sok loot szokott jönni csak a nagy része szemét, ezért kéne szerintem a loot minőségét egy az egybe feltolni szvsz. Vagy legyen DZ-ben több féle képpen garantált exotic. Mondjuk minden kulcsos ládában lenne fixen exotic, vagy lenne minden zöld ládában fixen egy exotic, vagy minden Supply drop-ban fixen lenne exotic, vagy minden boss fixen dobjon exoticot. Vagy esetleg ezek kombinációja :)

(#36758) TommyS_27 Igen, egyet értek. Manhunt szerintem úgy lenne jó ha manhunt lettél, onnantól kezdve minden lelőtt játékos után járna neked a plusz jutalom, mondjuk 20k pénz megy 3 kulcs fixen. Lelősz 10 játékost és tuléled a manhuntot, akkor 200k meg 30 kulcs plusz. Ha meghalnál akkor meg valami minimálisat buksz.. De a manhunt kiiktatása is hasonló módon legyen jutalmazva. Csak mondjuk akkor kéne valami értelmes dolog amire el lehet költeni a több millió DZ creditet.. Mondjuk csak sok sok DZ creditért vehető skin vagy emote. Mondjuk egy jó kis tánc emote 10M DZ creditért. És akkor tudják az emberek ha azt a táncot járod akkor erős vagy :)

[ Szerkesztve ]

(#36765) dvd24 válasza micafighter (#36763) üzenetére


dvd24
senior tag

Ha egy ilyen rendszer lenne akkor, hogy buknád százasával a kulcsokat, vagy hogy trollkodnának szét? Tényleg érdekel, hogy min siklottam át amikor elméletben összeraktam, hogy mi lenne a jó. :)

(#36766) micafighter válasza dvd24 (#36765) üzenetére


micafighter
nagyúr

Mondjuk betesz a rendszer 3 randomhoz, elindultok manhuntot támadni, melletted megy 4 semleges játékos, a társaidtol le vagy válva, ök meg rugónak mennek mert direkt rálönek valakire. Rugo lettél hirtelen, nem voltál rá felkészülve, melletted 4 másik játékos, szerinted mennyi az esélyed a túlélésre? :) És ha azt gondolnád áh ennek kicsi az esélye hogy megtörténhet: ugyanez megtörtént már velem amikor ráadásul nem is randomokkal voltam, hanem haverokkal, bár ott nem trollkodtak velem hanem manhunt vadászás közben véletlen meglöttek egy nem rugót a fiúk.

Ha pedig több száz kulcsod van akkor egyetlen halállal simán vesztesz 50-60 kulcsot is akár.

[ Szerkesztve ]

(#36767) dvd24 válasza micafighter (#36766) üzenetére


dvd24
senior tag

két megoldás is lehetne erre:

1. megváltoztatják az egész rugóvá válás szabályait, büntetését, jutalmát, mindent, mert a mostani rossz
2. egyszerűen kiveszik a játékból a DZ kulcsokat és simán nyitható lesz minden láda (amúgy is manapság legtöbben a kulcs nélkül nyitható arany cache-t adó ládákra mennek)

(#36768) távcsőves válasza Rossonero89 (#36760) üzenetére


távcsőves
senior tag

Detto.. :((( Viszont most már működik megint rendesen az Uplay. Én különben úgy érzem, bőven megérte az árát, akciósan megkaptam 10ezer ft-ért dlc-vel együtt. Ennyit megért, és nagyon szépen fut Geforce és Radeon vga-val is, ez is totál OK.

[ Szerkesztve ]

(#36769) Elims válasza #35434496 (#36748) üzenetére


Elims
veterán

"...most van egy bazinagy üres dz a pve terület..."

Most sajnálom,hogy ps4-en játszom. :-///

Akoska: "...aki szembe jön gondolkodás nélkül rálövök."
"...gondolkodom,hogy megveszem PS4."

Jobb a xbox. ;-)

Anonymus: "Tudom mit tud a Barrett..."

Tudom,hogy tudod. :-) Csak a mérlegelés miatt írtam.
Tegnap lecseréltem egy sárga mellényre (1999-es páncéllal+jó értékek)+beraktam egy 4. nomádot (talán fegyvertok).A számok kb. ugyanazok,talán a szívósságom lett 30e-több és a dps is kb.5e-rel.
Sajnos nem tudtam kipróbálni,mert a játék végén raktam össze. Ezzel akartam kezdeni,de egy barátom sietve meghívott egy fertőzöttségi eseményre.Aztán a dz-nek elég rossz vége lett 2db. gy.. rugó miatt.

Egyébként ragaszkodnék a nomádhoz.Szerintem az egyik legjobb adottságokat adja.Aztán majd kiderül x idő múlva..amikor kipróbálok mást is.
Bár pár barátom mondott egy-két set-tet amiket kipróbáltak és nekik nem annyira jöttek be.
Ragadozó,magányos csillag,stb.

Fegyver talent.
Szerintem az egyik legjobb az önfenntartó.Ezt nem nagyon szoktátok ajánlani -Micafighter írta talán-.
Vmelyik nap láttam meg véletlenül és azt tettem a lvoa-c-re.
Szerintem nagyon jó!! :-) (pve-re)

[ Szerkesztve ]

(#36770) xyvalaki válasza Elims (#36769) üzenetére


xyvalaki
aktív tag

Ezek szerint nem tudod mit tud a Barrett. Igaz, nem mindenszetthez jó.

https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/

(#36771) Elims válasza xyvalaki (#36770) üzenetére


Elims
veterán

De,van némi sejtésem..Legalábbis magyarul le van írva,úgy meg vmennyire tudok olvasni. :-)
Ha nincs aktív képzettség,10%-kal erősebb lesz ha ellősz vmit.
Ha van egy képzettség feltöltődés alatt akkor van +5% sebzés.
Ha kettő van feltöltődés alatt akkor +10% páncél van.

Remélem jól írtam,nem kerestem rá.

Szerintem nagyon jó tárgy,de most Anonymus írása után lecseréltem.
A 3 fő tulajdonságát most sajnos nem tudom,de elég jók voltak.

Akoska: Ha véletlenül tényleg jönnél ps4-re,szeretném elsőként megtudni a ps id-d. :-)

(#36772) Lifer092


Lifer092
senior tag

:DDD <--- Klikk! :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#36773) szabesz0524 válasza dvd24 (#36751) üzenetére


szabesz0524
csendes tag

Köszönöm szépen

Jogi megfogalmazás: Az oldalon megjelent képek, videók, írások a véletlen művei! Ha bármely egyezés lenne élő, halott, vagy élőhalott emberekkel akkor az kizárt dolog mert nem tudom!

(#36774) oneal1


oneal1
senior tag

sziasztok!

jó ideje nem játszottam már a játékkal, smg-k közül most miket érdemes megtartani?

vagy érdemes egyáltalán smg-zni?

Van esetleg olyan team aki tudna segíteni vagy lehetne hozzá csatlakozni legendary küldetésekhez?

köszi!

(#36775) arnikusz válasza oneal1 (#36774) üzenetére


arnikusz
veterán

Nem nagyon használok smg-t, de mobra Tommy gun DZ-ben előfordul a kezemben, Incursionra a Frontlinehoz PP19.
Játékostársam arany/exoticban MDR mellett használ egy full sebzésű Navy Mp5-öt.
Megtartottam a jó kis MP7-et. Láttam Strikerhez is MP5 variánsokat használni.
Legendaryt hétvégén csinálok, ha meglátsz gyere nyugodtan.

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#36776) LedyGyuszi válasza akoska07 (#36759) üzenetére


LedyGyuszi
addikt

szóval kipróbálod a box controllert, majd veszel egy ps-t... bravo! :C

XONE: LedyGyusziHU

(#36777) oneal1 válasza arnikusz (#36775) üzenetére


oneal1
senior tag

rendben, köszönöm az infókat! szerintem hétvégén talán lesz ki időm, figyelek akkor :)

(#36778) LeonAran válasza akoska07 (#36759) üzenetére


LeonAran
tag

Pont a héten léptem meg én is 1500 óra után PC-n, hogy megvettem ps4-re.
A grafikát szokni kellett, nagyon. Brutális ez a 30fps. Minden fordulás elmosódott, homályos alig látok. Minimum egy generációnyi különbség van.
Tegnap lettem 14-es , be is mentem a DZ-be.

PSN-n Repityu_HUN néven futok, ha valaki ...

Uplay: Repityu15

(#36779) szcsaba95


szcsaba95
tag

Sziasztok! 2002-es páncélú mellényt megéri lecserélni az 1910-es Barrettre PVPre az adottságai miatt? A Virgoncon tűzfegyver, egzotikus sebzéstűrés, plusz élet és lőszer van. a Barretten meg életerő, élet ölésenként, ellenség páncélsérülése és plusz lőszer. Szóval józan paraszti ésszel azt mondanám, hogy ez inkább PVE-re jó, de ti jobban értetek hozzá.

PSN ID: szcsabi95

(#36780) Snip3r_HUN


Snip3r_HUN
addikt

[link]

In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro

(#36781) sith7 válasza Snip3r_HUN (#36780) üzenetére


sith7
nagyúr

És ... ?

Kemény voltál ? Meghúztad a ravaszt ? ;]

(#36782) arnikusz válasza Snip3r_HUN (#36780) üzenetére


arnikusz
veterán

Heti DZ leaderboardsban pont ruge killekért ad plusszt. :K
What happened?

Szcsaba95 szettfüggő, miben vagy, pl. Taktikus esetén Virgonc- vagy Rapid, Arany/exotic, vagy Striker esetén Barrettet preferálom.

[ Szerkesztve ]

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#36783) ZsyfKo válasza sith7 (#36781) üzenetére


ZsyfKo
senior tag

A rókát? Hivatalos neve elsütőbillentyű. Boccs csak nagyon irritáló ezt olvasni vagy hallani.

[ Szerkesztve ]

OnePlus 8T

(#36784) bandras54 válasza sith7 (#36781) üzenetére


bandras54
aktív tag

Elsütőbillentyű :D

(#36785) sith7


sith7
nagyúr

jaj Istenem ... és hányan voltatok sorkatonák, hogy ennyire odavagytok a szakkifejezésekért ?
nem kötekedés ez se ... ahogy a tietek se az volt :U

(#36786) ZsyfKo


ZsyfKo
senior tag

Katona vagyok.

OnePlus 8T

(#36787) akoska07 válasza Snip3r_HUN (#36780) üzenetére


akoska07
nagyúr

;]

#36776 LedyGyuszi :
Gombok stick-ek ugyanúgy vannak rajta.

#36778 LeonAran :
Nem túl biztató. :)

[ Szerkesztve ]

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#36788) Anonymus23 válasza ZsyfKo (#36783) üzenetére


Anonymus23
veterán

Ne viccelj már, egy ilyen játék kapcsán és annak fórumán ilyen igényekkel előállni.... :F :Y
Még ha egy lőfegyverekkel foglalkozó szakmai fórum lenne, de itt, ez inkább vicces igény, semmint komoly...
:U

;) - The Power of the Light Side

(#36789) #35434496 válasza sith7 (#36781) üzenetére


#35434496
törölt tag

Snip3r válaszolj!! Meghúztad Houdinit? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#36790) ZsyfKo válasza Anonymus23 (#36788) üzenetére


ZsyfKo
senior tag

Nem álltam elő semmi igénnyel, csak megjegyeztem mi a hivatalos neve.

OnePlus 8T

(#36791) LedyGyuszi válasza akoska07 (#36787) üzenetére


LedyGyuszi
addikt

valóban, de fogásra elég más...
számomra az x1 sokkal kényelmesebb! :K

(#36778) LeonAran:
nem ps3-at vettél véletlenül? :))

[ Szerkesztve ]

XONE: LedyGyusziHU

(#36792) Anonymus23 válasza ZsyfKo (#36790) üzenetére


Anonymus23
veterán

"Irritáló", erre reagáltam.
Ha tényleg nincs semmi "igényed", akkor mire fel így jegyezted meg?

Egyébként a köznyelvben ravasznak hívják, de ezt te is tudod jól. És a köznyelvben valószínű, hogy hamarabb használták ezt, semmint a hivatalos katonai szakmai nevét ;) Mindegy...
Én az egyelőre és egyenlőre szavakkal vagyok így, sokan nem is tudják mi a különbség, de a legtöbbjüket nem is érdekli.

;) - The Power of the Light Side

(#36793) ZsyfKo válasza Anonymus23 (#36792) üzenetére


ZsyfKo
senior tag

Na látod, van ami téged is zavar és gondolom szóvá teszed vagy tennéd, én már túl sokat olvastam ezt itt és zavart, és igen irritál, mint a nyelvtani hibák, de ezzel függetlenül nem követelés, csak figyelem felhívás. Az a baj hogy belénk erőszakolták ezt, ha te is annyi szívtál volna ez miatt mint én téged is jobban zavarna. Viszont erről a témáról részemről ennyi, nem akarom hülyeséggel tele offolni a topikot.

[ Szerkesztve ]

OnePlus 8T

(#36794) #18193920 válasza ZsyfKo (#36793) üzenetére


#18193920
törölt tag

Teljes mértékben lényegtelen, hogy ki milyen kifejezéssel illeti.
Én is voltam katona (20 évvel ezelőtt), de szerencsére túltettem magam rajta és már észre sem veszem ezeket a dolgokat.
:R

(#36795) akoska07 válasza LedyGyuszi (#36791) üzenetére


akoska07
nagyúr

Nem vagyok biztos benne,de sztem többen tolják ps-en,mint x1-n. :U

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#36796) LedyGyuszi válasza akoska07 (#36795) üzenetére


LedyGyuszi
addikt

fogalmam sincs, soha nem érdekelt... van elegendő játékos x1-en is... ;)
engem inkább a microsoft szolgáltatásai, ea access, visszafelé komp., joy és a barátok érdekeltek konzol választáskor...

[ Szerkesztve ]

XONE: LedyGyusziHU

(#36797) sith7 válasza #35434496 (#36789) üzenetére


sith7
nagyúr

hüle :D

(#36798) Anonymus23 válasza ZsyfKo (#36793) üzenetére


Anonymus23
veterán

Nem, már régen nem teszem szóvá, mert csak engem zavar(t) :DDD
Most már nem érdekel, mert nem éri meg (nyugodtabb így auz élet, max a feleségemet szoktam kijavítgatni. de Ő meg eltűri.

;) - The Power of the Light Side

(#36799) Elims válasza LeonAran (#36778) üzenetére


Elims
veterán

Ne crt-n,min. full hd tv-n próbáld ki. ;-)
Viccet félretéve,nálam semmi ilyesmi nincs.Patent szép,éles,elég gyors a kép (nem tudom,hogy hány fps,nem is érdekel).Az úton át szaladó patkány szemén látom a szemölcsöt,szerintem ez elég. :-)
Igaz pro gépen játszom,de nem hiszem,hogy egetverő különbség lenne a sima gépen.

(#36800) TommyS_27 válasza Elims (#36799) üzenetére


TommyS_27
senior tag

Akkor nézd meg valahol egy normális PC-n! Ultra grafikán, 144hz-en. Utána soha többet nem akarsz konzol elé ülni! (Vettem xonet de nem jött be pc után és el is adtam)

https://www.twitch.tv/ltommys

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.