Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
Ha jól rémlik nem, itt ugyebár "csak" gear score van. A DLC-k viszont tartalmilag adnak hozzá, a Survival nagyon hangulatos túlélő része a játéknak, eleinte nehéz, míg a mechanikájára rá nem jössz, utána viszont nagyon fun tud lenn, hogy 2 óra + benn tudj maradni kimenekítés előtt (már ha ki nem nyírnak
).
A többi is - szerintem - tök jól sikerült játékmódok, pl az Underground-ba is elég sok időt bele lehet ölni, de a Last Stand, ami egy PvP mód, az is marha jól sikerült.
Szerintem mindenképpen megéri a DLC, még ha nagyobb szinted nem is lesz, de mindhárom ott van, nem csak ilyen 1x végigtolós. -
Anonymus23
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
Ha jól rémlik, akkor a szintednek megfelelő cuccost ad, így én mindenképpen várnék vele, nem mostanság toltam már a Div1-et

De már csak azért is megéri várni, mivel kb semmi értelme a kisebb szintű fegyvereknek, mint ahogy a Div2-ben, akár már egy lvl39-es is sokkal gyengébb egy lvl40-esnél. -
Anonymus23
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
A Div1-ben sokkal nagyobb a recoil, és nehezebb kordában tartani.
Sajnos nagyon sokan csaltak is ezzel, mivel vagy makrót írtak rá, vagy konkrétan csaltak, és DZ-ben, meg úgy általában hatalmas előnyben voltak azokkal szemben, akik tisztán tolták.
Ehhez képest a Div2-ben alapból vannak majdnem lézerfegyverek. Főleg akkor látványos az egész, amikor az egyik játékból hirtelen átmegy az ember a másikba. -
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Az érdekes, én anno azt élveztem a legjobban, amikor egyedül mehettem. Korábban volt valami timer benne, és 10 vagy 15 perc után akkor is elindult, ha egyedül voltam.
Volt, hogy elindult, senkivel sem találkoztam, végigfarmoltam az egész DZ-t, és kb 1:50-nél mondta be a játék, hogy XY meghalt, és egyedül maradtam
Ha jól rémlik, olyan 2:12 környékén volt a csúcs, amennyit bent tudtam tölteni. -
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Kb egy fél éve ingyen osztogatták a Div1-et.
-
Anonymus23
veterán
Nálam már régen nincs fenn, a Div1 DZ hangulata nagyságrendekkel jobb mint a Div2 DZ, de ez az irdatlan mennyiségű csaló
Mondjuk ez még hagyján, de amikor a nyilvánvalóan csaló még elkezdi magyarázni a bizonytíványt, mert hogy ő pro
A D3 pajzson csak és kizárólag a fejnél volt lövésnyom, sehol máshol
-
Anonymus23
veterán
válasz
Hublot
üzenetére
Gondolom az ingyenesség sem segített ezen.
Ez olyan mint az idegenvezető, neki is lehet x db account, ahová beregelte a Div1-et és ha a fő accountját félti, akkor jön ezekre a pontozott (mint a 6. napona klónok, ki tudja
) accountok, és mehet a full csalás.
Nyomorult egy társaság ezek a csalók...
-
Anonymus23
veterán
Látom amúgy a Div1 semmit sem változott.
Öreg vagyok én már ennyi csíterhez
Chad még mindig játszik? Vagy már valaki ketté törte?
-
Anonymus23
veterán
válasz
schulc99
üzenetére
Na ez nagyon érdekes, meglestem most másodlagos accounton, amire csak az ingyenest regisztráltam be, és még mindig ott van.
Szerintem jelezd az ubis supportnál, vissza fogják rakni, de ez szerintem valami hiba, mivel a downdetector szerint eléggé megnőtt a Division szerver problémák jelzése.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Deaxus
üzenetére
De attól, hogy lesznek(lehetnek) ott játékosok, attól még egyedül is tudsz menni, nem kell csapatban tolni. Ha meg senki sem akar játszani, akkor egy idő után elindul a játék, akár úgy is, hogy egyedül vagy a szerveren.
A lényeg azon volt, hogy nem kötelező csapatban tolni.Gondolom most, hogy a játék ingyenes, és potom pénzért van a Season Pass, sokan ki fogják próbálni, de mivel a Survival azért kíván némi skillt és gondolkodást, ezért szerintem sokan fel is fogják azzal a lendülettel adni, amikor 1-2-3x fagynak meg, vagy lövi le őket egy piros mob
-
Anonymus23
veterán
válasz
Deaxus
üzenetére
Ne viccelj már légy szíves.
A Survival pont, hogy egyedül rohadt feelinges. Simán meg lehet csinálni egyedül, és szerintem pont ez adja is vissza a legjobban a hangulatát az egésznek.
Ez a DLC az, ami leginkább változatos, mivel nem tudod kivel rak ösze a szerveren, vagy akár csak egyedül indulsz neki, mert nincs akkor senki.
Én azt élveztem legjobban, amikor tök egyedül voltam végig.
Vol olyan PvP Survival, ahol mint kiderült, ketten voltunk, valahol 2 óra környékén írta ki a játék, hogy a másik meghalt, és egyedül maradtam. Nem is láttuk egymást az egész meccs alatt. A teljes DZ-t kitakarítottam
6 EUR-t simán megér a Season Pass, irdatlan órát bele lehet rakni csak a SP részébe a játéknak.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Heroes fan
üzenetére
Nem feltétlenül, csak a DX12 bugos, és fagy miatta a játék random módon.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Heroes fan
üzenetére
A DX12-t.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Deaxus
üzenetére
Azért az összefoglalóban van egy jó pár PvE-re kihegyezett legutolsó gear amit érdemes lehet használni.
Egyébként meg "sajnos" ez egy ilyen játék, azaz ha nem akarsz farmolni, akkor sajnos nem fogsz jutni előre.
PvE GEAR-ek -
Anonymus23
veterán
válasz
Lifer092
üzenetére
A PvP résszel teljesen egyetértek, de hogy a 2. rész repetitívebb lenne mint az első?
Sokkal több küldetés van benne, a PvE rész az nagyságrendekkel több tartalommal van tele, semmint az első rész, egy CP elfoglalása igazi háború, mikor beesik egy halom konvoj, plusz még a környezetben lévő összes mob előkerül.
Szerintem a PvE részét viszonylag sok tartalommal töltötték meg, kár, hogy az igazi DLC-k hiányoznak belőle, ami újabb tartalmat adna, de az 1. rész PvE területe kihalt sivatag a 2. részhez képest.
A küldetések mindegyikben ugyanazok, annyi különbséggel, hogy a 2. részben nem minden poket egyforma, vagy 3-4 fajta poket változik, azaz nem mindig ugyanolyan ellenségek jönnek, bár van egy ami az alap, de több esetben másfajta ellenségek jönnek.Azzal is telejesen egyetértek, hogy kihagyott ziccerek tömkeleg mindkét játék, de ez a pénzhajhász Ubi stratégija, nem játékot vagy brandet építenek, hanem csak a pénz számít.
-
Anonymus23
veterán
válasz
felixo
üzenetére
Igen, igazából akkortól van értelme is egyáltalán.
De lvl30 után van még a World Tier móka is, jobban jársz, ha egy ismerős felhúz téged WT 5be, régen ez annyi volt, hogy megfelelő GS-t kellett elérni. Ha ez most is így van, akkor játszhatok együtt és dobjon neked WT5 GS cuccokat. -
Anonymus23
veterán
válasz
felixo
üzenetére
Igazából nem sokat, max annyi a lényege, hogy bizonyos nehezítéseket és különböző küldetés beállításokat csak bizonyos szintlépés után tudsz megcsinálni vele.
Illetve talán commendation kötődik hozzá.
Csak az Undergroundra érvényes, amúgy semmi egyéb hatása és jelentősége nincs a fentieken túl. -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hát így ~4500 óra után ezek talán már ismertek voltak nekem
-
Anonymus23
veterán
válasz
felixo
üzenetére
Hanyas szintű vagy? lvl30 után lehet játszani.
De egyébként meg terminálból elérhető, ahogy spawnolsz a terminálban:
Underground: szemben balra lent egy lépcső vezet egy lifthez, az visz le az Underground termináljába
Survival: jobbra az első ajtón belépsz, ott tudod indítani
Last man standing: a Survival ajtó mellett van balra egy lépcső felfelé, ott tudod a PvP tartalmakat indítani. köztük az LMS-t is.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Zizi123
üzenetére
Amiket leírtál azok az elvi max értékek, nagyon ritkán esik ilyen, akár lootból, akár craftolásból.
Amit még érdemes nézegetni, az az árusok heti kínálata.
Ha úgy van mint régen, akkor Szombat hajnalban vált, néha lehetett egész jó maxos cuccokat venni, sok jó módosítót így szereztünk be.Nekem ilyenek vannak:
C79-nél CHD 18% már nagyon jónak számít (nekem a maxos az 19%). CHC 2,5-3% esik jellemzően. HS 6% az sűrűbben előfordult.
E helyett még jó lehet a Pro Red Dot is, ugyanilyen százalékokkal.Tár:
119-120% az már elég maxos, de előfordult 121% is, én még az életben nem láttam 3,5% CHC-st, csak 3%-ost., RPM nekem a maxos 5,6%, annál nagyobbat bővített tárnál még nem láttam.SR-7: Hasonló mint a C79, mármint a %-okban.
Hangos csőszájfék is jó az SR-7 helyett, pl SMG-re csak ez mehet ha jól rémlik.Small Grip: CHD nekem 19% a max, a többi az szokott lenni 5-5%-os.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Zizi123
üzenetére
Ha egyedül mész, akkor neked a Nomád az ami egyáltalán szóba jöhet, mert akkor van esélyed, hogy 1-2 játékossal szemben harcolj, vagy elfuss adott esetben.
Vannak még fenn szettek az összefoglalóban is, jó lehet még a D3 is, de sok játékos ellen az sem ér semmit.
Rugók ellen jó még a Banshee is, vagy a hibryd szettek, keress rá, pl Banshee-Pred."Kedvencem amikor beall mogem, arnyekkent kovet mindenhova, akar perceken keresztul es amikor elkezdesz valakivel harcolni atvalt renegatra, es kinyir..."
Ez mekkora nyomorék már
Arra nincs bátorsága, hogy benyomja f2f
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mihez képest?
Ha így veszed, akkor az egész játék ilyen...Egyedül a DZ az ami "változatos" mert nem tudhatod, hogy csak RPM-es csaló jön vagy falon át is le fog lőni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Anonymus23
veterán
válasz
adamssss
üzenetére
Ahogy írták előttem is a PTS az nem kell, nem is működik már régen, mivel leálltak a fejlesztéssel. Állítsd le és töröld is a PTS-t, felesleges letölteni.
Minden DLC a játékból elérhető lvl30-as szint után.
Ha csak magadban szeretnél játszani, akkor javaslom még az Underground DLC-t, az is egy jó pár óra játékot adhat neked.Egyébként meg lesznek olyan küldetések, amit nem fogsz tudni magad megcsinálni (jellemzően lvl30 után), mert egyedül csak nagyon maxos gearrekkel lehet megcsinálni, azt is csak tapasztalt ügyes játékosoknak.
-
Anonymus23
veterán
A hetiből:

-
Anonymus23
veterán
Nincs már egy hét sem, hogy induljon a Div2, lassan vége (igazából már régen) a Div1-nek.
Még utoljára akartam, hogy valami "nevezetes" módon búcsúzzak, de ez a bugos szutyok, még ezt sem engedte:

Lelőttem már jó párszor +2 mobot, de nem hajlandó figyelembe venni, gondolom majd valamikor egyszerre beadja az összest.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Persze, az egyik egy szet, amit szabályosan használhatsz a játékban, a másik meg egy "csalás", amit nem is tudtak javítani, többek között ezért is olyan a mozgás a Div2-ben amilyen.
Ettől komikus?
Sokkal inkább szánalmas, hogy egy ilyen szett lett az egyik legerősebb, de hogy hogyan is?
Így:
* A D3 korábban is ilyen "erős" volt, ezen nem változtattak jó ideje, a többi nerf: striker, nomád, ragadozó miatt lett ilyen "erős".
* Ami még igazából pluszt ad ennek a szettnek, hogy nem működik az aimbot elve rajta, mivel ha szemből lő, akkor csak a pajzsot lövi, mivel abból a szögből nincs dedikált fejlövéses találat. Ezért van az, hogy könnyen felismerhetőek az aimbot herok, akik oldalazva hipfire lőnek le egy D3-t 2 sec alatt...Ettől a két dologtól lett "erős", a nerfektől és a nem működő aimbottól.
Sok mindenkivel találkoztunk, nagyon kevés reclaimert használnak komolyabb csapatok, mivel ha igazán nagyot akar healelni, akkor sok elektronikának kell lenni, az igazán "eredményes" healerek csak chicken dance-el tudtak életben maradni, mivel a fókusz miatt elég csúnya sebzést kapnak...
Unalmas, de ez működik. Mi is megyünk mindenféle szetben IS, de a jelen manhunt leadás miatt, amikor server vs te csapatod játszik, akkor max noobok ellen van esélyed leadni, egyébként zéró...
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Akit kifókuszál mindenki első adandó alkalommal. És ha nem csal, akkor pikk-pakk el is fogy...
Nálunk adott esetben 3 pajzsos mellett eléggé feltűnő lenne, hogy kire kell lőni, de ilyen felállásban sokkal jobban tudjuk használni a (fél)DPS healert (pl egy végsőt) és kapunk olyan buffokat, hogy bőven jók vagyunk.
Ami jellemző, hogy ezek a reclaimerek healelnek (láda + felszedős heal, vagy esetleg láda+pulse) és közben megy a chicken dance, hogy ne legyen hitreg.

Ilyenkor van, hogy utoljára marad a reclaimer![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
Pedig nem sok különbség volt e között a szett között és az általánosan ismert és használt verziók között, de jellemzően nagyobbat sebzett jóval
De az a pár különbség pont elég volt arra, hogy az az előny meglegyen.Nekem legjobban az tetszett, amikor lelőttünk valakit és utána kijött pajzsban, és nem értette, hogy miért dobja el a pajzsot fél másodperc alatt, főleg a kezdők hibája volt ez, hogy azt hitték, elég csak a pajzsot berakni és 5 percig lehet őket lőni...
De ebben a szettben a legjobb az volt, hogy nem működött ellene az aimbot, mert ugyanannyit sebzett, mint más normális player

-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ebben a buildben a HP-nek sok haszna nincs (már a bónuszok feloldásán túl), mert ha nincs előtted pajzs, akkor kb. ugyanúgy elfogysz mint akármelyik szett hasonló értékekkel (talán még jobban is).
A supply stationnek azért van értelme (a pred sebzésén túl), mert turrettel szoktak ez ellen a szett ellen (tüzes, illetve shock). Illetve előszeretettel gránátoznak bennünket, utána is jó lerakni és mielőtt szétlőnék, elpukkasztani.Ha meg valaki elektronikás taktikussal stickyzik, az ellen is jó, mert ha nincs előtted a pajzs, akkor nem sokat sebez, de véreztet, és leszedni, illetve utána harc közben visszatöltődni nem rossz.
A Sticky-t nem értem, mert ekkora elektronikával se nem sebzel, se túl nagy hatást nem érsz el (elég egy medkit, amit amúgy is bevesz az ellen, ha lőjük páran. Sokan jöttek ellenünk pajzsban stickyvel, de sok hasznát nem tapasztaltuk, 99%-ban az ilyenek le voltak lőve.
Ami kellemetlen volt egyedül az a tüzes turret, mert azzal van elfoglalva az ember, hogy a turretet lője, míg a másik "szabadon" tudott addig lőni. -
Anonymus23
veterán
Ez a tegnap esti HUN vs RO jó kis meccs volt.

DTV + másik 4 román multigrouppozott, le lettek lőve sokszor
A végén már azt csinálták, hogy egymást csapkodták le, hogy ne mi üssük le őket
Megint jelentve voltunk nagyon sokszor, mondták, hogy valaki RPM hacket használt közülünk

Még egy nyamvadt sárga ultit se toltunk be pedig
Aztán jöttek megint persze csíterek is, azt mondjuk érdekes volt látni, hogy az a köcsög, akinek a múltkor még 5365 pontja volt (azzal a nickkel 2018. Aug kezdte a játékot) most csak ~500 pontja volt...
-
Anonymus23
veterán
válasz
rollervaz
üzenetére
Ettől függetlenül bepróbálkoznék a kórházas sztorival...
De arra még nem válaszoltál, hogy te mikor játszottál utoljára, illetve volt-e furcsaság az accounton?
Pl stat eltérés, cuccok amik hiányoztak vagy plusz cuccok, máshol éledtél a karakterrel mint ahol hagytad stb, azaz nem tűnt-e fel, hogy feltörték az accot?
-
Anonymus23
veterán
válasz
rollervaz
üzenetére
Meg tudod nézni, hogy az accod aktív volt-e amikor nem voltál otthon.
Pl ITT tudod megnézni, hogy az adott időszakban játszottak-e vele.Ha pl zárójelentéssel tudod igazolni a kórházi bennlétet, akkor bepróbálkoznék (már ha nyilvánvaló, hogy feltörték az accodat, egyébként sok értelmét én sem látom. Van magyar support is, így nem feltétlen veszett fejsze nyele.
Nem tudom, hogy az adott accal tudsz-e új Divisiont venni, erre a supporton rá kell kérdezni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
rollervaz
üzenetére
Hol írtam én ezt?

Ha tényleg nem csaltál:
Az lehetett, hogy feltörték az accodat és aki feltörte az csalt vele.
Ezért kérdeztem, (próbáltam kipuhatolni), hogy mostanság folyamatosan játszottál-e vele, illetve be van-e kapcsolva a kettős azonosítás az accodon, mert ha be van kapcsolva, akkor annak, hogy feltörték gyakorlatilag zéró az esélye. Viszont olyat már sokat olvastam, hogy feltörték az accot és úgy csaltak, nem is oldották fel a ban-t. -
Anonymus23
veterán
válasz
rollervaz
üzenetére
Kellene, de nem fogják.
3 lehetőség van:
1., Nem csaltál, akkor nyiss egy reklamációt az Ubi supporton, ekkor sem fogják elmondani, hogy miért, de még1x megnézik, hogy mi történt. Kb 0,00001% esélye van, hogy visszakapod így az accodat.2., Feltörték az accodat és csaltak vele. Folyamatosan játszottál vele? Kettős azonosítás be van kapcsolva?
3., Mégiscsak csaltál.
Illetve előfordulhat, hogy olyan valakinek szóltál be, vagy lőtted le, akit "nem kellett volna".
Én 1 valakiről tudok, akit a fenti indok miatt bannoltak.
Elvileg csúnya beszédért is bannolhatnak, de aki még erre hivatkozott eddig, arról többnyire kiderült, hogy mégiscsak csalt. -
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
Jelenleg kétfajta népséggel találkozunk jellemzően (legalábbis a DZ-ben) a kezdők/noobok/gyenge szettekkel rendelkezők és a csalók.
Vagy lenyom az ember 5-10 manhuntot egymás után, vagy jönnek a hérók, és van, hogy 3v1-ben lelőhetetlen a gyerek, a szokásos, akkorát lő, hogy leszakad a pajzs a kezeddel együtt, de közben meg millió élete van.
Nincs már az, ami korábban volt, hogy azért voltak jó kis csaták, normális és erős játékosok ellen...Ez már nem is igen változik a következő 2 hétben, azután szerintem még rosszabb lesz, mert még annyi figyelmet sem fog kapni a Div1 mint eddig, még jobban tele lesz csalóval (kiket remélhetőleg azonnal bannolnak Div2-ből)
Tegnap is volt minden, lelőttünk egy orosz manhunt csapatot, éppen egy magyar társaságot farmoltak
Ahogy kijöttek jött a csalózás minden, végül elváltották a szervert.
Azért utána a magyarokkal meg játszottunk egy (pár) 3v3-t.De tegnap volt egy jó kis party, összegyűlt vagy 15 játékos, az egyik gyerek mondta, hogy "Everybody go rogue" belement majdnem mindenki, meg volt egyezve, hogy elsőnek azokat lőjük, akik nem rugók, de aztán csaltak a DTV-sek, mert elkezdtek multizgroupouzni az egyik társasággal, hogy "Shoot only XO", de le lett lőve mind (persze mi is, de aztán kijöttünk bansheeban) és utána már gyorsan fogytak.
Az egyik DTV-s Famassal akkorát lőtt, hogy csak lestünk, azt is Whisky-nek hívták, úgy látszik az összes whiskys egy rohadék csaló...
A végére egy másik szerveren előkerült egy csaló banda persze esélytelen volt, aztán lelőttek egy gyereket, aki szerintem zokon vette és másod magával lerakta az egész társaságot
Hacker vs hacker 
-
Anonymus23
veterán
A hetiből:

-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke
üzenetére
Jaaa, erre már nem is emlékeztem

Amit én írtam az a titkos küldetéshez kell, de ott ha jól rémlik kell a T5 és csapat, de az is régen volt, amikor megcsináltam, ennél talán nem kell.
Ahogy Ghio írja, ami még nincs meg, próbáld ki T1-ben, egy jó PvE strikerben simán meg lehet csinálni egyedül is. -
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke
üzenetére
Fordítom neked:
Alacsonyabb Tierben nem adja be?
Nézd meg a leírását (mármint az achinak) hogy ott mit ír!Ha jól rémlik ez a Pier spec titkos helyhez kellene, nem?
Akkor ami kell: minden pierben T5-ben a 15. körig kell csak elmenni, akkor adja be a telefonhívást. De csapatban kell elmenni (nem20,hanem 15!) körig, azaz minimum ketten.Ha a shieldet akarod, akkor ott elég ha T1-ben csinálod, asszem talán azt egyedül is beadja.
-
Anonymus23
veterán
válasz
D.Orion
üzenetére
Egyik se, ha esik egy Ház, akkor az, inkább farmold ki.
Ezekkel a fegyverekkel kb esélyed sincs egy közepes játékos ellen sem.
Meg persze fontos lenne látni az összerakott Striker tulajdonságait.Igazából ebben a játékban kevés olyan szett van ami jó PvE és PvP is, de azokhoz is mindhez (a legtöbb tulajdonsághoz) más és más tálent kell.
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
Mindenképpen 1v1-ezni akart
Kicsit leoltottam, kicsit mad lett a gyerek.Találkoztunk Raptor_PC-vel is, ilyen mérgesnek még nem láttam, volt ott annyi "csita" meg minden
Kérdeztem tőle, hogy ez az 5-6 szó az összes angol nyelvtudása, mire benyögött egy újat: "mega noob"
Volt röhögés rendesen... -
Anonymus23
veterán
válasz
venom8888
üzenetére
Nekem akkor csinált még ilyet, amikor a játékon belül fixáltam a max FPS-t, szaggatott mint állat. Ki kellett kapcsolni
Ablakos teljes képernyős módban kell használni, és a driverben a G-Syncet is ablakos módra is engedélyezni.
Nemrég raktam újra a wint és újra kellett konfigolni nekem is az egészet. -
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke
üzenetére
A Div1-nek nem csak a Div2 az alternatívája mint játék, a Div1 meg nagyon sokszor volt már (majdnem) ilyen olcsó, szóval aki akarta már korábban is megvehette max pár EUR-ós eltéréssel.
Persze a Div2 soká lesz 60 EUR, mert már most is lehet venni ~48 EUR-ért is (~15,5k HUF)
(még Uplay pont sem kell hozzá), az AMD-s verziót meg ~10k (~33 EUR) körül lehet venni...
Már ha valaki azonnal játszani szeretne vele. -
Anonymus23
veterán
Pedig egyszerű, a neten bármit megtehetek úgysem "valódi" elvből és hozzá állásból fakad. Egy nick mögött könnyű bárkinek lenni.
A másik meg ennek a játéknak a DZ sajátossága, el kell viselned a másik baromságát és debilségét.Tegnap pl egy orosz jútuber osztotta az észt, 17 nap játékidővel...

-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz
üzenetére
Nagyon elfogyott már ez a játék sajnos, és amit G is írt, olyanok csalnak nyilvánvalóan már, akiknek sok ezer óra van benne, és 4000 pont fölötti com.score, szerintem is itt az utolsó hetekben (ha már meglesz minden shield, sokan oda fogják neki tolni, és ami a csövön kifér...
(megnézem a BF4-et én is lehet, bár ha minden jól megy jövő héttől még kevesebb időm lesz nekem is...
) -
-
Anonymus23
veterán
válasz
Lacos8201
üzenetére
Tudod, ki lehet kapcsolni a proxy chatet és voice chatet is, aztán mindenki pofázhat ahogy akar.
Milyen xboxosok-ról beszélsz amúgy? Nincsenek összeengedve a PC-sekkel
Én már feladtam régen, hogy az ilyen kis gyökereket mint a dani, próbálja okítani az ember, mert ha a szüleinek sem sikerült, akkor nem egy online játékban fog tisztességet tanulni, ahol akkora hős lehet amekkorának nem szégyelli magát (és hát nem szégyelli), nem én fogom. Nem is akarom. Majd a való élet tesz róla.
Most már nem tudom komolyan venni az ilyen embereket, és ezekkel és a sok okos majdénmegmondommibenjátszmertnoobszettbentolod emberkével szemben csak a trollkodás működik.
Ezzel együtt a játékot sem veszem már komolyan.
Igazából egy bajom van csak, hogy a csalók még fel tudják húzni az agyam, de ezen is dolgozok erősen.
Na de jön a Div2, az új remény
(aztán lehet koppanás lesz
)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).
) accountok, és mehet a full csalás.