Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz #92704512 #37178 üzenetére
+10% csak akkor van banshee-nél ha nincs fedezékben az ellenfél, ennyi skillpower-rel meg 1 szegmensből overheal-be tesz. Na meg 30% felett van így már a pulse crit hit chance is.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus23
veterán
válasz #92704512 #39599 üzenetére
Na várjál, te exo cuccról beszélsz, az teljesen random, az ok, bossok és néha ládák dobják.
De heti szinten egyszer karakterenként az alábbi küldetések fixen adnak exo LÁDÁT:4 incursion hősin
3 legendary küldetés (Napalm, Time Square, Warren Gate)
Heti küldetés teljesítéséért is kapsz egy exotic ládát.Ez karakterenként 8, ebből 6 az ami könnyű, 1 csak jó csapattal (Clear Sky), 1 meg csak jól elosztott csapattal (Stolen Signal).
Én legjobban a CS-t utálom az összes között, az SS meg nem éri meg a kínlódást szerintem
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz #92704512 #39607 üzenetére
Én valahol egyetértek azzal a véleménnyel, hogy YTerek legtöbbje csal is, ki a franc nézné, ha esne kelne, mint az "átlag" user
Pl ott a DE szettes múltkori user, akinek 9000+ a TF (gondolom mert 2 lövés voltam neki), az ne legyen már, hogy, ketten lőjük, közvetlen közelről, és 1mm alá nem megy az élete, és nulla életről azonnal overhealbe nyomja magát...
Mindig vannak ilyen furcsa "laggos" emberek.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz #92704512 #39887 üzenetére
Beletanulsz hamar, 1.7-el úgyis kezdjük elölről.
Az AUG helyett beraktam egy NavyMP5-öt, a Lvoa-C helyett/mellé egy Bullfrog, de a héten még ezen az alton fejezem be a 99DZ szintet és majd megy oda a jó kis M4-em.Kell a 170 ezer elektronika, hogy vissza tudd magad healelni, ha egyedül játszol, vagy randomokkal, mert különösen LS-n egyáltalán nem foglalkoznak a csapatmunka/healel.
Mellette még a szettelemeken másodlagos statként a képzettség gyorsítást ajánlom -ezen a Strikeren is van 23-30 %.
Tűzfegyvernél DPS típusnál a 7200 elég, a szívósságnál (mivel közelharc van bőven) 320 ezer is kell.
Tegnap a Strikerben egy Predatoros szlovákkal párbajoztam és az elektronika + a 4db 6% sealf heal javamra vált háromszor is.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz #92704512 #39896 üzenetére
Hiába nagyon szeretem az MP7-etemet, de most AR Könnyű M4-Lvoa-C-Bullfrog ilyen sorrendben.
Ha másodlagosnak SMG akkor Navy MP5, de leggyakrabban, ha egyedül vagyok akkor inkább AR MDR mert az olyan mint az avas szalonna.
PVE Final Measure Legendarykra - és Heroicra jó, ha szólnak a csapattársak hogy 4 alton akarják csinálni akkor Taktikus, Hibrid, Firecrest és Reclaimer van a 4 alton ilyen sorrendben.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz #92704512 #41808 üzenetére
Bullfrogot ne sajnáld, igaz 1.6 óta használtam, de egy jó M4, vagy Lvoa-C simán veri, valamint figyelned kell a pontossági és vissza rúgási fegyverkiegészítők nem használatára is.
Tegnap csak Magányos csillaggal és 2 MG5-el csináltam a heti dolgokat és volt egy kis DZ.
Tapasztalat a korábban mutatott Magányos Csillag classified-el MG5 jobb mint más szettel az M4 és Lvoa-C.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz #92704512 #41810 üzenetére
Bár megy a sírás a fő fórumokon a havi 2db GE é sa minél hamarabb, vagy mit csináljak most GE nélkül címszavú nyígások.
Én a szeptember 18. napjával kezdődő hétre tervezek 1 hét szabit.
Akit érdekel a redditen és youtubeon van fen videó egy xbox one csapatról akik 25 ezer feletti órás tokent csináltak a korábban itt a fórumon is említett móddal.
Maszkok kérdésében pedig újabbakkal ötletelgetnek pl. Jason maszk.
-
Anonymus23
veterán
válasz #92704512 #41813 üzenetére
Minek? Akkor meg játszani nem tudnál vele
Más:
Tegnap DZ-ben voltak azért furcsaságok.
Fertőzési esemény, már jár lefelé az idő, azaz a "lowering" után vagyunk, de továbbra is lvl7 a szennyzettség, boss és barátai sehol.Predator karakterrel mentem, voltak olyan játékosok akikre nem hatott a vérzés, gyakorlatilag senkire, utána figyeltem és volt olyan időszak, hogy a mobokra sem adta a jelzést.
Fantasztikus szerverek vannak már megint...;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz #92704512 #41813 üzenetére
Tegnap míg a 4 altra kihelyeztem a classified szetteket -mindig míg a Terminalban voltam odamentem a maszkot viselő Agentekhez és a megvető emote-ot alkalmaztam.
Korábbi felvetésemre, hogy az előrehaladás dokumentumoknál a 2db alsó GE esemény felett található archievmentek élnek-e a GE-n kívül a válasz igen, tegnap is a Hudson napi kihíváson az egyik teljesült.
Pl. van olyan, hogy a Falcon küldetésen mind a 4 bombát te rakd rá.Tehát olyanok mint amikor az első , vagy további alt karaktert építi az Agent.
Anonymus a Predator vérzést kiváltó tulajdonságára volt máshol is panasz, meg írtak valamit a Ninja bike-os kombójával is.
Ha este DZ-ben lesz szóljon, megyek a Csillaggal.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz #92704512 #41923 üzenetére
Hétvégén szintén takarítottam, egyedül az exotic arany és a Reclaimer- Alpha-Nomád - Ninja maradt 1-1 alton.
A 2.alton on egy Magányos Csillag classified, a harmadikon szintén egy csillag, egy végső és egy Deadeye.
A Stashba pedig egy D3-Predator-Ninja, maradt.
Minden alton fegyvertípusok felszerelve, de a Classified sajnos eddigi tapasztalataim alapján üti a Ninjabike-os kombókat.Jól írta korábban fórumtársunk, hogy ez lesz.
-
Anonymus23
veterán
válasz #92704512 #41929 üzenetére
Azért a DE miatt már most is megy a sírás
Tegnap köcsög banda hátulról (Remedy klán) lelőnek bennünket, amikor takarítjuk a supply-t, "szóvá tettem" mondják, hogy hozzátartozik a játékhoz. Jó, visszamentünk rájuk, pont rugók voltak, le lettek lőve (nem csak én persze) és azonnal jött a DE noob, meg minden.
Megint találkoztunk velük, mondják, hogy mekkora noobság a DE, és hogy ez a Dvivision rákfenéje.
Nem, mondom, ez is hozzátartozik a játékhozDe ennyi csíterrel ritkán hoz össze a sors, mint tegnap este...
-
dvd24
senior tag
válasz #92704512 #42212 üzenetére
Itt van egy videó, hogy mire érdemes figyelni ahhoz, hogy kevésnek látszó toughnessel is sokáig bírd.
Amúgy jelenleg a stamina a legfeleslegesebb érték a három közül, szerintem a maximum mennyiség ami kellhet az a 3832, ha szükséges fegyver talent aktiváláshoz.
-
-
용 Bob
senior tag
válasz #92704512 #45645 üzenetére
A Nomád most a legjobb solora szerintem, az erős heal miatt. Ha még bele is futsz egy 4-es csapatba, akik a lootot le akarják rólad szedni, könnyebb dobbantani ebben a szettben (pont tegnap teszteltem). Sokan vadásznak divtech farmolókra, ezt is tapasztaltam, de mindig sikerült meglépni. (1v1- rugó ellen meg nyertem is tegnap )
Marconak van egy jó nomad solo build videója.
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
arnikusz
veterán
válasz #92704512 #46484 üzenetére
Nomádnál jobb a kérlelhetetlen mint a vicious/gonosz és arra gondoltam, hogy a mostani tűzfegyver/chc módok helyett menne be a tűzfegyver/egzotikus sebzésellenállás módok.
A melényen van 11%, maszkon is van 11% , hozzájönne akkor 12.5% a módokból,az lehet elég lenne?Fathi nem néztem a Ragadozót, de ez alapján igazad van.
Így akkor nem egzotikus sebzéstűrünk.[ Szerkesztve ]
-
xyvalaki
aktív tag
válasz #92704512 #46492 üzenetére
Inkább úgy mondanám hogy valamivel jobbak az esélyeid a sebzéstűrés használatával. Ha 10-12 lövés után abbahagyom. Ha nem, akkor fekszel. (Ez alatt nem "okosan" játszó játékost értek.) A ,Nomád vissza hoz, de ha továbbra is találat ér, annyi.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
Anonymus23
veterán
válasz #92704512 #46595 üzenetére
Nekem most 14 hullám alatt esett 5 CF cuccos 1500+3000+4500+6000+6000, most mindegyikből adott CF-et. De lehet csak négyet, most elbizonytalanodtam, mivel a délutáni DZ farm alatt kapott és még nem összetört CF-ek is itt vannak, mindegy vagy 4 vagy 5.
15-ben a 3 Hunter megszivatott a heal ládával együttA különböző hullámok:
1 Normál enemy
2 Normál enemy
3 Normál enemy
4 Adatlopás
5 Boss 1 db
6 Normál enemy, drónok
7 SHD offline
8 Adatlopás
9 Fertőzés
10 Boss 2db
11 SHD offline
12 EMP
13 Normál enemy
14 Fertőzés
15 Boss 3 db (Hunterek)Arnikusz (Ghio)
Itt most esett egy lőszeres ragadozó mellény, egzotikus sebzéstűréssel, 1891 páncéllal, de ez csak divtech kérdése
Így a lőszer kérdés is megoldódik a ragadozóhoz. Össze kéne rakni a másik 3 ragadozó szettet is, de mondjuk a Striker mobozni használhatóbb, DZ-be meg elég 1 karakter.[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
-
5150head
senior tag
válasz #92704512 #47337 üzenetére
Teljes tárra vonatkozik, így érdemes lehet nem a bővített tárat használni pl. A kérdés h a gyújtással mennyi időt és sebzést nyer az ember, PVP-ben megéri-e használni, lehet-e meglepetés erejű.
A Robbanás annyira nem is érdekes, inkább a gyújtás.
Szerintem a gond csak az h ez is RNG mint a Nomád.
Talán ebből a szempontból a legbiztosabb a striker, nem játszik be az RNG.Utálom az RNG-t
Amikor magyar kollégának DZ-ben 5x sült el a Nomád hiába lőttem a feltöltött Strikerrel...[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz #92704512 #47335 üzenetére
Szerintem nem érted az intense talentet meg a sorszámokat Az első golyó ez esetben mindig a teli tárnál a legelső golyót jelenti vagy ha olyan fegyvert használsz amit lőszerenként töltesz akkor a legelső amit betöltesz a fegyverbe. Hatékonyan ezt csak úgy tudod kihasználni ha olyan fegyvert használsz amit lőszerenként töltesz és minden egyes lövés után csak 1 lőszert töltesz be a fegyverbe majd megszakítod a folyamatot.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
-
TommyS_27
senior tag
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz #92704512 #47974 üzenetére
Ahogy Anonymus írja.
A lényeg annyi, hogy ez Skirmishen és Last Standon használom és csak annyi, hogy legyen élő talentes fegyver, mert a képen a 10.000 ből látod lett 9200, így hozza a Predator CF 6-os bónuszt ezen a területen.Az a baj, hogy te is hozzászoktál a Nomádhoz, mint én és változtatni kell a Predatornál a harcmodoron.
Azonban a felstacckelt Strikerek, ha lerohannak ott fekvés van, annyi hogy kimozgás, és a felröppenő Seekert alávágod valamint EMP gránát Striker ellen.Tegnap bementem a DZ-be a heti fegyencekért Predatorban (58% chc, 135% chd) az okés, hogy a dagi arany olvadt, de a kis lila, meg piros szemetek hátulról okoznak meglepetést, mert Nomád Rambo módban rájukrontottam.
Predator csapatban Striker, Nomád, D3, mellett jól elvan. Magányosan csak taktikázva használható DZ-ben.
Anonymus
Na látod ezért fejeztem be a Legendaryzást és Hősi küldetéseket Randomokkal, a lott semmi a divet hamarabb összeszedem DZ-ből és ilyenekkel meg ááá.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Honor x7a
- Eladó három legenda.IDE-s Optikai meghajtók.(PLEXTOR,PIONEER,ASUS)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest