Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Gtaati #29598 üzenetére
Külső játékként igen és elvileg lesz overlay-ed, de a steam-es extrákat (steam letöltő szerver, steam automata frissítés, esetleg kártyát/achik) nem kapod meg hozzá, az csak a steam-es verzióhoz van. Gyakorlatban ennél a játéknál nagy jelentősége nincsen a steamnek, kártyák vannak, achi nincs és mindenképpen van uplay fiók, azt nem lehet kikerülni.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
pzstm
titán
válasz Gtaati #30118 üzenetére
az cska PS és PC-t érintette emlékeim szerint, most meg mindegiyk platformo. PS-re survival jött ki ugyebár azért, PC-vel fórumtársak jobban képben lesznek.
Heti 1 leállás szokott lenni amúgy
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
válasz Gtaati #30118 üzenetére
Minden héten csütörtök 9:00/9:30-12:00/12:30-ig van szokásos karbantartás (ez néha elmaradhat, ha nincs javítanivaló, de ilyen riktán van).
Rendkívüli karbantartás meg akkor van, ha egy frissítés megjelenik vagy sürgős patchet adnak ki (akár szerver, akár kliens oldalit). Ezek általában kedden vannak (a konzolosok miatt is), de volt már szerdán és pénteken is rá példa. Egyszer volt, hogy egy héten belül 3 karbantartás volt, de az utolsó csak fél órás és ez még a játék elején történt.
Na, most már mindent tudtok a karbantartásokról
[ Szerkesztve ]
-
-
micafighter
nagyúr
-
morfondőr
őstag
válasz Gtaati #30214 üzenetére
Ha fps drop van, azt észre lehet venni, még akkor is ha 50-re esik csak vissza. Próbáld meg fixálni az fps-t pl. 50-re, és nézd meg, hogy folyamatos-e! Ha mindenképp 60 fps-t akarsz, akkor be kell valamit áldozni, bár annak a karinak elvileg bírnia kéne, de ezt csak tippelem!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
robertvadasz
csendes tag
válasz Gtaati #30203 üzenetére
Szia! Rákerestem angolul a google-ben és ezt találtam: valószínűleg a videókártya a ludas, mert mások is panaszkodtak erre...az egyik megoldás a Power Efficiency kikapcsolása:
https://www.youtube.com/watch?v=yr7OBbm_kcc
https://www.sapphireforum.com/showthread.php?35828-r9-r390-Nitro-8GB-DDR5-Big-FPS-Drops-in-Games(Diablo3-The-Devision)
A másik érdekesség, hogy ellenőrizd le, hogy a játék nem a processzor beépített videókártyájáról futt-e? (De nem hiszem...)
+ Driver frissítés, uninstall, reinstall ha más nem segít...
Üdv.
Ui.: Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! -
robertvadasz
csendes tag
válasz Gtaati #30247 üzenetére
Még egy olyat kipróbálhatsz, hogy az Xbox alkalmazást eltávolítod. https://answers.microsoft.com/hu-hu/windows/forum/apps_windows_10-win_people/alkalmaz%C3%A1sok-t%C3%B6rl%C3%A9se/62fe8abb-6690-4026-bdbf-90344a4b50e9 (A harmadik; elméletileg visszaállítani az Áruházban lehet majd, de ha nem, írj egy privátot, megoldjuk) + steam-en, uplay-en is kapcsold ki a layer-eket, amint azt előttem írták.
Azért remélem megoldódik a problémád, addig is kellemes ünnepeket! (Nem lehet, hogy a Neted miatt laggol? Nekem a relytekhelyek-en szokot. [bár én xbox-on tolom]) Amúgy a játék is bugos, szóval... -
arnikusz
veterán
válasz Gtaati #30352 üzenetére
Az első és legfontosabb, hogy a magyar fordítás nem mindig pontos, ha feliratos a játékod.
Összefoglalóban megtalálható az alábbi táblázat segíthet eligazodni:
[link]30. szint felett minden arany fegyver 3 talenttel bír, kivétel a oldalfegyver, amelyek közül csak a Damascus rendelkezik 3 talenttel a többi csak kettővel.
Ezen talentek különböző tulajdonságokkal bírnak.
Nálam a kedvencek brutális-halálos-páncélromboló-gonosz-kérlelhetetlen-ádáz. De nem biztos, hogy ez a legjobb párosítás.
Most AR őrület van Alpha szettel, korábban volt, SMG, Shotgun és Sniper is, de az lecsengett egyenlőre.A szett jellemzőid és a berakott módosítok figyelembevételével arra kell figyelemmel lenni, hogy egy fegyveren mindhárom talent éljen, akkor ér valamit az adott fegyver.
A talentek mellett látsz tűzfegyver, életerő és elektronika értékeket amelyek az adott talent élő módjához szükséges minimum értéket írják le- értelemszerűen, ha ezekkel rendelkezel akkor él és működik az adott talent.Egy fegyveren a 3. talent a bónusz amihez nem társul érték és az azért jó, mert pl. egy Ádáz, vagy Uralkodó talent magas elektronikát kíván és azt így nem kell a szettnél a tűzfegyver, vagy életerő rovására növelni, hogy tudd használni, ha nem 3.-nak adja be.
Pl. a közkedvelt 4-es Alpha szett esetén, ha két ugyanolyan fegyvertípusba lévő elsődleges és másodlagos fegyvered van akkor hat különböző élő talented állhat rendelkezésedre.
Kalibrálni tudod a fegyver talenteket, de csak egyet és fegyverkészlet, valamint emelkedő értékű PxC-kell hozzá, szó nincs róla jó kis móka.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
válasz Gtaati #31150 üzenetére
A hőskorszakban csináltam ilyet 1.2 -1.4 között, de már akkor is csapatban voltak és ha a cheatje olyan akkor felesleges.
Szórakozni lehet egy Banshee-ben amikor is az XP-t nem bukod, de minden más egyéb kulcsok és cuccok mennek, ilyenkor csak szerverváltás, de az sem mindig jó, mert sokszor visszarak oda.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
VTom
veterán
válasz Gtaati #31150 üzenetére
Ha van csapat akkor természetesen ez a recept, de ő szólóan tolta. Szólóban mindenkit lelőnek 4v1-ben. Onnantól vérmérséklet függő, hogy visszamegy-e az illető megint meghalni.
Én vissza szoktam
Csapatban jobb móka, múltkor a speed hackerekre is visszamentünk, többször le is lőttük valamelyiküket, de egyből fel is állt, akkor jöttünk rá, hogy nem csak speed hack-et használnak, és mentünk másik szerverre.
Remélem az 1.6-tal tényleg lesz ban hullám, és ezek eltűnnek.Azt is hozzá tenném, hogy az esetek nagy többségében nincs csaló a szerveren, de néha ki lehet fogni, ha az ember sokat DZ-zik.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
válasz Gtaati #31153 üzenetére
Az jó, ezeket is le lehet lőni, csak nehezen. Egyszer én is lelőttem egy speed hackert, mert - szerintem véletlenül - visszajött mellém miután "elszaladt", és pont belefutott a tüzes turretbe, én meg lelőttem. De azóta nem sikerült iylen bravúr, szeritnem valamit benézet akkor.
Nekünk szombaton a szombat esti DZ partiba sikerült belefutnunk, a könyvtárnál volt kb. 15 játékos, mindenki egymást lőtte vagy fél órán keresztül
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
-
törölt tag
válasz Gtaati #32145 üzenetére
Challenge, nagyon valtozo, Lexit mar letoltam par szazszor, 6-8 perc alatt megvan, gear fuggo ki hogy halad vele, nalam olvadnak a mobok szerencsere. Orosz konzulatus is tobbek kozott ennek tudhato be hogy megy egyedul na meg ki kellett tapasztalni, de nem igazan eri meg mert hosszu es lassu Lexihez kepest, bar gyakorlassal biztos menne hamarabb is.
2 melleny esett eddig, nem dobalja tul gyakran. Showstoppert is csak 2-t dobott...
-
nagyúr
válasz Gtaati #32558 üzenetére
van ilyen is, és olyan is. skinek és craft alapanyagok vagy direkt a karihoz érkeznek, vagy a boo reclaim vendorhoz. a supply a térképen landol, kapsz hozzá gps poi-t, odamész, aki ottvan, lelövöd, kibontod, élvezed.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
HKorn
veterán
válasz Gtaati #33231 üzenetére
Én pont tegnap toltam egy Lexingtont 2 random német gyerekkel, nekem semmit használhatót se dobott a végén, de egyik német pubi nagyon visítozott örömében a mikrofonba, endlich, endlich felkiáltásokkal, gondolom dobott neki egy Barrett-et.
Amúgy én úgy vettem észre, hogy az utcai boss-ok adnak még úgy ahogy jobb lootokat, nem a küldik.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
micafighter
nagyúr
válasz Gtaati #33232 üzenetére
Attól függ, mit.
PxC: ha van jó csapad, clear sky tier 5-ben legnehezebb fokozaton. (van aki tier2 clear sky-ra esküszik)
Ha nincs meg egy jó 4fős csapat, akkor lexi. Egy kör kb 6-8 perc és fix 100 PxC (nekem kb körönként jön egy xp-s láda is)
Loot: pl lincoln tunnel a hullámos résznél, spéci gearrel a leggyorsabb.
Pénz: warrengate volt a legjobb, de azt kipatchelték, igy passzolom most mi a legjobb pénzre, szerintem arra is lincoln tunnel ha eladod a cuccokat.
XP láda: warrengate volt a legjobb, most valoszinüleg a lincoln tunnel-hez hasonló megoldások.
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
-
i@lex
őstag
válasz Gtaati #36973 üzenetére
LS-en belül jelenleg: 23,0K - 8100 Firearms mellett, buffok nélkül.
Pulse, booster shot és tenacius maszk után: 28,2KDe felváltva használok mellette egy AUG-ot is, kompetens és fogékony perkekkel, ott sajnos a harmadiknál nincs halálos, még egy olyan AUG-ra vadászok, de így is ütősek az értékek.
AUG-nál bár nem kérdezted, csak érdekességképpen:
LS-en belül, buffok nélkül: 27,3 bufokkal: 35KJelenleg: 236,279 HP-val - 3876 Stamina
De ezek mit sem érnek, ha a matchmaking ilyen "igazságosan" kezeli az erőviszonyokat.
[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
válasz Gtaati #37301 üzenetére
Üdv.
Nekem is csinálja ezt,amióta új vga drivert tettem fel.
Win7-etem van.Gondolkoztam,hogy leszedjem-e drivert,de ahogy irtad te leszedted felraktad régit és ugyanúgy megvan a hiba.
Úgy tudom nem elég csak simán uninstallálni. Kell vlm progi ami teljesen leszedi.
Frissíteni is úgy kellene,hogy letörölni teljesen majd felrakni.
Beakadhat az új a régivel. -
szabesz0524
csendes tag
válasz Gtaati #37429 üzenetére
Szia
Probálj meg egy CCleanert ráengedni valamint egy töredezettség mentesítést csinálni. Lehet megoldják.
Jogi megfogalmazás: Az oldalon megjelent képek, videók, írások a véletlen művei! Ha bármely egyezés lenne élő, halott, vagy élőhalott emberekkel akkor az kizárt dolog mert nem tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest