Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Mivel a macro általában automatizál valamit illetve olyan gyors gombnyomásokat és reakciókat képes elérni, amit ember soha. Nagyon sok helyen tiltva van, el kell fogadni. Ha olyannal játszol, ahol tiltják ne vegyél 70 ezres macro-s egeret.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
persil
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #37804 üzenetére
Raadasul itt - elvileg - tobben ki is hasznaltak es igy lohettek burst fire fegyverekkel full autot megszegyenito sebesseggel.
Szoval, ha igaz a patch notes, akkor legalabb egy cheat lehetoseggel kevesebb. Tudom, marad ezen felul is meg x, de ez is valami...
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném más is tapasztalt e ilyet, hogy a műveleti vagy postán pixelesedik a kép, úgy mintha Videó kártya memória hiba lenne.
MSI RX480 ról van szó, nekem azóta lett rossz a játék mióta a Division DX12 Javítás benne van a 17.3.2 től.
Texture corruption may be observed in The Division™ on some surfaces using the DirectX®12 API. AMD 17.3.2
Drivertól rossz nekem a játék , így most a 17.3.1 van fent és semmi baj a játékkal !![ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
aktív tag
válasz akoska07 #37800 üzenetére
Az a gond, hogy alapvetően a macro-t nem arra találták ki amiért sokan megveszik, ugyanis egy ilyen macrózott egérrel pl. igen hatékony recoil controlt (azaz majdnem olyan lesz mint egy cheat-ben a no recoil opció) tudsz csinálni. Itt egy példa: [link] de ugyan így tudsz a félautomata fegyverből automatát csinálni...
Az ilyenek és hasonlók miatt nem szeretik sehol sem a macrózható egérrel játszó játékosokat, mert az anti-cheat megoldások képtelenek az ilyen kiszúrni hiszen a rendszer számára úgy tűnik mintha valóban ilyen ügyes lennél az egérrel. Szóval attól, hogy még ott van az opció a macrora még nem feltétlen leszel tiszta ha bedobsz egy ilyen no recoil-t hozzá (vagy akár csak egy olyat ami burst-ből full auto-t csinál), mert ha kicsit elvonatkoztatunk akkor ugyan úgy külső SW-t használsz (az egér gyári programját a telepítéséhez), csak nem a procid futtatja hanem az egéré amivel elrejted a rendszered (és az anti-cheat megoldások szeme) elől.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Mindenhol lesseggeltek a szerverek, PS4, XO, semmi nem megy, a honlapjuk sem....
Hello everyone! We are aware of issues impacting a number of our online services. Our technical team is investigating and working on resolving this as quickly as possible. We appreciate your patience and will continue to update this thread with any new information.
UPDATE (3:06 PM ET): Our administrators have found the root cause of the issue and are actively working on a resolution.
[ Szerkesztve ]
-
Mizol25
csendes tag
válasz micafighter #37823 üzenetére
Az nem macro. Ezt én is csinálom
-
Anonymus23
veterán
Best post ever on Twitter @ Ubi servers breakdown:"Uplay more like Udontplay"
;) - The Power of the Light Side
-
RazoR
veterán
Az nem macro, nekem is azon van a medkit! A macro az amikor pl egy billentyűkombinációt állítasz be egy billentyűleütésre.
-
micafighter
nagyúr
válasz Mizol25 #37825 üzenetére
A Razer egerem programjában ezt a funkciot macronak hivták. Kénytelen voltam külső programot használni hogy egy billentyüt (V) az egér oldalsó gombjára állitsak, mert a Division játék nem volt hajlandó felismerni a Mouse Button 4-et. Szóval én is külső programot használok hozzá.. Akkor ez már csalás nem? De ha viszont ez nem macro, akkor mi lenne a macro?
Szerk.:
(#37826) Anonymus23 lol
(#37827) RazoR értem, köszi
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
-
RazoR
veterán
UPDATE (4:11 PM ET): We are actively work on a fix for this issue and appreciate your continued patience.
-
robyg
senior tag
válasz Anonymus23 #37826 üzenetére
Dettó.
Én se tudok belépni az ubifosba.
-
aktív tag
Ahogy írta RazoR az még nem csalás, bedefiniáltál oda egy gombot és kész. A macro amúgy is parancsok (billentyűkombináció, egérpozíció, stb.) sorozatából áll/állhat hiszen a lényege az, hogy automatizálj ismétlődő feladatokat felgyorsítva a munkádat.
A csalás ott kezdődik amikor ezt a macro képességet pl. az egérben előnyszerzésre használod amihez kézügyességre (recoil control), reflexre (kombók) lenne szükséged normál esetben. Csak egy egyszerű példa mondjuk DeadEYE-jal: a macro elnyomja a pulse-t majd a booster shotot, bezoomol a fegyverrel és lő mondjuk egyet, mindezt egyetlen gombnyomásra 0 késleltetéssel és ráadásul ellentart a visszarúgásnak, hogy a következő lövés oda menjen ahova célzol és neked mindössze annyi a dolgod, hogy célra tarts és megnyomj egyetlen gombot... -
GAbre
veterán
Hát ez qrva jó.
Délelőtt az codokba nem lehet belépni,elmegyek intézem dolgom,mire újrarakom a gépet,meg már ebbe a fosba nem tudok belépni.
Tökéletes nap...[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
Úgy tűnik megjavítoták.
Engem beenged.
-
xyvalaki
aktív tag
Nincs egerem ami erre alkalmas, de más játékban el is fogadom az érvelést. Ebben nem ! Amíg a játék arról szól hogy ki tud jobban csalni, amíg tele van ténylegesen csalókkal, addig nem a makrót itélem el. Azzal nem fog teleportálni és nem fog falon át lelőni. Amíg ezek ellen nem tesznek semmit, addig nem iélem el azt aki kihasználja az egere tudását.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
persil
nagyúr
válasz xyvalaki #37838 üzenetére
Viszont tudod helyette konnyu geppuskaval el tud loni visszarugas nelkul egy pontra egy teli tarat, vagy eppen rovid sorozatos geppisztollyal gyorsabban loni, mint a leggyorsabb full auto fegyverek. Ezekre te kezzel, a sajat reflexeiddel soha nem leszel kepes, mert "csak" egy ember vagy. Ugyanolyan csalas, nem tudom ezen mit nem lehet erteni.
Amugy en 7 ora/negyed 8 korul, paros meg este 10-re ert haza es en a ket idopont kozott vegig jatszottam. Elsore beengedett es ki sem dobott. O.o
Ha letezik valami statisztika, vagy log, barmi es megmondjatok hol talalom, megmutatom szivesen, hogy nem kamu[ Szerkesztve ]
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #37841 üzenetére
Láttuk hogy küzdöttél de messze voltunk.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #37841 üzenetére
Zene volt?
Dögös Robi - Jön az Ádám a 7-es BMW-vel.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz xyvalaki #37840 üzenetére
Termeszetes nem az a legnagyobb, viszont ha igy hasznaljak, akkor ez is cheat. Es igy legalabb ezzel az egyel kevesebb lehetoseg lesz csalni. En csak ezt irtam, hogy legalabb egy csalas megszunik, ez is tobb, mint ha tovabbra os leszarna az ubi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
14.30 körül jövök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.