Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossonero89
tag
válasz micafighter #37544 üzenetére
Üdv! Egy jó alternatíva lessz majd, ha idén kiadják (Remélhetőleg) az Escape from Tarkov!
-
oneal1
senior tag
válasz Rossonero89 #37551 üzenetére
akinek most tele van a töke a Divisionben a csalókkal az a tarkovot ki se próbálja
temérdek csaló van már most!
-
Motoxxx
tag
válasz oneal1 #37552 üzenetére
Tévedés, pár hónapja toljuk, még alfa de már most van csalás szűrőjük, a véglegesben pedig két körös védelem lesz csalók ellen. Persze attól még lesznek, voltak a Tarkovban is. De én még nem találkoztam velük, bár lehet szerencsém volt vagy nem vettem észre. De teli nincs a játék az biztos. Csak azért irok ne terjesszünk már felesleges "jól értesült okosságokat"
-
LeonAran
tag
Hali! Valaki aki PS-n játszik, tudna segíteni egy kicsit húzni a 2. karakterem? Egy két küldit kéne csak megcsinálni. Hálás lennék!
Uplay: Repityu15
-
törölt tag
válasz micafighter #37562 üzenetére
Szalad rád össze vissza egy dps m4-el vagy Famas-al találd már el kösz. Tommy-nak igaza van.
[ Szerkesztve ]
-
LeonAran
tag
válasz micafighter #37562 üzenetére
5 méteren belül már nem sokat ér DE. Mondjunk én kontrollerrel játszom és hiába van 100%-on a célzásérzékenység dögletesen lassan vánszorog a célkereszt.
-
-
törölt tag
válasz micafighter #37566 üzenetére
Tőlem ne várj mást. Együtt kezdtük el ezt az egészet és végtelenségig kiállunk egymásért még ha nem is értünk mindíg mindenben egyet.
Ui: ha jössz dz-be majd hozunk neked is wc papírt. üdv: Team DzP"Épp az a vicces a DEben hogy rád szalad (!!) és ugyanugy le tud löni 5 méterröl is " Te a Cseh2 nézed? Közelszalad egy dps és csípőből rommálő miközben körbetáncol. Te nézel a távcsőbe és azt sem tudod hol van.
[ Szerkesztve ]
-
LeonAran
tag
-
LeonAran
tag
-
LeonAran
tag
válasz micafighter #37568 üzenetére
350k-t sebzek DE-jal mobon és céltáblán. Terminátor játékoson 70k. Hova tűnik el 80% sebzés?!
-
arnikusz
veterán
válasz Rossonero89 #37571 üzenetére
Ki lehet taktikázni a Deadeyt is, ahogy Players írja, ha megosztják a figyelmét és egyedül van és nem védik kampó kéró.
Tegnap a Kalkasse boltnál fent a tetőről és átellenbe a kimentési helyről ketten betámadva legalább hatszor leszedtük, az alkalmi frontline szettes játékostárssal.Fent DZ 6 vannak problémás helyek a bejáratnál a kordonnál és az építkezési részen ott 2 deadeyos fel tud tartani.
Ahogy az LS-ben is írja farkasfalka kell és hullámba dps -frontline- healer-deadeye szépen halad.
Esténként 20-22 között keresek LS társakat.
Felvetődött több helyen a 121%-os tár és MP7 és jogos (az elmúlt 4 napban csak azt használom), kíváncsi leszek rá 1.6.1 után.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
micafighter
nagyúr
válasz LeonAran #37574 üzenetére
A céltáblára leadott lövésre rá kell tenni a PvP modositót, ami 0,46 körül van, vagyis ha 350k-t löttél a céltáblára, azt szorozd meg 0,46al, ez lesz az alap sebzésed. Ebböl lejön még az ellenség páncélja, ami 35% körüli érték, vagyis 0,65el tovább szorozhatsz. Ez persze kicsit módosulhat ha van rajtad ellenséges páncélsérülés, azt már régebben leirtam hogy kell kalkulálni, de PvPben tul sokat nem oszt nem szoroz, 6% páncélsérülés az kb 1% plusz sebzés egyébként jelenleg.
Tehát ott járunk hogy 350k x 0,46 x 0,65 és ebböl lejön még a célpontod damage resistance-je, ami max 60% lehet, és booster shot, critical save, survivor link, on the move stb talentekböl jöhet pl. Ha azt felstackelik ellened akkor az egy további 0,4es szorzó a sebzésedre.
Plusz ott van még az optimal range a fegyverednek, ami mesterlövészeknek a legnagyobb, de optimal range módosito (amit amugy nem nagyon szoktunk használni föleg nem pvp) nélkül mesterlövésszel is könnyen "túllősz" az optimal range-en, ami tovább csökkenti a sebzésed.
Amugy van egy PvP sebzés kalkulátorom, majd ha lesz egy kis idöm megosztom.
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
válasz LedyGyuszi #37583 üzenetére
Hát szörnyű ilyet látni, ez elég kiábrándító
-
TommyS_27
senior tag
-
Gtaati
őstag
válasz LedyGyuszi #37587 üzenetére
Ajjajj ott elméletileg nincsenek csalók nem? Én azt hittem h ez pc-n volt....
-
oneal1
senior tag
válasz Motoxxx #37557 üzenetére
jól értesült okosságok....
mi a tévedés abban, hogy számtalan játékos azzal nyúzza a forumon a fejlesztőket, hogy mi lesz a védelemmel?
Egyenlőre úgy néz ki, hogy az csal aki akar, lehet ezt fényezni, nyílván a játékosok nagy része nem használja ezeket a dolgokat,de ha van egy hányada akik igen az már szopó.
másik meg hogy lesz védelem, lesz...persze, hogy lesz Divinél is úgy volt -
LedyGyuszi
addikt
válasz TommyS_27 #37588 üzenetére
szép!
viszont nem először találkoztam a mukival ,múltkor svd-vel lőtt úgy, mint más a géppisztollyal...
+ azért pár LS meccs van már a hátam mögött, de max 20-30k pontot ért el a legmagasabban a muki.
x1-en amúgy is nehezebb a célzás, pláne futtában, ahogyan ő tolja... szóval nála vmi sántít nekem...XONE: LedyGyusziHU
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #37595 üzenetére
Jó móka lesz a turettel.
Az elektronikás exo/arany hogy vált be?
Ha kinövők a mostaniból lehet meg kéne próbálni ezt a 4000, 4000, 7000-es kombót.
Köszönöm.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
TommyS_27
senior tag
válasz LedyGyuszi #37596 üzenetére
lehet csak ilyesmit használ: [link]
#37592 Gtaati persze. Majd átküldöm.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
veterán
válasz Gtaati #37592 üzenetére
Na akkor most en ezt megteszem.
Tommy lehet nem fog orulni, felfedem a szettjet.Amugy mindenki kerdezi, milyen szett. Leirta, Golden. Annyit segitek meg, hogy nem 1230 tuzfegyver van a targyain, es hogy nem eletero olesre meg elitsebzes xD
De barki barmilyen szettet is rak ossze, azt, ami Tommynal ezt hozza, valszeg nem lesz. Neki van meg valami, a szetten kivul, a bill+eger es a monitor kozott.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest