Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Ne etesd a Trollt.
Egyszerűen írni kell a megfelelő topikba, hogy rakják ki.
C'est la vie -
arnikusz
veterán
válasz
Zizi123
üzenetére
Egyedül sajnos nincs értelme a PVP-nek főleg Div 1-ben, mert jönnek és ledarálnak az aim no recoil herok. Jó szett még a D3FNC, meg a Striker. Én a múlt héten 2 napra visszaraktam az 1. részt, de dettó ugyanez, ami számomra már nem volt meglepő, mivel nem volt Clantárs 2 nap után törlés és visszamentem a Div2-be.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nemcsak a supplyt, de előtte ki is mentettem, míg galoppíroztak felfelé leadni a Mennyhuntot a kimentési helyre. Ki volt akit a PVE fegyóval térdeltettem, de utána felszedtétek ultival.

Egyébként meg én biztos nem megyek utána vissza egyedül 4-nek, teljesen fölösleges, csak akkor ha már van horda.

-
arnikusz
veterán
Akkor valami gond lehet, mert anno amikor én csináltam nekem az adott kimentéshez odagyült Huntereket mind beadta, igaz most már nem eékszem rá, hogy az összeset én öltem volna le.
Viszont nálam vasárnap küldött egy üzenetet a support, hogy valaki be akart lépni, de a kétlépcsős be van állítva, utána rögtön jelszóváltoztatás, ami kb. 5 jére sikerült.Teljes ki be lépés után se adja be akkor supportnak írni. Ákoska is említett ilyen problemet.
Ákos itt vagy, nálad mi lett a vége. -
arnikusz
veterán
Keressétek meg ezt a Játékost a DZ-ben és játszatok ellene, vagy vele a véleménykülönbségek úgysem fognak közeledni egymáshoz.
-
arnikusz
veterán
válasz
p3l9uph
üzenetére
Mennyit játszottál a játékkal? Próbálgatni lehet és jó elfoglaltság, így a végére. Amikor eljutsz oda, hogy kipróbáltad az összes trendi szettet, van annyi belõlük, hogy próbálgathatsz mindenféle unortodox megoldást. A 10000-es Nomád pl. tôkéletes a mostani havi DZ kihívásokhoz. A 10000-es Predator alkalmas volt Last Standra stb. De felesleges magyarázni annak aki nem próbálta.
-
arnikusz
veterán
A DZ tele ügyes csalóval, ma farmolgattam a lenti Predatorban a havihoz. iNext... csaló kb. fél tárból leszedett és jelentem- csaló, á ő nem csak jó az aimja. Mondom neki Division 2 by by will you Banned, erre ő majd meglátjuk. Írtam is a környéken farmoló 1000 alatti játékosoknak, hogy hagyják váltsanak szervert.
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
Kiscsőke
üzenetére
Meg is van a problema, a képzettségnek 120.000.-nek meg kell lennie. ezt úgy tudod elérni, hogy a felszereléselemekre képzettséget pörgetsz 2 ilyen elem van-térdvédő és zsák, valamint a bal oldali módosítokból olyanakat raksz be amelyek másodlagos értékként 3300 képzettséget adnak.
-
arnikusz
veterán
válasz
Kiscsőke
üzenetére
Különböző talentekkel bírnak, az elsődleges Kérlelhetetlen-Sietős van a PVP-re, a másodlagos Sietős -Ragadozó, meg PVE és a Ragadozó talent jól használható a heal visszatöltésére.
Jelenleg a House OP a játékban. A szettelemekben jobb oldalt összesen 4 db 5% pajzs sebzésellenállás módosító van, bal oldalon 4 267-es tűzfegyver/3300-as módosító és 1 267 életerő/3300módosító.
Adottságokból bal oszlop első sor egy más alatti 1-3 egészségügyi és az utolsó oszlop pajzs adottság van beállítva. Én egyedül játszom többségében- nálam ez vált be.Ja és még egy 1907 löszer kell ám ebben az összeállításban, mert a House falja a löszert.
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
Tegnap jót mulattam DZ7-9. kimentés 2 játékos 886 és 1000 pontszámmal, felrakjuk a kimenteni valót erre egyik elkezdi levágni, hát nem addig van az szépen lelőttem őket és most jön a slusszpoén megjelent egy harmadik is aki ezek után szintén vágdosni akart, de inkább elfutott.
Kiment a kimentés üldözöm erre írja mit vadászok rá, meg egyébként is Nomád noob vagyok, mert ő a Magányos csillagban van stb. és milyen galád vagyok, hogy nem hagytam kimenteni.
Holott ő is vágni akart. Sok új játékos nem nagyon kapsisi a játék.
Mindezt a gonoszságot ebben a "farmoló" szetben követtem el.
De semmi gond adtak 10 kulcsot az is több a semminél.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Láda vásárlás már done, vagy 300 ládanyitás abból ment, de már nem izgat, csak kipróbáltam sikerült-e benne lenni a havi első 100-ban. Achizás terén 5245 az állás, de már nem ingerel, így, hogy nem jár érte semmi.
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07
üzenetére
Én már csak poénból járok be a DZ-be, most a havi ranglistán lévőket csinálgatom, csak mert volt párszáz kulcsom, meg egyedül farmolgatni tudok, nagy Rugólettó vadászat max. a kezdők ellen, de az a tapsztalat, hogy a Rugók zöme használ valami okosságot.
Így ez maradt. Épp tegnap néztem 28. voltam a havi DZ ranglistán nem az arcoskodás miatt, csak magamnak, hogy meg tudom csinálni.
Egyébként meg csak az utolsó pajzs maradt már nekem ebből a játékból a többi nem izgat.
Holnaptól meg a másik hobbim a Shot Show az ezévi késújdonságokkal fog majd lekötni. -
arnikusz
veterán
Úgy látom kérni kellessz egy moderálást, vagy ideje a topikot lezárni, ha megy a személyeskedés.
-
arnikusz
veterán
Kinek kellett Ördög, mert van egy.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mán minek, totäl felesleges.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
A mobok már most is veszettek a lag miatt tegnap a Palota takarítása közben úgy szétcsaptak Nomádban, hogy csak pislogtam- D3-ra kellett váltani.Még a héten bejárogatok a DZ 7-9-be a havi listát csinálgatom szórakozásképp 30 percecskét, meg lenézek lenti 1-5- ig ha látom, hogy nem csalók rigolettoznak.
-
arnikusz
veterán
Egy válasz JokerUniqe-tól a jövőt illetően:
As of now the statement we have is "The servers will stay up as long as there are players" and we also have no statement that the Global Events will stop. So as of now, you will alt least be able to play the game for the foreseeable future.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
De ládából már nem ad emoteot- tegnap kb. 60-at nyitottam és egy emote sem volt.
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem kell annyit divatolni kérem, ja nekem megvala az összes, csak a selfies emote híjja, de már nem kajtaték utána.

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Összegórták egybe, a vég kezdete.

-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szerkesztett- elküldtem.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szerepelnek ennek az ügyes csaló GeneraLSmoker videójában.
-
arnikusz
veterán
Egy a csalás miatti hsz-re válasz a redditről:
Completely understand your frustration with cheaters in TD. The cheating reporting process is double-blind, so the person you reported doesn't know who reported them but it also means the reporter doesn't know the outcome of the investigation. We do this to protect the privacy of players.
However, I can assure you the dev team worked to improve all aspects in TD2, including taking steps to prevent cheating. More information about this will be released soon! Thank you for your patience with us.
Hát megtudjuk nemsokára.
-
arnikusz
veterán
Az összefoglaló tartalmazza a divtechek helyét, ha betanulod és kint nem tôkôlsz sokat akkor simán megvan egy ilyen szett. Mi annyit túléltünk, hogy betéve tudjuk az összes lelőhelyet. 45 perc körül már a DZ-ben vagyok 2 szűrős maszkban ésopakodva kifosztom a divtech lelõhelyeket, közben folyamaty gyógyszerezem magam, majd felgearelve megyek a kimentésre. 1.57 szokott lenni a teljes survival idő.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Tegnap összefutottam egy 2 Striker- 1- D3 ügyes csapattal, na ezek közül a D3-as swax is csalt szépen, olyan sebzése volt, hogy a nomádot se perc alatt összecsukta. D3-ban sikerült leütni miután lettünk 5-en, na utána már nem D3-al jött és instant szedtek mindenkit.
-
arnikusz
veterán
Farmoljátok a 16 PVE Bosst ők is dobálják bőven 25 perc egy kör és 4 óránként újra termelődnek, ha van 4 Alt akkor meg még nagyobb az esély.
-
arnikusz
veterán
válasz
Kiscsőke
üzenetére
2. Főnix: egyszerre nem lehet 5 órát túlélni.
3. Karom: Bravúr pontszámot hogy kapok? -Ráméssz az adott Bravúr piktogrammra lenyitod és tanulmányozod hol mit kell csinálni, hogy meglegyen a 3000 pontod.
5. Seriff: Tommy Gun DZ supply , Hildr, Big Alejandro, -bárhol eshet korábban leírtam. Tenebrae- tudsz készíteni-craftolni.
Anonymus megelőzőtt

-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper
üzenetére
Most is lenne olyan, sok az 1000 alatti játékos aki a pajzsokra hajt. Hétvégén csak ilyenekkel találkoztam a DZ-ben, na meg a csalókkal akik ôlték õket, meg mint ma Pavel rus és Coffe haverja először feküdtek, majd lelõhetetlenek. Tegnap meg mások ott tárgyaltäk a chaten 10 dollárért milyen csalást lehet venni.
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Akkor eddig és ne tovább.

De ez az Avatar nem illik egy ilyen Agenthez.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Estve találkoztam ilyen 400, 555, 425, bandäval, mindegyik az új shildes felvarróban pompázott és a szokásos lelőhetetlen strikeres cheaterek egyike, bevette magát DZ1 metroban és esze ágában sem volt, hogy leadja az 5-ös manhuntot.
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197
üzenetére
Szia láttalak tegnap. Itt a videjó. 1.33nál felsorolja.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
arnikusz
veterán
Nincs holnap weekly maintenance. Viszont nálam délelőtt delta mike volt párszor. És a csevegésem hol van hol nem nincs. Januári roadmapról semmi és a pajzsot se mutatta este, hogy holnap jönne.
Találkoztam manhunt leadó csalóval az 5-ös szintű manhuntot pikk pakk leadta. -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
A xixoiceteam csapatot magukra értettem.

-
arnikusz
veterán
BUÉK minden kedves fórumtárs Agentnek.
Este lesz valaki egy kis DZ mókára. -
arnikusz
veterán
Csak skin meg ruházat felesleges.
Ma D3 napot tartottam többféle változatot próbálgattam, az egyik farmolgatóssal megfektettem egy kezdő rugó Strikerest, írja is nice glitch, hát jót nevettem szegénykémen, mert nem érti a játékot. A slusszpoén pedig a végére 5 D3 CF és Ferro maszk volt abban az összeállításban ezért nem értette mért járok a tűzben és még lövôk is mellé.

-
arnikusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szép játék, ilyenkor öröm bemenni.
Ma összefutottam egy 1900 pontos Striker halhatatlan csalóval valami bot volt a neve vége, kb. 6-an löttük míg le tudtam ütni. Írom neki report cheater és még bizonygatja ő nem csaló.
Érdekes, hogy a legtöbb csalóval továbbra is Strikerben találkozom.
Nektek mi a tapasztalatok. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én is rossz voltam, de a DZ már csak ilyen
Kérdés valaki játszik kontrollerel PC-n és milyennel.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest