Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• micafighter

nagyúr

válasz s4hu|SyD^ #36757 üzenetére

,,jobb drop DZ-ben" volt már rá példa, én akkor még nem játszottam, de aki játszott és kérdeztem, nem sirja vissza azokat az időket :) Viszont azzal egyet értek, hogy lehetne több ösztönző ami DZ-be vonzza az embereket, ha nem is jobb loot, akkor legyen mondjuk több. De ez se feltétlen jó mert amugy sok loot szokott jönni csak a nagy része szemét, ezért kéne szerintem a loot minőségét egy az egybe feltolni szvsz. Vagy legyen DZ-ben több féle képpen garantált exotic. Mondjuk minden kulcsos ládában lenne fixen exotic, vagy lenne minden zöld ládában fixen egy exotic, vagy minden Supply drop-ban fixen lenne exotic, vagy minden boss fixen dobjon exoticot. Vagy esetleg ezek kombinációja :)

(#36758) TommyS_27 Igen, egyet értek. Manhunt szerintem úgy lenne jó ha manhunt lettél, onnantól kezdve minden lelőtt játékos után járna neked a plusz jutalom, mondjuk 20k pénz megy 3 kulcs fixen. Lelősz 10 játékost és tuléled a manhuntot, akkor 200k meg 30 kulcs plusz. Ha meghalnál akkor meg valami minimálisat buksz.. De a manhunt kiiktatása is hasonló módon legyen jutalmazva. Csak mondjuk akkor kéne valami értelmes dolog amire el lehet költeni a több millió DZ creditet.. Mondjuk csak sok sok DZ creditért vehető skin vagy emote. Mondjuk egy jó kis tánc emote 10M DZ creditért. És akkor tudják az emberek ha azt a táncot járod akkor erős vagy :)

Új hozzászólás Aktív témák