- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #36757 üzenetére
,,jobb drop DZ-ben" volt már rá példa, én akkor még nem játszottam, de aki játszott és kérdeztem, nem sirja vissza azokat az időket
Viszont azzal egyet értek, hogy lehetne több ösztönző ami DZ-be vonzza az embereket, ha nem is jobb loot, akkor legyen mondjuk több. De ez se feltétlen jó mert amugy sok loot szokott jönni csak a nagy része szemét, ezért kéne szerintem a loot minőségét egy az egybe feltolni szvsz. Vagy legyen DZ-ben több féle képpen garantált exotic. Mondjuk minden kulcsos ládában lenne fixen exotic, vagy lenne minden zöld ládában fixen egy exotic, vagy minden Supply drop-ban fixen lenne exotic, vagy minden boss fixen dobjon exoticot. Vagy esetleg ezek kombinációja
(#36758) TommyS_27 Igen, egyet értek. Manhunt szerintem úgy lenne jó ha manhunt lettél, onnantól kezdve minden lelőtt játékos után járna neked a plusz jutalom, mondjuk 20k pénz megy 3 kulcs fixen. Lelősz 10 játékost és tuléled a manhuntot, akkor 200k meg 30 kulcs plusz. Ha meghalnál akkor meg valami minimálisat buksz.. De a manhunt kiiktatása is hasonló módon legyen jutalmazva. Csak mondjuk akkor kéne valami értelmes dolog amire el lehet költeni a több millió DZ creditet.. Mondjuk csak sok sok DZ creditért vehető skin vagy emote. Mondjuk egy jó kis tánc emote 10M DZ creditért. És akkor tudják az emberek ha azt a táncot járod akkor erős vagy
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest