- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- skoda12: Webshopos átbaszások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
#35434496 #36748 üzenetére
"...most van egy bazinagy üres dz a pve terület..."
Most sajnálom,hogy ps4-en játszom. :-///
Akoska: "...aki szembe jön gondolkodás nélkül rálövök."
"...gondolkodom,hogy megveszem PS4."Jobb a xbox. ;-)
Anonymus: "Tudom mit tud a Barrett..."
Tudom,hogy tudod. :-) Csak a mérlegelés miatt írtam.
Tegnap lecseréltem egy sárga mellényre (1999-es páncéllal+jó értékek)+beraktam egy 4. nomádot (talán fegyvertok).A számok kb. ugyanazok,talán a szívósságom lett 30e-több és a dps is kb.5e-rel.
Sajnos nem tudtam kipróbálni,mert a játék végén raktam össze. Ezzel akartam kezdeni,de egy barátom sietve meghívott egy fertőzöttségi eseményre.Aztán a dz-nek elég rossz vége lett 2db. gy.. rugó miatt.Egyébként ragaszkodnék a nomádhoz.Szerintem az egyik legjobb adottságokat adja.Aztán majd kiderül x idő múlva..amikor kipróbálok mást is.
Bár pár barátom mondott egy-két set-tet amiket kipróbáltak és nekik nem annyira jöttek be.
Ragadozó,magányos csillag,stb.Fegyver talent.
Szerintem az egyik legjobb az önfenntartó.Ezt nem nagyon szoktátok ajánlani -Micafighter írta talán-.
Vmelyik nap láttam meg véletlenül és azt tettem a lvoa-c-re.
Szerintem nagyon jó!! :-) (pve-re)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Tesla topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sorozatok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Samsung Galaxy Watch 6 LTE 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest