- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
#35434496 #36748 üzenetére
"...most van egy bazinagy üres dz a pve terület..."
Most sajnálom,hogy ps4-en játszom. :-///
Akoska: "...aki szembe jön gondolkodás nélkül rálövök."
"...gondolkodom,hogy megveszem PS4."Jobb a xbox. ;-)
Anonymus: "Tudom mit tud a Barrett..."
Tudom,hogy tudod. :-) Csak a mérlegelés miatt írtam.
Tegnap lecseréltem egy sárga mellényre (1999-es páncéllal+jó értékek)+beraktam egy 4. nomádot (talán fegyvertok).A számok kb. ugyanazok,talán a szívósságom lett 30e-több és a dps is kb.5e-rel.
Sajnos nem tudtam kipróbálni,mert a játék végén raktam össze. Ezzel akartam kezdeni,de egy barátom sietve meghívott egy fertőzöttségi eseményre.Aztán a dz-nek elég rossz vége lett 2db. gy.. rugó miatt.Egyébként ragaszkodnék a nomádhoz.Szerintem az egyik legjobb adottságokat adja.Aztán majd kiderül x idő múlva..amikor kipróbálok mást is.
Bár pár barátom mondott egy-két set-tet amiket kipróbáltak és nekik nem annyira jöttek be.
Ragadozó,magányos csillag,stb.Fegyver talent.
Szerintem az egyik legjobb az önfenntartó.Ezt nem nagyon szoktátok ajánlani -Micafighter írta talán-.
Vmelyik nap láttam meg véletlenül és azt tettem a lvoa-c-re.
Szerintem nagyon jó!! :-) (pve-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest