Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-02 21:11:34

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12951) zegi_norbi válasza Ðávid (#12950) üzenetére


zegi_norbi
tag

A játékosok nagy részénél nem jött elő, de például nekem is meggyűlt vele a bajom(meg még vagyunk így jó páran) :) Igazából csak akkor kell elutaznod a környékről, ha első nekifutásra előjön ez a hiba. Alapjáraton viszont nyilván nincs rá szükség :)

"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park

(#12952) BüszkeeSAAAS válasza Ðávid (#12948) üzenetére


BüszkeeSAAAS
tag

Nekem is megoldotta a problémám a Dávid által említett lehetőség , bár én még játék elején elvégeztem ezt a fentebb említett durva grafikai hibák miatt ,de nem tapasztaltam különösebb bug-okat azóta sem egy próbát mindenképp megér szerintem is! :)

itt egy kis videó a végén a Dávid által említett lépésekkel:[link]

For Temeria! :C

E meg a tegnap esti aprításomból egy kis részlet első videóm a jútyúú :DD [link]

[ Szerkesztve ]

-Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!

(#12953) Šolaire


Šolaire
veterán

Azért ez nagy eredmény:
[link]

[ Szerkesztve ]

“Praise The Sun” \[T]/

(#12954) edari válasza Šolaire (#12953) üzenetére


edari
őstag

Megérdemlik, sőt többet is. :K

(#12955) Šolaire válasza edari (#12954) üzenetére


Šolaire
veterán

Remélem így folytatják mind játék minőségben és gyarapodásban egyaránt :)

“Praise The Sun” \[T]/

(#12956) edari válasza Šolaire (#12955) üzenetére


edari
őstag

Én is. Régen játszottam ilyen jó játékkal mint a Witcher 3 (kb 2 hónapja szedtem le, de 10 perc múlva már meg is vettem mind a 3 részt Steames leárazás keretében). Igaz most kicsit pihentetem, hogy elfelejtsem a sztorit, hogyha megint kijátszom legyen megint újdonság. :)

Egyébként eltudnék képzelni valami különálló játékot Cirivel.

(#12957) Šolaire válasza edari (#12956) üzenetére


Šolaire
veterán

Ugyanígy érzek én is mint te :) fantasztikus játékok. Én Vesemir fiatalkoráról tudnék elképzelni egy önálló játékot :)

“Praise The Sun” \[T]/

(#12958) FireKeeper válasza Šolaire (#12957) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

nekem valami open world mmo tetszene nagyon a witcherek aranykorából

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#12959) MM01 válasza Šolaire (#12957) üzenetére


MM01
tag

En meg egy filmsorozatot tudnek elkepzelni. Anyag az van hozza boven, es szerintem jol meglehetne csinalni

(#12960) MM01 válasza MM01 (#12959) üzenetére


MM01
tag

Marmint egy rendes, tobb evados sorozatra gondoltam, nem ilyen 4-5 reszes filmre :D

(#12961) BüszkeeSAAAS válasza MM01 (#12960) üzenetére


BüszkeeSAAAS
tag

Szerintem nem lenne, jó főleg sorozatban nem, ugyanis elképesztően sok pénzt kéne beleölni ahhoz ,hogy a látványvilágot megfelelően átadja .... és még akkor sem garantált semmi. Bár tény ,hogy a sztori elegendő potenciállal rendelkezik ,de a kulcsszó ,mint általában: a profit. Szerintem ha tisztességesen meg akarnák csinálni az jelentős anyagi befektetés lenne ami azért nem biztos ,hogy kellő képen megtérül...arról nem is beszélve ,hogy a színészi és rendezői munka is kétségesé teszi az pedig nem csupán pénz kérdése. Én attól tartok a játékosoknak csalódás lenne a "népeknek" meg egy egyszer nézhető jó ,de nem kiemelkedő alkotás....

Viszont ,mint Pc játékot talán még érdemes lenne elővenni pár év múlva bár úgy tűnik ezt sem tervezi a CD P. R.
Én is inkább FireKeeper ötletét támogatnám

De aki részvényeket vásárolt tőlük a játék megjelenése előtt az most együtt örülhet velük.... :D :C

[ Szerkesztve ]

-Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!

(#12962) TazLeacher válasza BüszkeeSAAAS (#12961) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Hasonló témában már van egy sikerszéria...a GoT. Hasonló költségvetés, hasonló minőség, és tuti nyerő lenne. A gond inkább a sztori lenne. Itt nincs 6-szor több száz oldal, amire rá lehetne húzni a forgatókönyvet. A könyvek egyszerű novellák, a játékok sztorija meg hulla gyenge. (Persze játékhoz képest jó, de egyébként kb. 10 sor.)

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#12963) FireKeeper válasza TazLeacher (#12962) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

a játékok sztorija meg hulla gyenge
ugyanazt a játékot játszottuk? :U :D

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#12964) TazLeacher válasza FireKeeper (#12963) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Ugyan azt. Az egész játék jó esetben kitesz egy novellát. Nagyon jó esetben.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#12965) atainprison válasza TazLeacher (#12962) üzenetére


atainprison
senior tag

A gond inkább a sztori lenne. Itt nincs 6-szor több száz oldal, amire rá lehetne húzni a forgatókönyvet. A könyvek egyszerű novellák, a játékok sztorija meg hulla gyenge.
Már bocs, de úgy tűnik nem vagy teljesen képben Witcher fronton. Az első két könyv tartalmaz egymástól független rövid történeteket (amik rohadt jók), ezen kívűl megjelent még hat!! könyv, ami egy egybefüggő sorozat. Ebből a hatból sajnos még csak háromhoz volt szerencsém, de azok mind nagyon jók.
Ha a játékok fő történeti szálját nézzük, a harmadiké tényleg nem volt túl bonyolut, de az első kettő története eléggé ott van a szeren. Szóval az, hogy a Witcherből (akkora költségvetésből, mint ami a GOT-nak van) nem lehetne egy jó sorozatot kihozni elég nagy marhaság. Ugyanúgy van egy teljesen felépített világa, érdekes szereplőkkel és rengeteg politikai ármánykodással, mint a GOT esetében.

[ Szerkesztve ]

(#12966) perge666 válasza TazLeacher (#12964) üzenetére


perge666
veterán

Azigen

(#12967) TazLeacher válasza atainprison (#12965) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Valóban, mégbcsak a 2. könyvnél tartok, ez jogos.

Igen, ha nem jött volna át, a 3. részre gondoltam, utólag vissza olvasva ez nem volt egyértelmű tényleg...és nem azt írtam, hogy nem lehetne egy jó sorozatot kihozni, olvass vissza! Azt írtam, hogy nehezebb lenne, mert nem annyi az egész, mint a GoT-nál, hogy van egy kész alapanyag és "csak" filmre kell vinni. A világ, a meglevő sztorik, a szereplők, az alapkoncepció - ahogy korábban is írtam - tuti nyerő lenne, csak csinálni kell hozzá egy több évadon, több szálon áttlívelő sztorit. Az epizódikus sztorik halálra ítélik az ilyen szériákat.

Akármennyire is jó a játék sztorija, és mondjuk 60 óra ( ha jól rémlik kb. Ennyi volt nekem az első rész), az vásznon max 1 évad, ha nem nyúlnak hozzá. És ehhez rohadt jó forgatókönyv író kéne. Éppen ezért nem hiszek a bejelentett filmben. 120-150 perc kb. semmire sem elég egy ilyen világhoz.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#12968) S1M0N válasza TazLeacher (#12967) üzenetére


S1M0N
senior tag

Ne is a játék(ok)ból, hanem a könyvekből csináljanak sorozatot!

Bőven elég alapanyag lenne 7-8 évadra is, ráadásul pár éve jelent meg egy új, különálló witcher regény is, szóval lenne miből meríteni.

A könyvek időrendjében haladva az elsőből csinálnék egy másfél-két órás nyitóepizódot (vagy kettébontva), amiben a rövid történeteket lehetne megnézni, plusz megadná az alaphangulatot, bemutatná Geraltot és a világot.

Persze maga a könyv is úgy indít, hogy rögtön a dolgok közepébe vág, de párbeszédekben simán be lehetne mutatni a közönségnek mindent.

Az első évad többi része meg szólhatna a maradék rövid történetekről, aztán a második évadban jöhet a Ciris történeti szál, ami bőven megadja az átívelős történetet. Innentől kezdve meg mehet a sorozat a könyvek alapján.
Ha meg még jelenne meg önálló történet, azt azonos szereplőgárdával simán le lehetne forgatni filmnek, vagy ha hosszabb, akkor spin-off sorozatnak.

Remek GoT pótlék lehetne belőle, bár itt ugye egy központi karakter van (mondjuk a későbbiekben ez már nem lesz igaz), de a mellékszereplők is fontosak a cselekmények szempontjából.

Nagyon remélem, hogy sikerül minőségit alkotniuk a filmmel, de egy sorozattal sokkal jobban be lehetne mutatni a witcher világát.

(#12969) egykerdezo


egykerdezo
csendes tag

Lenne egy kis gondom.
Az egértorony küldetésben valamiért nem tudom használni a csodalámpát.Ott van a zsebben.De a főzetek,ételek között a bal alsó sarokban nem listázza.Mitől lehet ez?Esetleg egy bug a küldetésben?Hogy csináljam meg?

(#12970) hundai válasza egykerdezo (#12969) üzenetére


hundai
aktív tag

TAB-al kiválasztod a lámpást, és görgővel használod.

-Wake up Neo!

(#12971) egykerdezo válasza hundai (#12970) üzenetére


egykerdezo
csendes tag

Köszi.Kipróbálom.Bár nekem mások a billentyűkombinációk,a görgőkattintáson a megelőző támadás van.Állítsam át?
Plusz az nem tudom mitől van hogy a képernyőn csak a minitérképet mutatja.Az életerőt,főzeteket stb,csak amikor varázslatot használok vagy főzetet,ételt iszok,eszek.Elég idegesítő.Telepítéstől ilyen,tehát ilyen volt mikor elkezdtem a játékot,furcsállottam is.

(#12972) egykerdezo válasza egykerdezo (#12971) üzenetére


egykerdezo
csendes tag

Működött,el is felejtettem hogy a tabbal lehet kiválasztani.
A karakternél kardforgatásnál és jeleknél melyeket érdemes kimaxolni,használni?

(#12973) Dendytv válasza egykerdezo (#12972) üzenetére


Dendytv
senior tag

Ez szörnytől (ellenségtől) függ emberek, fojtólidércek, kutyák, farkasok, hárpiák ellen jó az igni illetve az ard . Axi viszont jó a ghulok , alghul , s.t. b.Yarden-t én pedig inkább a lidércek ellen használtam! Mert úgy könnyeben lehet őket sebezni! több most hírtelen nem jut eszembe . De mindet jó és érdemes használni!

Axi- begyújtja az ellenfelet
Ard- fellöki/ellöki
Axi-összezavarja, vagy van, hogy melléd álitja
Quen-egy pajzsot generál köréd
Yarden-pedig egy mágikus kört hoz létre ami lassítja a benne tartózkodó ellenséget.

[ Szerkesztve ]

Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.

(#12974) MM01 válasza egykerdezo (#12972) üzenetére


MM01
tag

Igazabol mindegyik hasznos ( en a legtobbet a queen, igni-t hasznaltam ) ,de ahogy lentebb is irtak, ez szornytol fugg
Alternativ Yrden is nagyon jo, ezt szinte barmely lassabb szorny ellen lehet hasznalni
Alternativ Queen is, a teged ert tamadasnak megfelelo mennyiseget visszatolti az eleterodbe
Aardal akar egy lokessel megolhetsz embereket, ignivel meg egyszerre sokat gyujthatsz fel ( egyik kedvncem ), talan az axii az, ami ugy felesleges.

[ Szerkesztve ]

(#12975) MM01 válasza MM01 (#12974) üzenetére


MM01
tag

Egy kis kieg : ez viszont akkor lesz ám az igazi, ha mellé griff felszerelest hordasz, igy tovabb erositheted oket
Ha griffet hordasz, akkor azt tanacsolom ne habozz, fejleszd ki az osszes jeledet :)

(#12976) Rossi


Rossi
addikt

@Dendytv; MM01: Amikre ti gondoltok azok az Aard, Igni, Axii, Yrden és Quen.

És nem Yarden meg Queen meg egyebek...

"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."

(#12977) Dendytv válasza Rossi (#12976) üzenetére


Dendytv
senior tag

:R :R :R

Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.

(#12978) egykerdezo


egykerdezo
csendes tag

Az a helyzet hogy elég rosszul alakítottam a történetet,hullanak körülöttem az emberek.Épp hogy lefektettem Keirát az egértoronynál hazakellett hogy vágjam.A barlangban kiszabadítottam a fa alatt lévő szellemet,így ugye lett belőle az a vörös szemű paripa.A nagyin sem tudtam segíteni miután visszaváltoztattam a babától,eztán meg a báró is felkötötte magát.Az a kérdésem hogy mitől,milyen küldetésektől,tárgyaktól buktam el hogy így alakult,mi lett volna másképp?

(#12979) Janoo_07 válasza egykerdezo (#12978) üzenetére


Janoo_07
aktív tag

Szerintem teljesen jó hogy így alakultak a dolgok, ettől drámai ez a játék, hogy simán ilyen végkimenetele lehet az egésznek és emészted rajta pár napig magad. Személyesen imádtam a Báró és a családja tragédiáját. Nálam is ugyanez történt.

A dolgok úgy alakulhatnak máshogy hogy vagy nem engeded szabadon ló formájában azt a szörnyet, akkor ugye nem menti meg a gyerekeket, vagy asszem úgy engeded szabadon hogy nem bérelnek fel hogy öld meg, bár akkor lehet csak a falusiakat nem öli meg.

(#12980) MM01 válasza Janoo_07 (#12979) üzenetére


MM01
tag

En meg pont ugy jartam hogy szabadon engedtem, a falusiakat megolte, de a baroek eletben maradtak :D

(#12981) BüszkeeSAAAS válasza egykerdezo (#12978) üzenetére


BüszkeeSAAAS
tag

Azért még ha a játékban használt szavak/nevek helyességére nem is ügyeltek arra azért odafigyelhetnétek ,hogy ne lőjétek le a történetet más kérdező és "lelkes újonc" számára elég szar úgy játszani egy játékot ,hogy már előre tudod mi fog történni vagy esetünkben mik történhetnek....!

Használjátok a hozzászólásnál a spoiler funkciót így:

Bizonyos kereskedőknél ( pl.Keira Metz) vásárolhatsz "tisztító főzetet" 1000 pénz ha ezt elfogyasztod minden addigi képességed vissza áll nullára, és minden képességpontot újra eloszthatsz kedved szerint. Így végső soron nem vagy belekényszerítve abba ,hogy azokat a képességeket fejleszd amiket először elkezdtél/kipróbáltál sőt újra tervezheted a karaktered az alapoktól ha nem tetszik vagy túl sok felesleges pontot költöttél. Mivel a képességek aktiválása 4x3 mezőben történik ezért nem árt végig gondolni mire pötyögtetsz, érdemes továbbá arra is figyelmi ,hogy egy 3-as csoportban lehetőleg csak azonos színű/besorolású (vörös,kék vagy zöld) képességek legyenek és a színben hozzájuk tartozó lehető legnagyobb mutagén mert ez adja a legnagyobb bónuszt pl. egy oszlopban aktiválva 3 VÖRÖS azaz kardfogatási képesség + 1 VÖRÖS mutagén együttesen X%-al növeli a támadás erejét ez a vörös mutagén méretétől függ kicsi +20% "normál"+28% nagy +40%. Zöld életerő kék pedig a jelek erősségére hat hasonló módon.

[ Szerkesztve ]

-Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!

(#12982) Janoo_07 válasza BüszkeeSAAAS (#12981) üzenetére


Janoo_07
aktív tag

Jogos, ha jön egy moderátor, kérem tegye spoilerbe a válaszom. Köszönöm :R

(#12983) MM01 válasza Janoo_07 (#12982) üzenetére


MM01
tag

+1

(#12984) egykerdezo


egykerdezo
csendes tag

Ez a tisztító főzet nekem is jól jött volna hogy kipróbálgassam melyik képesség mit tud melyiket érdemes igazán maxolva használni,dehát 1000 pénzem sosem lesz.

(#12985) dannyl válasza egykerdezo (#12984) üzenetére


dannyl
addikt

Hát ezen a mondaton sírva röhögtem :D Bármikor kiüríted az inventory-t, kb. 10-25000 közötti aranyad lesz.

(#12986) perge666 válasza egykerdezo (#12984) üzenetére


perge666
veterán

Én nem vettem, mégis van 2db is belőle.
Egyet egy barlangba találtam ládába, a másik nem tudom hogy jött.
Egyet se használtam fel.

(#12987) Ferdzsoo válasza egykerdezo (#12984) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Ezt te sem írtad komolyan ugye?
Rengeteg pénz össze lehet szedni...

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#12988) egykerdezo válasza Ferdzsoo (#12987) üzenetére


egykerdezo
csendes tag

A kereskedéshez annyira nem értek.Nem szoktam az inventoryt ürítgetni kivéve ha megtelik.Az is kérdés hogy melyik részét,kajásat,főzeteset,fegyvereset?Egy kardért egy kovács max 20 aranyat ad,ilyen rossz baltákért meg négyet.De amúgy lehet kiürítem kíváncsiságképpen,hisz amiket összelehet gyűjteni barangolás közben azokból érdekes módon nem igazán lehet pl a legtöbb főzetet elkészíteni,vagy lehet csak én játszok bénán,valami mindig hiányzik,amit meg kell venni kereskedőtől ha árulja,kkor is ezer pénznél kezdődik mint az a cseresznyevodka vagy mi.

(#12989) MM01 válasza egykerdezo (#12988) üzenetére


MM01
tag

En pl kajat soha nem adtam el, akarcsak osszetevoket ( igy sokkal olcsobban kijossz, mintha a kovacstol venned ). Egyedul fegyvereket, pancelkat adtam el. Ez nem igaz, hogy 20-at adnak erte ( kiveve ha nem ilyen novigradi hosszu kardra gondolsz ). Probalj meg minden kuldetest megcsinalni, gwentet, alkudj magasabb osszegert.
Ha jol tudom<si><st> meg velenben vagy. Azt javaslom hogy minel elobb csinald meg Novigradban Hattori kuldeteset. O neki sok penze van, elvileg a fegyverekert is tobbet ad.</st></si>

[ Szerkesztve ]

(#12990) MM01 válasza MM01 (#12989) üzenetére


MM01
tag

Ez a spoiler nem lesz a baratom, bocsi, csak vmit felre nyomtam, nem tudom mar szerkeszteni...
Ha tudjatok, legyszives tegyetek spoilerbe a veget.

[ Szerkesztve ]

(#12991) leroyclub


leroyclub
senior tag

Sziasztok! Igaz hogy PC topic de hatha valaki jatszik PS4-en. A zsebekbe berakott 4 dolog (fozetek, elelem) kozul hogy tudok valtani? A le es fel nyilak csak a ket jobboldali zsebet aktivaljak.

(#12992) sexmonky válasza leroyclub (#12991) üzenetére


sexmonky
csendes tag

Hosszan nyomod a le és a fel gombot.

(#12993) perge666 válasza leroyclub (#12991) üzenetére


perge666
veterán

Énis PS4-en játszottam....

(#12994) leroyclub válasza sexmonky (#12992) üzenetére


leroyclub
senior tag

Köszönöm! :)) Igazán rájöhettem volna...

(#12995) Ferdzsoo


Ferdzsoo
addikt

Most játszottam végig a B&W-t is, hát áááááá.
Eszméletlen mennyi energiát, odafigyelést fordítottak a játékra. Életem eddigi legjobb játékos élménye volt. Ami kitartott 170 órát!
Ez nem Game of the Year hanem of the Century.
Köszönöm CD-projekt red. :R

A vége is teljesen olyan lett mint amit szerettem volna, nem csalódtam magamban. :DDD A két csaj kibékült, Triss eljött, minden zsír ennyi :D

[ Szerkesztve ]

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#12996) egykerdezo


egykerdezo
csendes tag

Am miket érdemes az inventoryban tartani?Szoktátok fosztogatni a falusi hárzakat?Nincs semmi értékesebb csak rothadt hús meg ilyenek.Némi élelmet fel kell halmozni és kész?Nekem mindig fullon van a súly hogy nem tudok futni.Ezeknek a kis rúnáknak sem látom értelmét amik kettő százalékkal javítják valamely jelet.Esetleg ha többet teszek ugyanabból egy kardra vagy ruhákra is az a sok kettő százalék összeadódik?Ezt meg lehet valahogy nézni?
Az alkímiához meg tárgykészítéshez szükséges eszközökről nem is beszélve,ha van pénzed és van a kovácsnál megveszed ami kell hozzá vagy magát a használati tárgyat,eszközt.
Szóval mit érdemes halmozni az inventoryban?
Jah tényleg van ez a sok könyv meg hirdetőtáblákról leszedett fecnik,azokat kilehet dobálni,megmaradnak utána a küldetések,vagy a papírral együtt azok is eltűnnek és lehet értük menni a táblákhoz?
Köszi.

(#12997) MM01 válasza egykerdezo (#12996) üzenetére


MM01
tag

De mitol vagy fullon? En mindig 4 kardot tartok magamnal ( 2 acel, 2 ezust, hogy ha csata kozbe "hasznalhatatlan" lenne, legyen tartalek. Ha vannak nalad felesleges pancelok ( ezek jarnak nagy sullyal ) akkor add el, felesleges hordanod, vagy tedd be a rejtekhelyedbe. Esetleg vegyel, vagy szerezz nyerget, igy nagyobb lesz a kapacitasod.
Ha jol tudom, a kis runakovekbol lehet nagyot csinalni, bar ehhez kellenek a tervrajzok is

[ Szerkesztve ]

(#12998) Ferdzsoo válasza egykerdezo (#12996) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Az embereket akiket megölsz, elveszed tőlük mindig a kardokat meg mindent, utána eladod a kovácsnak! Nem a kereskedőnek mert az kevesebbet ad érte. A páncélokat ugyanúgy eladogatod. Rengeteg pénz összejön majd vele. Olyan 15-ös szinttől nem probléma a pénz...
Az ilyen szörnyektől kapott vízesszenciákért és egyém alkímiai dolgokért is igen jó pénzt kapsz az alkimistáknál. Szinte nem is kellenek ilyen összetevők semmihez...

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#12999) egykerdezo válasza MM01 (#12997) üzenetére


egykerdezo
csendes tag

Igen asszem most lettem 12-es,van kétezer pénzem.Hogy mitől vagyok tele fogalmam sincs,most hogy írod ezt a négy kardot,ledöbbentem.60 a kapacitásom.Sok kis aprósággal vagyok tele,tárgyészítési hozzávalókkal,alkímiai hozzávalókkal.Igen az a vicc hogy amit így házakban utcán össze lehet fosztogatni ,hasznos dolgot nemigen lehet belőle készíteni,a szörnyes alkímiai hozzávalókkal szinte majdnem ugyanez a helyzet.Lehet kitakarítok mindent és megveszem ami kell,tervrajzzal vagy kompletten anélkül.A nagyrúnák mennyivel adnak több százalékot?Melyik kereskedőnél vannak a tervrajzai,valamint witcher felszerelések tervrajzaira hol lehet bukkanni,meg ezt a tisztító főzetet ki árulja,hogy működik?Jah meg kicsi mutagénekre is szükségem lenne hogy előtudjam állítani a nagyokat.

(#13000) MM01 válasza egykerdezo (#12999) üzenetére


MM01
tag

a tisztitófőzet keiranal es a samannal van , illetve par alkimistanal. Hasznalata egyszeru, rakattintasz, es ujra elkoltod a pontjaidat.A nagy runaban nem vagyok biztos, hulyeseget nem akarok mondani, de ha jol emlekszek 10%. Valamennyi kovacsnal meglehet venni

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.