Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-02 21:11:34

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12968) S1M0N válasza TazLeacher (#12967) üzenetére


S1M0N
senior tag

Ne is a játék(ok)ból, hanem a könyvekből csináljanak sorozatot!

Bőven elég alapanyag lenne 7-8 évadra is, ráadásul pár éve jelent meg egy új, különálló witcher regény is, szóval lenne miből meríteni.

A könyvek időrendjében haladva az elsőből csinálnék egy másfél-két órás nyitóepizódot (vagy kettébontva), amiben a rövid történeteket lehetne megnézni, plusz megadná az alaphangulatot, bemutatná Geraltot és a világot.

Persze maga a könyv is úgy indít, hogy rögtön a dolgok közepébe vág, de párbeszédekben simán be lehetne mutatni a közönségnek mindent.

Az első évad többi része meg szólhatna a maradék rövid történetekről, aztán a második évadban jöhet a Ciris történeti szál, ami bőven megadja az átívelős történetet. Innentől kezdve meg mehet a sorozat a könyvek alapján.
Ha meg még jelenne meg önálló történet, azt azonos szereplőgárdával simán le lehetne forgatni filmnek, vagy ha hosszabb, akkor spin-off sorozatnak.

Remek GoT pótlék lehetne belőle, bár itt ugye egy központi karakter van (mondjuk a későbbiekben ez már nem lesz igaz), de a mellékszereplők is fontosak a cselekmények szempontjából.

Nagyon remélem, hogy sikerül minőségit alkotniuk a filmmel, de egy sorozattal sokkal jobban be lehetne mutatni a witcher világát.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.