Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-02 21:11:34

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13601) Lenry válasza Methionyl (#13600) üzenetére


Lenry
Topikgazda

#13589?

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#13602) Rick3D válasza Methionyl (#13600) üzenetére


Rick3D
senior tag

Az összes küldetést és mindent felporszívóztál az alap játékkal + 2dlc-vel együtt ? :DDD
Én lvl 40 85% vagyok és még a B&W DLC 90%-a hátra van. Esetleg amit lentebb írtak a bandita főnök megölése nélkül , kipróbálhatod vagy kezdj NW+ -t.

Egyébként nekem ez oldotta meg a mentése problémáimat , lehet valakinek még hasznára válhat.

[ Szerkesztve ]

(#13603) Dogengar válasza stewe2 (#13599) üzenetére


Dogengar
aktív tag

Elvileg megjelenés óta javították, szóval natívan mennie kell, és a HUD is a képernyő szélén lesz.

(#13604) unreg1 válasza Methionyl (#13600) üzenetére


unreg1
tag

Nemrég írtam, Skelligén van egy újratermelődő küklopsz, 60-70 pontot hozott, ha jól emlékszem, ott elég gyorsan lehet fejlődni.

itt a link

[ Szerkesztve ]

(#13605) jossua válasza Rick3D (#13602) üzenetére


jossua
tag

Szia ! Azt hol látod hogy hány % vitted ki a játékot ?:)

Alias : Magyarbetyar

(#13606) Rick3D válasza jossua (#13605) üzenetére


Rick3D
senior tag

Sehol csak tippelem annak alapján amilyen tartalmat olvastam róla és annak tudatában hogy 2 mellék küldetést csináltam meg. Főleg az alapján amikor rákerestem a küldetésre mert nem voltam tisztában pár karakter nevével, ott írták hogy nagyon korai első küldetésnek számít a B&W DLC-ben.
Ettől eltekintve lehet van ilyen mód ami %ra írja hogy állsz :))

[ Szerkesztve ]

(#13607) sagem válasza Dogengar (#13603) üzenetére


sagem
addikt

Én pont most pörgettem ki pár napja 21:9-es monitorral, szóval meg is tudom erősíteni, minden okés lett :K

A GOG-on most akciós a játék + a dlc-k is, külön-külön is és egyben az expansion pass is, mindenre -50%-ot tettek :)

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#13608) Janoo_07


Janoo_07
aktív tag

"The Closed Beta of GWENT is over. While we’re working hard to transition to Public Beta, which will soon enable everyone to play, together with our friends at GOG we would like to thank Closed Beta testers with a special gift — a free copy of The Witcher 2: Assassins of Kings."

Hoppá :D Elég jó arc a CDPR csapata :C

(#13609) jossua válasza Janoo_07 (#13608) üzenetére


jossua
tag

Sziasztok Geralt gwent Kártyát melyik küldivel lehet megszerezni a hét macska fogadóban attol a kopasz csávótól ?? Tudjátok mi a küldi neve és mikor dobja fel a gép.. már egy csomo gwent küldi volt ahol kártyázni kell ,de Ő még mindig nem volt ... :R

Alias : Magyarbetyar

(#13610) stewe2 válasza Dogengar (#13603) üzenetére


stewe2
aktív tag

Köszi, nagyon rá vagyok indulva a 21:9-re! Összehasonlító videókban nagyon látni a különbséget.

sagem :R

Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet nicket kellene váltanom: stewe71...

(#13611) Zolás


Zolás
addikt

Kezdtem egy új játékot a legnehezebb fokozaton, azt hiszem eddig tartott. Marha nehéz, akkorákat sebeznek, én meg csak csépelem a rohadékokat, és semmi.....

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#13612) Rick3D válasza Zolás (#13611) üzenetére


Rick3D
senior tag

:Y Én az első pillanattól a legnehezebb fokozaton játszom ,sőt erre még rápakoltam egy kis moddolással hogy tényleg izzasztó legyen. Szerintem próbálkozz tovább :) Sokkal jobban megéri ha maximálisan kontroll alatt kell tartanod ahhoz a gearod hogy labdába rúghass illetve tökéletes időzítéssekkel dodgeolni + itt már van jelentősége az olajokat egyéb finomságokat használni , össze kombózni a passzív képességekkel pár italt , alkalmazkodni a környezethez és aszerint használni italt stb... Arról nem is beszélve hogy itt már a szörny gyengeségeit is muszáj kihasználnod nem pedig érdemes. Ha már belerakták ezeket a játékba akkor én szeretem hasznossá tenni ;] A történet mellé szeretem ha pl egy speciális szörny valós kihívással van ellátva :D Én legalábbis így vagyok vele , nem vagyunk egyformák.

[ Szerkesztve ]

(#13613) Methionyl


Methionyl
senior tag

Sziasztok

Találkozott már valaki olyan dologgal, hogy korábban már felvett egy diagrammot de nem kraftolta le mert épp nem volt rá szüksége, de később épp le akarta volna, és nincs meg..?

Röviden: Eddig Cat School felszerelésem volt de inkább át váltok Wolf-ra.
El is kezdtem szépen az elejétől de közben tudtam, hogy a Remekmű része már úgy is megvan szóval csak 3 szintnyi gear-t kell össze szednem..de a Remekmű hiányzik. Vissza mentem ahol lennie kellene, de persze már még1x ki loot-olni nem tudom, mert már egyszer megtettem..ugyan azt a mentést viszem..nem értem :(

They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.

(#13614) unreg1 válasza Methionyl (#13613) üzenetére


unreg1
tag

Mit értesz felszerelés alatt? Mert minden darabot külön kell összeszedni, nincs olyan, hogy egy terven van az összes.
A legtöbb remekmívű Wolf felszerelést Kaer Morhen-ben találod meg, eljutottál már oda?
A szinted engedné az elkészítésüket? Ha jól emlékszem, legalább 21-esnek kell lenned.

(#13615) Methionyl válasza unreg1 (#13614) üzenetére


Methionyl
senior tag

Csak annyi volt, hogy úgy emlékeztem, hogy már megvan az adott Wolf gear, mert azt hittem, hogy felvettem..de összekevertem 1 másikkal..végül meglett..tanulság? Nem szabad full kretént nyomni :D

[ Szerkesztve ]

They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.

(#13616) unreg1 válasza Methionyl (#13615) üzenetére


unreg1
tag

Nyugi, nem voltál kretén, volt, hogy én is összezavarodtam már a sok diagramtól, hogy melyik van meg és melyik nincs....

(#13617) Rick3D


Rick3D
senior tag

Végre valahára sikerült elkészülnöm a saját modpackemmel. Többé kevésbé tartalmaz minden fontos dolgot pár kivétellel ugyanis nem voltam hajlandó tovább tesztelni :DDD Így is annyi időbe került hogy jobb ha le sem írom. 5-8 db módot főznöm kellet volna de baah no way buddy :N
Ha valakit érdekel itt a lista:

Ezen kívül 2 olyan mód is fent van amit manuálisan kellett telepítenem.
Enhancement System és SuperTurboLighting
Őszintén szólva nagyon meglepődtem hogy ilyen drasztikus hibák lépnek fel ebben a játékban a módok között.Hiába használtam script mergert és javítottam ki a scriptek közötti hibákat sokszor nem használt. Red Engine is ellenőrizte a témát induláskor 50-50% jól működött avagy sem. Pofátlanul sokszor újra kellett raknom a játékot mert úgy megfagyott illetve nem indult el a mentésem vagy kompletten a game. Pár mód után még azért sóvárgok :DD Lehet a későbbiekben majd rászánom a főzésre magam.
Ezek a módok hibátlanul működnek egymás mellett, pár kattintás szinte csak telepíteni kell őket.Elég sokat tesztelem hogy bátran kijelenthessem : Hiba nélkül működnek ! :DDD Ha valakinek segítségre lenne szüksége moddolásban , amíg játszom a játékkal szívesen segítek :)

(#13618) BüszkeeSAAAS válasza Rick3D (#13617) üzenetére


BüszkeeSAAAS
tag

:D igen ez a gondom a mod-olással , ha egyszer belekezd az ember se vége, se hossza és a világ összes türelme sem mindig elég hozzá.... :DDD

-Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!

(#13619) Rick3D válasza BüszkeeSAAAS (#13618) üzenetére


Rick3D
senior tag

Igazából nem magával a moddolással van a baj hanem azzal ha hatalmas a paletta és nem vagyok ismert a játék motorjában.Számtalan játékot moddoltam és configoltam már az évek alatt. Függően attól hogy milyen minőségben kaptam SDK-t a devektől határozta meg a tanulási görbét. Volt hogy pár hét alatt kiismertem a hülyeségeit és javítottam a technikán. Sokszor negyed annyi időbe telt a végén mint az elején. Viszont van olyan példa is amikor a deveket telibe fo*sák az egész SDK-t vagy egyáltalán nem is adnak semmit. Olyankor 1 hónap vagy neki sem állok. -> Ez itt konkrétan arra vonatkozik ha én adok ki és készítek el egy módot , a félreértések elkerülése végett :)) Jelen esetben a Witcher 3 hoz pofátlanul sok fajta mód van, és még csak a nexuson néztem körül :D azon belül is max az első 20-30 találat egy adott kategóriában.
A scriptmerger hülyeségeit mára már ismerem a Modmergerrel viszont nem foglalkoztam pedig az lett volna az igazi. Ami időben borzasztóan sokat vitt el az újra telepítgetés. 3 ellenőrző szint volt jelen esetben
1. Scriptmerger - ha itt minden stimmelt vihettem tovább.
2. Redengine - a játék indulásakor ellenőrzött mindent és ha mindent rendben talált elindult a játék.
3. Savegame betöltés - ha végig ment a betöltő csík és az aktuális mentésemhez tökéletesen visszadobott akkor mehetett a móka mert minden rendben van.
Viszont ! Nem tudom hogy miért de rengetegszer futottam bele az alábbiba : Scriptmerger - Redengine mindent jónak talált viszont a mentés nem indul el -> Csak is kizárólag a Reinstall segített az esetek 75% -ban.
Scriptmerger és a Redengine is rendben volt ugyancsak viszont a játék nem indult el csak a háttérben saját magát futtatta -> Csak is kizárólag a Reinstall segített az esetek 100% ban ugyanis hiába töröltem ki a módot akár manuálisan és tüntettem el a mergert cuccait amit újra mergeltem , se kép se hang.
Ez az ami pofátlanul sok időbe került a folyamatos Reinstall az egész játéknak.
Azért volt benne jó is mivel rá voltam kényszerülve hogy egy gyorsabb alternatívát találjak az újratelepítésre , elkezdtem használni a steam backup lehetőségét amit egész idáig még csak nem is tudtam hogy van pedig 2003 óta vagyok steam user , pofám leszakad hogy milyen vak vagyok ... :U Komám ! SSDről lévén szó a törléstől egészen a játék indításáig aligha telt el 4-5 perc. Pedig közel 50 gigát kellett feltelepítenie. Kicsit gyorsabb mint 2-2,5 óra alatt lehúzni az egész játékot , nemde ? :DDD Azóta mivel van 2TB fölös helyem és a játékaim nagy többsége ( nem most nem írok %ot :DDD ) steamos csinálok egy backupot róla. Engem nem zavar hogy ott van a telepítője tömörítve viszont ha bármikor kedvem szottyan pár perc és fel is rakja. Mielött bárki jönne azzal hogy miért törlöm le a játékaimat. Nehezen férek el 512gb SSD-n és csak a legaktuálisabb párat hagyom fent.

All in all az időbefektetést megérte de nem vagyok elégedett a jelenlegi szituációval. Backup megkönnyíti a mindennapjaimat :C :C Ha kell segítség szívesen segítek míg játszom a játékkal :)

[ Szerkesztve ]

(#13620) BüszkeeSAAAS válasza Rick3D (#13619) üzenetére


BüszkeeSAAAS
tag

Én is "szűkösen vagyok" nekem 256-os ssd-m van ,de most nem fáj a fejem emiatt ,mert minden szabad időm leköti a nyelvtanulás :)) . Köszönöm neked a felajánlást ha esetleg aktuális lesz még akkor amikor modolásra adom a fejem akkor majd keresni foglak, úgy hiszem néhány mod engem is érdekelne ,de sajnos én alig értek többet a számítástechnikához ,mint egy mezei felhasználó ,de ha valamit viszonylag egyszerű elmagyarázni azt meg tudom oldani. Szóval még1x kössz a felajánlást és sok sikert és kitartást a további felfedezéshez :D :)

[ Szerkesztve ]

-Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!

(#13621) Rick3D válasza BüszkeeSAAAS (#13620) üzenetére


Rick3D
senior tag

Rendben, köszi :) Haladok haladok ... Nem tudom mikor de már várom hogy legyen borászatom :DD

(#13622) gabigyerek


gabigyerek
senior tag

Sziasztok,

A fórumon nem, de ebben a témában még új vagyok. Kb 2 hete tolom a játékkal amikor van időm. 14es szinten mozgok, és találkoztam egy küldetéssel amikor is Trisst és a mágusokat kell kijuttatni a csatornában. Na ott jön egy csomó patkány, és hiába eddig minden próbálkozás, nem tudom kicsinálni őket . Van valami hatékony módja a legyőzésükre? :F

Köszönöm a válaszokat előre is.

[ Szerkesztve ]

PS4

(#13623) Lenry válasza gabigyerek (#13622) üzenetére


Lenry
Topikgazda

Beállítások - Játékmenet - Ellenfelek felkonvertálása - kapcsold ki.

ez a küldetés úgy van kitalálva, hogy megrohan 100 lvl1-es patkány, akik, mivel lvl1-esek, agyon tudsz ütni.
a fenti opciónak köszönhetően viszont 100 lvl14-es patkány esik neked, ami így lehetetlen.

ez egy kisebb bug, sokkal később, ha találkozol egy dzsinnel, ott ugyanez lesz a megoldás

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#13624) gabigyerek válasza Lenry (#13623) üzenetére


gabigyerek
senior tag

Szia,

Hálás köszönet. Alapból ez a felskálázás jó valamire? Van haszna?

PS4

(#13625) Lenry válasza gabigyerek (#13624) üzenetére


Lenry
Topikgazda

persze, az alacsonyabb szintű szörnyeket felhúzza a te szintedre, így sosem lesz az, hogy unalmasan végigdarálsz egy hordányi nekkert meditálás közben, hanem mindig megmarad a játékban kihívás

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#13626) gabigyerek válasza Lenry (#13625) üzenetére


gabigyerek
senior tag

Köszi! :) :R

PS4

(#13627) jossua válasza gabigyerek (#13626) üzenetére


jossua
tag

Ti is találkoztatok olyan küldetéssel ahol megfagytak az ellenfelek.. ?

Alias : Magyarbetyar

(#13628) genndy válasza jossua (#13627) üzenetére


genndy
addikt

Igen, játékfájlok ellenőrzése, legrosszabb esetben játék újrarakása (config fájlokkal együtt!) mindig megoldotta.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#13629) jossua válasza genndy (#13628) üzenetére


jossua
tag

mit ellenőrizzek rajtuk?:)

Alias : Magyarbetyar

(#13630) genndy válasza jossua (#13629) üzenetére


genndy
addikt

Az épségüket. GOG Galaxyban és Steamben is lehet.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#13631) Lenry válasza Lenry (#10321) üzenetére


Lenry
Topikgazda

úgy látom nekem 130 óra egy teljes Witcher végigjátszás :)

muszáj lesz megint tartanom egy kis szünetet, aztán megint nekiesek NG+-on, és most a legnehezebb fokozaton. az még nem volt.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#13632) Methionyl válasza Lenry (#13631) üzenetére


Methionyl
senior tag

130 óra az alap + HoS + B&W + össze mellék küldi + kérdőjel?

They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.

(#13633) Lenry válasza Methionyl (#13632) üzenetére


Lenry
Topikgazda

A kérdőjeleket nem maxoltam ki (azt a következő végigjátszásra tervezem) minden más megvan.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#13634) genndy válasza Lenry (#13631) üzenetére


genndy
addikt

Teljesen normális, jó kis végigjátszás nem rohanva, párbeszédeket nem elnyomkodva. Nekem pl. 170 óra lett minden mellékküldivel (amit csak megtaláltam), minden kieggel és minden kérdőjellel.

[ Szerkesztve ]

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#13635) Methionyl válasza Lenry (#13633) üzenetére


Methionyl
senior tag

hm én még csak 110 óránál tartok de még a b&w-be alig kezdtem bele találkoznom kell a temetőbe valamilyen vámpírral :D de még 1 rahedli mellék küldi van, kérdőjelek meg még még több :D de frusztrál az érzés, hogy magányos farkasként végeztem az alap storyba és már az NG+-ba gondolkodom..

They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.

(#13636) cyberkind


cyberkind
félisten

Sziasztok!

Most vettem meg a játékot (GOTY) és most kezdtem el, van valami tipp így kezdésnek vagy kezdőnek, esetleg a továbbiakban? :) Teljesen új az egész széria, a régiekkel nem toltam de ezután tuti fogom még ha hülyén is hangzik. :D

Annyi biztos, hogy hihetetlen ez a játék minden téren, az oly sokat szidott grafika jobb mint a Gta 5, kb olyan mint a PS4 exkluzív Horizon Zero Dawn, ami nagyon durván néz ki szóval én keresem az államat folyamatosan. :Y :Y

Minden tiszteletem a CD PROJEKT RED-nek! :R

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#13637) Lenry válasza cyberkind (#13636) üzenetére


Lenry
Topikgazda

nem tudok különösebb tippet adni, inkább azt mondanám, hogy játssz, és ha elakadsz, vagy valahol úgy érzed, hogy nem az, nem úgy történik, ahogy kellene, akkor nézz be ide és kérdezz

addig is jó játékot!
nem fogod megbánni a ráköltött pénzt :R

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#13638) Rick3D válasza Lenry (#13637) üzenetére


Rick3D
senior tag

Bárcsak minden játék ilyen színvonalban készülne és ilyen tartalmas DLC-ket kapnánk :U

(#13639) Jorus


Jorus
nagyúr

Ha esetleg valamiért úgy alakulna, hogy netántán valamiért esetleg talán belevágnék az NG+-ba, akkor ott megmaradnak és továbbfejleszthetők a mutációk? :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#13640) genndy válasza cyberkind (#13636) üzenetére


genndy
addikt

Ne félj visszavenni a nehézséget :DDD (vagy ne rögtön a legnehezebben kezdd) Harcrendszer nem bonyolult, de sok taktikázási lehetőség van, tanulós azért.
Naplót olvass, és akkor elég sok minden világosabb lesz az előzményekből is, meg a szereplők egymáshoz való viszonyával. YT-n van az első két részből összevágott összefoglaló videó, meglesheted.
Sokat nem lehet egyébként mondani, elég jól vezet s játék, és elég hangulatos is ahhoz hogy rögtön az elején már beszippantson.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#13641) edari válasza genndy (#13640) üzenetére


edari
őstag

"Ne félj visszavenni a nehézséget"

Hát az biztos, én először könnyűn vittem végig, utána megnéztem az ng+-t, most a legnehezebbre feltoltam, hát izzadok keményen.Teljesen másképp kell játszanom a mint legkönnyebb változatban.

(#13642) Lenry válasza Jorus (#13639) üzenetére


Lenry
Topikgazda

NG+

megmarad:
- páncélok és fegyverek az inventoryban és a ládában, meg ami rajtad van
- kaja, javítókészletek, páncélfesték, rúnakövek
- elkészített alkímiai készítmények
- alkímiai hozzávalók
- megtalált receptek
- pénz
- skillek
- mutációk
- szintek
- XP
- Aerondight (igen, így kétszer is meg lehet szerezni, és azonos statjaik lesznek)

nem marad meg:
- fegyver és páncél elkészítési ábrák
- könyvek, levelek
- küldetésekhez kapcsoló tárgyak
- Gwent kártyák
- felfedezett waypointok
- folyamatban lévő küldetések
- trófeák

ezt akár be is vehetnénk a topik összefoglalóba :B

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#13643) Jorus válasza Lenry (#13642) üzenetére


Jorus
nagyúr

Kösziköszi! :R :R

Egyelőre FO: NV-t tolom újra, de annyira csupasz és kopár és lélektelen, hogy elsírom magam (pedig annak idején nagyon szerettem). :( Kopárság és lélektelenség alatt persze nem azt értem, hogy egy sivatagban játszódik :)

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#13644) Methionyl válasza Lenry (#13642) üzenetére


Methionyl
senior tag

Pont erre volt szükségem, ez nagyon jó lett. :K :R

They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.

(#13645) cyberkind


cyberkind
félisten

Még egy kérdés, a játék az elején megkérdezte, hogy a 2. rész mentésének a szinkronizálás vagy mi, ez azt jelenti, hogy van olyan mód ebben a szériában is mint a Mass Effect-ben? :F Illetve ha van akkor befolyások sok mindent?

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#13646) S1M0N válasza cyberkind (#13645) üzenetére


S1M0N
senior tag

Igen, tudsz átvinni mentéseket az első rész óta.

Pl. a 2. rész végén hozott döntéstől függ, hogy találkozol-e valakivel, de annyira a fő cselekményre nincsenek hatással.

[ Szerkesztve ]

(#13647) cyberkind válasza S1M0N (#13646) üzenetére


cyberkind
félisten

Ez szuper, és mennyiben befolyásolja a dolgokat, a Mass Effect-ben kb személyeket befolyásolt csak meg pár fajjal való kapcsolatunkat.

Oké, és olyat lehet csinálni, hogy a NG+-t úgy tolnám ki, hogy az előtte lévő részeket kitolom és átviszem a mentést vagy az már teljesen új kari ismét?

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#13648) cyberkind


cyberkind
félisten

Fejlődésnél mire érdemes tenni és mennyit először?

Paranormal Cocktivity

(#13649) k-adi válasza cyberkind (#13648) üzenetére


k-adi
nagyúr

Ez tőled függ. harcos vagy vagy inkább mágiára raksz, stb.....

Én a harcosokra raktam, több élet, nagyobb hátizsák, stb...... mert számomra Geralt inkább kardozós mintsem varázsolós karakter

(#13650) cyberkind válasza k-adi (#13649) üzenetére


cyberkind
félisten

Akkor oké mert eddig tettem pluszsebzést a kardra meg pluszéletet, szeretek kardozni, tiszta Dark Souls csak arról tudom, hogy nehéz. :D :R

Paranormal Cocktivity

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.