Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-02 21:11:34

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18001) Jimmy89


Jimmy89
újonc

Sziasztok! Én az undvik ura küldetés trollos szakaszában nem mentettem meg az embert, bug vagy e nélkül nem lehet megcsinalni a kuldit? :) a választ előre is köszönöm!

Ha eljő a farkas vihara, ne egyél a sárga hóbol!

(#18002) Jorus válasza Jimmy89 (#18001) üzenetére


Jorus
nagyúr

Folant, az íjászt, aki az üstben rotyog pörkölt alapon? Ha akarod megmented, ha nem, akkor nem. A küldi során segít, de természetesen nélküle is végig tudod vinni.

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#18003) Jimmy89 válasza Jorus (#18002) üzenetére


Jimmy89
újonc

Akkor valamit valahol jól elkavartam a játékba, igaz van, hogy 1-2 hónap kihagyás után folytatom, de nem ad be sehol semmit, a házba a hullakig felmentem és semmi :)

Köszönöm a választ, majd megprobalom.

Ha eljő a farkas vihara, ne egyél a sárga hóbol!

(#18004) Jorus válasza Jimmy89 (#18003) üzenetére


Jorus
nagyúr

Haladj tovább a ház túloldalán, kövesd a nyomokat, mert először is meg kell találnod Hjalmart. Ha nagyon nem találod, akkor: a partraszállásod helyétől délre, a sziklák között vannak fent romok és mellettük egy kihalt / lemészárolt kis falu, a térképen is látszanak, ott találod Hjalmart, amint épp pár rossz arcú szirénnak virgonckodik.

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#18005) Jimmy89 válasza Jorus (#18004) üzenetére


Jimmy89
újonc

Ott is jártam már, de ezek szerint elmentem valahogy mellette :)) Köszönöm, már a barlangokat jártam körbe körbe folyamat az óriás labnyomait követtük végig a fiammal, de mégsem leltem :))

Ha eljő a farkas vihara, ne egyél a sárga hóbol!

(#18006) MZsoltee


MZsoltee
veterán

Sziasztok!

A set item-ek, tárgyak csak akkor adják meg a bónuszt, ha nagymesteri szintre vannak fejlesztve? Szóval 40-es szint előtt nincs is értelme a set-teknek?

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#18007) Jorus válasza MZsoltee (#18006) üzenetére


Jorus
nagyúr

A nagymesteri bónuszokat csak nagymesteri szettekkel kapod meg, de ha a karaktermenüben a Képességek közül a Macska, Griff vagy Medve iskola technikákra teszel képzettség pontot, akkor ott is kapsz bónuszokat az adott felszerelés (egészen pontosan páncél) minden egyes darabja után.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#18008) MZsoltee válasza Jorus (#18007) üzenetére


MZsoltee
veterán

Köszönöm!

Arra már adtam. :) Mondjuk így is jó lesz, lassan kezdődik a csata Kaer Mohren-ben. Előkészületként megcsináltam a set-et "hatékonyabb"-ra és megszereztem az összes receptet a kiváló szintre. :)

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#18009) perge666 válasza MZsoltee (#18008) üzenetére


perge666
veterán

Ez aztán a felkészültség. :C

(#18010) MZsoltee válasza perge666 (#18009) üzenetére


MZsoltee
veterán

Már csak valami gyógyital kellene. ;] Eddig vizes palackokat használtam, gondolom ez most nehezebb lesz. Ti mit javasoltok? Mit szoktatok használni. craft-oltok valamit, vagy vásároltok, vagy eszitek, isszátok ami van?

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#18011) Jorus válasza MZsoltee (#18010) üzenetére


Jorus
nagyúr

Természetesen Fehér Raffard főzeteit gyorsbillentyűről. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#18012) Jimmy89 válasza Jorus (#18011) üzenetére


Jimmy89
újonc

Adom, emellett lépes méz és fecske ital jól jött,
Arra figyeljetek aki ps4 karral játszana PC-n az emulator program is foglal memóriát, ami emulalja az xbox kontrollert. :))

Ha eljő a farkas vihara, ne egyél a sárga hóbol!

(#18013) MZsoltee válasza Jorus (#18011) üzenetére


MZsoltee
veterán

Köszönöm! Utána nézek a dolognak. ;)

Tök jó a játék, de egy nagy logikai gondom van vele és ez egy kicsit elvesz nekem az élményből. Elvileg Ciri-t keressük, kutatjuk, rohanunk utána. Akkor miért állnánk meg úton, útfélen mindenkinek segíteni. Elvileg rohanunk...

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#18014) mike1334 válasza MZsoltee (#18013) üzenetére


mike1334
veterán

Engem Ciri idegesít legjobban az egész játékban (és a könyvekben is :P )

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#18015) Jorus válasza MZsoltee (#18013) üzenetére


Jorus
nagyúr

Jól látod, de a játékban mindez a saját döntéseiden alapul. Ha a játék RPG-vonulatát szem előtt tartva játszol (és esetleg a regényekből ismered Geralt és Ciri viszonyát) akkor bizony Ciri megmentésén kívül senki és semmi nem érdekelhet. :) Nekem is volt olyan végigjátszásom, amikor minden más csak a főszál után következhetetett, hiszen Cirinél semmi sem lehet fontosabb Geraltnak. De a lehetőség adott arra a játékban, hogy Geraltot más értékrend szerint irányítsd, és ez tulajdonképpen jó. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#18016) perge666 válasza MZsoltee (#18013) üzenetére


perge666
veterán

Mert ha te otthon neki állsz mondjuk garázst takarítani,és kimegy hozzád asszony hogy elaludt a gyerek és menj be masszírozd meg,akkor neked is adott a választás joga,nemde?? :DDD

A játékban is te döntöd el hova mész,mit csinálsz,úgy mint a való életben.

[ Szerkesztve ]

(#18017) MZsoltee válasza perge666 (#18016) üzenetére


MZsoltee
veterán

Maradhatunk a garázsban is! :D

Kicsit tudathasadásos érzésem van. A példáddal élve, a játék azt sugallja a fősztorival, hogy meg kell masszírozni az asszonyt. De én akkor is elmegyek kocsit mosni. Miezmá? ;]

Nem akartam vitát indítani vele. Az elején a bárónak tett szívesség tök jó volt. Azért csináltuk, mert kellett az info. Ilyen zsarolással, vagy az idővel való játékkal (Pl.: 1 hétig nem mehetsz tovább mert nem fut ki a hajó, vagy hóvihar van a hágón), vagy bármilyen mesterséges akadállyal meg lehetne oldani.

Ettől függetlenül az eddigi legjobb RPG a Gothic óra nekem! :R

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#18018) perge666 válasza MZsoltee (#18017) üzenetére


perge666
veterán

:)) :DD

(#18019) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

Ma olyan jót játszottam... :)

Tegnap kezdtem a harmadik végigjátszást (miután napokig nem volt hajlandó elindulni a játék, még újratelepítés után sem), és rájöttem, hogy rögtön az elején fel lehet venni egy küldetéstárgyat. Majd Skelligén oda is lehet adni Yennek. Aztán elkezdtem modokat rakni a játékba, de ehhez ki kellett bogoznom a feleslegesen túlbonyolított leírásokat/egymással ütköző felhasználói programokat/scripteket. Most úgy néz ki, hogy szabadon nézelődhetek a játékban, nincs zavaró minitérkép, küldetés leírás (de ha akarom, egy gombnyomással/witcher érzékeléssel megjelennek); Geralt tud ugrálni a sekély vízben; működik az autoloot; Dandelion nem mondja el tizenötször, hogy mi történt a korábbi részekben töltőképernyőkön :) ; van egy lámpás a hajón (mondjuk ott még nem tartok a játékban); Geralt nem csak mereven néz előre, ha elmegy valaki mellett, hanem oda fordul. Majd később lesz a szokásos gyors utazás bárhonnan, meg a vágtázás városokban is. Meg esetleg a gyorsított idejű meditáció (ami mutatja közben a játékteret, nem csak a menüt). Egyúttal megcsináltam rendesen a Friendly HUD magyarítását is.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#18020) miauut válasza VikMorroHun (#18019) üzenetére


miauut
tag

Ha belefér, akkor meséld már el, hogy mennek a modok, illetve a telepítésük.

Nokia7710>HtcUniversal>HtcKaiser>Samsungi900>Htcx7510>SExperiax10>Galaxy Note>PF2>Honor6>Honor9>Honor 20>Xiaomi 11 Note

(#18021) janos666 válasza janos666 (#17238) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

... és a Gwent ... ezt gyakorlatilag teljesen kihagytam elsőre, pedig ez is rengeteg időt vesz el (pont ezért hanyagoltam múltkor, éreztem hogy ez sok, így türelmetlen lennék miatta, hogy haladjak a story-val is), de meg lehet szeretni (átfutott már az agyamon, hogy veszek valami fan-made paklit, és rábeszélek néha ismerősöket :DDD de most meg jött is valami új játék, majd megnézem azt...). Még a hozzá kapcsolódó side quest is tetszett (talán a legjobb alkalmi-szex barát a játékban).

Viszont így a második végigjátszás véghez közeledve nagyjából még mindig hasonlóak a problémáim a story-val, mint elsőre. Pl. mikor választani kellett Triss és Yennefer közt, most is ugyan úgy gond volt még, hogy hiába ismerem már egy kicsit a 3. részből Y-t (mint spoiler), most is csak azért választom őt, mert felületesen ismerem az előzménykönyveket. Ugyanakkor az említett irodalom teljes ismerete hiányában (szerintem sohasem fogom őket elolvasni, hivatalosan úgysem egy világ a kettő, de a kivonatukat átfutottam már régebben), de az első két játék teljes ismeretében mégis csak T-t ismerem és kedvelem igazán, Y-al most is alig tudok bármi mást, mint hogy elvileg ő passzol igazán G-hez (amit a TW3 spoiler ismeretem sem cáfolt meg, bár annyira meg sem erősít, legalább is nem a B'n'W kiegészítő végével együtt nézve).

Ami viszont most tűnt fel nekem először, az az hogy a játék talán már a ködös szigeten véget ér. Először nem figyeltem rá fel, hogy a törpék biztosra veszik, hogy C halott (ki van hűlve, nem ébred fel, ami után gondolom csak megnézték volna, hogy lélegzik-e, elvégre ráértek és nem voltak sík hülyék), és kicsit furán ébred fel. Persze simán megmagyarázható olyasmivel, hogy valami varázslat alatt állt ("hibernálva"), amit a kis fénygömb oldott fel, de ez nem derül ki. Kicsit túl álomszerűnek tűnik az egész jelenet, és az adja neki az igazi csavart, hogy a "szomorú befejezés" (C nem jön vissza) alatt G körülbelül ugyan olyan helyen és úgy roskad magába, mint ahol, és ahogy megtalálja a "kihűlt" C-t (kvázi mint ha nem is ment volna sehova, bár C hulláját nem látjuk a befejezésben, és más a földrajzi helyzet, de azért nagyon hasonló a szituáció, ahogy G ül a kunyhókban). A másik, hogy a törpék is fénybigyóval érkeztek, de az övék nem ébresztette fel C-t, és az sem áll össze, hogy Avallach küldte aludni C-t, vagy akár csak hogy tudhatta volna A, hogy hibernálva lesz és ezért "utasította" volna ilyesmire a fénybigyót... picit sok nekem itt a hézag.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#18022) Lenry válasza janos666 (#18021) üzenetére


Lenry
Topikgazda

szerintem sohasem fogom őket elolvasni, hivatalosan úgysem egy világ a kettő

de igen, a játékok a könyvek folytatásai

picit sok nekem itt a hézag.

egy hézag van, hogy nem fogadod el, hogy Avallach fénygömbje ébresztette volna fel Cirit, ami pedig teljesen logikus, ő is altatta el. Skjall látta még, ahogy a csónakban vitatkozik Cirivel, aztán egy varázslattal elaltatta.

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#18023) mike1334 válasza janos666 (#18021) üzenetére


mike1334
veterán

Könyvek nem rosszak annyira, én most járok az utolsónál. Egyszerre kezdtem el olvasni és játszani, mondjuk mind a kettőben (könyv és játék is) hagytam szünetet és mást vettem elő. Mondjuk én a nem Ciri orientált sztorikat szeretem, abból meg igazából 3 van, a többi már a csaj nyavajgásától hangos.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#18024) janos666 válasza Lenry (#18022) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Igaz, elfelejtettem/pislantottam S visszaemlékezéséből, mikor A elaltatja C-t, majd összekevertem a két Skellige eseményt, mikor C szummázza a dolgokat (kétszer is járt ott, és az elsőről mondja, hogy emlékszik ahogy átlép a portálon, az alvós pedig a második, A pedig mindkét esetben hátramarad, nem csak mikor Uma lesz belőle).
De ettől még kicsit fura hatása van. pl. ahogy átvált a napfényes jelenere, majd vissza, vagy hogy sohasem találkozunk újra a törpékkel, akik szerint C már halott (és mindez ebben a ködös környezetben, ahol semmi nem tűnik valódinak).

Olvastam olyasmiket, hogy a könyvek írója nem fogadja el folytatásnak a játékot, illetve hogy a játék sem tökéletesen hű a könyvhöz, mint történelem (mindegy hogy minimális-e az eltérés). Ezért tartom két külön világnak őket.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#18025) mike1334 válasza janos666 (#18024) üzenetére


mike1334
veterán

A törpök lelépnek Geralt hajójával.
Az író egy pöcs. A játék a könyv sztorija után játszódik, ami a könyvben történt, attól tudtommal a játékban sem tértek el, a legvégét leszámítva.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#18026) OgreImre


OgreImre
senior tag

Most olvasom a könyveket, a harmadiknál tartok (Tündevér). Előtte már végigjátszottam a Witcher 1-et és a 2-őt. Most már először befejezem a könyveket, csak utána állok neki a Witcher 3-nak, ne keveredjenek.

"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke

(#18027) mike1334 válasza OgreImre (#18026) üzenetére


mike1334
veterán

A 0. résszel kezdted?

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#18028) Atti777 válasza mike1334 (#18027) üzenetére


Atti777
senior tag

Mi a nulladik rész?

Путин, иди нахуй!

(#18029) Jorus válasza Atti777 (#18028) üzenetére


Jorus
nagyúr

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#18030) nincsnév007


nincsnév007
őstag

Boldog új évet :) :C

(#18031) TheNewDawn


TheNewDawn
addikt

BUEK MINDENKINEK :) Sajnos karácsony már volt , de azért Merry Trissmast talán mág kivánhatok, legjobbakat minden gamernek :)

(#18032) Lenry


Lenry
Topikgazda

via reddit

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#18033) TheNewDawn válasza OgreImre (#18026) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Inkább a gamet játszd szerintem előtte/közbe a könyvek nem olyan nagy eresztés, én imadok olvasni, és kb minden évben elolvasok még ma is kb 30-40 könyvet ( anno a sokszorosát ) szóval kevés van, amit elkezdek és nem fejezem be, de ebből 4 rész után elég volt, ha nagyon finom és nőies vagyok, akkor gyenge közepesnek mondanám őket.

( a fentebb linkelt képen amúgy szinte ismeretlen orosz cosplayer látható, nem rendelkezikilyen mlliós követőtáborral mint sokan, csak 1-2 ezressel( most itt sorolhatnék kb 10 nevet de szerintem felesleges )de szerintem ehhez képest az egyik legtehetségesebb :))

[ Szerkesztve ]

(#18034) fess


fess
őstag

Sziasztok
Ezt miért nem tudom még feloldani?

(#18035) Jorus válasza fess (#18034) üzenetére


Jorus
nagyúr

A felette levő sorban még 1 pontot el kell költened, hogy feloldd.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#18036) fess válasza Jorus (#18035) üzenetére


fess
őstag

Köszi, azt hittem csak az oszlop számít

(#18037) Lenry válasza TheNewDawn (#18033) üzenetére


Lenry
Topikgazda

Mitől lesz egy könyv "gyenge, közepes".
Nem kötözködés, tényleg érdekel.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#18038) Zolás válasza Lenry (#18037) üzenetére


Zolás
addikt

Én két könyvig jutottam, pedig megvan az összes.
Akkora összevisszaság van benne, ami elképesztő. Rengeteg név, rengeteg párbeszéd újabb nevekkel, akikről azt sem tudod kicsodák. A történet sincs rendesen elmesélve, mintha a viccet a közepén kezdenéd, aztán az elejéből egy kicsit, meg vissza a közepére, meg a végét is, megint az eleje, megint a vége, és így tovább.
Nagyon szeretek olvasni, és nagyon kevés a jó könyv mostanában. Vagy rettenetesen gyenge a sztori, vagy olyan rosszul van megírva, ami olvashatatlan. Ez az utóbbi inkább, ha kihámozod a sztorit az nagyon jó, de ahogy elmesélik, az szörnyű.
Abszolút magánvélemény amit leírtam.
Valami hasonlót vártam, mint a Gyűrűk Ura, csak kisebb, rövidebb sztorikkal. Annyi a közös, hogy mindkettőben vannak lények. De a minőség az kritikán aluli.

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#18039) Jorus válasza Lenry (#18037) üzenetére


Jorus
nagyúr

A regények nagyon jól kiegészítik a játékokat, számomra nagyon nagy élmény volt, amikor a Tündevérben részletesen megirmerhettem Ciri és Geralt kapcsolatának hátterét, vagy amikor a Tűzkeresztségben megismerjük Geralt későbbi barátait, Zoltánt például és Regist. Szerintem nagyon sokat tesznek hozzá a játékélményhez a könyvek, így utólag azt mondom, nem lenne teljes - számomra - a játék a regények nélkül.

De.

A regények önmagukban egy remek fantáziájú, ám átlagos, vagy inkább az alatti írói tehetséggel megáldott alkotó művei. Egy olyan íróé, aki ugyan a legtöbb esetben jó arányérzékkel vegyíti a Kelet-európai mondák világát a klasszikus fantasy elemekkel, és gyúrja mindezt össze a saját fantáziáival, de ettől eltekintve nem ír jól. A könyveit műélvezet szempontjából nem kellemes olvasni. Már többször felhoztam ellenpéldának Steven Erikson műveit, amik mellett a Vaják-könyvek egy gimnáziumi fogalmazás szintjét hozzák. Szerintem így értette TheNewDawn is a "gyenge, közepes" jelzőt.

Zolás: az első két könyv igazából egy-egy novella-gyűjtemény, ráadásul elég összecsapottra is sikerült egyik-másik. Ellenben a harmadik könyvtől, a Tündevértől már a játékokban megismert sztori háttértörténete bontakozik ki, szerintem érdemes lehet idővel a Tündevértől folytatni az olvasást.

[ Szerkesztve ]

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#18040) TheNewDawn válasza fess (#18036) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Amitől egy játék, mozifilm, szindarab az lesz pl ? Az Alapitvány Trilógia minden percét élveztem anno, az LOTR t dettó Trónok Harcát is, sorolhatnám... Na most ezekhez képest Suckcockski kb olyan messze van mint én az amerikai elnökségtől. Többiek leirták előttem részletesen, nem nagyon tudok mást hozzátenni. Persze tudom nem szabadna hogy befolyásoljon, de engem bevallom őszintén a botrány is zavart, addig 5/10 et mondtam volna, most már csak 4/10, mármint a CDPR el való közismert dolog.
Nyilván van akinek tetszik, semmi gond nincs ezzel, minden dolog szubjektiv ugye. Kár érte amúgy, mert tényleg hozzátennének a játékhoz, és mivel érdekelt azért nagyvonalakban a dolog, ezért ha végig nem is olvastam az összeset, egyfajta kivonatot igen.

Mondjuk ahhoz hogy Yent valaki megértse kicsit is, ahhoz muszáj ismernie valamennyire a regényeket legalább, anélkül egy undoritó házsártos banyának fogja tartani kb. Szóval emiat örülök azért. Mert igy a videojátékos történelmem kb legnehezebb választása volt, mert megkedveltem Yent is azért. Viszont érdekes, sokan mondjuk amúgy, hogy Trisst mennyire kevésbé kedvelték a könyvek után, na nálam forditva van, imádom a jellemfejlődéses karaktereket, még ha nem is egyértelműen pozitivak, lásd Sarah Kerrigan pl. Amúgy nagyon ritka nálam , hogy valamiből nem a könyvet szeretem sokkal jobban, mint az abból készült filmet vagy játékot, na a Witcher ezen kivételek közé tartozik pont.

[ Szerkesztve ]

(#18041) mike1334 válasza Lenry (#18037) üzenetére


mike1334
veterán

Szubjektív, ízlésről nem lehet vitatkozni. Én pl szerettem a fantasy könyveket, de egy ideje már más szemmel tekintek rájuk, valahogy nem tudom komolyan venni őket, nem is szívesen olvasók már klasszikus high fantasyt. Ezt elolvastam a játék miatt, de most egy ideig nem olvasom ilyet szerintem.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#18042) OgreImre válasza mike1334 (#18027) üzenetére


OgreImre
senior tag

Nem, úgy tudtam, hogy a Viharidő az utolsó...
Amúgy, tényleg nem egy Maurice Druon az író, de a világ nagyon tetszik, és a történet is eddig.
De párbeszéd kezdés amitől már falra mászok:
"-Geralt?
-Hallgatlak."

"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke

(#18043) mike1334 válasza OgreImre (#18042) üzenetére


mike1334
veterán

A viharidőt írta utoljára, de sztoriban korábban játszódik.
Amúgy a játékban is ilyen Geralt, olyan mint Teal'c a Csillagkapuból :D

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#18044) S1M0N válasza OgreImre (#18042) üzenetére


S1M0N
senior tag

Szerintem mindenképpen megjelenési sorrendben érdemes őket olvasni, szóval a különálló, 8. könyv (Viharidő) mehet utolsónak.

Én meg pont azt az egyszerűséget szeretem, ahogy Sapkowski ír, illik az általa kitalált világhoz és szereplőkhöz, nem magyarázza túl a dolgokat, ahogy sok más író teszi.

Maurice Druon Az elátkozott királyok sorozatát imádtam, de igazából nehezen tudom összehasonlítani a kettőt, eléggé mások.

Geralt meg ilyen, feleslegesen minek csűrje-csavarja a dolgokat? :D
Nekem ez tetszik benne, életszerű, rövid, de csattanós párbeszédek, remek humor, erős társadalomkritika.

Amúgy tudom ajánlani a Witcher képregényeket is, azok is nagyon jók!

[ Szerkesztve ]

(#18045) Darabokra


Darabokra
senior tag

Sziasztok! Jelenleg itt tartok a játékban.

ps4-en játszom. Az lenne a kérdésem, hogy csomószor ennél a küldetésnél nem enged futni és a lóval sem enged vágtázni, csak ügetni.. De amikor még felgyújtottuk Menge épületét, akkor sem engedett futni, csak gyalogolni... :D ez valami bug a játék ezen szakaszán, vagy direkt így van megcsinálva? bár ha az őrök lekaszabolnak a városban és újraéledek, utána enged futni:D nem értem.

(#18046) perge666 válasza Darabokra (#18045) üzenetére


perge666
veterán

Túl sok cucc van nálad,jelzi is a piros táskával a képen.
A 2.képen is jelöli pirossal hogy 85/60,ez 25-el több mint a megengedett ezért nem tudsz futni és vágtázni.

[ Szerkesztve ]

(#18047) genndy válasza perge666 (#18046) üzenetére


genndy
addikt

Illetve lóval a városokban soha nem lehet vágtázni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#18048) Darabokra válasza perge666 (#18046) üzenetére


Darabokra
senior tag

basszus, erre nem is gondoltam.. felszedtem mindent ezen a helyen:DD

azt esetleg megkérdezhetem, nekem még sok van hátra a játékból igaz? remélem.

[ Szerkesztve ]

(#18049) perge666 válasza Darabokra (#18048) üzenetére


perge666
veterán

Nagyon összetett játék,mindenre oda kell figyelni. :)

Még nagyon sok. :K

Kardokat is és ruhád/csizmád is javíttasd meg,vagy cseréld mert az is mind piros!

[ Szerkesztve ]

(#18050) genndy válasza Darabokra (#18048) üzenetére


genndy
addikt

Sok, ne aggódj. A főszál talán 1/4-nél tartasz most. Ahhoz meg még hozzájön a rengeteg mellékküldi. Kiegekkel meg ha kipucolsz mindent olyan 200 órára számíthatsz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.