Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-02 21:11:34

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7001) Dark Archon


Dark Archon
addikt

Megvettem a Heart of Stone-t és élvezném, de az esküvőn, miután a szellem lelépett és végre a témázásnál tartanánk Shani-val, bejön a csónak és lefagy az egész... vagy 6x megpróbáltam, mindig ugyanez a vége. Legfeljebb akkor tudnék tovább haladni a játékban, ha az "egy csók nem csók" helyett azt választanám, hogy menjünk vissza az esküvőre. Mi a fenét tudnék csinálni?

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Cube Nature EXC | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#7002) genndy válasza Qru (#7000) üzenetére


genndy
addikt

Ott biztos nem. Majd Velenben (Oxenfurt és Novigrad), illetve úgyis először Hollószirtre jutsz el.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#7003) FireKeeper válasza Qru (#7000) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

akarod mondani novigradban :) vagy oxenfurtban :)

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#7004) Pipó


Pipó
őstag

Nah, kiderítettem, hogy Nilfgaardban forint a hivatalos pénznem. Az egyik küldiben találtam egy levelet, amiben arról írnak, hogy egy ládában 1000 Nilfgaardi forint is van.

"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!

(#7005) marilllyo


marilllyo
veterán

Dlc-kben bővelkedő boldog új évet mindnyájunknak. :D

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#7006) Qru válasza genndy (#7002) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Bezzeg az első részben az egy nagy város volt. :( :D

#nincsbennetarcsi

(#7007) Ted_Beneky válasza Qru (#7006) üzenetére


Ted_Beneky
senior tag

Most is az, csak nem mehetsz be :-)
Új rész, új helyszínek.

Csillagkaput a Csillag térre!

(#7008) Wlac válasza Pipó (#7004) üzenetére


Wlac
Ármester

Nem floren?

“The wha-"

(#7009) Pipó válasza Wlac (#7008) üzenetére


Pipó
őstag

Magyar feliratos játékban forint volt. Ha angolul játszod, ott lehet azt írták.

"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!

(#7010) Qru válasza Ted_Beneky (#7007) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Jaa, kár. Pedig az első részben éltem nagyon azt a várost.

#nincsbennetarcsi

(#7011) Ted_Beneky válasza Qru (#7010) üzenetére


Ted_Beneky
senior tag

Szeretni fogod ezt is, van kupi és nincs közbiztonság :)

Csillagkaput a Csillag térre!

(#7012) Qru válasza Ted_Beneky (#7011) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

:D

Vizima royal palace: megtanultam pukedlizni azt írja hogy kövessem a fickót de az meg sem mozdul. Most akkor hogyan tovább? :F

#nincsbennetarcsi

(#7013) elektrotank


elektrotank
tag

Üdv újra! Gondolom sokatok tudja, hogy amikor azt mondom Lullaby of Woe, akkor melyik dalra, zenére (kinek mi) gondolok ezalatt. Nem tudom, ki mennyire tud angolul, de egy jó barátom készített hozzá egy eléggé nyers magyar feliratot. Aki akarja, az ezen a linken megtekintheti: [link]
A magyar szöveget a leírásban lévő angol nyelvű forrásból fordította. Magát nem nevezte meg, mert neki annyira nem tetszik, félkész munkához pedig nem adja a nevét. Én azért bátorkodtam rácsapni a videómra a feliratot, mert nekem tetszik és igazából meg is lehet érteni az egész dalt, igaz, ami igaz, nem túl verses, de elvileg ma este összeülünk és alkotunk valamit ezügyben. Igaz, amit eddig láttam tőle az inkább szabad fordítású, néhol eltér az eredeti jelentéstől. Gondolom fogunk róla még beszélni. Bármi tippet, javaslatot szívesen fogadok. Amúgy fogalmam sincs arról, hogy van e fent valahol erről magyar fordítás vagy sem. Félreértés ne essék, távol áll tőlem a hírdetés, csupán azok számára szeretnék kedvezni kicsit, akik nem túl jó angolosok, akárcsak én. Persze, mint írtam, hibákat, javaslatokat mindenkitől szívesen fogadok/fogadunk.

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

(#7014) Dark Archon válasza elektrotank (#7013) üzenetére


Dark Archon
addikt

Túl lehangoló a dal, én maradok ennél :)

Qru: az egy bug, tölts be egy korábbi mentést.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Cube Nature EXC | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#7015) Because


Because
őstag

van olyan, hogy elévül egy küldetés? pl. túl magas szintű leszel

eléggé elkalandozgatok és már 10-es szinten járok, de a 6-os főküldit se csináltam meg... túl sok a kérdőjel és mindenhova el kell mennem :D

(#7016) genndy válasza Because (#7015) üzenetére


genndy
addikt

Beszürkül (5 szint különbségtől), de attól még megcsinálható csak sokkal kevesebb XP-t kapsz érte. De a főküldik alapból sokkal több XP-t adnak. Ne parázz rá, nyugodtan csináld amelyik meg ahogy tetszik, a végére pár szint különbséggel mindenki ugyanoda lyukad ki, és ha mellékküldeket csinálsz túlléped a főszál szintjeit, de az nem baj.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#7017) Qru válasza Dark Archon (#7014) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

:R

#nincsbennetarcsi

(#7018) Because válasza genndy (#7016) üzenetére


Because
őstag

okés! a játékon belüle kártyázást is élvezem, most nyertem meg az első 10-es hősömet :D

(#7019) Raidon válasza Because (#7018) üzenetére


Raidon
őstag

Detto en csak a gwynt miatt meg a fullos kuldik miatt kezdtem ujra de meg nem jatszottam vegig egyszer sem :)

"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin

(#7020) dollarZ18


dollarZ18
tag

NG+ deathmarchon, ha a gwynt szintje nem a legnehezebbre van állítva, attól beadja a deathmarch trophyt?

(#7021) Wlac válasza dollarZ18 (#7020) üzenetére


Wlac
Ármester

Az NG+ nekem kimaradt, de az alap végigjátszás során normalon volt a Gwent, és megkaptam a trófeát.

“The wha-"

(#7022) Dark Archon


Dark Archon
addikt

Mi van az 1.12 patch-csel? Tényleg eszméletlen tartalmat zsúfoltak a játékba, de az állandó kilépés eléggé zavarja a beleélést. Főleg, amikor hosszú perceken keresztül átvezető van, aztán 10p után kilép és kezdhetem elölről...

Death March simán vagy NG+-szal könnyebb? Mivel már végigvittem kétszer, harmadszor lesz a fullos végigjátszás, aztán gondoltam, akkor legyen kihívás. Talán akkor már a gwynt-tel is foglalkozom. De az is biztos, hogy megvárom vele az 1.12-t.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Cube Nature EXC | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#7023) Weper


Weper
tag

A "Kardok s gombócok" nevű küldetéssel kapcsolatban lennének kérdéseim.
Vigyázat, spoiler!
1. kérdés: Az lenne a kérdésem, hogy amikor megyek Ernst van Hoorn raktárába, akkor találkozok 1 törpe őrrel és mondta, hogy Yarpen már sokan mesélt rólam. Van 3 lehetőség bejutni a raktárba. 1. Lefizetem, 2. Axii, 3. Megkérem rá, hogy engedjen be. Mind a 3 választásnál beenged. Viszont csak a lefizetésnél és az Axii-nál ad xp-t érte. Lefizetésért 20 pontot ad, Axii-ért 40-et. Az lenne a kérdésem, hogy ha Axii-t használok rajta, akkor később a történetben nem fog előbukkanni és megtámadni, amiért elvarázsoltam vagy hasonló?
2. kérdés: Olvastam angol fórumokon, hogy ha kis szinten fejezem be a küldetést (jelenleg 18-as vagyok), akkor a jutalmaknak a minősége le lesz csökkentve az én szintemre. A küldetés 24-es szintű, de meg tudnám csinálni, mert Axii-val egymás ellen fordítanám őket. Akkor tudnám folytatni a küldetést, ha most nem mennék el a raktárba, csak később pl. 24-es szinten? Mert amikor találkoztam a kováccsal, akkor panaszkodott, hogy nem voltam ott a megbeszélt helyen (már rég beszéltem vele és most újra találkoztam vele), és most elkezdtem a küldetést.

(#7024) Xeper válasza Dark Archon (#7022) üzenetére


Xeper
csendes tag

Állandó kilépés? Nekem az csak akkor jelentkezett, mikor egy kicsit megvariáltam a lapozófile-t. Be van kapcsolva? Ha igen, de fix méretre, az is lehet kevés (nekem is 8GB RAM+4GB page file még kilépett, fölötte minden jó lett).

Gondolom DM NG+-on könnyebb. Én most csinálom így, és eddig semmi komoly nehézség nem volt. Beszereztem az alap végigjátszáskor minden bombát/italt/olajat, ez sokat jelent. Ezen felül a skillekből is több set áll rendelkezésre, és így az adott csatára szabhatod magad teljesen. Nem úgy, mint mikor arra vársz, hogy mikor nyílik meg a következő skill slot. Ha nagyobb kihívást akarsz, akkor új játékot indíts DM-ra! Ha nagyobb nehézséget, de némi kényelmet (skillek...) szertnél, akkor csak akkor használj superior dolgokat, amikor a receptet áruló emberekhez eljutottál (vagy tetszőleges módon nehezíted magadnak)!

[ Szerkesztve ]

(#7025) Wlac válasza Weper (#7023) üzenetére


Wlac
Ármester

Ne agyalj ennyit a játékon, játssz lesz ami lesz alapon! A küldetés legnagyobb előnye az, hogy így lesz egy mesterkovácsod, és nála bármit tudsz craftolni, úgyhogy érdemes hamar megcsinálni.

“The wha-"

(#7026) Ted_Beneky válasza Weper (#7023) üzenetére


Ted_Beneky
senior tag

1, nem
2, igen

Csillagkaput a Csillag térre!

(#7027) Dark Archon válasza Xeper (#7024) üzenetére


Dark Archon
addikt

Lapozófile persze, hogy be van kapcsolva, a Windows kezeli. A kilépések grafikai beállítás miatt vannak, ettől zeng a Steam fórum is, pl. Shani románc jelenete esetén fixen kilép a játék, ha nincs levéve minden a legalacsonyabb képjavítási szintre. Ez a kilépés hibaüzenet nélkül ill. automata ALT+TAB minden witcher játékban jelentkezett nálam.

Mondjuk ja, logikus, hogy NG+-szal könnyebb, hiszen már egy csomó minden meg van. Nemrég jutottam el a Hearts of Stone-ban az Everec kastélyba, hát az valami rohadt egy szándékos játékos-szopató szarság volt (Gondnok / Lidérc) DM-nél eggyel könnyebb szinten is úgy, hogy én 67-es szinten voltam. Én használom az Active Learner modot, szóval minden megtanult skillem aktív (ez az igazi kényelem, a fene se fogja variálni a skilleket folyton), de még így sem volt gyenge. El se tudom képzelni, mi lehet DM-en.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Cube Nature EXC | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#7028) FireKeeper


FireKeeper
nagyúr

CD Galaxisnál most akciósan 6990 az alapjáték - jó áron van :K

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#7029) dergander


dergander
addikt

Nemtudni mikor jön az 1.12 patch mert 4-5 küldit nemtudok megcsinálni. Köztük a medve iskola felszerelést.

(#7030) Televan74 válasza dergander (#7029) üzenetére


Televan74
nagyúr

Nem tudni.De számomra úgy tűnik már ,hogy ha kijavítanak két hibát,három keletkezik helyette.Ami nagyon zavaró számomra az a küldetésekben levő hibák. Hogy volt és van is egy két grafikai hiba,meg az hogy a ló rossz helyen jön elő,hát az annyira nem zavart.

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#7031) Montesantos


Montesantos
senior tag

Nálam nem működik a gyors mentés (f5)

Gabi

(#7032) genndy válasza Televan74 (#7030) üzenetére


genndy
addikt

Érdekes amiket írtok, én most vittem végig újra az egészet NG+-ban, kb. 100 óra, és egy bug jött elő, valamelyik witcher felszerelésnél a kastélyban beragadós, nem nyílt a rács, ezen kívül semmi más (GOG, 1.11). Annál meg szerencsére fönt van a bárhonnan gyorsutazós mod. Skelligén is meghalt a vérfarkas, nem volt meglepős lesi, grafikai bug, stb., semmi gond.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#7033) Televan74 válasza genndy (#7032) üzenetére


Televan74
nagyúr

Nálam is most megy NG+ játszása,én küldi bug alatt olyanra gondoltam,hogy a Nilfgaardi táborban az elveszett őrjárat küldi után nem tudom eldobni a Vyvern fejét.Meg a kovácsot nem tudom megmenteni,nem akarja az igazságot. :D

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#7034) Dark Archon válasza genndy (#7032) üzenetére


Dark Archon
addikt

Annyira nem érdekes, mert iszonyat mennyiségű küldetés van, ezek sorrendisége rengeteg variációt szül (nem említve az előző játékbeli döntéseket), így mindenkinél más és más jön elő. Viszont a küldetés ellehetetlenítő hibákat javítaniuk illene hotfix-szerűen, hiszen erre adott az eszköz (Steam / GOG Galaxy). Persze a konzolparancsokkal és modokkal könnyen át lehet lendülni ezeken... legalábbis PC-n.

A minap is egy olyan hibába futottam bele, hogy 4db 64-es szintű katona helyett 2db 64-es és 2db ??-es volt és levertek, mint vak a poharat, miközben arra kellett volna menni. Egy korábbi visszatöltés után aztán jó volt. A két végigjátszásom alatt volt el nem tűnő - de megcsinált - küldetés, ketrecéből nem mozduló kereskedő, akit kiszabadítottam, meg amit már el is felejtettem. Sz'al azért van benne bőven hiba, de a hatalmas játéktér miatt ez nem is csoda, azonban küldhetnének javítást gyakrabban.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Cube Nature EXC | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#7036) saen válasza #17954112 (#7035) üzenetére


saen
veterán

Igen, én abban játszom.

(#7038) Weper


Weper
tag

Ha elutazom Skelligébe hajóval, akkor később vissza tudok menni Velenbe? Illetve, ha elutaznék Kaer Morhenbe megkeresni a farkas witcher öltözéket, akkor onnan is vissza tudnék utazni? A válaszokat előre is köszönöm!

(#7039) Televan74 válasza Weper (#7038) üzenetére


Televan74
nagyúr

Velenbe igen vissza tudsz menni.Kaer Morhen -be csak a fő száll egy bizonyos része után tudsz menni.Amúgy gyors utazás és világtérkép,ahol van jel oda bármikor elmehetsz.

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#7040) Dark Archon válasza Weper (#7038) üzenetére


Dark Archon
addikt

A játék figyelmeztetni fog egy ponton, hogy ments. Na, onnantól jó darabig (játékidőben 5-10 óra) nem mehetsz sehova, csak ahova a fő szál visz. Egyébként oda mész, ahova akarsz, emlékeim szerint más ilyen hosszabb "röghöz kötés" nem volt a játékban - nyilván a játék végét kivéve.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Cube Nature EXC | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#7041) genndy válasza Dark Archon (#7040) üzenetére


genndy
addikt

Ez viszont már a Kaer Morhenes rész után van, tehát bőven be lehet járni az összes területet (még az első Kaer Morhen után is vissza Skelligére, Velenbe) mielőtt továbbmenne a főszálban az ember.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#7042) Dark Archon válasza genndy (#7041) üzenetére


Dark Archon
addikt

Viszont, ha még csak most megy Skelligére, akkor az első Kaer Morhen (vagyis az elérhetővé válása) még a kanyarban sincs.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Cube Nature EXC | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#7043) Because


Because
őstag

a mai nap eléggé megbolondult a játék minden párbeszéd után kilép a fenébe...

(#7044) dergander


dergander
addikt

Bocsi hogy megint ezt hozom fel,de lehet tudni miért késik a javító patch? Mert érdekelne,azt olvastam ugye az egyik CDRP srác írta hogy december,na de ugye január van,erre nem írnak semmit? - vagy csak szimplán hallgatnak,mert még mindig ott vagyok leállva hogy nemlehet a medve iskola felszerelést illetve,kaer morhen-be a titkos witcher kard pergamentje is megvan csak épp nincs a listába...és ez csak kettő a sok közül,viszont nekem ezek kellenenének,csalni nem akarok se teleportálni. Csak azért röhejes hogy november óta tudnak a problémáról és mintha nem is érdekelné őket.

(#7045) Frod válasza dergander (#7044) üzenetére


Frod
addikt

már december közepe felé lett mondva, hogy 2015-ben nem jön ki a patch, csak januárban valamikor.

Do you see the white shadow?

(#7046) Dark Archon válasza dergander (#7044) üzenetére


Dark Archon
addikt

Még, ha jön is patch, nem feltétlenül fogja javítani azokat a hibákat, amik neked vannak, főleg nem visszamenőleg. Ezek abszolút mellékes hibák, simán orvosolhatóak konzolparanccsal ill. kihagyhatóak.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Cube Nature EXC | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#7047) dergander válasza Dark Archon (#7046) üzenetére


dergander
addikt

Ezek nem csak nálam vannak...a kardos questet pedig nemlehet parancsal orvosolni sajna. A másik dolog levan irva a cdrp forumra h ezek javitva lesznek,csak nehogy más quest bugokat hozzon elő.

(#7048) Weper válasza Televan74 (#7039) üzenetére


Weper
tag

Köszönöm a választ!
Neked is köszönöm Dark Archon!

(#7049) Dark Archon válasza dergander (#7047) üzenetére


Dark Archon
addikt

Dehogynem: additem('Witcher Silver Sword') vagy additem('WitcherSilverWolf'). Ki lehet találni a listából előbb-utóbb, hogy melyik az, ha nagyon kell az a kard.

Weper: nincs mit :)

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Cube Nature EXC | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#7050) Pipó


Pipó
őstag

A fő szál közben van egy Morvag, vagy ilyesmi nevű vérfarkas, akit szeretnék visszaváltoztatni, de mikor beszéltem vele megetettem valami hússal, utána pedig eltűnt, a maradványait ki lehetett fosztani. Arról is beszélt, hogy őt nem lehet megölni. Most megöltem ezzel a megetetéssel, vagy nem? A küldit nem tudom megnézni, hogy aktív-e még, mivel közben Ciri-vel lettem és csak a világtérképet adja be vele. THX

"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.