Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:57

LOGOUT.hu

The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7033) #75376384 válasza -=Jam=- (#7028) üzenetére


#75376384
törölt tag

Legalább a fegyverek lennének jók wt5-ben, de azok is szarok. Egy 450-es p416-ot használok még mindig. Eddig amit jobbat ajánlott annak alig volt egy ezressel több a sebzése. Ami lássuk be nem sok, ha az egyik 15k a másik 16k és ugye a ketto között van egy tört ugrás is.
A problémát a tökéletesen átgondolt tár nerf se egyszerűsíti le, mivel így a plusz ammo talent kötelező lett. Eddig elég volt 1 jó aktiv(?) talentes fegyvert találni, most már lényegében muszáj két jó talentes, normális sebzésű fegyvert találni. De utóbbi ugye nem létezik, vagyis nem sokkal jobb, mint eddig.

Nem tudom elhinni, hogy nincs valami bug a skálázásban, mert ugyanez igaz minden felszerelésre. Alig jobb, de inkább rosszabb cuccok esnek, míg az ellenfelek sokkal erősebbek lettek.

Jobban belegondolva a fent leírtak se zavarnának, de ugye bugos az AI is, mint kiderült. Ezért olyan agresszív mindegyik és nem használ fedezéket, hanem facetankel.

Szóval ez a pénteki patch kicsit sok volt szvsz. Vagy wt5 vagy a hülye balansz változtatások igazán kimaradhattak volna.
Ja és a teleportáló ellenfelekről se szabad megfeledkezni.

Látszik az egészről, hogy volt egy kigondolt tervük, de a sok balansz miatt síró pleb igényelt egy ilyen változtatást is és a készítők hibás módon beletolták a már eltervezett frissítések közé. Aztán gondolom ez okozta ezt a bughalmazt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.