Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:57

LOGOUT.hu

The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6101) RazoR válasza TommyS_27 (#6098) üzenetére


RazoR
veterán

A CP nagyládái is szinteződnek ha magasabb szinten nyitod őket.

(#6102) micafighter válasza Pahli (#6100) üzenetére


micafighter
nagyúr

Profilodnal a cuccokat érdemes lenne kitölteni. OC nincs valamin? Esetleg RAID? Nalam az AC Odyssey hasalt el, indulaskor folyton kilépett, már vissza akartam kérni a pénzt, semmi hasonló problémáról nem ovlastam neten, de azért gondoltam még egy próbát megér áttenni a RAID meghajtorol, egy AMD StoreMI meghajtóval (SSD + HDD RAM cachevel) már ment hibátlanul.

Mennyi RAM van a gépedben? Page filerol irtam mar ide, egy próbát megér kipróbálni amit irtam, bár azzal általában a menuig eljutsz, játszani is tudsz, csak aztán random kivág a játék, neha 5 perc játék után, néha fél ora után.

(#6103) micafighter válasza RazoR (#6101) üzenetére


micafighter
nagyúr

Viszont T1tol kezdve oda-vissza mennek a CP foglalások, tehát egyet elfoglalsz többször is. Vagy a nagy ládát csak összesen 1x tudod kinyitni?

(#6104) arnikusz válasza micafighter (#6103) üzenetére


arnikusz
veterán

Ha újra elfoglalod aCP-t Tier 4 akkor a nagy láda újra elérhető.

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#6105) arnikusz válasza cikasz (#6095) üzenetére


arnikusz
veterán

Miért akarsz 250-es fegyvert feleleges esik jobb is. Én a Tier 4 re felfejlesztett 400-440 asztalról beszélek. Egyébként a fegyverkigeken kívül semmit nem érdemes Tier 5 előtt craftolni ahogy korábban írták a többiek. Pl. Chatterbox P90 SMG t sem készítettem Érdemes az összes alapanyagot feltôlteni későbbre.

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#6106) Pahli válasza micafighter (#6102) üzenetére


Pahli
tag

Van Div 2-ben eddig 50 órám, párszor kivágott bravo 3 vagy valami hasonlóval, de semmi komoly. Ma jött meg egy új egerem a másik már olyan 50%-ban nem regisztrálta a klikkeket. Az új az Logitech a régi Razer, de nem is fut az egér szoftvere a háttérben. Nincs raid, 16GB ram.

Most elindítottam párszor, úgy tűnik csak buggolhat a kiírás mert azt írja ha van szöveg, hogy az Easy Anti cheat Coldnt Load, vagy valami ilyesmi.

UPDATE

most már elindul, de 1 perc után kivág a játék ezzel a hibával.

[ Szerkesztve ]

(#6107) micafighter válasza Pahli (#6106) üzenetére


micafighter
nagyúr

Rakd ujra a játékot.

(#6108) ripla


ripla
őstag

Na, most már a fegyverek színezése, ami eddig tökéletesen működött, ez is el lett rontva, csak a piros színt hajlandó rárakni, holott van 7 különböző mintám. Napról-napra egyre több bugba futok bele, holott ennek pont hogy fordítva kellene működnie.

[ Szerkesztve ]

(#6109) cikasz válasza arnikusz (#6105) üzenetére


cikasz
őstag

Teljesen mind1, fejleszteni akarom és kész! :DDD

Akkor az ami kell hozzá az random drop ezek szerint?

https://www.facebook.com/groups/775784742804666

(#6110) ripla


ripla
őstag

Következő bug, áll velem szemben a mob és nem lát, ez így 10 percen belül másodszor, ilyen se volt eddig... ubi baszod, kapjál már a fejedhez...

(#6111) pzstm válasza TommyS_27 (#6098) üzenetére


pzstm
titán

field proficiency nem?

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#6112) RazoR válasza pzstm (#6111) üzenetére


RazoR
veterán

Az nem, az az aktuális szintednek megfelelőt dob, ha később nyitod akkor is olyan szintű cucc lesz benne mint amilyen szintű voltál mikor kaptad.

(#6113) #75376384 válasza ripla (#6110) üzenetére


#75376384
törölt tag

Ez már korábban is így volt, nem új.

(#6114) ripla válasza #75376384 (#6113) üzenetére


ripla
őstag

Ez nekem új, lvl24 vagyok, most látok ilyet először. :D

(#6115) pzstm válasza RazoR (#6112) üzenetére


pzstm
titán

értem, köszi :R

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#6116) zbundy


zbundy
aktív tag

Sziasztok! Nem akarok ezzel vitát indítani, csak kíváncsi vagyok, hogy van itt olyan akinek csalódás ez a játék az első rész után? Itt sok a pozitív hozzászólás, nyilván nem írja be senki hogy neki nem tetszik, csak érdekelne egyedül vagyok e a véleményemmel. Bár itt a kemény mag van valószínűleg akik a következő 3-5ezer órát a játékban töltik majd :D

[ Szerkesztve ]

(#6117) warcat válasza zbundy (#6116) üzenetére


warcat
veterán

Kérdés,hogy mihez hasonlítod.

Ha Div 1-et 1-2 évvel a megjelenés után játszottad, akkor lehet benne valami,de nem teljesen fair összehasonlítás,nézzük meg inkább év végén majd.

Division 1 megjelenéshez képest viszont ez egyszerűen jobb játék.

EA: It's in the crate!

(#6118) zbundy válasza warcat (#6117) üzenetére


zbundy
aktív tag

Division 1et az első naptól játszottam és igazából én sose éreztem a kontent hiányt, amit mások kritizáltak. Valahogy mire kezdtem volna megunni jött valami újítás. Így belement végül 2 év alatt 1000+ óra. De a második részben már a legelején azt éreztem én ebbe nem akarok beletenni újra ennyit. De közben látom az érdemeit és hogy a közösség igényeinek megfelelően, tanulva a hibáikból csinálták ezt a részt, de valahogy engem már nem kap el. Bár olyan ez, hogy ha nem adom el, akkor valószínűleg minden frissítésnél ránéznék és belemenne több száz óra ebbe is, mert van benne tenni való és visz is a játék magával, csak én nem akarom, hogy vigyen :D

(#6119) VTom válasza zbundy (#6116) üzenetére


VTom
veterán

Én nem mondanám, hogy csalódás, de közel sem hozza azt a hatást, amit az első rész. Nyilván az újdonság volt a maga idejéven.
Nekem nincs ennyi időm erre, és unom is a folyamatos lootolást, karakterépítést már. Minden meg van bonyolítva, hogy millió órát beletegyél.
Van itt olyan, aki 5 nap alatt 49 órát tolt bele, na nekem erre ennyi időm nincs. :(

Tehettek volna bele olyan pvp-t, ahol csak a szettet kell kiválasztani, és mindenki megkapja a maxos geart, aztán mehet a darálóba :D

[ Szerkesztve ]

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#6120) zbundy válasza VTom (#6119) üzenetére


zbundy
aktív tag

Én is ezt érzem. Sokkal részletesebb lett a játék, temérdek lehetőséggel, de nem akarok órákat lootolni megint pár százalékkal jobb felszerelésért. Főleg, hogy annyi érték van most már egy felszerelésen, hogy nagyon nehéz tökéletest összeszedni vagy lekalibrálni. Aztán jönnek majd a balanszok és kezdheted újra, hogy értékelhető felszerelésed legyen. Gondolom a hatást meg azért nem hozza, mert már láttuk egyszer ezt az első rész képében.

(#6121) LeonAran válasza zbundy (#6116) üzenetére


LeonAran
tag

A privát béta után az volt, azóta megszerettem. Most járok 150 óránál.

Uplay: Repityu15

(#6122) Morpheus89 válasza zbundy (#6120) üzenetére


Morpheus89
kezdő

Pont ezt élvezi az aki szereti a műfajt. Mindig lehet ki találni működő szetteket, variálni, elölről kezdeni a lootolast. Ez adja az értelmét.

(#6123) zbundy válasza Morpheus89 (#6122) üzenetére


zbundy
aktív tag

Persze, tudom. Aki ezt szerette az első részben is, annak ez a játék hatalmas előrelépés. Én igazából az érzésekre voltam kíváncsi, hogy van e rajtam kívül olyan akit annak ellenére, hogy szereti a műfajt, meg szerette az első részt, valamiért ez már nem jön be. Csak kíváncsiság (meg talán egy kis önigazolás, hogy nem vagyok teljesen hülye vagy öregedtem ki :D )

(#6124) arnikusz


arnikusz
veterán

Nem akarja adni ezt is este kell?

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#6125) bizoonik válasza arnikusz (#6124) üzenetére


bizoonik
tag

Nekem is ez volt, kerestem egy másik helyet ahol “meg lehet idézni őket”, majd leszedtem 2-3-at majd visszatértem ide és beadta. Nekem nappal is ment ;)

(#6126) arnikusz válasza bizoonik (#6125) üzenetére


arnikusz
veterán

Köszönöm, ezen kívül már csak a Monument van és még az is érdekes, hogy most már van 6 Ivory kulcsom.

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#6127) Morpheus89 válasza arnikusz (#6126) üzenetére


Morpheus89
kezdő

A Monumentes vicces. Napok óta kergetem 🤣🤣 egyből le kell szedni ha tudod.

(#6128) D4M13N


D4M13N
aktív tag

Tier 1 beragadásra van megoldás? Havernak segítettem és az első stronghold után nem lépett feljebb t2ben. Számít h t4ben vagyok? Ja és egyszer strongholdban bebuktuk mert beragadt az enemy a föld alá?

SZERK. Megoldva.

[ Szerkesztve ]

(#6129) bizoonik válasza Morpheus89 (#6127) üzenetére


bizoonik
tag

Én megtaláltam de csak 1 jött, és maszkot nem dobott... :D pedig 1 db hiányzik és elvileg onnan adja

(#6130) #75376384 válasza zbundy (#6116) üzenetére


#75376384
törölt tag

Nekem 1100 órám van az első részben. Anno mindkét betában részt vettem. Az a világ, amit felépítettek. Azok a küldetések, mindenhol a hullazsákok, a káosz, az az apokaliptikus hangulat. Az első dark zone-bán eltöltött órák.. kb az unreal tournament és a half-life 1 környékén kezdtem el játszani, de ilyen játékélményt azóta se adott semmi.
Amikor ezt bejelentettek úgy voltam vele, hogy sehogy. Egyáltalán nem hozott lázba. Nem vártam, nem foglalkoztam vele. Semminek nem olvastam utána. Kaptam meghívót az alfa tesztre. Konkrétan játszhatatlanul akadt így rábíztam másra, próbálja ki ő. Aztán jött a zárt béta. Még az se győzött meg. A nyílt bétakor kezdtem el úgy nézni rá, hogy annyira tulajdonképpen nem is rossz, csak más. Végül adtam neki egy esélyt és megvettem. Nem bántam meg. A felépített világ megint egyedi, bár más. A játékélmény adja és szinte mindig van mit csinálni.
Aki képes elvonatkoztatni az első résztől és csak annyi párhuzamot lát a két játékban, hogy looter shooter és ugyanaz a világ, az szerintem nem fog csalódni.
Egyébként akikkel együtt szoktam játszani tanúsíthatják, hogy képes vagyok kiakadni a játékra kb nagyon. Szóval elfogultnak nem mondanám magam, így kezeld úgy a fenti a véleményt így. :)

Na ez jó hosszú lett. :D

[ Szerkesztve ]

(#6131) marky1970 válasza Morpheus89 (#6127) üzenetére


marky1970
tag

A kérdésem az lenne ,hogy meddig kell őket kergetni és hol fogom ezeket megtalálni végre,mert már a f@xom tele van ezzel a két hunterrel!
3 nappal ezelött kezdtem a hunter vadászatot,az összefoglalóban levő videó alapján, az elsó 10 maszk meg is lett cirka 1 óra alatt!
Az utolsó helyszínnél /Wasingthon Monument/ már annyira fáradt voltam,hogy elfelejtettem visszamenni a konzolhoz miután tisztelegtem a sírok előtt!
Most, miután ismét eljön az éjszaka a játékban ezt t találom a konzolnál: ,de nem találom a huntereket sehol!

Az összefoglalóban levő útmutatás alapján keresem őket,de semmi!

[ Szerkesztve ]

Omamil

(#6132) RazoR


RazoR
veterán

KÖZÉRDEKŰ

Új tartalmak az összefoglalóban:

Troubleshooting
Tippek és Tanácsok 1.rész magyarul (videó)
Tippek és Tanácsok 2.rész magyarul (videó)
A Titkos Vendor (videó)
A Chatterbox P90 SMG megszerzése leírás
Egzotikus fegyverek
SECRET 20% CHC Supressor (videó)
Maintenance & Patch Notes - March 28th, 2019
Chat parancsok

(#6133) Morpheus89 válasza marky1970 (#6131) üzenetére


Morpheus89
kezdő

Most már elég éjszaka aktiválni a konzolt. Ott lesz az 5 helyszín valamelyikén(azt hiszem annyi van).Sokszor alig venni észre, körbe kell járni a helyszíneket alaposan. Nem áll le harcolni, egyszer lőhetsz rá. Ha nem ölöd meg egyből el ninjázik másik helyre🤣Volt olyan,hogy nem is láttam csak hallottam le lépni.

(#6134) Kiscsőke válasza ForRedGlory (#6097) üzenetére


Kiscsőke
aktív tag

Mennyi a gear score-od?

A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)

(#6135) ForRedGlory válasza Kiscsőke (#6134) üzenetére


ForRedGlory
félisten

414, ha jól emlékszem.

Este összefutottam pár magyarral, velük sikerült letolni... fel is kerültem újra T4-be, de ahogy a végén bomlott a csapat, egyből jött is a videó a Tier 3-ról. :D

[ Szerkesztve ]

(#6136) VikMorroHun válasza zbundy (#6116) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

A DZ rész egyértelműen. Div 1 tele van eseményekkel, föld alatt bossokkal, komoly kincseket rejtő ládákkal. Ehhez képest Div 2 DZ szinte üres volt, amikor bementem.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#6137) Gtaati


Gtaati
őstag

Helló Mindenki!

Pár napig nem tudtam a játékkal játszani, most ma szerettem volna, de jött egy frissítés és azóta kb. játszhatatlan, karakter kiválasztás után azonnal kilép, egyszer elindult és utána random bezáródott és kilépett.... Valaki hasonlóval találkozott? A frissítés előtt tökéletesen futott.

(#6138) -=Jam=- válasza Gtaati (#6137) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Szerintem itt is, mint az 1-nél segíthet ezeken, ha kitörlöd a teljes setup-ot, és megpróbálod újra bekonfigolni.

C:\Users\%username%\Documents\My Games\Tom Clancy's The Division 2 mappát töröld vagy nevezd át. A user.bindingset esetleg mentsd el, az a billentyűkiosztás, azt nyugodtan vissza lehet másolni, ha létrejött az új.

(#6139) Anonymus23 válasza zbundy (#6116) üzenetére


Anonymus23
veterán

Viszonylag egyszerű a dolog, ha a saját elvárásaidhoz és elképzeléseihgez hasonltod, akkor lehet csalódás, de ha ahhoz, amit a fejlesztők akartak kihozni belőle, akkor szerint megint más az eredmény.

Véleményem szerint ha onnan nézed, hogy mit akartak csinálni, akkor azt kifejezetten jól sikerült megoldani, persze vannak bugok és lesznek is, dolgoznak rajta, hogy javítsák és még többet előhozzanak ;] , de akkor is a játék az aminek ki lett találva egy looter shooter, nagyon sok tartalommal, amit eddig láttunk már az is elég sok, és még csak jönnek majd az újabb tartalmak.

Ha onnan nézed, hogy neked mi jött volna be, hát innentől kezdve persze lehetsz csalódott, vagy örülhetsz ennek a játékmechanikának, ez szubjektív marad, kb mindegy, hogy más mit gondol, mert gondolom nem ezen fog állni vagy bukni a saját meglátásod....

;) - The Power of the Light Side

(#6140) bizoonik válasza Gtaati (#6137) üzenetére


bizoonik
tag

Szia!
Uplayen próbáld meg ellenőrizni a játékfájlokat, hátha segít. Nekem sem indult el mert a frissítés után azt írta hogy az EAC nincs fent, ellenőriztettem a fájlokat és ment tovább rendben.

(#6141) Gtaati


Gtaati
őstag

Köszi srácok, megpróbálom mindkettőt, hátha segít!:)

(#6142) Puma K válasza Gtaati (#6141) üzenetére


Puma K
veterán

Kapásból a fájl ellenőrzéssel kezdeném Uplay-ből a kézi mókolgatás helyett...

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#6143) #75376384


#75376384
törölt tag

Recalibration gyorstalpaló:

forrás

(#6144) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Hali.

Szerintetek ez mennyire valós?

4000MHz RAM vs. 3200MHz vs. 2133MHz The Division 2

Ennyit számítana már a memória órajel is?

(#6145) -=Jam=-


-=Jam=-
őstag

Többünk által is rendelt egérpad nekem megérkezett, és szerintem teljesen rendben van. Nekem nagyon tetszik! :C

Innen vettem ha esetleg valakit érdekel.

(#6146) nak0n válasza -=Jam=- (#6145) üzenetére


nak0n
aktív tag

Szép asztalterítő. :)

(#6147) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Nehèzsègi szint van vhol eldugva a játékban, vagy annyi a dolgod, hogy nehezebb zònákba kell menni?
Valamint DZ -ba bemerèszkedhetek egyedül, vagy az annyira nem egészséges?

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#6148) oneal1


oneal1
senior tag

sziasztok

egy kis segítséget szeretnék kérni.

haverral felkerültünk tier4-be és egyszerűen a control point-oknál irreálisan nehéz a játék.
egy sima piros ellen is simán leteker mindenkit, és alig lehet őket sebezni.

Gondolom mi csinálunk valamit szarul :D

várnék pár jó tanácsot, tippet, vagy mit érdemes nyomni farmolásra, hogy kapjuk a jobb cuccokat.

Köszönöm!

(#6149) ForRedGlory válasza DeathAdder (#6144) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Persze. Ezt irtam regebben is. Battlefield 5-ben is a sebesseg rengeteget szamit.

oneal1: Bele kell erosodni abba a T4-be. :)

Idovel jobban megy. Mi delelott egy magyar sraccal ketten takaritottuk ki a 3-as CP-ket.

[ Szerkesztve ]

(#6150) Vityaa válasza RazoR (#6132) üzenetére


Vityaa
tag

Sziasztok,

az összefoglalóban lévő Chatterbox P90 SMG videó alapján végig mentem minden küldetésen. Minden Hyenas ládát megtaláltam kinyitottam. De semmilyen exotic lootot nem adott egyszer sem. Ott ahol be kellett volna adnia a tervrajzot csak 2 csúcsminőségű cuccot kaptam. Tervrajzot nem. Mit kell még csinálni hogy beadja?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.