Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:57

LOGOUT.hu

The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7551) Anonymus23 válasza TTomax (#7546) üzenetére


Anonymus23
veterán

Nem tudom mit fognak még változtatni, de igazából nem akkora gáz ez a DZ dolog sem.
Ha nagyon a DZ-ben akartok farmolni, akkor is össze lehet hozni, hogy ne legyenek túl sokan rajtatok kívül.
Ha jól tudom te is PHC-s vagy, biztos akad 8 ember, akikkel lehet együtt DZ-zni.
Bementek szétdobjátok a csoportot, és máris ti vagytok fölényben az adott DZ-ben, ha valaki vigéckedni akar, akkor (főleg ha chaten tudtok írni, Discordon/TS-en beszélni) akkor pikk pakk összeverődik a banda, nincs olyan négyes csapat, aki kibír 8 játékos sebzését jelenleg.

Egyébként megértem, mert azt hazudták mondták, hogy minden lesz mindenhol, csak a loot lesz jobb a DZ-ben. Én nem tapasztalom ezt, sőt még azt sem, hogy a kimentett cuccos akár csak egy picivel is jobb lenne, mint amit simán DZ-ben, vagy LZ-ben szerez az ember. Az biztos, hogy adott időegység alatt a DZ-ben lehet a legtöbb lootot kiszedni, de nem tapasztalom, hogy rohadtul jobb lenne.

Tegnap bementem egyedül az egyik DZ-be, és rám jöttek négyen, és akkor még nem volt összerakva PvP szett, a 11x % elitsebzéses gearemmel megfektettem belőlük hármat, persze úgy, hogy nagy volt az ellenfélnél a mellény, és közel merészkedtek a CP-hez, és ott már nem lehetett rusholniuk. Igaz én is feküdtem párszor, de akkor is, le lettek lőve az utolsó meg elmenekült. Na most ha legalább ketten vagyunk, akkor mind feküdt volna, mert látszott, hogy nem összeszokott csapat, hanem összeverődött társaság volt. Ez a poén a jelenlegi PvP-ben, hogy gyakorlatilag PvE szettben is van bőven esélyed.

[ Szerkesztve ]

;) - The Power of the Light Side

(#7552) -=Jam=- válasza Anonymus23 (#7551) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Nekem is ez volt tegnap, full PvE szettben takarítgattam a landmarkokat, és 2db 2-es csoport is bekezdett, de feküdtek gyorsan mind a 4en :DDD Utána békénhagytak :DDD

Egyébként meg semmivel nem jobb a loot a DZ-ben, max előbb kiesik ami kell, mert többet lehet adott idő alatt farmolni, mint máshol.

Azt se értem, hogy egy PvE játékost miért izgat, hogy nem lesz full maxos minden gearje. Mobok ellen teljesen mindegy az a pár %-nyi különbség. PvP-ben van bármi előnye, de nekik meg nem fáj a DZ-ben ügyeskedni.

(#7553) fuvi


fuvi
senior tag

mai pöcsnote:

Fixed an issue where players were able to receive unlimited Snitch heroic bounties.
Fixed another issue where players were stuck after being revived while having a DoT state active.
Fixed other issues relating to players being stuck after revival.
Lowered NPC damage and health above normal difficulty.
Increased variety of NPCs spawned at higher difficulty levels.
Difficulty has been significantly decreased in Hard, moderately reduced in Challenge, and barely reduced in Heroic.
Fixed an issue related to Elite NPC aggressiveness in Heroic / Alert Level 4.
Reduced the damage output of Named bosses.

TLDR: NPC nerf

(#7554) Anonymus23 válasza -=Jam=- (#7552) üzenetére


Anonymus23
veterán

Jelenleg én 4 féle szettet látok használni PvP-ben:
Van a widdzes SMG szett, ha valaki rushol rád, akkor tudhatod, hogy SMG-je van, vagy lelövöd mielőtt odaér, vagy halott vagy (tegnap néztük G-vel és Pixivel 80k felett kritelt a DZ-ben az SMG-je fejre :Y ).
Van a sniper szett, ez már közel sem annyira erős mint volt, de még mindig tud fájni, főleg ha csapatban vannak.
Vannak az AR-es szettek.
És vannak a PvE szettek, akik csak farmolni jöttek be, és AS szabvány szerint játszanak.

A baj akkor van, ha pl összeszokott csapat van, mitn pl tegnap a HVCS pofázós csapat:
Volt egy sniper, egy SMG-s egy AR-es és egy healer.
Amit csináltak:
Az AR-es és az SMG-s volt a csali, ha rájuk futottál, akkor szinte biztos, hogy kaptál 1-2 sniper lövést, onnantól kezdve easy frag voltál a többinek. Jól csinálták, de ha négyen megyünk rájuk, akkor simán kiszedhetőek voltak. Kb 2-3x wipeoltak, mire fel tudtak menni manhuntig, de akkor már mi is rusholtunk, mert untuk az állóháborút...
De legalább nem volt köztük LMG-s demo glitcher... :U

;) - The Power of the Light Side

(#7555) fuvi válasza TTomax (#7529) üzenetére


fuvi
senior tag

"Hey guys,

There was a lot to talk about on the stream today. I want to start off by saying the raid will drop the highest gear score (TBA), not the Dark Zones. As we've been transparent with our thoughts and decisions up until this point, we will continue to do so going forward. While we do want to experiment with Dark Zone rewards, we're taking everyone's feedback into account. It's still super early and we want to see how the content and looting plays on live. That's not to say things cannot be tweaked."

forrás

(#7556) Habugi válasza Bird (#7548) üzenetére


Habugi
addikt

+1

Kb két hete megy ez agresszívabban, a WT5-el indult.
90% shoti, sniper, lmg..

Nekem egyébként tele van velük a tököm momentán mert csinálják, csak kommunikálják le. Teljesen máshogyan állok hozzá ha tudom, hogy az AR-ek droprateje a tizedére/huszadára lett véve, még az sem érdekelne milyen szefós indokkal.

Nem, sumák van helyette, ugyan ez blueprint szinten, CP3-4 nem adja, már heti sem, infó meg nulla.
AR-ek 30as tárral és nincs droprate, 10es extended mag, f@szhiko lmg potyog mindenhonnan, 100as tár, kéne AR-hez plusz20as minimum de nem tudom honnan, mikor, milyen esélyekkel.

Talent nerf ügyileg ugyan ez, ez egy looter shooter, az ember építgeti a kis elképzelését, amihez éppen kedve van. Mostani buildem egy hónap múlva kuka, nem gond, nem fejlesztgetem tovább, mennék másra próbálnék mást, lootolnék érte de mit?! Nincs se dátum se végleges statok, mi lesz jó mi lesz szar, itt is mi van? Bizonytalanság, mert lehet ablakon kilapátolt idő..

Most ott tartok h kap két estét a játék.
Cirka egy hete nem volt AR dropom (lehet több, ládákat beleszámítva), egyetlen kukás G36 Enhancedet leszámítva de azt is TTomaxtól kaptam, nem nekem esett.
Elprüttyögök még vele két estét, CP-k, bountyk, Challenge és Heroic küldetések, lehetőség szerint mindent groupban mert úgy több az nmy, nagyobb az esély a lootra, aztán ha marad az hogy zéró AR drop akkor elbúcsúzom a játéktól egy-két hónapra. Gurigázhatnak a sz@rgalacsinjukkal de nélkülem, dráma nélkül mivel a Div1 bőven leköt.

Raidek "epic" lootjáról semmi infó, a zöldek még hulladékok, a talent nerf okán pedig a 3as szettek hamarosan..
Páran naívan azt hittük azért a nerfek mert túl könnyű a játék (mert hogy az..), Heroic solo sem megerőltető ha működik egy build, erre mivan, most jön az NPC nerf?! :DDD

.....

Szóval na, nekem kicsit az az érzésem fogalmuk nincs róla hogy mit is akarnak, ha pedig van is, a sorrendiséget & prioritást olyan szinten b@sszák el (kvázi mit mi után lenne érdemes), hogy azt már-már öröm nézni.

Btw, nem negatívkodni akarok, biztosan jó lesz a vége, a Div1 is egészen jól összeállt anno, én csak azt mondom, hogy ezt nem az én szabadidőm ablakon való kilapátolásával fogják elérni, mivel ha most belogolok és lootolni szeretnék ebben a shooterben akkor bizony a jelen körülmények között ez történik. :o

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

(#7557) #75376384 válasza Habugi (#7556) üzenetére


#75376384
törölt tag

szerintem ott szúrják el az egészet, hogy párhuzamosan viszik a saját dolgaikat és közben próbálnak (érthetetlen okból) redditre is hallgatni.

az egész kezdődött a "használhatatlan" fegyver kieg picsogással. aminek eredménye az lett, hogy kapott egy hatalmas nerfet az egész és emiatt a vártnál nehezebb lett wt5 is.
aztán elkezdtek sirni emiatt is és most jön az npc nerf, mert nehéz... mert 5 percet rá kéne szánni a build építésre és nem a legnagyobb gear score-os cuccot felaggatni. az viszont már nem megy a mezei usernek. a picit odafigyelő játékosok alkalmazkodtak és láttuk is mennyire könnyű volt heroic egy normálisabb felszereléssel és fedezék használattal.

az ar drop rate-ben azért érzek némi túlzást részedről is. nekem már az első résznél is úgy tűnt, hogy a random a nagy átlagot nézi. szinte mindig meta cuccokat volt a legnehezebb találni. gondolom valamit minél többen keresnek/tartanak meg és használ(ná)nak azt annál ritkábban dobja a játék. nem a készítők "tekergetik" ezeket, mert azt képtelenség lenne így az igényt lekövetni.
az igaz, hogy sajnos muszáj normális sebzésű, használható típusú, 2 jó talentes-t találni. ez viszont valóban fehér holló kategória.

persze most megint mi a legnagyobb probléma? a gs értékek.. azok a számok, amik lényegében semmit se tükröznek.

(#7558) Madoc válasza #75376384 (#7557) üzenetére


Madoc
veterán

AR:4db Acr-en kívül semmi se esett több mint egy hete, és nem csak nekem, szoval igencsak valós az amit a kolléga írt. Előtte se volt hűdesok de napi 1-2legalább.most lmg, shoti, sniper. Smg is alig jön.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#7559) Panther_KMB válasza Habugi (#7556) üzenetére


Panther_KMB
csendes tag

"mert túl könnyű a játék (mert hogy az..), "

Pontosan ezt ecseteltem tegnap haveromnak. Egy "heroic" legyen már nehéz...de egy challange is. Konkrétan úgy megyünk végig rajta mint kés a vajon. A loot is ennek megfelelően gyenge. Legyen nehéz...legyen kihívás, mint annó a div1 első strongholdjain. Rendesen filózni kellett, hogy milyen build jöjjön...hogy éld túl a shotis rohamot..mikor hova fussunk..stb. Jelenleg meg kb egyedül letolom a challange-et.

Ja és én ott imádtam skill-es build-del menni. Szerettek is bevinni. Toltam a heal-t, boost-ot a többieknek...itt meg nincs ilyen kaszt jelenleg.

(#7560) 5150head


5150head
senior tag

Hát úgy látom, ebből nem SummerSales vétel lesz hanem WinterSales. :(

(#7561) norti válasza Panther_KMB (#7559) üzenetére


norti
addikt

Az a baj, hogy túl sok a DTE mod, azért könnyebb a challenge meg a heroic. Irreálisan magas százalékokat lehet elérni elite-k ellen.

(#7562) Habugi válasza #75376384 (#7557) üzenetére


Habugi
addikt

"szerintem ott szúrják el az egészet, hogy párhuzamosan viszik a saját dolgaikat és közben próbálnak (érthetetlen okból) redditre is hallgatni."

A vélt vagy valósnak hitt kauzalitást követve ez bizony könnyen elképzelhető.

Nem túlzás hidd el, a játékban "fizikailag" nem esik AR nálam, sz@rnék én már arra h milyen talentek vannak rajta, Custom P416, Ctar, M4 Police.., totál nulla. :N

Rutinos róka vagyok már, rápróbáltam jó pár "trükkre", stashből kitakarítottam a régebbi és/vagy talentek okán elrakott AR-eket (nullára, egy van ami a kezemben van), feltöltöttem LMG-vel, sniperrel, shotival. Majdnem két estén keresztül hikomatoltam shotgunnal a "midrange+" játékban, érted, nem ismervén a scriptet ami sanyargat.. :DDD

Eredmény zéró, ezért mondom h a nagy számok törvénye kap még egy esélyt, aztán ha továbbra is semmi és mégjobban eltolódik a stat abba az irányba h ez bizony hardcoded akkor pápá van.

Btw, a "balance" -ot végző team kompetenciáját mindennél jobban fémjelzi a Frenzyn végrehajtott változtatás tervezet.
Semmi személyes érintettség, nem LMG-ztem eddig, kvázi no hard feelings de náluk átment a szűrőn egy HÁROM MÁSODPERCIG tartó aktív talent.. :DDD

Hallod, én azt megláttam és felsírtam, igazából ez volt az igazi "oké, nincs több kérdésem" pillanat. :DDD

(#7558) Madoc:

Kösz a visszajelzésért! :R

(#7559) Panther_KMB:

Kendnek is!

Engem egyébként pontosan ezért köt le és szórakoztat a mai napig Div1, ott a skill & "kasztrendszer" (azt most hagynám h itt milyenek a skillek, elég sirámot betoltam mára ide..) eladja önmagát, pontosan azon dolgok miatt amiket írsz.

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

(#7563) TommyS_27


TommyS_27
senior tag

Toltam egy Challlenget... Nevetségesen könnyü lett.. :D Eddig sem volt nehéz, de most olyan mintha storyba mennél végig.

[ Szerkesztve ]

https://www.twitch.tv/ltommys

(#7564) GAbre


GAbre
veterán

Ezt a rohadt idegesítő kőrtúrát ki lehet valahogy kapcsolni,hogy majd minden első mapmegnyitásnál,elked nekem körtúrát rendezni,hogy vannak invaded mission-ök?(tudom csináljam meg,akkor már nem)
Hogy lehet dropok szerezni?
Tegnap 1 óra "elsötétített" dark zónban és nem volt,3 csapathoz is csatlakoztam.
Ma is 3 csapathoz/szerverhez csatlakoztam,+ min. 30 perc és még mindíg nem esik supply drop southon.
így hogy csináljam meg a daily missiont?

[ Szerkesztve ]

Avatar

(#7565) Anonymus23 válasza TommyS_27 (#7563) üzenetére


Anonymus23
veterán

És a loot is nevetséges lett? :DDD

;) - The Power of the Light Side

(#7566) Madoc válasza Anonymus23 (#7565) üzenetére


Madoc
veterán

Az az is volt. :DDD

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#7567) TommyS_27 válasza Anonymus23 (#7565) üzenetére


TommyS_27
senior tag

Csak annyira mint eddig... :D

https://www.twitch.tv/ltommys

(#7568) #75376384 válasza GAbre (#7564) üzenetére


#75376384
törölt tag

ne haragudj, de erről a hozzászólásról valamiért egyből ez jutott eszembe.

youtube link

(#7569) Anonymus23 válasza Madoc (#7566) üzenetére


Anonymus23
veterán

Költői kérdés volt :K :B ;]

Igazából mivel nem igazán van normális skálázódás nehézség vs loot és nincs meta, ezért nehéz megmondani, hogy mi is a jó loot, mivel adott esetben mindenkinek más stat lehet a fullos, függően attól, hogy mit is rak össze és mi hiányzik.

Egyedül talán a fegyvereknél van olyan, hogy milyen szintű sebzés kategóriába esik az adott fegyver.
Mert pl Heroicon HA esik fegyver az mondjuk mindig a 80%+-os kategóriába esne, akkor azt mondom, toljuk heroicon, mert ha ott esik végre egy fegyver annak legalább nem az alsó szint a rollja, akkor OK, de így :(

Mondjuk ezt a skálázódáést be lehetne állítani a gearnél is:

pl
Story: 0-100
Normal: 20-100
Hard: 40-100
Challenge: 60-100
Heroic: 80-100

Azaz a kiesett loot minden értéke a min-max sávon belül az adott sávon belül lesz. Így lenne értelme a heroicot tolni, még mindig benne lenne, hogy olyan cuccos esik-e, és azokkal a tulajdonságokkal amire nekem szükségem van. Jelen hatalmas mix miatt ez is minimális esélyre redukálja a dolgokat, nem hogy bármi eshet kategória.

(#7567) TommyS_27
:K

[ Szerkesztve ]

;) - The Power of the Light Side

(#7570) arnikusz


arnikusz
veterán

Egy kis segedelmet kérnék.

Akarnék exo shotit az LMG buildhez de ez vala. :F Kiírja 490-ig nincs elég materia, de mellette mutatja, hogy upgrade is kéne.
Köszönöm

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#7571) kiserik válasza TommyS_27 (#7563) üzenetére


kiserik
senior tag

Komoly. Akkor lassan kezdhetek próbálkozni a heroic soloval :DD

(#7572) Anonymus23 válasza arnikusz (#7570) üzenetére


Anonymus23
veterán

Nincs Sweet Dreams-ed (exo shoti), farmolj DCD-t!
A második képen látszik, hogy az is kell hozzá neki.

[ Szerkesztve ]

;) - The Power of the Light Side

(#7573) fuvi válasza arnikusz (#7570) üzenetére


fuvi
senior tag

az egyik reci sweat dreamsből csinál lullabyt (ami ugyanaz csak más kinézettel) a másik meg kicsi lullabyból 500ast

[ Szerkesztve ]

(#7574) Madoc válasza arnikusz (#7570) üzenetére


Madoc
veterán

Uhyanez nálam is, tegnap próbáltam. Megvan a lullaby ugye csak 500ast akarsz csinálni belőle. Exo shoti csak a legyártáshoz kell az upgrade-hez meg nem. Viszont az upgrade-hez meg 250-es lullaby szükséges. Sakk matt.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#7575) Anonymus23 válasza Madoc (#7574) üzenetére


Anonymus23
veterán

Nincs sakk-matt, mivel minimum 250-es kell, nem pontosan 250-es.
Ugyanaz mint a korábban tárgyalt Chatterbox, először le kell kraftolni a 490-est (itt ugye kellene a Sweet Dreams exo shoti hozzá), majd az így kapott 490-es Lullaby-ból +1 egzo komponens felhasználásával 500-asra tudod upgradelni.

Mondjuk az más kérdés, hogy mit kezdjen az ember az Ultimate-hez kapott alacsony szintűvel, mivel azt összetörni nem lehet, és nem is lett upgradelve, mivel nulla exo esett az elmúlt 200 óra alatt, max azt tudom, hogy másik karakteren majd feltolom 250-esre, amikor ott még csak annyi az állomás szintje ;]

[ Szerkesztve ]

;) - The Power of the Light Side

(#7576) Madoc válasza Anonymus23 (#7575) üzenetére


Madoc
veterán

Nem érted. Van egy lullaby-m. Nem lehet upgradelni mert 1-es szintű mivel azt adták a fullos verziohoz. Akkor minek van? Exo alkatrészem van az upgrade-hez csak a lullaby szintje alacsony. Sakk matt. Ha érted minek irtad le 2x?

[ Szerkesztve ]

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#7577) Anonymus23 válasza Madoc (#7576) üzenetére


Anonymus23
veterán

Hidd el, értem. :K

Mit írtam le 2x? :F :U
Beírtam, hogy hogyan tudsz most 500-as craftolni, illetve utána szerkesztve azt, hogy szerintem hogyan lehet a szart amit az elején kaptunk feltolni (másik karakterrel) magasabb szintre.
Vagy ha ezt tudtad, akkor miért kérdezted, hogy mit lehet vele kezdeni?
Az 1-hez adtak lvl30 upgrade BP-t is emlékem nem csal..
Majd meglesem a második karakternél, hogy mizu...

[ Szerkesztve ]

;) - The Power of the Light Side

(#7578) Kolbi_30


Kolbi_30
őstag

Sziasztok
Múlt hét óta nem léptem be. És akkor még volt HDR. Ma már hiába állítom be, nem működik..semmi nem változott. Valakinek ötlet?

You want some birth control, you can smoke a cigarette.

(#7579) Madoc válasza Anonymus23 (#7577) üzenetére


Madoc
veterán

Miért kérdeztem és miért kérdezte arnikusz? Mert érdekel hogy mire jó az előrendelői cucc ha nem lehet upgradelni.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#7580) -=Jam=- válasza Kolbi_30 (#7578) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Volt egy update, lehet azt is elcseszték, meg sem lepődnék :DDD

(#7581) akoska07 válasza -=Jam=- (#7580) üzenetére


akoska07
nagyúr

Hát nagyon úgy tűnik fogalmuk sincs mit csinálnak.
Úgy az egészét tekintve. :D

---

Hiába vettem meg PC-re is,ez a játék még mindig inkább várós,mint játszható.

---

Alig telt el egy hónap és balance hírből sem ismerik.
Össze vissza kapkodnak,óriási fejetlenség.
Benyelték a sok-sok milliót,és a kiadáskor rájöttek,hogy azért a sok pénzért nem adtak semmit.

[ Szerkesztve ]

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#7582) Anonymus23 válasza Madoc (#7579) üzenetére


Anonymus23
veterán

Szerintem az lesz, amit írtam, a Ruthlesshez írták is, hogy BP az endgame-hez.
Amikor lehetett volna, akkor kellett volna upgradelni, de nekem is nulla exo esett azóta is (ez is mekkora baromság, hogy ez ennyire MI megszerezni egy exo-t).
DCD-t is letoltam legalább 20x, mindenféle nehézségen, de ott is nulla SD esett.

Ha hazaértem meg fogom lesni a második karakteren (lvl30, még Tier előtti időkből), hogy az mit tudna csinálni ezzel, és majd reflektálok.

;) - The Power of the Light Side

(#7583) Dani79 válasza akoska07 (#7581) üzenetére


Dani79
tag

Ülj le 1-es, ne itt trollkodj... nyilván nem játszottál még a Div2vel mert akkor tudnád hogy az utóbbi idők egyik legjobban összerakott játéka...illetve mondj egy olyan játékot amiben nincs bug és balansz probléma

(#7584) Anonymus23 válasza Dani79 (#7583) üzenetére


Anonymus23
veterán

A sakk ;]

Bár lehet a királynőt nerfelni kellene ott is :K

[ Szerkesztve ]

;) - The Power of the Light Side

(#7585) fuvi válasza Anonymus23 (#7577) üzenetére


fuvi
senior tag

lvl 1-est nem tudod upgradelni, csak ezt a másik recit (sweat dream-ból lullaby) adták mellé, ha jól tudom (nem vagyok ultimates)

(#7586) Dani79 válasza Anonymus23 (#7584) üzenetére


Dani79
tag

persze aztán sírna a sok paraszt.

(#7587) Anonymus23 válasza fuvi (#7585) üzenetére


Anonymus23
veterán

Nekem az rémlik, hogy mindig volt szintenként egy BP, ami upgradelte volna a kapott cuccost az adott szintre.
De simán lehet rosszul emlékszek, párszor ránéztem anno, mert érdekelt volna, hogy hogyan is működik ez, de mindig kellett volna exo anyag (vagy akkor a fegyver :F ), az meg fasorban sem volt, utána meg már nem érdekelt...

;) - The Power of the Light Side

(#7588) Warzoz válasza Anonymus23 (#7582) üzenetére


Warzoz
senior tag

Szombat este mentem Federal Bunker challenge-t aminek a végén ott várt a Sweet Dreams. Aztán vasárnap reggel megint mentem egyet és ismét esett Sweet Dreams. Lehet Federal Bunkert is farmolni kellene, hátha ott több szerencse pogácsa.

(#7589) fuvi válasza Anonymus23 (#7587) üzenetére


fuvi
senior tag

hát igen lehet h a konvertes reci nőtt végig

(#7590) -=Jam=- válasza Warzoz (#7588) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Nekem 3 esett már a DCD végén. Bunker végén egy sem, pedig azt többször letoltam már. Ez tök random.

(#7591) Anonymus23: Ha le van craftolva a chatterbox, akkor nem is fog esni már :)

[ Szerkesztve ]

(#7591) Anonymus23 válasza Warzoz (#7588) üzenetére


Anonymus23
veterán

Minden küldetést végigtoltam legalább 15-20x, mivel megvan mindegyikből a commendations, és előtte le lett tolva storyban is, illetve másoknak is segítettem párszor eddigi találat nulla exo :DDD
Most úgy vagyok vele, hogy majd esik ha úgy tartja kedve, csak ezért nem megyek küldetésre, jelenleg sok értelme nincs, majd ha lesz új specializáció, akkor majd tolom megint a napikat a spec pontokért.
Vagy ha valaki segítséget kér, akkor toljuk (pl akinek nincs meg még a Chatterbox cuccok, azoknak a Hyena ládákért. Mondjuk ez is érdekes, 2 valakinek is segítettem farmolni, kinyitottunk az elmúlt héten ~50 ládát, és nekem már semmi sem esett.

Mások írták Ubi fórumon, hogy félreértették és a 490-es Chatterboxot zúzták be az exo alapanyagért, hogy tudják upgradelni 500-asra ;] , és újra ki kellett farmolni a cuccokat hozzá. :C

;) - The Power of the Light Side

(#7592) cikasz válasza Anonymus23 (#7591) üzenetére


cikasz
őstag

Nekem nincs csatterboksz! :B ;)

https://www.facebook.com/groups/775784742804666

(#7593) Anonymus23 válasza cikasz (#7592) üzenetére


Anonymus23
veterán

Nekem meg hyena kulcsom, lelejmoltak a klántársak ;]

;) - The Power of the Light Side

(#7594) akoska07 válasza Dani79 (#7583) üzenetére


akoska07
nagyúr

nyilván nem játszottál még a Div2vel

Mellé ment.

Xbox és PC is megy nálam.

Persze minden játékban van bug,de nem ennyi.
Balance,meg abszolút felejtős.

Lehet div funboy-t játszani (mindenki más troll),de az sokkal rosszab,mintha vki leírja azt ami valóban van.
Engem nem zavar,ha vki imádja ezt,tőlem mindenki azt csinál amit akar.

Viszont akkor nem kell beszólni másoknak akik nem annyira imádják jelen formájában.

Stílusodon meg bőven van mit faragni.
Ilyen formában nem nagyon lesz ebből beszélgetés,és nem rajtam múlik azt elhiheted. :N

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#7595) TommyS_27


TommyS_27
senior tag

Meglett a 4. komponens az új exo Sniperhez.

District Union Arena adta:

https://www.twitch.tv/ltommys

(#7596) anyam válasza Habugi (#7562) üzenetére


anyam
csendes tag

Hello.

Tegnap hoztam ki DZ-ből police ar-t 850 rpm 14k sebzéssel, C-tarat szintén 14K sebzéssel és 2 db Pestilence

Egyik küldin kaptam Famas-t ,de nem nagy kaland.
Hiéna strongholdon esett egy mercilles.

A baj az hogy szerintem az összes AR nálam van /kivéve a 23k sebző 850 rpm es p416/ és ezért nem esik nektek :)

(#7597) Dani79 válasza akoska07 (#7594) üzenetére


Dani79
tag

A hozzászólásoddal egyenértékű stílust választottam, az illett hozzád a legjobban :))
Egyébiránt amit írtál az nem a saját véleményedként írtad (pontosabban nem jelezted benne sehol), hanem a úgy általánosságban, ami nettó hülyeség.
Mindenkinek szíve joga megítélni a játékot negatív vagy pozitív irányban. Amit pedig leírtál nem vagyok benne biztos, hogy ész érvekkel alá is tudod támasztani.

(#7598) cikasz válasza Anonymus23 (#7593) üzenetére


cikasz
őstag

Megnézem majd otthon mennyi van ;)

https://www.facebook.com/groups/775784742804666

(#7599) Kiscsőke válasza TommyS_27 (#7595) üzenetére


Kiscsőke
aktív tag

Mióta van új Sniper? Lemaradtam valamiről? Hogy lehet összeszedni?

A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)

(#7600) TommyS_27 válasza TommyS_27 (#7595) üzenetére


TommyS_27
senior tag

A blueprintet meg az Invaded Grand Washington Hotel adta:

És nem rossz a sebzés. Mobozni jó lesz:

(#7599) Kiscsőke

WT5 óta lehet gyüjteni a komponenseit.

Első két part: [link]
Harmadik part: Invaded Roosevelt Island Stronghold
Negyedik part: Invaded District Union Arena Stronghold
Blueprint: "Puck" Boss Grand Washington Hotel Mission

[ Szerkesztve ]

https://www.twitch.tv/ltommys

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.