Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:57

LOGOUT.hu

The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7401) fuvi válasza -=Jam=- (#7391) üzenetére


fuvi
senior tag

reggel direkt megnéztem, kesztyűn lévő 8%-ot beleszámolja a fegyverbe, de pl a rajta lévő talentből (Compensated) jövő 15%-ot és a Surviból jövő 15-öt nem. öszesen 18% jön nekem gearból (kesztyű 8+Brand bonus 10) + 4% all weapon dmg. 23k a dmg most ráírva a fegyverre, ezt elosztom 1.22-vel (18+4%)és kijön 18.852 base dmg a fegyveren

(#7402) arnikusz válasza HKorn (#7400) üzenetére


arnikusz
veterán

Ez újítása a Division 2 -nek, az hogy milyen a szórás a fertőzőtt és nem fertőzőtt itemek között nem tudni.
Van hogy Boss dob 2 db fertőzőttet, van hogy nem fertőzőttet dob, de ugyanez igaz a landmark ládákra is.
És jobb a loot minősége mint PVE területen, de ha egyedül vagy készülj arra, hogy landmark takarítása közben hátulró a rugók leszednek.

Occupied DZ-ben pedig nem feledkezzünk meg a szintvesztés/halál/rugózásról. Pl. szombaton 2 órácska alatt 28-ról leetem 20-ra, de ez sima DZ-ben 1 óra alatt visszament 40-re.

Ha kifogsz egy üres DZ-t akkor pl. 3 Supplyt is be tudsz gyűjteni és ott a bossok is dobálnak jó cuccokat a supplyk viszont nálam nem nagyon.

[ Szerkesztve ]

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#7403) Bird válasza Madoc (#7399) üzenetére


Bird
addikt

Patch óta naponta 2x is előjön.... Tök bosszantó, főleg bossfightkor amikor nem tudsz automatikusan spawnolni.....

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#7404) HKorn válasza arnikusz (#7402) üzenetére


HKorn
addikt

Szerncsére kevesen voltak DZ-ben, 1-2 játékossal találkoztam csak és nem voltak ellenségesek. Rugók voltak de hálistennek nem futottam velük össze. 11-es szinten vagyok, full PvE szettben, nem is tudnék mást összerakni jelenleg, így esélyem nem sok lenne, de mivel nem igazán kell kimenteni cuccokat így nem zavar ha előnek, nem veszítek semmit.

Run&Ride

(#7405) Kiscsőke válasza HKorn (#7404) üzenetére


Kiscsőke
aktív tag

Tegnapelőtt haverral bementünk DZ-be, csak 2-en voltunk. Én Div1-ben sokat PVP-ztem, szerettem is a sok csaló ellenére azért néha egész jó meccsek voltak, tehát van egy kis tapasztalatom benne.
Elkezdtünk farmolni, majd ki kéne menteni esett egy két talán jobb cucc, irány kimentés. Lehívom a helikoptert, felpakolunk még 5 sec erre 4-en meglepnek minket a semmiből. Huhh pont jó helyen voltunk, magaslaton, be a palánk mögé fegyvercsere full PVE cuccban voltam SMG-n AUG van 40+-os tárral. Seeker dupla e-vel csak letesz magam mellé turret eldob kicsit messzebb. Egyik szalad fel a lépcsőn, kinéz fejretart kb 30 lőszer és fekszik. (kb most ment el a heli) Ezigen mondom megyek arrébb nehogy kapjak gránátot, leugrok, be egy busz mögé másik oldalon elkaptam a másikat hátulról, ez is fekszik gyorsan leütöm, erre haver szól lefektették. Bakker hol vagy? Kár volt megkérdezni ketten kétoldalról rajtam, fekszek, odajön az egyik Elkezd arcoskodni "Bumm- bumm" táncol a szenvedő testemnél. Aha mondom, ha két tapasztalt PVP-sel vagyok le lettetek volna gyalulva nyomorult. Éledünk az egyik bejáratnál, haver megvár vérnyomása fent,"Menjünk vissza mindet megcsináljuk szexuálisan". Mondom neki: "Hagyd többen vannak, meg nem jó a gear se" erre már a nyakunkon is vannak, 0 fedezék, fekszünk megint jött miszter szájkaratés Fredaster, ment a tánci-tánci. Na mondom menjünk a másikba, még van 2 ezen kívül.

Látom azért még a 15 éves kis nyomorultak "lesből megdugjuk a lábatlan kutyát szindrómások" még mindig élik a DZ-t.

A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)

(#7406) Bird válasza Kiscsőke (#7405) üzenetére


Bird
addikt

Ez az egész dz ebben a formájában egy bullshit.... Élvezni szeretném a játékot, a szopóálarcot húzza fel más. :R

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#7407) Madoc válasza Kiscsőke (#7405) üzenetére


Madoc
veterán

Nekem a kedvencem amikor a challenge landmarkot takarítjuk és hátulról a buzik levadásznak. Ujraéledünk, visszamegyünk és még a landmarkot se takarították ki. Csak minket akartak hátulról lelőni.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#7409) arnikusz válasza Kiscsőke (#7405) üzenetére


arnikusz
veterán

Így van ezek ilyenek maradtak véglények, ilyenkor átmegy az Agent a másik 2 DZ-be.
Vasárnap ebéd előtt farmolgattam egyedül és hozzácsapodtam egy 3-as társasághoz ment a land farm és kimentegettünk és meglepett így hátulról kimentés közben egy 4-es banda betámadott minket hátulról és pofára is estek, mert a másik 3 Agent is LMG-s szettben volt és csúnyán bedarálásra kerültek.
Még utána 2-szer bepróbálkoztak és leléptek.

A Sharpshooteres Rugókkal meg vigyázni, mert szépen be tudják magukat kempelni föleg Occupied DZ-ben ha még mennek rád a Black Tuskosok is esélytelen egydedül.

Fuvi ez jó a mellette van még fent a tetőn is cucc, de jól fel lehet pakolni alapanyagokkal is. Főleg az elektronikát zabálja sajnos a craftolás/ fejlesztés.

[ Szerkesztve ]

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#7410) Anonymus23 válasza Kiscsőke (#7405) üzenetére


Anonymus23
veterán

Nem értem mi a gondod, 4-ből kettőt lelőttél, ez szép eredmény, az, hogy neki ennyi öröme van az életben, az legyen az ő baja, de ilyen ez most, adott esetben PvE szettben is van esélyed több játékossal szemben is, mivel nem nagyon tudsz olyat összerakni, hogy 1v4 vagy 2v4-ben kifarmold az összest.
Ha számára ez jelenti az örömet, hogy 4v2-ben ketten maradtak életben és ennek örül, akkor ott komoly problémák vannak a helyes gondolkodással, ennyi.

Másrészről ez meg a DZ, mégis mit vártok? Hogy előzetesen emailon hadüzenetet küldjenek mielőtt rátok támadnak? Főleg itt a Div2-ben leginkább az nyer, aki kezd (főleg mondjuk occupied DZ-ben), de ha itt te tudsz először lőni, akkor már helyzeti előnyben vagy.
Írtad, hogy sokat DZztél Div-1ben, akkor mire fel ez a nagy felzúdulás? :F

;) - The Power of the Light Side

(#7411) HKorn válasza Kiscsőke (#7405) üzenetére


HKorn
addikt

Én nem vagyok jó DZ-s, 1-ben sem voltam az, többször haltam mint amennyiszer öltem, de valahogy mégis szeretem a DZ atmoszféráját, pont ez miatt, hogy sosem lehetsz nyugodt, "igazi" veszély leselkedhet rád rogue agentek személyében. Persze ha egymás után 5x lelőnek, mondjuk többen vannak, vagy látom hogy abszolút semmi esélyem, akkor persze, mindig kiballagok DZ-ből, annyira nem vagyok azért mazoista. Alapból PvE tolom én is, de néha kell egy kis DZ feldobni a hangulatot.

Sokat segít ezen ha vagy egy társad akivel jól összeszoktatok.

Run&Ride

(#7412) MarkusSchulz válasza arnikusz (#7372) üzenetére


MarkusSchulz
aktív tag

vajon ilyen talent van assault rifle-ra/smg-re is?

Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113

(#7413) fuvi


fuvi
senior tag

egyik heti projektemnél devastating talentes geart kéne adakoznom, erre jó pl kraftolni cuccost? elfogadja azt donate-ként? csak mert ugye rekalibrálni nem lehet ezeket.

(#7414) Bird válasza MarkusSchulz (#7412) üzenetére


Bird
addikt

Nincs én nem találkoztam vele, gyanítom az túl op lenne....

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#7415) -=Jam=- válasza fuvi (#7401) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Nekem beleszámolja a survival 15%-ot is, illetve ott hibás a számolásod, hogyha valamit 22%-kal növelsz, akkor visszafele, nem 22%-vel kell csökkenteni, hogy ugyanazt kapd vissza :)

Egy egyszerű példa: 100 az alap, növeled 25%-kal, akkor lesz 125. Ezt 20%-kal kell csökkenteni, hogy visszakapd az eredeti 100-at.

Esetedben ~18%-ot kell levonni.

[ Szerkesztve ]

(#7416) fuvi válasza -=Jam=- (#7415) üzenetére


fuvi
senior tag

jogos. így 19500 a dmg rajta
reggel direkt váltogattam a speccet hogy nézzem és nem változott a fegyveren lévő dmg

[ Szerkesztve ]

(#7417) MarkusSchulz válasza Bird (#7414) üzenetére


MarkusSchulz
aktív tag

ha megnézzük elég durvára meglehetne csinálni így az LMG buildet, akár egy gyors/lassú tüzelésű LMG-vel rate of fireel vagy gyors újratöltéssel és ehhez a sharpshooter 35% reloadja :) azzal lehetne darálni, + ehhez hozzá adni egy LMG-s 10% brandt set bónuszt.. :D azért ez is elég ütős lenne szerintem

[ Szerkesztve ]

Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113

(#7418) Kiscsőke válasza Anonymus23 (#7410) üzenetére


Kiscsőke
aktív tag

Engem nem az zavar, hogy lefektettek, hanem ahogy utána még táncolni is kellett amikor inkább sírniuk kellett volna.
Tudom, hogy a DZ ezzel jár, mi is craft alkatrészért mentünk. Egyszerűen csak az zavar, hogy nem tanultak még meg nyerni sem méltósággal. Viszont hogy nem jelöli a játékosokat hogy éppen rugók az egy kicsit zavaró. Simán fehérrel van kiírva a nevük a fejük felett ahelyett lehetne piros, és akkor kicsit hamarabb észbe kaptunk volna. Azért Div1-ben egyértelműbb volt hogy ki a rugó, itt azért vizuálisan nehezebb megkülönböztetni.
Nem DZ-ben PVP-ztem sokat Div1-ben

(#7411) HKorn
Az összeszokással nincs gond, csak a haver nem PVP-zett, se DZ-ben se Utolsó emberig módban. Pedig ahhoz, hogy ne legyél mindig alul kell egy kis tapasztalat ember-ember elleni játékból. De majd ezt is orvosoljuk. És persze ha meglesz a PVE build akkor összerakunk egy PVP-t is. Csak nekem sokkal tovább tart mivel max napi 3 órát tudok rászánni míg egyesek 3-4-szer ennyit.

[ Szerkesztve ]

A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)

(#7419) duvi válasza Kiscsőke (#7418) üzenetére


duvi
nagyúr

Kétféle rugójelölés van DZ-ben. A fehéret valóban nem mutatja a map.

(#7420) TommyS_27 válasza Kiscsőke (#7418) üzenetére


TommyS_27
senior tag

Azért Div1-ben egyértelműbb volt hogy ki a rugó, itt azért vizuálisan nehezebb megkülönböztetni.

Az occupied darkzone-ban(késes) nincs rugó! Ott mindenki ellenség ergo nem kell hogy rugó legyen ahhoz, hogy le tudjon lőni. De ott a másik két zóna ahol be kell kapcsolni a rugót, hogy le tudjon lőni. Amig nem ölt playert addig valóban nehéz megkülönböztetni sajnos.

[ Szerkesztve ]

https://www.twitch.tv/ltommys

(#7421) #75376384 válasza fuvi (#7413) üzenetére


#75376384
törölt tag

igen elfogadja. én anno hetekig kergettem olyan cuccokat. aztán a háromból végül kettőt kraftolással "szereztem be".

egyébként csak kesztyűn és tokon lehet az a talent.

(#7422) Habugi válasza Anonymus23 (#7369) üzenetére


Habugi
addikt

Kösz szépen!

Hát a DTE-m elég magas, végülis le tudok mondani 15%-ról.

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

(#7423) arnikusz válasza MarkusSchulz (#7417) üzenetére


arnikusz
veterán

Meg jönni fog egy újabb specializáció amit gatlinggal mutat- lehet az lesz az igazi LMG build alap.
LMG Buildnél ne feledkezzünk meg a stabilitásról sem.
Fegyver kiegekkel és talenttel is lehet az újratöltési időt csökkenteni, így Demolotionistben 4 sec körülre lehet lemenni.
Sharpshootert még nem próbáltam, de mivel még az nincs kimaxolva egyenlőre hagyom.

AR-nél ez biztos van Close & Personal Killing a target within 7m grants +50% weapon damage for 5s.

Ez alapján az Unhinged csak LMG sajátja:
[link]

[ Szerkesztve ]

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#7424) HKorn válasza TommyS_27 (#7420) üzenetére


HKorn
addikt

Most itt akkor nem az van, hogy ha rosszalkodik, SHD terminált hekkel meg ilyesmi akkor lesz fehér rugó? Ilyenkor van fehér koponya a neve mellett? Ha agentet öl, akkor piros, az már olyan mint az 1-ben, térkép is mutatja.

Szóval a fehértől nem feltétlen kell tartani, bár nyilván ő fog tőled, hogy le akarod vadászni, tehát lehet előbb fog tüzelni, ergo mégis kell tőle tartani :D

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

(#7425) arnikusz válasza HKorn (#7424) üzenetére


arnikusz
veterán

Normál DZ- Fehér/szürke vagy akkor amikor a ládákat/supplyt lopod PC-n nálam Y. De Játékostól elhullott tárgyakat is lehet lopni.
Ha eközben lelősz egy játékost akkor mész pirosba.
Az SHD terminálok hackkel nőveled az időt és manhuntra felmenve csökkented a leadási helyeket, de mutatja a Tolvajverem hány %-on áll.
Sima fehér/szürke 15% pl.

[ Szerkesztve ]

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#7426) fuvi válasza #75376384 (#7421) üzenetére


fuvi
senior tag

:R

(#7427) malystryx


malystryx
senior tag

Sziasztok Urak!

Nagyon tetszik eddig a játék, leszámítva 1-2 bugot, hogy átteleportál a csukott ajtón az ellenfél, a 2cm-es padkán elakad és helyben fut, meg az első részhez képest az a furcsa hogy itt tonnányi armor van, mégis 2-3 lövésből leszedik, tök mindegy hogy mennyi van. Ez még nekem fura, de a mindenhonnan előbukkanó őzektől már lassan rémálmom lesz. :O Rengeteg jó ötlet van a fegyverek viselkedése a legjobb ami óriási pluszpont. :C

Jó hogy megkérdeztem a múltkor alighanem Dani-t hogy mi az a fegyó (CTAR-21) találtam 18-as és 20-as szintűt is, és egy álom a fegyver, természetesen már vannak sokkal jobb dps-el rendelkezők is, mégis ezt használom, mert ezzel tudtam azonosulni. Urban-t még nem találtam. Úgyhogy királyság van, köszönöm szépen. :)

Viszont kérdeznék Tőletek 2 dolgot. Találtam módosítókat a skillekhez, pl. drón, seeker, stb. De nem tudom őket betenni, mert valamelyiknél pl. a skill nem elég, tudom hogy van offense (piros), defense (kék) meg a sárga a skill. Ezeket hogy tudom növelni? Lila gear-em van, ezek a modok amiket találtam, zöld meg kék modok, de mégsem tudom beletenni. Tudom nem színhez köthető, hanem szinthez, de érdekes hogy nem tudom használni.
A másik dolog amire kíváncsi lennék, hogy játék közben nyomok egy Esc-et, legyen az terepen, vagy safe house-ban, bemennék az options-ba, és olyan szinten lefagy a gép, vagyis a játék, hogy nem mozdul, nem egyszer nyírtak már ki. De csak az options mód... a többibe beenged. Nem egyszer kinyírtak már miatta. Azt szerettem volna megkeresni, hogy lőszertípust melyik gombbal állítok, mert mindig találok egy láda robbanós alapanyagot, átváltja a lőszertípust. Találkoztatok ilyennel, illetve melyik gomb ennek az alapértelmezettje? Előre is köszi, és bocs a hosszúért. :) :B

(#7428) Anonymus23


Anonymus23
veterán

Nagyon sok fegyver tálent meg lett változtatva, ezért a hozzá szükséges fordítást is aktualizáltam.
Ugyancsak megcsináltam a gear tálentek fordításának a frissítését is.

Továbbra is javaslom mindenkinek az összefoglaló nézegetését, vagy ha azt nem is, de az összefoglalóban van egy csomó link, amin a népes "rajongó" tábor folyamatosan frissíti az angol adatbázisokat, pl mely fegyvereken milyen tálentek, mely gearen milyen tálentek, mennyi attribútum és az milyen is lehet stb stb.

Illetve:
A múltkor is felajánlottam, de nulla érdeklődés volt, de azért megkérdezem újra (és utoljára ;] ), hogy ha kell valakinek, akkor megosztom szívesen (PM-ben jelezzétek pls)

Az általam készített excel nagyjából friss, ezek vannak benne:
GEAR nyilvántartó, de ebben benne vannak a főbb alapadatok, azaz mely gearen mennyi sloton milyen tálent, mennyi és milyen attribútumok, illetve mennyi és milyen gear mod slotok lehetnek rajtuk.
Persze ennek megvannak az ugyancsak táblázatos alapadatai, brand bónuszok melyik brand milyen típusú gearen eshet stb. Gear talentek fordítással.
Nincsenek benne a zöld gear setek, csak a bónuszok leírásai, de attribútumok nem.
Sajnos egyelőre nincsenek meg biztonsággal a T5-ben elérhető attribútum maximum értékek.

Gear MOD nyilvántartó: a 12 féle alaptípus nyilvántartására alkalmas, illetve látszik belőle, hogy mely MOD milyen attribútumot tartalmazhat.
Sajnos egyelőre nincsenek meg egyáltalán a T5-ben elérhető attribútum maximum értékek.

Commendation list és nyomonkövetés
Club kihívások és nyomonkövetés

Fegyverek alapadatai, base dmg stb.
Fegyver tálentek + fordítás + hol fordulhat elő, feltételek stb.
Fegyver modok értékek + megszerzési hely/mód

Annyi megjegyzésem van, hogy jelen excel fájl használatához minimálistól egy kicsivel több excel alapismeret nem árt, mert könnyen el lehet másolgatni benne és utána félreviszi a nyilvántartást / keresést.

;) - The Power of the Light Side

(#7429) MarkusSchulz válasza arnikusz (#7423) üzenetére


MarkusSchulz
aktív tag

Gondolkozok ezen hogy rácsapom az AR-re, de nem tudom mennyi lehet az a maximum 7 méter, jó lenne a célkereszt mellé egy méterszámláló

Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113

(#7430) -=Jam=- válasza malystryx (#7427) üzenetére


-=Jam=-
őstag

A skill modokhoz elég sok skill power kell, hogy működjenek. Mondjuk attól még berakni belehet, csak nem lesz aktív. A lőszerre nincs külön gomb, már nem úgy működik mint az 1-ben. Itt ha kinyitod a ládát, egyből az az aktív, ameddig nem fogy el.

[ Szerkesztve ]

(#7431) Anonymus23 válasza malystryx (#7427) üzenetére


Anonymus23
veterán

A 3 féle alaptípus modból mindegyikből van két fajta, az egyik SYSTEM a másik pedig PROTOCOL jellegű, azaz pl Offensive Protocol helyre nem tudsz másfajta modot berakni csak ezt. Offensive protocol modból is van két nevesített fajta, de azokat legalább már szabadon be tudod rakni. Ezek a gear modok.
Ugyanez van a skill modoknál, ott is különböző típusú mod helyek vannak, csak a beleillő modok mennek bele.
Sajnos ebből a szempontból a játék eléggé el lett cseszve, mert magas GS modokból (később) nem tudsz berakni olyat ami működne is, mivel túl sok skill pont kell hozzájuk, hogy aktiválódjanak.
Érdemes a jobb skill modokból az alacsony szintűekből későbbre meghagyni, mert azokat fogod tudni használni később is, mivel ha csak nem erre mész, akkor gyakorlatilag nulla skill pontod lesz :(

Spec lőszer:
Nem tudod külön tárazni, amikor felveszed, akkor megjelenik, hogy 30 ilyen lőszered van, és a következő 30 lövés fixen ezzel a spec lőszerrel lesz kilőve, függetlenül, hogy a falba vagy az ellenségbe lövöd.
Ha nagyobb a tárad mint 30, akkor az első 30 golyó lesz spec (pl LMG-nél), ha kisebb a tárad (pl Sniper), akkor újratárazásnál addig tölti be a spec lőszert, amíg a 30 el nem fogy.

;) - The Power of the Light Side

(#7432) arnikusz válasza MarkusSchulz (#7429) üzenetére


arnikusz
veterán

Ha felraktad akkor mutatja használat közben, ha célratartasz hány méterre van.

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#7433) Ra's al Ghul


Ra's al Ghul
senior tag

Hali!

Jelenleg így néz ki az AR build amit használok. Megjegyzem egész jó talán az eddigi legjobb amit össze tudtam rakni (sajnos nem minden esik amit kinéztem).


Mennyire érdemes CHC / CHD-re gyúrni? Most sem panaszkodok, arra lennék kíváncsi mennyire kivitelezhető az alábbi statok szinten tartása mellett CHC / CHD -ra gyúrini, hogy meg is érje?

[ Szerkesztve ]

Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.

(#7434) -=Jam=- válasza fuvi (#7416) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Változik csak bugos. Ha váltasz spect, utána válts át másik fegyverre pl., akkor hirtelen újrakalkulálja mindet :DDD

(#7435) malystryx válasza Anonymus23 (#7431) üzenetére


malystryx
senior tag

Köszönöm szépen a válaszokat, (Jam-nek is :R ) a robbanós lőszerek jobban esnek a sárgáknak gondolom, akkor rájuk fogom ellőni ha addigra megmarad. Amelyik fegyver ki van választva, vagyis amelyik épp használatban van, ahhoz kapom a spec lőszert? Mert ha fegyvert váltok, a másikban a standard marad? A modokat mindenképp megyhagyom, úgyse dobott eddig valami sokat, azok mennek a stash-be, azoknak lesz fenntartva :)

(#7436) fuvi válasza -=Jam=- (#7434) üzenetére


fuvi
senior tag

ah oki, a végén kiderül h egy kalap szar fegyverrel megyek :D

(#7437) MarkusSchulz válasza Ra's al Ghul (#7433) üzenetére


MarkusSchulz
aktív tag

Ha haza érek melóból megosztom az én jelenlegi állapotomat. Survalist spec aktiválva, 40% CHC-m van, az AR sebzése úgy rémlik 16,5k.
ezt a CHC-t feltudom még tornázni maximum 50%-ra, ha találnék olyan geart.

5 piros, 7 kék, sárga mindegy, így a talentek működnek
fenris mellényen orrszarvú talent + brand szett bónusz 10% AR DMG
táskán safe guard
térdvédőn patience talent
wyvern 3 szett aktiválva a brand szett bónusz 10% CHC miatt.

A DMG to elit-et nem tudom, de 60% biztosan megvan

[ Szerkesztve ]

Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113

(#7438) Bird válasza Ra's al Ghul (#7433) üzenetére


Bird
addikt

Az a chc azzal az alap sebzéssel semmi. Az elite dam nem minden, sőt.... Inkább legyen 70% körül, de mellé legalább 30% chc és ugyanannyi chd szvsz.

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#7439) marky1970


marky1970
tag

Valaki visszatért? :DD

Omamil

(#7440) cikasz


cikasz
őstag

Sziasztok.
Át tudom helyezni a játékot egy másik meghajtóra (hogy?) vagy újra kell installálnom?
köszi.

https://www.facebook.com/groups/775784742804666

(#7441) Anonymus23 válasza marky1970 (#7439) üzenetére


Anonymus23
veterán

Hogy rohadna le a keze amikor billentyűzethez nyúl... :W

;) - The Power of the Light Side

(#7442) Anonymus23 válasza cikasz (#7440) üzenetére


Anonymus23
veterán

Átrakod, majd törlöd az eredeti helyéről, és letöltés helyett felismerteted az új helyén.

;) - The Power of the Light Side

(#7443) -=Jam=- válasza cikasz (#7440) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Persze. Bezárod a UPlay klienst, elmásolod ahova akarod. Utána ha újraindítod a klienst megnyomod a download gombot és kitallózod az új helyről a játék mappáját. Ilyenkor csak egy ellenőrzés fog végigfutni rajta.

(#7444) cikasz válasza Anonymus23 (#7442) üzenetére


cikasz
őstag

köszönöm, Jam neked is. :R

https://www.facebook.com/groups/775784742804666

(#7445) arnikusz


arnikusz
veterán

Láma kérdés tudom, de a loadoutokat hol kell átnevezni.

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#7446) Warzoz válasza arnikusz (#7445) üzenetére


Warzoz
senior tag

Inventory- (H) Loadouts- (F) Options

(#7447) oneal1


oneal1
senior tag

dark zone-ban, most hogy működik a pvp?
nem a kés megjelelölésiről érdeklődöm hanem a simáról.

nem úgy van, hogy ahhoz, hogy pvp legyen vissza kell lőni?

Jön a csóka és egyből 1 hit-el fekszem.

(#7448) arnikusz válasza oneal1 (#7447) üzenetére


arnikusz
veterán

Nem mutatja úgy mint az egyben, csak benyögi és kiírja hogy xy elárulta a divisiont, egy sniper sajna simán egy hitel a normalizáció ellenére.
Ha belépsz a mapra ott pl. tegnap láttam 3 piros halálfejet messze egy pillanatra mikor rámentek egy kimentésre
Így van hogy akkor veszed észre mikor már a nyakadon vannak.
Ha meg loot nélküli játékost látsz az biztos berugózik míg a mobokat ölöd, vagy én vagyok, mert a kimentéssel nem taknyolok. :D

[ Szerkesztve ]

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#7449) arnikusz válasza oneal1 (#7447) üzenetére


arnikusz
veterán

Video róla lehet ki kéne próbálni hétvégén.[link]

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#7450) arnikusz


arnikusz
veterán

SMG ismerkedés.

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.