Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerti008
aktív tag
válasz Redneck #95707 üzenetére
Ha javasolhatom mielott veszel egy Steam Kontrollert probald ki a vezetek nelkuli billentyut+egeret. En eloszor vettem kontrollert es jellemzoen bill+egerrel jatszok. Elmondhatom annyira bejott az eger pontossaga hogy az Xboxhoz is vettem egy Xim4-et. Vezetekes halozat nagyon ajanlott a SteamLink-hez mert a wifi tud meglepeteseket okozni!
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
Redneck
nagyúr
válasz kerti008 #95751 üzenetére
Nem veszek magamnak, neki kellett volna. Maximum akkor vennék ha nagy házba költöznék és a távolság miatt kéne. Egyelőre elég a HDMI kábel, a vezeték nélküli mini billentyűzet és a 2 Xbox 360 controller.
A Steam Controllerről azt hittem jobb fps-re de megnéztem videókat és nem ájultam el tőle...Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
őstag
-
¤Envy¤
aktív tag
Üdv!
A keresőben rákerestem, de pontosan erre a kérdésre nem leltem választ, de bocsi előre is, ha mégis volt róla szó.Megcsináltuk ezt a családi megosztást, látom a könyvtárat a sajátom alatt, és telepítem is már az egyik játékot. A kérdésem annyi, ha ezt a játékot később én is megveszem, akkor olyan lesz, mintha nulláról kezdeném el? PUBG-ről van szó, nem mondjuk egy Witcherről. Tehát ha játszom, és gyűjtök mondjuk egy kis pénzt, ruhát nyitok, egyszer majd a saját játéknál fújhatom ezeket?
-
Agyzuzo
addikt
válasz powerray #95736 üzenetére
Nekem megy, de csak úgy, ha a Steam Link-et közvetlen az erősítőm egyik HDMI bemenetébe dugom (TV-n át ahogy írtad nem).
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz Amantius #95757 üzenetére
Köszi a választ!
Viszont lehet fel se kellett volna tenni a kérdést, most játszottam két meccset, de nem kaptam új karaktert, a játék tulajának karakterével léptem be, mintha ő lenne. Nem tudom, ezen tudok-e változtatni esetleg és saját karaktert létrehozni, vagy mindenképp kell a saját példány a játékból? -
eami
Topikgazda
BUEK
-
ako001
aktív tag
Sziasztok!
Nem néztem mostanàban a mailjeimet,de talàltam 3 bejelentkezéshez küldött biztonsàgi kódot.
Szokott a steam küldeni ilyet random,vagy valaki próbàlkozik?
A steam-be nem léptem be màr vagy 2 hónapja,ezért is furcsa a dolog."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Reshade bármilyen játékra mehet föl ugye? Nem kapok érte bannt?Köszi és BUÉK itt is
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Segal
veterán
válasz ¤Envy¤ #95760 üzenetére
Lopakodva top10-ig rem egyszeru elerni. Az igazi erdekessegek top5-nel kezdodnek
NandorHUN: hasznalhatod
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kender23
aktív tag
Sziasztok .
Egy új fizetési módot szeretnék hozzáadni a steam fiókomhoz , mert a másikat megszüntettem .
De a következőt írja nekem :
""A vásárlás nem fejeződött be. A bankkártya-kibocsátó elutasította bankkártyád adatait.
Bizonyos esetekben a bankkártya-kibocsátó „zárolhatja” az összeget a számládon, de nem terheli meg azt. Az alább látható adatokban esetleg előforduló hibák javítása után próbáld meg újra a vásárlást."""
Mi a csuda ez ?
Ezt a mastercardot mindenhol használom , legalább 4 hasonló fizetős helyen van beregelve + paypal és pont itt a steamen szórakozik ?
A másik meg hogy vásárlást ír , én még nem akartam vásásrolni , csak hozzáadni ...
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
Redneck
nagyúr
válasz Kender23 #95766 üzenetére
Törölted az előző kártya adatait a fiókról? Csak utána engedi megadni az újat. Plusz elképzelhető hogy ki van kapcsolva az Online vásárlás a bankodnál ezen a kártyán.
Nekem gond nélkül ment a régi után másik kártyával, csak előtte töröltem az előzőt. Utóbbi csak virtuális webkártya, de Mastercardnak számít.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
JSaN
addikt
sziasztok, a hveral toltuk este a pubg-t voicen game es steam cucc. egyszer csak elment nalam a hang. Marmint o nem hall engem en meg ot igen, kozben steam voice test es win is jonak mutatja.
Merre induljak el? MAr probaltam mindent...Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
warcat
veterán
válasz Kender23 #95766 üzenetére
Próbaterhelésről is lehet szó ilyenkor amikor új kártyát adsz meg valahol, jelképes, beállítástól függően 1 forint/1 dollár terhelési értékkel, ilyenkor csak zárolják de nem vonják le az összeget.
Ha a bank visszadobja a kérést, akkor a leírtaknak megfelelően lehet szó hibás adatmegadásról, téves csalási riasztásról, napi limitről stb.
Az adatok újraellenőrzése után a bankodnál érdeklődj, találgatás helyett ők meg is tudják mondani mi a bajuk a tranzakcióval.EA: It's in the crate!
-
De4d
őstag
Nagyon leestek a sale kártya árak, felmegy ez még a végére 2-3 centet? Vagy inkább majd csak februárban a lejárat előtti napokban?
Minden jó, ha a vége jó!
-
warcat
veterán
Én nem vagyok hajlandó eladni 0.06 vételár alatt, azzal csak Valvénak gyártod a pénzt már,inkább járjon le.
Viszont vigyázz vele,mert attól még,hogy "Valid until 04/02/2018, 18:00:00" ,a piacra kirakhatóságot levehetik róla a vásár végén,aztán marad a manuális cserebere február 4-igEA: It's in the crate!
-
[Prolixus]
addikt
-
bepken
veterán
egyelőre még úgy látom, kitartják legtöbben a 6 centes árat, bár valóban sok ment (meg megy is) el ma 5 centért. részemről én sem fogok ennél lentebb menni most már. ha 6 centre nem ugrik vissza sale vége után, akkor úgyis megette a fene (bár én könnyen beszélek, mert csak olyan 80 db kártyáról van szó)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
NIOH játékot PC-re szereztem be, godom az lenne, hogy SSD-ről HDD-re áttettem a játékot és ezzel egyidőben a mentéseimet nem ismeri fel a játék / törlődtek a mentéseim (?) ....
Lényeg, hogy kezdhetném előről az egészet.
Erre van valami megoldás/ fix? Esetleg valahol vannak PC-s játékmentések, hogy betölteném kb. ahol tartottam?Előre is köszönöm!
ui.: tudom, hogy nem tisztán steam topic
-
-
[Prolixus]
addikt
-
NandorHUN
addikt
válasz [Prolixus] #95780 üzenetére
Nem ismeri fel/ nem talál mentést Nioh-hoz a gépemen.
Néztem feltöltött mentéseket a neten, de azokat se ismeri fel a game...
-
[Prolixus]
addikt
válasz NandorHUN #95781 üzenetére
Akkor valszeg ezt buktad sajnos. Keress esetleg valami mentést a neten ami kb ott "jár" ahol te abbahagytad a játékot. Félmegoldás, főleg ha vannak nem újra "elkölthető" skillpontok meg minden, de talán jobb mint nulláról elkezdeni.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
ayo
veterán
válasz NandorHUN #95776 üzenetére
tehát akkor új mentésed lett a régi mellett vagy vmi? a mentéseket Documents\KoeiTecmo\NIOH mappába rakja, tehát ott kéne megnézni, hogy mit csinál.
egyébként meg ha nem játszottál vele sokat, akkor érdemes újrakezdeni, másodjára könnyebb lesz minden.
(#95785) [Prolixus]: ez soulslike játék, full egyedi a fejlődés, a loot meg minden.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
fuwiradis
aktív tag
biztos lassu vagyok, de latom hogy van itt most ez a steam link olcsoert, plusz vagy 20€ postakoltseg.
mar egy ideje van bennem egy gondolat, hogy vagy 7 meterrel odabbtennem a gephazat (minden mas maradna helyben), mert nem szeretem ha futi a labamat
de azon is elgondolkodztam, hogy lehet szomszed szobaba kerulne at.
szamomra most szimpatikusabbnak tunik 10m lan tyukbelet huzni, mint ugyenennyi hdmi-t.
kerdes hogy milyen izmos router kellene hozza? a wifim gyenge, egy kis asus rtn10e router dolgozik (papiron 150mbps..., a wifije meg tud vagy 20-25-ot, szoval wifi tenyleg kizarva). ez mindent kabelesen kotozgetve vajon eleg lenne?
-
bul07
nagyúr
Még mai is lehet szavazni és a listáért is kapok kártyát
Mi van itt?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zozzz2000
tag
Sziasztok.
Mennyire biztonságos a Steamen a mindenap használt családi bank kártyával vásárolni?
-
BandiHUN
veterán
negyedikéig van sale...addig lesz,szóval elvileg szerintem péntek 7kor fújnak takarodót.
Zozz:persze,használhatod,de adott esetben kényelmesebb akkor már a Paypalt megcsinálni,az máshol is jól jön,ahol NEM ajánlatos megadni.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
bepken
veterán
sőt, szerintem még holnap is lehet majd "VÉGE: JAN. 4., 19:00 CET" - forrás
(#95790) Zozzz2000! vannak helyek, ahol én sem adnám meg a bankkártya adataimat, de a Steam nem tartozik ezen helyek közé. nekem pl kezdettől hozzá van rendelve a bankkártyám a fiókomhoz
szer.: természetesen ez csak és kizárólag aktív kétlépcsős hitelesítés mellett értendő!(#95793) Vesporigo ! az mondjuk igaz, de várólista pörgetésért elvileg még holnap adnia kéne. na de majd meglátjuk
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Vesporigo
aktív tag
válasz Zozzz2000 #95790 üzenetére
Én Paypal-t használok Stemen (is), mégpedig úgy, hogy a webkártyám van hozzárendelve. Ezt mindig annyi pénzzel töltöm fel, amennyire éppen szükségem van. Így ha valaki mégis lenyúlná a Steam fiókomat, akkor sem tudna mindenfélét vásárolni. Én már csak ilyen
paranoiáselővigyázatos vagyok. -
Segal
veterán
válasz Vesporigo #95794 üzenetére
Ahhoz a mobilodat is le kene hogy nyuljak mert arra jon a kod amit meg kell adni steamen.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ayo
veterán
válasz [Prolixus] #95797 üzenetére
no para. ott nincs hunter, warrior stb, hanem kedved szerint fejlődhetsz és jó pár skill fa és hasonló dolog van benne. ilyennél én tuti újrakezdeném inkább.
http://jateknaplo.blog.hu
-
NandorHUN
addikt
Igen, de mondjuk leszedtem mentést netről, de azokat se ismeri fel....
Gondolom ez is olyan mint a Nier Automata, minden játáknak van valami "azonosítója" és csak a saját mentésével működik...
Mondjuk Nier esetében volt legalább valami github-os "converter", NioH-oz nem találtam semmi ilyesmit.
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Bocs, hogy a gamepad topik után itt is megkérdem, de van valakinek tapasztalata, hogy steam link kompatibilis a logitech f310 kontrollerrel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Intel Core i3-2120 / 2 MAG 4 SZÁLON 3,3 GHZ + HD Graphics 2000 és I3 2100-AS -ProciK-10DB 5000 FT !
- iPhone 12 mini - 64GB ( Hátsó kamera hibás!)
- Új Gigabyte Aorus 15 BSF - Intel i7 13700H - 16GB DDR5 - RTX 4070 8Gb - QHD 165Hz - 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 8T - 64GB Dual SIM - gyári dobozában
- Újszerű Pixel 8a 8GB/256GB , fekete/obsidian , 21 hó gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest