Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BandiHUN
üzenetére
Vagy ez a klasszikus is le vagyon árazva, ha esetleg berzenkedik benned valami megfoghatatlan, és olyannyira análiailag közelednél játékostársadhoz, persze szigorúan csak a képernyőn!!
-
válasz
BandiHUN
üzenetére
Van, a ninjába szoktuk az ilyeneket beszórni, néha némi nehezítéssel hogy lehetőleg ne egy bot vigye.
-
-
zseko
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ja, a JC tényleg szórakoztató
Kiugrok 10e méteren, zuhanok 99.5e métert, az utolsó húsz centinél megcsáklyázom a földet, és sértetlenül leért
Az FC2 tényleg a legrosszabb rész volt. A hármas nagyon jóra sikeredett, igaz egy idő után picit repetitív, de nem megy az élmény rovására. Ööö... a konzol számomra szarnulla
Nem tudom, én semmiben nem tartom jónak, az Uncharted az egyedüli ami érdekelne. Viszont néha jó 'hülyülni' gamepaddal. Igaz ebből az lett, hogy gamepaddal vittem ki a Crysis 2-t és az FC3-at
Az új TR-ek is jobban tetszettek gamepaddal. Van pár platform játékom is, na meg autóshoz is jobb a billentyűzettől, annyit viszont nem játszok, hogy megérje kormányt vennem. (Bár jut eszembe, kaptam egy egyszerűbbet munkatárstól). Egyébként Assassins Creed, Batman, Darksiders, hasonlók, mind jobbak voltak gamepaddal. Elpuhultam, ez van
na meg balos vagyok, néha egyszerűbb (volt) elővenni a kontrollert, mint átkonfigurálni mindent...
Amúgy azt vallom, fps csak egér+bill, és ami fps-t én tudok játszani kontrollerrel és még élvezem is, az nem fps játék
Szóval C2-3, FC3-4 nem fps játék... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy Logitech F510-em van, viszont nem érzem pontosnak (vagy szimplán béna vagyok
), így ki akarok próbálni másikat is, mint pl. ez a steames vagy a rendes x360 kontroller. -
zseko
veterán
-
Spet
addikt
-
Agyzuzo
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Persze, engem is szétspammelt, de az app-ban kikapcsolható, ott ki is szedtem (simán a settings részben van miről küldjön push notification-t)..
Gondolom az e-mail-es értesítő is valahol a steam-en belül kilőhető, csak még lusta voltam utánanézni, mert a sale-t leszámítva jól szokott jönni. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nem teszik ra utolag de nyugodtan idegesitsd magad vele. Amugy ez is hulladék lett kb. annyira mint a ghost.

djculture: Origin/ Uplay közben szep lassan felnott a Steam mellé, H6-tal aktivaltam az Uplay fiokomat es mar 1-2 mas is kerult ra azota. A steam nyugodtan force-olhatja a regios arazasat, ezzel csak azt eri el hogy nem nagyon fog szamitani a +1sor többé... (ui: GOG az kivetel, no way onnan venni
) -
parandroid
félisten
válasz
BandiHUN
üzenetére
Windows 8.1-es tablettel is érdekes lehet a dolog. Bár ott meg ugye az irányítás lehet problémás. Stratégiánál (AoE és társai), talán hack&slash rpg-nél (Torchlight pl), esetleg platformereknél (mint a Trine), vagy értelemszerűen leginkább kalandjátékoknál (Syberia, vagy bármilyen más point&click) mindenesetre el tudom képzelni, hogy működik. PIrates!-szel ki kéne próbálni, az is ígéretes, bár igazság szerint ez lehet, hogy még önmagában is menne a tableten.
p
-
Peat;)
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Egyáltalán nem rövid játék, sőt, én konzolon játszottam, tipikus konzolos játék. Kiváló zenék, humorosan beteg story és elemek körítik, amibe ha belemerül valaki akkor emlékezni fog rá később is, mert ad valami kellemes egyedit, úgy is ha vannak gyenge részei. Ugyanakkor sokan nem tudják átélni az ilyen konzolos játékok hangulatát és elnézve az aláírásodat neked sem ajánlanám, mai pc-s szemmel már elavult külalakban is és voltak olyan részei ahol én is félre tettem pihentetni akkoriban. Pedig összességében nagyon tetszett.
-
-
törölt tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
PS3-ra meg X360-ra jelent meg és tavaly vagy idén kiadták Steamen keresztül PC-re is. Alapvetően ilyen hack 'n slash dolog mint a DMC de aztán elmegy ebbe a stratégia féle dologba. Amúgy poén ez a metál világ meg a hangulat, igazából ez viszi a hátán.
(#57734) eami: Bill+egér nemtudom milyen de nekem kontrolleren nem volt gondom. Igaz én PS3-on toltam official kontrollerrel.
-
djculture
félisten
-
csaba951
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
http://www.steamtrades.com/forum
vagy
http://www.tf2outpost.com/ (nem csak TF2! hanem bármi ami van Steamen)PayPalos fizetésben annyi kockázat van, hogy amennyiben később leveszi a fiókodról a játékot a Steam (csalt aki megvette) akkor senkitől nem kapsz kártérítést.
Ha TF2 kulcsot (esetleg Dota 2) cserélsz Steam Traddel játékra, akkor ha leveszik, visszakérheted a kulcsaid a Steam Supporttól. Tehát minimum ötször gondold meg, hogy kivel és mire cserélsz/veszel. Ilyenkor neked kell figyelned arra, hogy a giftet használható legyen nálad (ne legyen régiózáras).
TF2 kulcsot Market ár alatt vehetsz pl. Aprón is. Persze itt megint nagyon figyelni kell rá, hogy megbízható legyen az eladó, mert átverhetnek.
Egy jó kompromisszumos megoldás ha keresel itt a fórumon egy megbízható Tradert, aki némi jutalékért cserébe helyetted beszerzi a megfelelő játékokat.
Persze a legegyszerűbb Steamen vagy boltban vásárolni, azokkal nem lesz probléma. De azok nem is ennyibe kerülnek. A kényelemnek ára van! Trade esetén egy csomó buktatóra neked kell odafigyelned. Viszont sokkal olcsóbban juthatsz hozzá a játékokhoz. A választás a tiéd, hogy neked mi a fontosabb, az ár vagy a kiszolgálás színvonala!
-
Kassadin
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
A DoTA se különb, ott is rengeteg idő minden hőst/tárgyat kiismerni, arról nem is beszélve, hogy milyen jól kell farmolnod/denyzned. Elég nonszensz egy játéknak azt felírni hibának, hogy nehéz.

"Egyébént nekem elég nagy csalódás,kicsit játszogattam vele,de a mezei halandónak nem tartogat sok élvezetet,vagy ráfüggsz,és kitanulod,mit,miért,mivel,hogyan csinálj,és alázol,de mivel kitanulós,beleunsz,vagy felmész,próbálsz "újítani",és leszopatnak a vérprofik."
Ez meg szimplán butaság. Csapattal kell játszani, és sokkal élvezetesebb, mintha egyedül próbálsz meg alkotni valamit másik 4 idegen ember társaságában.
-
danih
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hmm márpedig nekem az FPS az pont ez, az "Unrealos pörgés"! Rövid, de gyors meccsek. Rohanás, reflexek (ezért sem fekszik annyira pl. a BF3 ahol fél órát kell nindzsulni csak hogy eljuss valahova). Nem vettem részt a bétában, de amint pl. megláttam a mutator listát, rögtön az UT-ra gondoltam, mint annak egyfajta szellemi utódja. Ezért is volt várós, de két dolog nagyon lelomboz, és erről a steam fórumon sokan írnak:
1. Senki sem játszik (csak most jelent meg tegnap a dedicated szerver támogatás, a játékosok ettől várják a megváltást)
2. Borzasztó optimalizálatlan (low/high között minimális FPS különbség, erőgépek tulajai sírnak) - mondjuk érthető is, Cryengine 3, és még hol van az első "nagy" CE3 játék... -
SenorGrande
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
A kettőhöz vannak dlc-k, GFWL-ben, van ingyenes és fizetős is. Kb. egy éve próbáltam a multit, nem játszották túl sokan, most nem tudom mi lehet a helyzet. Én igazából semmivel sem multizom, ezért nem is erőltettem. Bár a Portal 2 coopra egyszer rápróbálok, csak ugye az idő. . .
Szerk: Inkább off-ba teszem. . .
-
Alien83
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Teljessen egyetértek, a PC-nek az lesz a hátránya mindig is ami éppen hogy az előnye.

Amúgy hardverazonositó bann nem biztos hogy sokáig elég lenne lévén a szerelhetőségnek.

Valamint lehet néhány játéknál nem de offline steam-en s megy.
Csak előtte online állapotban a Steam->Beállításoknál ki kell szedni a pipát hogy a gépre lementse a profilod adatait.
Offline játék max a felhősnél lehet baj de szerintem ott is megy és később szinkronizál majd.18235:
Van egy cod mw3 pl.
dobozossan egy drága magyar boltban 11500ft steamen meg 60 euro, aminél 35 euro jelentené az akciót!!!És akkor hanyagoljuk hogy csak mw3 kulcs 4200Ft.

-
Alien83
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
A steam-nek 1 baja van az hogy Pc-s alkalmazás.
Én egyik PC-s programot sem tudom nagyra értékelni, mert a cd-kulcsok meg reglimitek meg ilyen védelmekkel nekem iszoljtatósak ezek a dolgok. Ezért vagyok úgy hogy 3000ft a limit amiket pc-s eredeti játékokra költök, ha 3000ft-nál drágább egy játék akkor nem veszem meg.Mert gondol 1-et PC-n valamilyen kliens vagy szolgáltatás és valami buznyák ürüggyel kicseszve velem elveszthetem a megvett játékomat.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Jogod van kiírni a steames profiloldaladra, hogy mekkora überfasza csávó vagy, 620/500 acsit értél el, és az életed 33%-át töltöd a steamen, akár napi bontásban. Van rá elég hely, és lehetőség most is. AKKOR lennénk kb egy szinten a PH egyéni avatar, és profiloldal rendszerével, amit te most kedvesen az szememre hánysz. Bocs, hogy nem asszisztálok a péniszbajnoksághoz.
(Az mondjuk külön nem értem, hogy miért kell ilyen stílusban osztani, meg is lepődtem, de hát, ha ilyen az adjonisten...
) -
válasz
BandiHUN
üzenetére
Milyen jutalomra gondoltál? A TV nézésért sem kapsz semmi, ill. de, ha túl sokat nézed esik az IQ-d. Meg tudtommal máshol sem kapsz semmi komolyat az achikért. Viszont most lehetett komoly jutalmakat is összeszedni, ez meg teljesen egyedülálló. Azt légy szíves ne hozd kifogásként, hogy azok kaptak jobb/több/drágább játékokat, akik többet költöttek, mert ez így van jól.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Engem például örömlányra zavarna, ha állandóan azon puttyogna a kliens, hogy DeviFaceKillah666OP69 megszerezte a 10.000. Gabepointot és ezzel elérte a Sergeant Sergeant Super Sergeant Extreme Sergeant To The Max szintet.
Haggyábékén, nem érdekel, éppen ölnek, te meg itt pattogsz, kusslegyen.
És mivel engem ez nem érint, ezért ennek a fejlesztési költségét sem szeretném kifizetni a játékok árában.
-
cskamacska
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Na várjál, ha bevezetnének egy neon e-penis metert a neved mellé Steamen, akkor minden rendben lenne, és teljesen naprakész, menő, és trendi lenne akkor a kliens?

Komolyan nem értem ezt az eredménykurválkodást.

Miért kell külön achievement Pistikének(aki mindenkiben él
), hogy sikeresen eltolt az életéből 3000 órát, elverte a szülei 1 évi keresetét, és ezért cserébe 50-es szintű betonkocka szintre lépett, így Darth Darksoul Über1337 Pro megnevezés illeti meg? 
-
BalaNce87
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nekem még tavaly előtt nyárról van meg és csalókkal egyszer nem találkoztam, inkább azért halt ki mert nem volt rendes szerver eleinte, csak lobby és ilyen 300-400-as pingel kellet játszani ezért én se erőltettem beleuntam ebbe, majd jött hozzá dedikált szerver update és azóta korrektek a pingek van rendes európai szerver. Összességébe jó kis játéknak mondanám, kis fejlesztésű és ennek ellenére korrekt, a támogatás nem volt az igazi eleinte de legalább próbálkoztak.
-
HS 2142
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
A ZeniMax (Bethesda és az id kiadója többek között) az ok, de szerintem már a Rage-nél sem vált be ez a megoldás, remélem, majd belátják ők is, hogy hiba volt és a dolgok visszatérnek a régi kerékvágásba. Ha az adataik alapján mást hoznak ki, akkor nem számítok tőlük túl sok jóra.
-
djculture
félisten
válasz
BandiHUN
üzenetére
Jaja mondjuk vannak érdekességek a játék szabályzatának leirásában.
Alternate Entries. No later than January 20, 2012, Sponsor will hold a random drawing for alternate entries received, using the same odds as applied for the Objectives based Sweepstakes drawing (determined by the number of Coal awarded as a result of the Objective entries). Sponsor will award prizes to the alternate entry winners, if any, no later than January 31, 2012. -
SQX_Barto
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Na meglett bár úgy sz.rozott a mentésekkel, hogy újra kellett kezdenem

Először a nagy szemmel rohangáltam, mivel abból csak három volt, többi meg már egyszerű volt
Kaptam szenet meg valami 50% GreedCorp kupont. Bezzeg egy 50% Activisont nem tud adni a szemét
Bár abból csak 25-öst láttam eddig, nem tudom van-e 50es. -
-
-
bAtt001
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
[link] itt a mentés
ide: C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\Zachtronics Industries\SpaceChem, kell másolni. ezután megkeresed az adott pályát aztán végignyomkodod a play gombot vagy mit abban a reaktorban. kattintgattam ott aztán egyszer kiírta h kész a pálya és az acsi, mondom akkor oké és ki is léptem
-
bozont
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ezt azok kapták akik megvették a 4 packet, mivel ugye egy hibából az a három ember akinek ment a gift megkapta mindkét dlc-t is (ami nem volt a tartozéka a csomagnak), mi a vevők pedig nem. "Kárpótlásként" meg megint kaptunk 3 elajándékozhatót, de már a dlc nélkül sajnos. Azt nem tudom, hogy akik giftként kapták meg, attól visszaveszik-e. Egyelőre megtartom ezeket, aztán ha megmaradnak azok, akkor eltradelem.
Mondjuk azért annak jobban örültem volna, ha a két dlc-t adják ide, de ez van. -
hoffman_
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Törölted a clientregistry.blob-ot?
Nope, mindjárt a körmére nézek, köszönöm. Tűzfal tuti nem, offoltam. Rendszergazdaindítást megpróbálom még, köszi

Varoz:
Ja, gift-tel én is sz*ptam már 3 napot nem rég...
sagem:
Semmi se tart vissza egy comodora váltástól, csak a "munka", köszi a tippet.
mod:
Ezt a clientregistry.blob-ot hol találom? Kereső nem dobott semmit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Thome
veterán
-
maross
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Meg nem jott ki napiba, de meg lehet csinalni elore. Nem kell hozza dlc. Azt nem tudom, hogy mindezt egy mapon halal nelkul kell vegigvinni, vagy jo tobb mapon is. Ha gondoljatok, csinaljunk egy szervert, aztan vagy negyen megcsinalhatjuk egyszerre. En notebookkal vagyok, valaki mas vallalja
. -
GoZoL
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Ez a feladat:
Just kill 15 Xmas Clots (The basic enemies that spawn the most in the first wave), 5 Xmas Stalkers (The invisible santa-helper ladies), 5 Xmas Crawlwers (The crawling deer), 1 Xmas Siren (The sscreaming lady) and 1 Xmas Bloat (The fat one) on the Xmas Map. Pretty easy. -
SQX_Barto
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Van orosz kulcs Roemedic-nél 4600Ft ha jól emlékszem.
Bár előbb-utóbb ezeknek az orosz kulcsoknak véget vetnek, gondolom én...
#Sonja: oké leesett
-
válasz
BandiHUN
üzenetére
Eye egy nagyon jó cyberpunk szerepjáték, eddig csak jót hallottam róla.
Saints Row 3 kb az év játéka, arról is csak ódákat zengenek, jobb mint a GTA4.
Frozen Synapse meg egy zseniális taktikai játék.Lehet hőzöngeni, de csak azért, mert neked nem szimpi, még egyáltalán nem rossz. Minden nap egy csomó zseniális játék volt eddig leárazva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kiugrok 10e méteren, zuhanok 99.5e métert, az utolsó húsz centinél megcsáklyázom a földet, és sértetlenül leért
Az FC2 tényleg a legrosszabb rész volt. A hármas nagyon jóra sikeredett, igaz egy idő után picit repetitív, de nem megy az élmény rovására. Ööö... a konzol számomra
Nem tudom, én semmiben nem tartom jónak, az Uncharted az egyedüli ami érdekelne. Viszont néha jó 'hülyülni' gamepaddal. Igaz ebből az lett, hogy gamepaddal vittem ki a Crysis 2-t és az FC3-at

eami