Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Jah... Gabe-ék nagyon belekényelmesedtek ebbe a szinte semmit nem kell csinálni és dől a lé világba...
Kíváncsi leszek felpörögnek e egy kicsit most.
Nagyon úgy néz ki jönnek az előfizetéses szolgáltatások, ahol hamar leaáldozhat a csillaguk, ha nem lépnek.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
eami
Topikgazda
1-2 hozzászólást atraktam offba, de alapvetően elfér meg itt ez a diskurzus. szerintem mindenki látja hogy az utóbbi években nem annyira népszerű a steam mint bolt.
azért azt megjegyeznem hogy elég hamar sikerült eljutni onnan hogy "a fejlesztőknek több jut így legalább" oda hogy "epicnel nagyobb a kedvezmény"
a másik baj az, hogy ömlik a sok szemét / félkész cucc. múlt évben semmit sem sikerült teljes áron megvenni, mert a várva várt kedvencekrol is hamar kiderült hogy nem érdemlik meg a €60.
de ha megnézem a steam vasarlasaimat a kezdetektől, azért azok közül sem adnék ki már ma annyit mint akkor.
nagyobb a kínálat és a verseny is, ennek ellenére nem vagyunk elkényeztetve.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Serpiko
addikt
válasz l.skywalker #100305 üzenetére
Egész jól néz ki nekem bejön.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Out
addikt
válasz l.skywalker #100305 üzenetére
A kinézet nekem tulajdonképpen tökmindegy, viszont remélem, hogy gondoltak arra is, hogy kategóriákba lehessen sorolni a játékokat és ne csak annyi legyen mint most, hogy játékok, kedvencek. Szeretnék létrehozni egy szar játékok kategóriát és oda berakni azokat amiket látni sem akarok többet
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
nagyúr
Végülis most is van hide, vagy valami hasonló...
Amúgy ezis az Epic store meg a többi nyomására jött, szerintem, ha nem kéne frissíteni, hozzá nem nyúltak volna a felülethez.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
Out
addikt
válasz SenorGrande #100310 üzenetére
Hmmm.. amikor utoljára néztem nem tudtam ilyet csinálni, de köszönöm az infót, utána fogok nézni ennek.
Köszi eami neked is
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
bobalazs
nagyúr
Haverom 2 lépcsős azonosítoval védett steam fiokját ellopták aminek a menete a következő: be vagy jeelntkezve a böngészőbe steambe, rámész egy oldalra, ott rányomsz egy gombra hogy "a kapott játékot átvehesd" mér ne mennél rá ha haverod küldte ugye, és ennyi.
Annyit írok csak hogy a weboldal nevében gift szó található. -
NyMRooD
őstag
Már kb 4-5 éve létezik legalább, én azóta használom . Neked lehet jobb lenne ha a kategóriák beállításánál a "játék elrejtése a könyvtáramból" funkciót használnád, már ha csak a szar játékok zavarnak.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Out
addikt
válasz NyMRooD #100314 üzenetére
És olyat is lehet esetleg, hogy ami a Steam-en megvan adva játékkategóriának, pl. indie, turn-based, strategy, stb... abba besorolja a játékokat automatikusan és tudjak utána a könyvtáramban szűrni rájuk?
Ha ez is be van építve már, akkor megiszok egy pohár csapvizet húzóra
(munkahelyen vagyok, ezért kérdezősködök és nem próbálom ki most azonnal)Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
NyMRooD
őstag
Sajnos az nincs, de elég össze vissza van néha 1-2 kategória neve, szóval, lehet, hogy nem is baj, bár én még <200-500 játéknál kezdtem el kategorizálni, most már nem csinálnám újra.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Megér 9.99? S.W.I.N.E. HD Remaster Én az eredetiről még nem is hallottam, pedig a Wolfeinstennel kezdtem 1,44 floppyval.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz wjbhbdux #100254 üzenetére
ollie, wjbhbdux köszönöm a Fable 3 segítségeket. Megoldottam. Leírom hogyan, hát ha mást is érdekel. Félig így, félig meg nem.
Töröltem a Fable 3 és általa letöltött ezeket:Telepítettem az innen, vagy innen letöltött (szerintem a 2 ugyan az) Marketplace programot. Rendszergazdaként indítottam, Win7 kompatibilitási bűvészkedés nélkül. Bejelentkeztem a Live azonosítómmal. Ami semmit nem jelent, mert zéró előzményeket, vásárlásokat látni, pedig itt kellett letölteni a Fable 3 összes DLC-it szerintem.
"Telepítettem" a Fable 3-at és rendszergaziként indítottam a "FableLauncher.exe" fájlt, szintén nem piszkálva a kompatibilitást, tehát simán win10.
Ezek után a sorrendre már nem emlékszem, de be kell írni a vásárláskor kapott kódot, meg elindul a WindowsLive is és még egyszer beírni a Live belépési adatokat. Elég sokáig elszöszmötöl.
Most a Steam kliensbe belépve, a Fable 3-ra kattintva, elindul a játék.
Azt mutatja, meg van az összes DLC is:
Sokat nem szórakoztam vele, mert ez az asszony egyetlen játéka, de úgy tűnik működik!kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Golden9
addikt
válasz Joccc07 #100325 üzenetére
Csak amíg nem csinálsz egy Zuma nevű kategóriát, mert akkor már az lesz az utolsó.
Nevezd ZZZZZZZZZZ-nek, az biztosabb.(#100324) VGYke - Ha most akarod megvenni, akkor GOG-on olcsóbb 1€-val, abból meg kijön egy szintén leárazott NecroVision.
[ Szeretkezve ]
-
SenorGrande
senior tag
A kliens nem tudja, de van hozzá 3rd party app. Én régóta ezzel kategorizálok. Depressurizer
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
wjbhbdux
veterán
Dota Battlepassal már elérhetô a Valve új játéka, az Underlords. Open beta kb 1 hét múlva [link]
/s
-
bobalazs
nagyúr
válasz SenorGrande #100329 üzenetére
-
NyMRooD
őstag
válasz SenorGrande #100329 üzenetére
Meg lehet vele nézni, hogy mi lenne az új kategória beosztás? Nem szeretném elrontani a saját megoldást.
-
SenorGrande
senior tag
válasz NyMRooD #100332 üzenetére
A Steam kliens a kategóriákat ebben a fájlban tárolja:
...\Steam\userdata\saját ID\7\remote\sharedconfig.vdf
Ha úgy kezded, hogy erről csinálsz biztonsági másolato(ka)t, nincs mitől félni.
Be lehet állítani, hogy melyik nyelvű store-ból húzza le az adatokat.
Az új kategória beosztás az lesz, amit te kiválasztasz. A programban látod, értelemszerűen a Steam kliensben csak akkor tudod megnézni, ha mented/exportálod a Depressurizerből.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Bence942
tag
helló arra keresem a választ h jó ideje bugol a steamemem ha elindítom a cs-t mindig feldobja h játszok, erre van valami megoldás vagy nincs?
-
őstag
-
-
Samus
addikt
válasz Bence942 #100338 üzenetére
Szóval az a problémád, hogy ha elindítod a játékot, a kis ablak felkúszik, hogy XY barátod ezzel/azzal játszik?
Kapcsold ki. Kliensben katt a három kis emberke ikonra (a barátlistát hozza elő, lehet, hogy skintől függ az ikonja), a barátlistában a fogaskerék ikonra, majd értesítések, és az első sorból vedd ki a pipát. Néha nálam is előfordul, hogy egymás után többször kapom ugyanazt a játékértesítést, de nagyon nem foglalkozok vele...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
De4d
őstag
Elvileg kb egy hét múlva indul a Summer Sale, de a rejtett kártyák még mindig nem jelentek meg a piacon.
Idén nem lesz?Minden jó, ha a vége jó!
-
Segal
veterán
Nekem még szerencsére egy sem. Szólok ha kapok tőled
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
munky
őstag
Hali!
A Steam kliens minden ismerősömet offline státuszúnak mutatja, böngészőből nézve a közösségi részt látszik, hogy többen is online/ingame vannak. Újra húztam a klienst, de nincs változás. Másnál is van ilyen "probléma"
-
shaddy1027
tag
Bugos a Lunar sale oldala és újra kaphatsz tokent amit el lehet költeni:
[link]"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
bobalazs
nagyúr
válasz shaddy1027 #100348 üzenetére
Lol. kösz.
-
Spet
addikt
Csak így reggel
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest