Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Pozitív értékelés

Tegnap este megvettem a Vegas Movie Studio 17-et. Miközben használtam rájöttem, hogy hiányzik belőle egy funkció, amire nekem viszont szükségem lenne. A programot 75 percet használtam összesen, majd kértem egy visszatérítést. Megjegyzésbe leírtam, hogy a funkció hiánya miatt kérek visszatérítést. Most az előbb kaptam vissza a pénzem. -
Out
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Köszönöm!
A második az valami Complementary reviewer package

Triggering Simulator-t adott. -
Out
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Elvittem mind a kettőt, köszönöm

-
Out
addikt
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
"Szóval ha volna valakinek tippje tanácsa, kérem tartsa magában."
Így nehéz lesz segítséget találnod, de szurkolok azért
-
Out
addikt
válasz
***ANDRÁS***
üzenetére
Teljes mértékben
-
Out
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
100 ajtó játék - Szabadulószoba Játék
-
Out
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sajnos kiestél!
-
-
Out
addikt
válasz
marec1122
üzenetére
Én pár napja csináltam, de kell hozzá a régi telefon is, akkor nem lesz szankció.
Új telefonba a régi Sim kártyát berakod és feltelepíted a Steamet, majd elindítod és kérni fogja a Guard kódot. A régi telefonon elindítod a Steam-et és az ott látható Guard kódot beírod az új telefonba. Szólni fog, hogy távolítsd el a régi telefonról a Guard-ot, eltávolítod. Az új telefonon aktiválod és kész. -
Out
addikt
Megvettem a Homefront: The Revolution-t, elleszek vele pár hétig

A kártyákat most még ellehet adni 0,10 euroért.
-
Out
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ezért kár volt egymást hülyének néznünk
-
Out
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Visszavághatnék azzal, hogy mindenki látja ki nyomta meg a Válasz gombot, de nem akarok szemét lenni
-
Out
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Te válaszoltál, Te vagy a nyertes
-
Out
addikt
Üdv!
Találkozott már más is olyan problémával, hogy bármilyen játék elindítása után az asztalra dob ki rendszer és a tálcán lévő játék ablakára kell kattintanom, hogy tudjak játszani? Mintha ALT+TAB-ot nyomna egyből a játék ahogy elindul. Arra gyanakodtam, hogy talán a videókártyám volt régi (R9 380X), de az új RX 580-al is ugyanezt csinálja.
Akinél volt már ilyen, az hogy oldotta meg a problémát? -
Out
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nekem mindkettő tetszett
-
Out
addikt
Én inkább kiléptem a steam bétából, mert nekem nem tetszik az új könyvtárkinézet. Tudom ez lesz majd úgyis, de a régi nekem mégis jobban tetszik
-
Out
addikt
Szerintem ez nem a napi sorsolás volt, hanem a Sale utáni. Ez van e-mailben:
Hozzájárulásod csapatod sikeréhez nem maradt észrevétlen.
Thanks for participating in the 2019 Steam Grand Prix! You're one of the 5,000 additional users we have chosen that have contributed to any team in the Steam Grand Prix!
Jutalmul véletlenszerűen kiválasztottak, hogy megkapd a(z) Hunt Down The Freeman tételt a kívánságlistádról! -
Out
addikt
Nofene, nyertem egy játékot a kívánságlistámról. Bekerültem az 5000 szerencsésbe

-
Out
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nem kell a játék a kitűzőhöz

-
Out
addikt
válasz
warcat
üzenetére
Nekem van egy 350 tételből álló kívánságlistám. Az összes játék a listán 0. helyezésen állt és a dobogón sem volt semmi. Mivel nem vettem észre ezt a kitételt, hogy kell rangsornak lenni, így nem is foglalkoztam az egésszel, amíg nem láttam azt a dobogós képet a kívánságlistán.
Lehet hogy nyertem volna már azóta játékot is, de erről ennyit

-
Out
addikt
Azért valaki beírhatta volna, hogy ahhoz, hogy tudj nyerni játékot a kívánságlistádon lévő játékok között rangsort kell felállítani, mert alapból nincs!
-
Out
addikt
-
Out
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Trivago

-
Out
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
És olyat is lehet esetleg, hogy ami a Steam-en megvan adva játékkategóriának, pl. indie, turn-based, strategy, stb... abba besorolja a játékokat automatikusan és tudjak utána a könyvtáramban szűrni rájuk?
Ha ez is be van építve már, akkor megiszok egy pohár csapvizet húzóra
(munkahelyen vagyok, ezért kérdezősködök és nem próbálom ki most azonnal) -
Out
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Hmmm.. amikor utoljára néztem nem tudtam ilyet csinálni, de köszönöm az infót, utána fogok nézni ennek.
Köszi eami neked is

-
Out
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
A kinézet nekem tulajdonképpen tökmindegy, viszont remélem, hogy gondoltak arra is, hogy kategóriákba lehessen sorolni a játékokat és ne csak annyi legyen mint most, hogy játékok, kedvencek. Szeretnék létrehozni egy szar játékok kategóriát és oda berakni azokat amiket látni sem akarok többet

-
Out
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Holnap jár le, aludj egyet nyugodtan

-
Out
addikt
Tudja valaki hogy hová tűntek el a trading cards bot-ok a SteamTrade Matcher oldalról? Csak sima felhasználókkal tudnék cserélni kártyákat, de az nekem nem jó

-
Out
addikt
Remorse: The List is a classic survival horror game where the player must figure out what is happening in the little hungarian town of Hidegpuszta, and your only clue is a list that doesn't make much sense
Ezt melyik beteg csinálta?

-
Out
addikt
Most dobta fel a Steam, és behugyoztam úgy röhögtem

-
Out
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
Ami természetesen nem mindenkire igaz. Nekem naponta az első feltett dolgomat nem kell megerősítenem, de a többit már igen.
-
Out
addikt
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én eladtam

-
Out
addikt
Végre az első év amikor nem döglik meg az oldal az akció kezdetekor

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest