Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Szerintem ez több szempontból is nagyon vicces Van pár nagyon epic rész ebben a videóban..
Korean Comedian For StarCraftSwarm is coming.
-
alien_
őstag
Swarm is coming.
-
RootRulez
félisten
Nézelődtem és idevetődtem, akkor kérdezek is Mit tudtok arról, tényleg nem lesz SC2-ben LAN mód?
═════════════════════════════════════════
-
remington2
senior tag
válasz Wolverine #1100 üzenetére
Jól hallom, hogy az egységhangja Peter Cullen?
Ultimate szuperfegyver lehetne. A terran egységek nagy része elpusztult már, amikor 10 supply depo, néhány barrakk meg egy command center transformerré egyesülve végső csapást indít, és megfordítja a csata menetét . . .
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Wolverine
félisten
válasz remington2 #1106 üzenetére
Nem vagyok benne biztos... a torzítás zavar kissé.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
h.adam.92
őstag
rühellem az ilyen videókat ettől csak jobban folyik a nyálam
-
h.adam.92
őstag
valaki nem ismer olyan oldalt, ahol sc alap taktikák vannak leírva?
-
Djuree
félisten
warcraft 1,2+exp,3+exp (az 1 nem eredeti sajna, de beszerzés alatt van)
diablo1+exp, diablo2+exp
sc+exp
wow+bcasszem ennyi. van még pár blizzardos kis játék, ismertebbek a lost vikings1-2, blackthorne. ezek csak úgy megvannak, de nem eredetiek. egy eredeti floppys lost vikings 130 dolcsi körül van, ennyiért nem veszem meg
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kovsol
titán
remélem az, hogy nyáron jön a béta nem azt jeleni, hogy nyár vége
kiváncsi vagyok Blizzcon -n lesz-e megjelenési dátumMay the Force be with you!
-
Muton
addikt
várható még a kiadás előtt újabb battle report? egy zerg vs protoss?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
FefeeX
veterán
Ti tudtatok regisztrálni az eu.battle.net oldalon?
Nekem nem enged kukacot csinálni az email megerősítésnél... Mindig azt írja hibának, hogy magamtól adjam meg az email címet. Ez elég idegesítő, nehogy ilyen miatt ne legyek benn a tesztben...Pls help
-
h.adam.92
őstag
hy
pályaépítésben vki tudna nekem segíteni?
nem tudok egységeket betenni, illetve be tok csak mikor sc-ben elindítom a oályát akkor egyik sem jelenik meg, ugyan ez van épületekkel is... -
-
Djuree
félisten
válasz h.adam.92 #1124 üzenetére
nem egyszerű sajnos. én anno mikor betettem egységeket, és még a tulajdonságaikat is módosítottam, rengeteget szoptam vele mire sikerült beállítani. ki kell próbálgatni a sok beállítási lehetőséget, egyszer jó lesz
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
h.adam.92
őstag
nah, látom meglesz az esti program
-
Nunder
őstag
Mikorra ígérnek újabb Battle Reportot? Ha más kulcsot úgyse kapunk, legalább a nyálunkat hadd csorgassuk.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
h.adam.92
őstag
srácok kijött a 3. battler report
-
Nunder
őstag
válasz h.adam.92 #1139 üzenetére
Kegyetlen videó! Még jó hogy tegnap kérdeztem mikor jön. Nem kellett sokat várni rá. Végre láthattuk a protoss igazi oldalát, csak az a kár, amit a cikk topikjában is írtam, hogy nem látjuk a nagyobb egységeket mert olyan gyorsan vége van a videónak.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
h.adam.92
őstag
először gamestaron láttam meg, azután wolferine kollegához hasonlóan 1ből az sc2 oldalára mentem, de ott nem volt. a netem nagyon lassú ugy hogy inkább leszedem másfél órán keresztül a HD-t minthogy ugyanennyi ideig stream-eljen és csak 1x nézhessem meg. olvasom a kommenteket azt elkezdi mondani h ki győzött meg ilyenek, majdnem szétcsapott az ideg a 2. battle reportban is a csomó fordulat volt a legjobb. nah mind1 ezt már csak így fogom megnézni
-
stanley_
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha jól értem legelőször csak a terran kampányt "lehet megvenni" és utána a többit (proti zerg) szintén meg kell vásárolni?
Mert az oké hogy multi részben mind3 benne lesz!Köszönöm előre is stanley
-
h.adam.92
őstag
LAN kilőve...
[ Szerkesztve ]
-
h.adam.92
őstag
hát azért van kilőve, mert nem lesz benne LAN mód, csak a battlenet 2.0 használatával tudod hálózatban, vagyis interneten tolni. tehát a szeggyük le torrentről és toljuk hamachin vagy Garena-n módszert el lehet felejteni
bár nekem8 én így is úgy is megveszem[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
hol kéne lennie ennek a starcraft2 béta jelnek? nekem nincs sehol
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest