Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz Wolverine #289 üzenetére
Ez bizony könnyen lehet, főleg azért lehet mindez, mert ők a 'leglátványosabb' faj (fényeffektek, és plazmashieldek megjelenítése), bemutatóra ők a legjobbak. Sejtem, hogy nem protoss pártiak a blizzardnál, és szerveznek gyűjtést a fejlesztők a szegény zealotok megsegítésére, a rohadt humanoidok ellen
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
Djuree
félisten
válasz Wolverine #408 üzenetére
lehet, de én azért használom, mert nem kell mást felrakni, ez mindent lejátszik.
persze csak playback only beállítást érdemes választani, ez csak az alap kodekeket rakja fel.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
t72killer
titán
válasz Wolverine #795 üzenetére
Egy boltban 12/3/08-at írtak, ez valszleg idén decembert akar jelenteni (és nem március 12t)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
sNORh
addikt
válasz Wolverine #805 üzenetére
tuti nemlesz nagy gépigénye.. max a sok effekt húzhatja le..
bárcsak tapasztalatbol mondanám..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
spyduck
nagyúr
válasz Wolverine #805 üzenetére
Azért gondolom, mert a blizzard is bejelnetette, h nem lesz nagy gépigény mert ezt a játékot nagyon széles körben akarják elterjeszteni, és nem mindenkinek van erős VGA-ja!
Ahogy néztem a videókat nagyon warcraft3-as motorja van, persze kcsit felturbózva, de tuti nem kell hozzá nagy gép! -
Pacák
senior tag
válasz Wolverine #858 üzenetére
Először nem esett le a húszfilléres. Pedig szoktam az ilyen szójátékokat "gyűjteni" fejben.
Nekem inkább a páncél lágyrészén található "NOT MILK" felirat tűnt fel.
Amúgy combos harcosok. Egy taurenmarine - egy dropship. SC1 -ben egy dropshipre 8 terran marine jutott. Nagyon sajnálom, hogy csak tréfából csinálták meg.
[ Szerkesztve ]
Nuclear launch detected
-
alien_
őstag
válasz Wolverine #869 üzenetére
Egy az egyben másoltam a szöveget, a forrásoldal (www.diablo3.com). Nekem is furcsa, aztán mindenki döntse el magának... Többet tudunk, ha feléled a link.
Egyébként úgy fest, hogy a Május 1-ei balhé is Diablo3-mal(?) hozható párhuzamba.
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Djuree
félisten
válasz Wolverine #905 üzenetére
na basszus
meddig el tud szarakodni mindig a blizz. mondjuk amilyenek a végleges cuccok szoktak lenni érthető. de akkoris! már 1 éve is volt gameplay videó és még mindig nincs kész a gém
habár a kiegyensúlyozásra kell gondolom a sok idő.meg hát ugye a diablo3 is készül gőzerővel...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
bufurc
tag
-
Isee
senior tag
válasz Wolverine #1082 üzenetére
Fhú bakkee... Reméltem hogy a terrannak is csinálnak valami über cuccott a durvább atomon kívül, igaz, egy kicsit transformers-es íze van, de ennek ellenére nagyon tetszik!
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest