Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DarkGubi
aktív tag
válasz h.adam.92 #1505 üzenetére
Nekem jött mail, de kulcsot nem tartalmazott (és nem is írt róla), mindössze azt írta, hogy a profilomhoz hozzá lett adva a SC2 beta, töltsem le és jelentkezzek be. Sajnos csak kedden tudom letölteni a másik klienst, addig várnom kell (ha az a gond).
Video games ruined my life. Good thing i have two extra lives.
-
jerry311
nagyúr
válasz DarkGubi #1502 üzenetére
A fene se tudja. Blizzard shopban vásároltam az SC1-et. Kicsit zavart, hogy az európai régióban ugyanazokat az számokat láttam, mint az USA-ban, csak nem dollárjel volt mögött.
Blizzard shop még aránylag könnyen átverhető, szóval szépen átmásztam az USA régióba és megvettem dollárért.
SC2 betát meg a blizzardtól töltöttem le. -
-
h.adam.92
őstag
közben egy másik haverom is emgkapta ugyan ugy mint mi, kulcs nélkül és neki megy minden probléma nélkül és a blizzardrol szedte le.
szal akk lehet h letöltés közben megszakadt a netem v vmi ilyesmi, azér tnem tudtam leszedni v nemtom... -
Thome
veterán
Plíííz ezt PÜ-ben beszéljétek meg, mert vérszemet kapunk, és ip alapján lenyomozunk titeket!
-
h.adam.92
őstag
úgy értette, h ne itt beszéljünk róla, mert 3x takarította le az asztalt, a nyálfolyatás miatt
-
Roberth
csendes tag
Szevasztok!
Én úgy jártam vele, hogy persze, nem kaptam első körben meghívót a tesztelésre én sem. Csüggedésem közepette letöltöttem én is torrentről, meg nagy nehezen, többszöri nekifutásra feltörni is sikerült, ment offline, gép ellen. No, és mit ad Isten? Ma 4:17-kor megérkezett a meghívó.
Azt sem tudtam mondjuk, hogy lesz 2. kör is.[ Szerkesztve ]
"A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." Albert Einstein
-
Thome
veterán
Mostmár vér fog folyni...
-
Ptech
addikt
Üdv,
tudna valaki, akinek fenn van a játék egy screenshotot csinálni amiben látszik a Ghost avatar lehetőleg nagyobb felbontásban?
-
spyduck
nagyúr
Nem rossz ez a játék 1920x1200-on
-
h.adam.92
őstag
am ha el akarnám passzolni, hogyan lehet lekapcsolni az accról?
-
Winner_hun
titán
Elsőre furcsa volt de a protossokat kezdem már szokni, többit még nem próbáltam. PH-s csatározások szoktak lenni?
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
XanD3R
senior tag
válasz Winner_hun #1532 üzenetére
Sajnos innen csak pár embernek van Beta-ja (legalábbis legálisan ) A sandbox verzióval meg sajnos nem lehet neten játszani másokkal csak AI ellen.
-
XanD3R
senior tag
válasz Winner_hun #1534 üzenetére
-
spyduck
nagyúr
Lehet ezért megköveztek de ebben a játékban semmi az újdonság erejével ható dolgot nem találtam. Játszottam vele 1x és jó volt, viszont nem estem tőle hanyatt. Van 1-2 új egység és ezen felüli újdonság de mégse érzem azt a húha érzést
-
M4R1NE
tag
Üdv mindenki!
Csatlakoznék azok sorába, akik kaptak beta keyt! Szóval ha valakinek van kedve innen játszhatnánk 2on2-ket vagy ilyesmiket... -
Winner_hun
titán
Van itt valaki egy 1v1-re?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Thome
veterán
válasz Winner_hun #1544 üzenetére
Igen, van, de kulcs nélkül...
-
-
CSiMi_
tag
Én annyira akartam, és mindenhova regeltem, meg minden, de nem kaptam Beta accot
EP45 DS3, E8400 E0 (3,78 GHz), OCZ reaper 4GB kit (5-5-5-12 (1120 MHz)), Zotac GTX 260, OCZ 500W-táp Razer DeathAdder v2 (3500dpi), Logitech G35, LG flatron 22' 1080p .
-
jerry311
nagyúr
válasz Winner_hun #1536 üzenetére
Tegnap én is kaptam ilyet.
Pedig localban játszottam, AI ellen. (ismerkedtem a technology tree-vel, mapokkal, egységekkel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest