- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Ott vége lett a blizznek (legalábbis amit mi blizznek nevezünk). Kár értük.
Nézd meg a dio-t. Olyan mint egy ovis kifestő. Szép szines, világos. Várod, hogy kosarával megjelenik Piroska.
Dio I 3 karakter. Dio II előző 3 megtartása és új karakterek. Dio 3. Csináljunk a szép szines háttérhez, szép szines és vicces figurákat. Necro nyema? Van helyette busmansámán. Mega lol.
Majd az is karakterenként jelenik meg.
Milyen fizetős bnet tartalmak vannak?
-
h.adam.92
őstag
az persze más kérdés h a wow előfizetők száma már 10millio felett van, + kiegek jönnek 1folytában és nem lehet azt mondani h csövesek lennének. nem tudom mi ez a KSPA de utánanézek, gondolom vmi koreai liga v vmi ilyesmi, dehát az írásod szerint ugy vannak vele, h annyi pénzt húznak be, amennyit csak tudnak.
-
hajsza
aktív tag
"A StarCraft egy (e)Sport, szóval ebből a megközelítésből nézd a dolgot"
Ebből a megközelítésből nézve viszont a LAN hiánya szembeötlő problémája a játéknak. Amúgy nekem a játék eddig tetszik, de észreveszem a hiányosságait is. Én kb. 8.5/10-re értékelném. Elsősorban azokat az újításokat hiányolom belőle, amik annak idején a Starcraft 1-et kiemelték a többi stratégia közül. Most semmi forradalmi nincs benne. Mai grafikai szintre felhúzott SC1-et kaptunk, nagyjából a WC3 kezelőfelületével (pl. 3d forgatás).
-
föccer
nagyúr
Ez gyosan ment. Gondolom most az egész Blizes banda be van állítva costumers servicére...

üdv, föccer
RE: (#6029) cettlee
Szerintem az ilyyneket privátben küld, mert 100-an akarájk majd felhasználni x nap múlva is. Írd meg, hogy szívesen adnál egy guess pass-t, oszt jóccakát.Üdv, föccer
-
alien_
őstag
Hm, a link lemaradt
SteelSeries Blizzard Entertainment® Co-Branded StarCraft® II Gaming Surfaces -
kovsol
titán
googleban rákerestem a loginos képernyőre és belépés után megy rendesen
amugy még mindig nem lehet wow accot euban hozzá addolni
warcraft3 CD imet meg koliban felejtettem
amugy van értelme annak, hogy hozzá adom a jétékokat?
sc2 beta persze nekem nem jelent meg
kösz az avatar nekem is bejön
(még szerencse
)és a tied is jó -
Ybron
senior tag
mit ?
most írtam le hogy mekkora gta IV gépigénye és hogy a két játék nem ua kategória.
Szerintem félreértettél valamit
Ott van Starcraft 2 gépigénye, persze ha lehet hinni a linknek, de írták is hogy még így is magas a követelmény.
Szóval félreértés elkerülése véget a gta 4 nagy erőforásokat zabál ahogy te is írtad és akinek megy a gta4 legalább közepes grafikával annak talán még maxon is fog a starcraft2, de majd kiderül... -
Ybron
senior tag
Szerintem jobb ha utánanéztek. Nem egy GTA IV ről van szó. Teljesen más motor más miatt van nagy gépigénye. alien_ én egyáltalán nem mondtam hogy GTA IV hez nem kell gép...
Sokkal szabadabb a játék több minden dolgozik a háttérben. Meg ahogy írták is Blizzardnak a célja minél lejjebb tolni a követelményket. Nem egy pénzhajhász akik összedolgoznak a különböző gyártókkal. Ha jól emlékszem Starcraft 1 ben talán még felbontáson se lehetett állítani.(persze lehet rosszúl emlékszem) -
alien_
őstag
-
Djuree
félisten
sztem karácsony előtt fog kijönni kicsivel, november körül. üzleti fogásnak is jó, karácsonykor ugyebár jobban fogynak a gémek és akkor az SC2 újdonság lesz, mindenki rá lesz izgulva

nyár ugye uborkaszezon a gémek szempontjából, akkor tuti nem adják ki, hacsak nem akarnak nagyot szakítani amit kétlek. nyáron nem nagyon gémel senki, akkor lehet jobb dolgokat is csinálni...
gépigény tuti nem lesz magas, blizz jól belövi a gémeket. a wow is megy nálam fullon, pedig nem valami bika gépem van...
-
Pacák
senior tag
Pont az lesz itt, amit korábban már linkeltél. -> 15 csúnya, nagy mutalisk.

-
alien_
őstag
Befutott egy újabb kövér interjú.
A 15 tojással kapcsolatban is volt kérdés. A válasz annyi, hogy az alap 3 lárva mellé +4-et tud a queen összehozni egy körben, többet nem.
BlizzCon 2009 bejelentve!
Idén Augusztus 21-22 között, a kaliforniai Anaheim Convention Centre-ben kerül megrendezésre az idén már 4 teremre hízott rendezvény.StarCraft Képregény!
Chris Metzen és Mickey Nielson összeült, hogy a StarCraft világán komoly univerzummá hízlalja, ezt a célt szolgálja többek között a Május 27-től kapható képregény is, ami már az új játék történetéhez kötődik. -
alien_
őstag
Most már biztos, hogy a visszaszámláló mögött jó kis Blizzard-os értesülés lapul =)
A dolog annak a Medieveldragon-nak a nevéhez fűződik, aki pl. tavaly a www.diablo3.com domain átvételt megelőző visszaszámlálást is elkövette.Annyit biztosan tudhatunk, hogy kicsoda "Thundergod": Becses neve Chris Metzen, és a StarCraft fődesignere, Diablo designer, történetíró, de Starcraft-hoz is írt pár önálló történetet, amit később Amasing Stories néven jelent meg. Ő alkotta meg a StarCraft univerzumát.
Viszont a 2001-es Reign of Chaos óta semmi komoly megbízést nem kapott a cégen belül. Legalábbis nyilvánosan nem.. Szóval, min dolgozott eddig? Nekem az a tippem, hogy kedden, amikor Metzen "lecsap", egy új projectről fog mesélni...
(Most bele lehetne magyarázni, hogy ez mennyire beleillik az SCMMO elméletbe, az SC univerzum bővítése a rengeteg megjelenő új könyvvel.. De inkább csak zárójelben jegyzem meg.) -
Wolverine
félisten
A WoW karaktereit a Warcraft hősei adták. Zerg oldalon ezt nehezen tudnám elképzelni, nem lehet 12000 Kerrigant beletenni egy SC MMO-ba

Amúgy a hivatalos álláspont Blizzard részről az, hogy a Hydra nem azonos a D3-mal, és az is biztos, hogy fejlesztenek egy next-gen MMO-t. A tempójukat ismerve 2-3 év múlva be is jelentik, mi az
-
Apophis
őstag
Elég világosan kijelentette, hogy mivel a D3 nem MMO, az nem lehet a Hydra. Hogy miért nem alkalmas MMO-nak? Mégis mik lennének a classok, hogyan működne? Egy sima Marine lekaszál 30 linget, hogy a zealotokról ne is beszéljünk. A hydra meg tud tüskét lőni és ... mászni. Ennyi. Ezekből az ágyútöltelék jellegű egységekből nem sok minent lehet kihozni. A warcraft világa sokkal inkább épül az aktív képességekre, hősökre és azonos erejű fajokra, és még így is meg kellett erőszakolni a loret a balance miatt.
-
alien_
őstag
Az "I Love SC Mosaic Photo Contest" Hivatalos oldala
Blizzard invited fansites to create our own local I Love Starcraft Photo Mosaic contest. We really want our Diablo fans to help and participate to benefit our sister site StarcraftTwo.com -- Blizzard will give an exclusive Q&A to fansites which reach 50 submissions. We will pick a few entries at random to giveaway Starcraft 2 T-Shirts.
A few fans will be chosen to get a Tokyopop Starcraft Manga as a giveaway gift.
First: Download and print the following image:
* Print-ready .pdf (8½ x 11)
* High resolution .png (3696 x 1600)
* High resolution .psdSecond: After printing the image, take a photo of yourself holding the printed image. That's it.
If you do not have a scanner or digital camera you can still participate by using a photo editor such as Photoshop or GIMP.
[ Módosította: Thrawn ]
-
spyduck
nagyúr
most ez kb olyan mint a warcraft 3 fhrozenthroon-ban a NAGA faj amivel csak küldetésekben tudsz játszani!
idézek a blizzardtól (naggyából)
''nem lesz 4-ik faj, inkább arra törekszünk, hogy a 3 faj teljesen versenyképes legyen! Nem akarjuk a régi sikereket elrontani egy esetleges nem odaillő 4-ik fajjal''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A WoW fóruma simán megy a Bnet-accounttal, akkor a többivel sem lehetne gond.

warcraft3 CD imet meg koliban felejtettem
A Starcraftos képregényről meg mintha már hallottam volna a Comic Con kapcsán, ha minden igaz, a DC-Wildstorm fogja majd kiadni.

![[kép] [kép]](http://starcraft2.4players.de/bilder/terraner/cobra.jpg)
125
50
2