- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Köszi. Szívügyem
Eddig sose éreztem át a sportőrültek látásmódját, de ha ilyen SC2 közvetítéseket fogunk látni, lehet hogy fanatizálódok..
-
Sheltem77
aktív tag
Mi asszony tesójáékkal monopolyzni szoktunk otthon unokaöcsémmel nagyon ritkán Gazdálkodj okosan. Ahogy elnézegettem a képeket frankó társasjáték lehet ezis. 190 féle műanyagbábu(vagy mittomén milyen anyag) kártyajátékon alapuló fejlődéses harc etc. Igényes. Nade 18k ért? Álljon már meg a menet.
-
ruan
tag
Nem láttátok azt a South Park részt, mikor Cartman egy bolt előtt föl-alá járkál, és vár vár vár, hogy kiadják a Nintendo Wii-t ami már csak 3 hét, végül hazamegy.
Este próbál aludni, forgolódik nézi az órát, ránéz újra de alig telnek a mp-ek.
Ekkor támad az a "zseniális" ötlete hogy lefagyassza (hibernálja) magát.
Így a 3 hét várakozási idő az Ő érzékei szerint csak pár perc lenne.Addig is míg nem jön ki a SC2 nézem a gameplay videókat.
Csak nekem nem tetszik a grafikája? Látványos, szép de talán az arányai miatt olyan gyerekes (SC1 hez képest), tisztára mint a Warcraft csak a SC2 egységeivel.Valószínűnek tartom hogy ilyen marad a graff. sebaj a játékélmény biztos feledtetni fogja.
-
Quarius
csendes tag
Sztem a terran igényelte a legtöbb ügyességet és ezt annak ellenére mondom hogy csak azzal nem voltam jó sosem. Nagyon durva dolgokat tudnak azzal csinálni az igazán profik. Persze meglehet hogy itt is mindegyikhez tökéletesen ugyanannyi ügyesség kellett mivel annyira kiegyensúlyozottak a fajok
-
alien_
őstag
Ezt nem is figyeltem
Hát, Protoss meg Terra már most überbrutálállat, pedig még nem is láttunk minden egységet, az egyensúlynak pedig meg kell lennie, szóval lesznek itt húzós zerg egységek! Pláne zergeknél lesz jó az új kijelölési rendszer... Nem kell majd 1-7 ig bindelt csapatokban nyomnom a hydrákat -
ChromeX
addikt
-
spyduck
nagyúr
Nekem meg ezt írja ki:
Nem jeleníthető meg az XML-lap.
A bemenő XML-adatok nem tekinthetők meg a(z) XSL stíluslap használatával. Javítsa a hibát, majd kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.
--------------------------------------------------------------------------------
A program helytelen szintaxist talált egy megjegyzésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR