- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
itt kint van egy utemterv, bar az igazat megvallva nem figyeltem, mennyire kovetik
en mondjuk ugy oldottam meg, hogy megy a gepen a stream, en csinalom kozben a dolgomat, aztan ha hallom, hogy kezdenek, akkor ha tudom, nezem
illetve, mint irtam, vissza tudod tekerni a stream-et, igy ha utkozes miatt lemaradtal egy meccsrol, az ilyen uresjaratokban visszanezheted
-
föccer
nagyúr
+ az aktuális pach-re való frissítés azért végig kell várni, ami eléggé hosszú lesz.
Azért én fenntartásokkal kezelném ezt a nem lett reggelve kijelentést. Mert már csak azért is, ert ha már megpróbáltak vele játszani, akkor már érvények bnet accal kellett indítani a klienst. Azaz, ahhoz, hogy észrevedd, hogy gyenge a géped, ahhoz már regisztrálni kellett a játékot.
üdv, föccer
-
iSonic
addikt
hát mostanság napi szinten lenyomok 15 1v1-es custom vagy ligás meccset (platina és diamond).. és az ellenfeleimnek 80% 60APM fölött mozog... 20% 45-60 között... ezalatt max az van aki, aki bunker rushra vagy esetleges cheese-re megy.. de az kinyomja a 40-et mert kiugrik a bunkerből meg mikrozik a végéig..
-
rt06
veterán
omfgwtfbbq, ez nagyon nagy
mas: mara volt nemi sikerelmeny is, ime egy elrontott cannon rush
WayneGace:
nemi indoklast is tudnal melle, azon tul, hogy ez teny, meg hogy fogalmam sincs ki szerint is az (ok, ez utobbi az en fogyatekossagom, hogy nem ismerem, de ez szamit legkevesbe) -
föccer
nagyúr
Jah, nagyon szépen bújtatta a reaktoros faktory-t. Bár én inkább a látványos csatákat szeretem, ami viszont a 3.ra volt a leginkább jellemző. bár a 2. ban is volt idrának néhány nagyon szép húzása. Az, hogy a durva reaper rasartot hogy védte, meg kifejezetten szemet gyönyörkettető volt. Most másn csak a steam-et tolhanák nagyobb felbontásban

üdv, föccer
no, lassan megvagyok az össze challengel. A 2 protoszost már látom, hogy kínszenvedés lesz aranyra kegcsinálni, de legalább van benne kihívás
A Z-k gond nélkül mentek, a Tvel kellett szórakoznom egy kcisit. De látszik, hogy P-vel nem igazán játszottam 
üdv, föccer
-
csuszi
aktív tag
mint említettem, az egységekben nem voltam biztos, csak hogy az épületet nem, és hogy van kakukktojás.
a kakukktojás pedig a carrier.
épület pedig 1ik sem javítható.
immortalt colot igen. bár a linkelt topicban páran azt írják hogy bug, és nincs javítás. ezt nem néztem, de 3szor nem ugrom neki... -
csuszi
aktív tag
akkor próbáld ki

mert mi megtettük, semmilyen épületet nem javít. csak a terrákat ofc.
és 2 egységet sem, az egyik az immortal 99%, a másik a colo, 80%. de az tuti hogy volt 2 egység ami kakukktojás.
az épület pedig 100%. kérsz róla repet?
mert ha akarod csinálhatok...
a medit pedig arra írtam, hogy zelát, ht-ét, dt-ét, archont gyógyít (utolsó nem biztos, bár valszeg mindegy is azzal a 25? hpval). -
rt06
veterán
szerintem arra gondolt, hogy mig egy warpgate -> stargate/robo (a mech tech nem tudom, mi) valtasnal uj epuletekre van szukseged (a gyors egyseggyartashoz lehetoleg tobbre), addig z-nel ehhez elegendo egyetlen uj epulet, az egyseg nem ott keszul
van, akinek - pl nekem - ez konnyedseget jelent, lehet masoknak nem okoz gondot maskent sem az atallas -
Alg
veterán
Annak idején az is közrejátszott, a zerg választásomban, hogy nagyon nem éreztem mikor és mennyi gate/barakk/egyéb épület kell... zerggel egyszer lerakod és utána mindenből annyit csinálsz amennyi éppen kell.
Persze ezzel nem sokat érsz, ha a terran csak factoryból csinál olyan sereget, amiben minden egységednek van ellenszere (kis túlzással)
-
rt06
veterán
mit ertesz nagyon komoly alatt?
legszerenyebb velemenyem szerint, ha nagyon komolyan akarsz jatszani (ehh, oximoron), akkor mindharom fajt tokeletesen ismerned kell, s ebben igencsak jol segit, ha randomozol
az elejen ugyis van par perced eldonteni, mit akarsz, akkor mar oly' mindegy, hogy egy faj x taktikaja kozul valasztasz, vagy harom faj 3x taktikaja kozul (foleg, hogy nemi atfedes is van), arrol nem is beszelve, hogy talan a te jatekod is nehezebben lesz kiismerheto -
Ant@
senior tag
Az lehet ,hogy top 10-ben sok a Terran, de nekem ahhoz sok közöm nincsen. Én most magamról beszéltem. Nem jön be a T mert a másik két faj sokkal rugalmasabb. Ennyi.
Kovsol: a marine nem repül. Z-nek ott a muta P-nek void ray T-nek meg nincs univerzális légi egysége. (Bocs rosszul írtam nem légvédelmet hanem légierőt akartam.)
-
rt06
veterán
igen, ertem, a baj az, hogy bw-vel ellentetben itt ketiranyu a dolog, tehat ha egy paraszt arato allapotban van, nem csak o setal at mindenen, hanem rajta is minden atsetal (gondolom lattal mar zealot-ot, amint ketsegbeesve probal bejutni a bunkerhez/colony-hoz, de a pariktol nem fer es feluton eldol)
-
rt06
veterán
masik topic-ban valaszoltam, mert hasznos, amit irtal, es ott konnyebben megtalalom kesobb
-
Darth_Revan
veterán
Addig lenne BSC forgalmazó, amíg egy Blizzard CE-ből Űrsugár editiont csinálna

BSC-nél nem tudom ki döntötte el, hogy "Eddig minden Blizzard terméket angol nyelven, eredeti formájában forgalmaztunk, de most akkor is lefordítjuk, annak ellenére, hogy nem tudunk ugyanolyan dobozt gyártani hozzá, punk tum."
-
kovsol
titán
WC3 magyar díszdoboztól szöveg:
"Új legendás hősök
új legendás hőseiddel vezesd csatába hadaidat. A csatában edződő hősök képesek fejlődni és varázsolni, energiadús aurájuk növeli a csapatuk harci erejét és a varázstárgyak is erősíthetik őket.""Tomboló többjátékos módú káosz"
"Négy hatalmas faj"
"Csak a kíméletlenek élik túl"
"megérkezett a káosz új generációja a stratégia mesereitől. A ravasz, baljós és látslag megállíthatatlan démonikus lángoló légió rég várt támadását..." inkább nem folytatom -
Djuree
félisten
nem ismerte a skilljeit
én is wow-oztam egy darabig, lvl52-ig jutottam fél év alatt (nem sokat játszottam, ha viszont rákaptam néha pár napra, akkor napi 10-12 óra megvolt
), healer voltam, igen jó, már sokan csak velem jöttek raidre. jobban tudtam healelni mint a 80-asok (vagyis akkor még csak 70-esek voltak max) 
-
Thome
veterán
Na, ezért untam gyorsan a Wow-ba. Egyszerűen nem tudtam megtanulni, mikor melyik varázslat a célszerű, hatásos...

Starcraft 2: Természetesen volt már egy rakás olyan meccsem is, ahol élveztem a játékot nagyon is, sőt a végét is, pedig kikaptam, mert egyszerűen durva volt.
Ma délután is játszottam Archanon kollégával 1v1v1v1 FFA-t, ahol a 2 gép gyorsan kihullott, de nagyon élveztem a játékot, hihetetlenmód jó volt, Nem sokon múlt, hogy kikapjak, de végül győztem.
Az sem zavart volna ha kikapok. Mert élveztem a játékot.Leginkább ami bejön: Sereggyártás, ütközetek, védekezés-támadás, többnyire ami egy átlagos RTS-ben van. Viszont az SC2 más. Itt azon van a hangsúly, hogyan szopasd le az ellenfeled rövid úton-módon. És ez az egy dolog ami nem tetszik az egészben, csak egy dolog, de ez a játék 90%-ában érvényesül. És így megy el a kedvem az egésztől.
(#5200) sith7: Bármely fajjal játszom, egy szint után nem megy tovább. Megy a terran is (ezzel voltam az előbb említett szituációban), megy Protossal is, illetve Zerggel is. Mármint az én szintemen értve megy. Más szinteken nézve egy low vagyok, de ez így van rendjén.

-
kovsol
titán
attól, hogy sc és wc3 kimaradt nála nem feltétlenül kell feltételezni, hogy totál RTS analfabéta valaki
túlliheged a dolgot szerintem
akkor is szerintem a vesztes mérkőzések visszanézése az egyik legjobb módszer a hibáink felfedezésére, és ha tudod miben van szar akkor már el lehet kezdni azon gondolkozni, hogy mit is kellene máshogy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Metal Gear Solid
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Látásjavító szemműtét
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Másodpercekre meg is áll. Van valami értelmes restream? Most éppen Tyler vs DDE (?) BO5 kezdődik.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

7RR allin verzió, nem láttam még ilyet de nagyon tetszik, legközelebb P ellen kipróbálom 
THX

kell nekik a légvédelem, másképp hamar elunják az életüket 

)