Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1951) cskamacska válasza Drenadar (#1949) üzenetére


cskamacska
addikt

Szerintem nem érdemes még költeni a játékpénzt, nem tudjuk mire lesz jó. Hangár egyébként is csak addig érdekel, míg fel nem teszem a hangár modot az összes gépet egyszerre megcsodálni. :D

Dicső Idrisek jőnek:

"Your request (#23292) has been updated. Reply to this email or click the link below:
https://cloudimperiumservicesllc.zendesk.com/requests/23292

Ben
Ben (Cloud Imperium Games)

Oct 29 15:32 (CDT)

Hi, we are planning a livestream event and all ships that were previously limited will be put on sale, this includes the Idris and Scythe. But don't worry, there will be plenty of notice."

És még nagyobb anyázások:
"Are you fucking kidding me? They cant do that shit to me they promised only 500 scythes do you have any idea how much I paid for that shit because CIG repeatedly said they would NOT go back on sale? Cash grabbing sons of fucking bitches. I had to pay 600$ for my scythe.

The goddamn game is millions past funded and then they go and break the final promise to the original backers. This makes me sick." ;]

Az én szemem előtt meg továbbra is a pay2notsuck réme lebeg :(

"I see this only possibly turning out in two ways, none of which would be very beneficial for the game or its backers:

1) It turns out to not be a “very big deal” and people could get things like ships, weapons and other equipment in game without much problem, at which point most people that put down more than $100 for their special ships will likely not be able to rationalize the amount they spent and most of the ship-monetization options would be near to worthless and nobody would use them (which is kind of antithetical to the whole point of monetization and making money that way in the first place).
There was already recent discontent over apparently more upcoming “Sales” of what they dubbed as “limited” ships: http://i.imgur.com/YovKGf8.png
Upon which they apparently also changed the forum rules.

2) The much more likely option that it is a horribly long and boring grind of the easiest way to make credits for those people who “have 40 hours a week to spend gaming” as Roberts put it, over multiple months to a year to offset the cost of spending ~$1250 in time, in which case the monetization-scheme will still work and the people who bought their ships for thousands of dollars will grin triumphantly as they enjoy the benefits of paying for virtual advantages to wash over the plebes and this legitimizes all the Pay2Win accusations against the game.

I’m using a thing called common sense to call the second option based on what makes sense and what has been said so far, including what would work best for them in their set goal and intent to fleece people for the most money possible and generally having had the (dis)pleasure of being exposed to a lot of games (and MMOs) with similar monetization models and how they work.

It immediately reminds me of this very important video on Pay2Win Chinese browser games from a developer standpoint, which caused nothing but disgust though: http://www.gdcvault.com/play/1016417/-100-000-Whales-An"

Azért az Aurora - Constellation arány kétségbeejtő

Tök egyértelmű, hogy az átlag Star Citizen backer sokkal többet költ a játékra, mint a megjelenés előtt finanszírozók eddig bármikor. És ezzel együtt már jó előre lehet venni játékpénzt, egyes cumók be is vannak már árazva, még bármiféle balanszírozás előtt készpénzért megvehetők, így a játék gazdaságának megalkotását már jó előre gúsba kötik. Ha ez előre(jó drágán) kapható cuccok keveset fognak érni, akkor a backerek lassú flémen fogják megégetni Roberts-t, ha pedig egy random fegyverért is két hetet kell gürcölni a sóbányában akkor meg már akkor meghalt az MMO rész, mielőtt elindult.

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#1952) hunbi válasza cskamacska (#1951) üzenetére


hunbi
tag

Szerintem a kutyát nem fogja érdekelni, hogy az eredeti támogatók és hajóvásárlók mennyire fognak morogni, ha semmit nem fog érni a cucc amibe a pénzüket ölték. Mármint, az elejétől a szájukba volt rágva, hogy ez _támogatás_ és nem érdemi vásárlás... Ezek után aki rí, azon szerintem bárki jogosan nevet.

(#1953) Malachi válasza hunbi (#1952) üzenetére


Malachi
addikt

nem azért mondom, mert kirívóan sokat költöttem volna - és már írtam, ezt a pénzt tényleg támogatásnak szánom - de hidd el, világbotrány lenne, ha Minden Idők Legjobban Támogatott Játéka, amiről lassan már hetente írnak a szaklapok, nem teljesen tökéletesen és mindenki megelégedésére startolna. amúgy is elképzelhetetlennek tartom, hogy a több száz dolláros hajókat úgy árazzák be, hogy akár egy heti játékkal is meg lehessen keresni az árukat ingame. felrobbanna a fórum, a felháborodott tízezrektől harsogna a net, ezt hidd el nekem. még ha csak sokat fizető a backerek fele is érezné úgy, hogy átverték, az is rengeteg embert jelentene.

nagyon nehéz vizekre kormányozzák magukat ezzel az IRL pénz/játékpénz keveréssel, folyton eszembe jut, mit érek majd az én kis Aurorámmal vajon a tucatnyi, már a kezdés napján iszonyúan jól felszerelt és elszánt cég/osztag/csapat ellen, de hát ez van. skill ide, vagy oda, az IRL pénzen vett jobb hajó, az előny, és ezen semmi nem változtat.

(#1954) Szőrös  válasza Malachi (#1953) üzenetére


Szőrös 
veterán

"kezdés napján iszonyúan jól felszerel" mitől lesz az iszonyúan jól felszerelt ?

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1955) Diopapa


Diopapa
addikt

"folyton eszembe jut, mit érek majd az én kis Aurorámmal vajon a tucatnyi, már a kezdés napján iszonyúan jól felszerelt és elszánt cég/osztag/csapat ellen,"

Nem értem, miért "ellen"? Kétlem, hogy az indulás napján pvp-be keverednél. Ezért baromság amit írtak páran, hogy az Idrisükkel a kezdő helyet fogják campelni meg egyéb néphülyítő baromságok.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1956) Szőrös  válasza Diopapa (#1955) üzenetére


Szőrös 
veterán

Nos igen , meg azért remélem lesz majd nekik meglepi amikor jön az UEE Marine Corps és kicsavarja a shájni idrisből a barmot ha ilyeneket csinál. :D

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1957) Diopapa válasza Szőrös  (#1956) üzenetére


Diopapa
addikt

Mondjuk én is mentem már be globallal hisecbe milliárdos HIC-el.. :DDD (Az asszony elkezdett valamiért cseszegetni és eldurrant az agyam és elnéztem a rendszert.. )

Az meg alap ugye, hogy -10-es sec statussal, ellenséges hisec FW területen 3.5b-s T3-al meg faction bs-el közlekedünk :DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1958) Szőrös  válasza Diopapa (#1957) üzenetére


Szőrös 
veterán

"közlekedünk " azért itt többes szám van ;) no meg ugye már nem kezdőként rongyoltok be oda.

mindenesetre szerintem itt a legnagyobb ostobaság lesz már az elején a drágább ladikokat mély vízbe dobni.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1959) Malachi válasza Szőrös  (#1954) üzenetére


Malachi
addikt

Elkezdtem irni de kozben az egesz utcaban meghott a net hála égnek, szoval melyebben telfonrol nem fejtegetnem ezt, heh. Ha megveszi a legjobb fegyvert es a legerosebb hajtomuvet mar azzal elonybe kerul adott esetben es itt is olvastam tobbszor, hogy paran kalozkodni fognak az elejetol. Engem kevesse vigasztal majd, hogy ki milyen retorziot kap a jatekrendorsegtol ha a hajon kivul amire biztositas van, minden mast ujra mag kell vennem mar az elso nap, akar tobbszor is, mert osszefutok par olyannal, aki abban eli ki magat, hogy a penzen vett vadaszgepevel kemeny legenyt jatszik.

(#1960) Szőrös  válasza Malachi (#1959) üzenetére


Szőrös 
veterán

"Ha megveszi a legjobb fegyvert es a legerosebb hajtomuvet "

Aha a kérdés csak az - és a választ erre még nem tudjuk - hogy honnét ?
Ha normális gazdaságot akarnak akkor ez nem lesz piacon a kezdésnél mert magától nem fog odavarázsolódni. Vagy gyártani kell vagy lootolni.
Egyik sem megy majd egyszerűen .
Szerintem nem lesznek itt pimpelt hajók az elején , mindenki az alap felszerelt ladikkal nyomul majd.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1961) Malachi válasza Szőrös  (#1960) üzenetére


Malachi
addikt

Ne izelj mar, hat en is vettem erosebb lezert mar az elso napon jatekpenzert... Azzal teszteltem a boltot. Vagy kivettek azota a store-bol? Jo nyilvan nem egy loves/egy kill ereju csodakat arulnak, de en lattam annal dragabbat, erosebbet is, mint amit en vettem.

(#1962) Diopapa válasza Malachi (#1959) üzenetére


Diopapa
addikt

Még mindig nem értem, hogyan lőnének ki. "hisecben" ha le van húzva a pvp slidered, nem támadhatnak meg.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1963) Szőrös  válasza Malachi (#1961) üzenetére


Szőrös 
veterán

Nem izélek , ha jól tudom az összes shopban kapható fegyver az alap verziót képviseli. Amit vettél az erősebb az előzőnél de nagyobb is a fogyasztás /hőleadás és kisebb a tűzgyorsaság ( ha pl mediumot cseréltél heavyre )

Lehet hogy tévedek akkor majd valaki kijavít.

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1964) Malachi válasza Diopapa (#1962) üzenetére


Malachi
addikt

ja, ezt akartam írni mikor elszállt a net - minden találgatás ellenére úgyis csak az éles játék kb. első hetének a végén derül majd ki pontosan, hogy is megy ez az egész. addig én is csak találgatok, és szerintem ti is. meglátjuk. :)

#1963) torz on borz - nem tévedsz, nagyjából így van, ahogy mondod, bár az alap változatok mellett vannak erősebbek is, de gondolom azokat kis hajóra nem lehet feltenni. annyira még nem merültem bele, de itt egy példa.

[ Szerkesztve ]

(#1965) Szőrös  válasza Malachi (#1964) üzenetére


Szőrös 
veterán

Az Omnisky III az small laser az Omnisky VI meg medium ( egyik size 1 másik 2 ).
Szóval igen erősebb a nagyobb de nem egy kategória a kettő.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#1966) Malibutomi


Malibutomi
nagyúr

Egyébként szerintem a limited shipek vásárlói azért sírnak, mert úgy gondolták hogy majd így jól előnyben lesznek mindenkivel szemben, és most ez fáj nekik. Amúgy meg 100 rendszer sokszáz bolygója között szerintem tök mindegy, hogy 50 vagy 100 idris lesz így is elég ritka.

De remélem tényleg lesz olyan aki kezdésnél a high secben akar keménykedni, és kicsomagolják, aztán ugye vissza sem kapja a hajót a biztosítótól, mert megtámadoott másokat :)

(#1967) Djuree


Djuree
félisten

na akkor backer lettem én is. :DD jól néz ki az az aurora hajó, jó lenne, de 25 dolcsi... :(

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1968) Drenadar válasza Djuree (#1967) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

ha az sok, mit szólnál egy nagyobb hajó árához? :D

(#1969) Diopapa válasza Malachi (#1964) üzenetére


Diopapa
addikt

Annyiban nem találgatok, hogy már mondták, hogy így lesz :) De egyébként logikus is.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1970) Djuree válasza Drenadar (#1968) üzenetére


Djuree
félisten

hát igen, az már nem embernek való. :D
bár ha jó lesz a játék, nem fogom sajnálni a pénzt egy-két dologra.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1971) Drenadar válasza Djuree (#1970) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

én még mindig vágyom egy i325-re vagy mire :) bejönnek azok a videók amiken rajta van... :) de az meg 70dolcsi... picit "sok"...

(#1972) Malachi válasza Diopapa (#1969) üzenetére


Malachi
addikt

hát, sokmindent mondtak már. így több, mint egy évvel a megjelenés és egyáltalán még az alpha előtt...

(#1973) Drenadar válasza Malachi (#1972) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

nemsokára itt lesz :) türelem :)
én már nagyon várom... és remélem nem gépfejlesztés lesz a program egyből a (alpha)megjelenéskor...

(#1974) Djuree válasza Drenadar (#1971) üzenetére


Djuree
félisten

olvastam egy fórumon, hogy egy srác 25 éves és évi 10.000 dolcsit keres, még azt is írta mit dolgozik. ez ugye 2,2 milló ft körül van. és eddig ennek tizedét költötte erre a játékra. írták neki hogy hogyhogy csak ennyit keres, ez a minimálbérnél is kevesebb. írták a kérdezőnek válaszkánt, hogy biztos nem amcsiban él, csak átszámolta a pénzét dollárra, mert máshol olcsóbb az élet és ennyiből is kijön. :DDD lool. itthon aztán kurva olcsó az élet, bár ha ennyi lenne a minimálbér egy szavam se lenne. :C látszik h ott azt se tudják máshol milyen szar helyzetek vannak, pedig még ennél is van szarabb...
szval máshol az a 70 dolcsi semmi... :(

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1975) Drenadar válasza Djuree (#1974) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

igen ha még Londonban lennék rendes munkával simán lenne már pár hajó... mert... "semmi".
Nagyon durva különbségek vannak és igen van amiben it olcsók vagyunk, de nagyon sok mindenben meg HORROR drága. (Csak hogy két dolgot említsek: BANK & telefonálás)

(#1976) Malibutomi válasza Djuree (#1974) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Évi 10k dollár az tényleg rohadtul nem sok ám. Most nem mennék bele, de egyedül nagyon szerényen talán elvagy belöle...
Ehhez képest itthon sokan örülnének annyinak.

[ Szerkesztve ]

(#1977) .tnm válasza Malibutomi (#1976) üzenetére


.tnm
addikt

ő is ezt írta :U
pont ebből jött az, hogy nem a "nyugati világban" él. itthon (Mo) havi 180e Ft nettó fizetés átlag felett van.

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#1978) Djuree válasza Malibutomi (#1976) üzenetére


Djuree
félisten

ezt írtam. :K

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1979) Volfram42


Volfram42
senior tag

Én nem féltem az aurorámat, kicsi nehéz észrevenni. Nem kell mindig maxon futtatni a hajtóművet akkor kicsi a leadott hő is. Ha jön egy hornet akkor ugrok azon nincs ilyen hajtómű és kell neki egy nagyobb jármű ami cipeli. - Persze ehez ugrópont közelében kell lenni, de ott sincs camp, mert nem fix az érkezési hely. - Egy constellation vagy jóval nagyobb hamarabb észreveszik és szerintem ha néhány aurora észreveszi akár szét is kaphatja.
Torzonborz jól mondja.
Elvileg a gazdasági rendszer nagyon élethű lesz így a jobb cuccokat le is kell gyártani.

A jelenleg boltban vett fegyvereknél, meg hiába van rajta a picit jobb ha te ülsz be előbb mögé. Hátrafala nem fog vele lőni. (Aurorákra gondoltam itt.) Ha meg igen akkor az egy nagyobb lassabb hajó toronnyal annak meg van holtpontja és a tornyot is forgatni kell. Lesznek itt még érdekes taktikák. Várom már.:)

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#1980) helgi


helgi
aktív tag

Jelenleg Magyarhonban mennyi is az átlag fizetés?

Én ugy látom havi 90-120k netto.

(#1981) Malachi válasza helgi (#1980) üzenetére


Malachi
addikt

én is, a legfrissebb statisztika ezt mondja: "Január-augusztusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 227 900 forint volt. A vállalkozásoknál dolgozók átlagosan 238 900, míg a közszférában – a nem közfoglalkoztatás keretében – foglalkoztatottak 221 800 forintot kerestek. A közfoglalkoztatottak átlagkeresete 77 300 forint volt." ezekből kell levenni 40-50%-ot, és megkapjuk, mennyi üti Kovács János esztergályos markát.

(#1982) Drenadar válasza Malachi (#1981) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Pedig állítólag az esztergás munkák megbecsültek... én nem tudtam elhelyezkedni benne, mert teljesen irreálisan mindenütt 5-6 év szakmai gyakorlatot várnak el...

és ezek a számok hogy mennyi is az átlagkereset jó nagy kamuk... szerintem sokkal többen vannak azok akik 130 alatt kapnak mint akik felette... csak aki felette kap az meg jóval többet, így kijelenthetjük: a statisztika egy lószar...

(#1983) Malachi válasza Drenadar (#1982) üzenetére


Malachi
addikt

ez szóról-szóra így van, ahogy írod. esztergályost aztért írtam, mert ők kaphatnak kb. ennyit. :)

(#1984) helgi


helgi
aktív tag

Igy van ez sajnos. És hányan vannak minibál bérel bejelentve, és csak azt is kapják. elég gáz.
A másik oldal akik meg kapják a nagy lóvét,azok meg azt mondják,hogy én meg azért kapom a nagy lóvét,,mert tanultam. De persdze 2-30x többet kap mint a minibálbér, minimum.

szomorú

(#1985) Drenadar válasza Malachi (#1983) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

külföldre kellene CNC-zni menni... :D

(#1986) GypsFulvus2 válasza Drenadar (#1982) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Igen, az átlagkereseben benne van sz összes mutyi-mókus, politikus, bankár stb. Nettó 145.000 HF most. A medián viszont valahol 115.000 Ft körül van, azaz ez az az összeg amit a legtöbben megkeresnek ( a fizetés-eloszlási gyakorisági görbe csúcsa). Elvileg. De ez is kb annyira igaz, mint hogy 1% az infláció. Ja, a kutyakozmetikai szereké biztos. A kajáé inkább 30% körüli...

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#1987) cskamacska válasza Malachi (#1981) üzenetére


cskamacska
addikt

Szerintem ezt itt fejezzük is be. Mindenki tudja, hogy a Statisztikai Hivatal a százas szög meg a plazmatévé alapján számolja az inflációt, és kiemelten kezeli a bankárok és a politikusok fizetését a kereseti átlagok kiszámításakor. :P De emiatt fölösleges füstölögni pont a Star Citizen topikban. :(

Inkább beszéljünk arról, hogy a Star Citizen fluff szerint keményen meg kell dolgozni az állampolgárságért, mert addig annyit sem ér szaros életünk, mint egy töketlen dzsigolóé. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#1988) Malibutomi válasza cskamacska (#1987) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Kemény melóról jut eszembe, engem nem zavarna ha rendesen meg kellene dolgozni a cuccokért, nem lehetne pár nap alatt összeszedni hajókat. Úgyis hosszútávra tervezek a játékkal, ráérek. Mondom ezt a két gyerkőc mellett esténkénti pár óra játszással :)

(#1989) Diopapa válasza Malibutomi (#1988) üzenetére


Diopapa
addikt

CR is ezt szeretné.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#1990) Volfram42 válasza Malibutomi (#1988) üzenetére


Volfram42
senior tag

En meg annak is orulnek ha nem lehetne instant ujraszerelni egy hajot. Eve-ben is (tudom tudom) mindenki az adott helyzethez legjobban illo fitteket pakolt fel magara. Ha nem lehetne csak ugy dobalni az alkatreszeket, mint az alsonemut akkor jobban meggondolnam, a felszereleseimet. Ez termeszetesen sajat velemeny.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#1991) Volfram42 válasza Volfram42 (#1990) üzenetére


Volfram42
senior tag

Már nem merek írni, amikor hozzászólok mindig behal a topic. :)

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#1992) Malibutomi válasza Volfram42 (#1991) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Kinyirtad a topicot...buligyilkos :DDD

(#1993) .tnm válasza Volfram42 (#1991) üzenetére


.tnm
addikt

nem Te vagy, hanem ez a nyomorék elhúzódó patch-telenség... addig is egy kis másik vallás

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#1994) Drenadar


Drenadar
Topikgazda

semmi új hír? mikor fogunk már lövöldözni? :D

(#1995) Malachi válasza Drenadar (#1994) üzenetére


Malachi
addikt

én nemsokára az új X játékkal. :D

ha lesz rá időm. de úgyse lesz.

(#1996) Malibutomi válasza Malachi (#1995) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Én az X3 TC-vel kurvasokat nyomtam, de ez az új valahogy nem tudott megfogni...
Nem tetszik a videók alapján a grafika, ez a belsőnézet sem jön be, nem lehet átülni más hajókba csak ilyen probe-ot irányítani....valahogy nekem ezek nemgyerebe.

[ Szerkesztve ]

(#1997) Drenadar válasza Malachi (#1995) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Nekem nem más kell, hanem a freelancerem :D
Ha nagyon űrstratégiát akarnék, akkor imperium galaktika 2. Jah hogy az nem szimulátor. nem baj :D

(#1998) Malachi válasza Malibutomi (#1996) üzenetére


Malachi
addikt

ha Aurora nincs, az X hajó is jó. :O

(#1999) GrooveHero válasza Drenadar (#1997) üzenetére


GrooveHero
addikt

Imperium Galactica 2-vel sokat nyomtam haverral hálóban. Csak az a gond, hogy nincs rendes űrcsata olyankor

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#2000) Apokalipsy1


Apokalipsy1
tag

https://www.facebook.com/pages/Sandi-Gardiner/215475438505750

Sandy-ék már az ünnepekre készülnek,legalább egy conceptet adhatnának mert már kaparom a falat :W
Harci modulig marad az XRebird DX 9 efektekkel. :(

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.