Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16752) TESCO-Zsömle válasza Menthirist (#16745) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Végtelenül nem értek egyet veled. Attól, hogy nem te leszel a főnök, a melót még te választod! Az meg egyenesen nonszensz, hogy mezítlábas noob-ként belecsöppenve egy ekkora univerzumba pont az első 20-40 óra legyen unalmas amíg nincs hajód. Ez alatt az idő alatt a saját hajó kötöttségei nélkül lehetsz rakodó egy dokkban, fél óra múlva meg már lövész egy Cutlass-en. Végigjárhatsz több hajót zsoldosként, lövészként, pilótaként és megkeresheted a saját utadat anélkül, hogy előre elköteleznéd magad, vagy akár túl nagy kockázatot vállalnál.

A kulcs a változatosság és a szabadság.

Szerintem az ember akkor a legszabadabb, amikor nincsen semmije, mert akkor bármit megtehet. Minél több a veszítenivalód, minél több hajóról kell gondoskodnod, a fenntartásukról, az ahhoz szükséges haszon megtermeléséről, annál kevésbé teheted azt, amit akarsz.

A kalózokat is csak annyi fogja elválasztani bármely más vállalkozótól, hogy ők a törvény másik oldalán állnak. A régi kalóz szellem, a függetlenség, a szabadság elvész, ahogy az ember majd beépül egy akármilyen szervezetbe.

Sub-Dungeoneer lvl -57

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.